Válogatott mérkőzések

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 08, 2013, 22:49:49, driverbiro
Lengyelország-Japán barátságos meccsre az oddsok a Tippmaxon: H: 1.96 D: 4.10 V: 2.61
Szerintem a Japánok jobbak a mostani lengyel csapatnál, nem? Furcsa a nagy odds a Japán győzelemre...

Mai tippek:
Lengyelország-Japán                                     V  2.61  :ok:
Lettország-Svédország(hosszabbítással)        V 1.22  :ok:

a lett - svéd meccsen a vendég győzelem mennyire biztos? nem nagyon vagyok otthon a hokiban, csak látom hogy sokan mondják azt vendégnek....

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum április 08, 2013, 11:47:39
a lett - svéd meccsen a vendég győzelem mennyire biztos? nem nagyon vagyok otthon a hokiban, csak látom hogy sokan mondják azt vendégnek....

Papírforma szerint sima svéd siker, igaz hétvégén épphogy sikerült megverniük az első meccsen a letteket... De mivel barátságos meccs, bármi lehet a végeredmény. Azért nagy blama lenne a svédektől ha kikapnának.

Éjszaka a bwin vezérletével előmerészkedtek az irodák a Dél-Korea-Magyarország meccs szorzóival, az ázsiaiak győzelme 12,5-ös (!!) szorzón nyitott.

Ahhoz képest, hogy egy évvel ezelőtt szétlövésben vertek minket az Arénában és azóta mi csak gyengültünk és most ők lesznek otthon, ez kemény szorzó.
Közben már 9-esre le is esett az odds, de nálam még ez is value. (5-6 közé tenném a reális szorzót)

Láttam a magyar-szlovén meccset, lassúak és tompák voltunk, ráadásul volt vagy 5 alkalom, mikor rosszul/rosszkor is cseréltünk.
(mai hír, hogy Nagy Gergő sem jön a vb-re, mert továbbjutott a csapata a CHL-ben)

Ha a koreaiak bent akarnak maradni, akkor ellenünk biztosan odateszik magukat a nyitómeccsükön.
Egy trédelésre nagy valószínűséggel elég lesz ez a magas nyitószorzó.  :)

Az is biztos, hogy szlovének ma igen kivernek minket. Simán jó lesz hendibe. Bár tudom magyarok ellen nem illik, de kell a lóvé. Ezekkel a felesleges kiállításokkal nem sok jót jósolok magunknak. Plusz szlovének is megerősödtek, és ugye csak Kopitar aki nincs náluk. Sajna easy SLO győzelmet látok.. :-/

Idézetet írta: buszberlet Dátum április 23, 2014, 00:08:43
Az is biztos, hogy szlovének ma igen kivernek minket. Simán jó lesz hendibe. Bár tudom magyarok ellen nem illik, de kell a lóvé. Ezekkel a felesleges kiállításokkal nem sok jót jósolok magunknak. Plusz szlovének is megerősödtek, és ugye csak Kopitar aki nincs náluk. Sajna easy SLO győzelmet látok.. :-/

Azért több hiányzójuk van, de már egy hete a felkészülési meccsen is ez volt a felállás.

Mondjuk akkor ők voltak egyértelműen a frissebbek, mert mi szombaton is jégen voltunk a vasárnapi meccs előtt, ők meg vagy 2 napot rápihenhettek.
Az most az ukránok ellen is látszott, hogy mi "másnaposan" nagyon nem tudunk felpörögni.

Ha ugyanígy pihenőnap nélkül jönne a szlovének elleni meccs, én is merném egyből rakni a hendit, de így azért megvárom inkább a meccs elejét és a játék képe alapján pakolok majd.
Az sem mindegy, hogy ha mondjuk az elején szerzünk egy gólt - akár előnyből is - akkor komolyabb szorzó lesz a szlovén győzelemre. (Ha elkezdenek egyből nyomni a szlovének, akkor meg rakok arra, hogy ők szerzik meg a vezetést. Az első 2-3 percben sok minden kiderül, ha beszorítják az első két sorunkat, akkor gond van.)
Mondjuk fejben annyira ők sincsenek ott, nagyon fújtak a játékvezetésre a Korea elleni meccsükön a sok kiállítás miatt és ugye ki tudtak kapni a nyitófordulóban Japántól is.

Ami kifejezetten elbizonytalanít, hogy az első gól nagyon későn esett le az utóbbi meccseken a szlovéneknek: Japán ellen a 39. percben, Dél-Korea ellen a 26. percben, sőt, még a barátságos meccsünkön ellenünk is csak a 31. percben ütötték az elsőt!
Tehát nagyon nem élesek elöl az elején. Szóval azért van rá esély, hogy Hetényi egy ideig feltartóztatja őket.

Azt mondjuk nem értem, hogy miért megy már hokiban is ugyanaz az önámítás, mint a magyar fociban!
Nagyon messze vagyunk játékerőben jelenleg az "A-csoporttól" az eddigi két meccs alapján. (messzebb, mint tavaly)
Úgy vertük Dél-Koreát, hogy ha ellenük az 1. harmad után 0:2 az állás 2:0 helyett, egy szót sem szólhattunk volna, aztán mégis úgy emlékeznek rá sokan, hogy jók voltunk 40 percen keresztül, mert a mi lövéseink jó helyre pattantak, az ázsiaiaké meg nem...
Nem véletlenül lett Hetényi a meccs legjobbja a 4 kapott gól ellenére is.


Fogadás szempontjából az első két meccsünkön nekem a bet365 élő kínálata jött be, főleg mert néha a kiállítások pillanatában sikeresen megfogadtam, hogy az előnyben játszó szerzi a következő gólt, még mielőtt levitték volna az oddsokat...   ::)  (ez pl. az 5 perces előnyünknél eléggé value volt)
A harmad győztesekre is rá lehet menni élőben és sokszor van érték a "ki szerzi a következő gólt" fogadásokban is. (ha nem jön be, akkor esetleg tétemeléssel is utána lehet menni a tippnek, ha továbbra is várjuk a csapattól a gólt)






Megint Hetényi lesz a meccs embere  :D

Végülis csak lejött a hendi. Én nem néztem a meccset, mert NHL volt hajnalba, valamikor meg aludni is kell. De örülök hogy lejött mai összes NHL tippem. Japánok meg úgy néz ki igen bekeményítettek. szépen odacsaptak ukránoknak. Nem tudom mi lesz. Ha Koreat mindenki végigveri, akkor jók leszünk a továbbjutásra.

Durva, a japánoknak 6 pontjuk van és már túl vannak az osztrák-szlovén-ukrán hármason.

Ha hozzák a két könnyebb meccsüket, akkor biztos feljutók.

120 perc alatt egyetlen gólt sem ütött a magyar csapat. Csak azért nem esünk ki, mert Dél-Koreát megvertük. Szomorú.


úgy tudom igen, és az első kettő megy fel


Szerintetek a Magyar-Korea meccs mi lesz?

Szerintem ma az oroszok kiütik a cseheket is,és Kovalchuk gólt lő. :beerchug: