Worldwinner.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


augusztus 13, 2013, 10:58:06, laudrup
Az overezés mellett a másik kedvenc kategóriám az online játékok,ahol másoktól nyerhetek el pénzt ha ügyesebb vagyok! Itt abszolút a "skill" típusú játékokat keresem,tehát ahol nem a szerencsén ,hanem a képességeiden,ügyességeden múlik hogy nyersz!
Regisztrálva vagyok a stargames-en,a gotya.com-on ,de a kedvencem a worldwinner.com! (rengeteg promóciojuk van,szinte napi szinten találnak ki valami újat! Legutóbb pl. ha frissen töltöttél fel legalább 10dollárt,és 10 dollárnyi tétet megjátszottál,kaptál még 15 dollárt! az már 150%-os bónusz,feltételezve hogy nem buktad el amit felraktál.
Én 2x is kihasználtam!
Itt 25féle játék van(bejeweled,zuma,luxor,bricout,9ball pool,többféle passziánsz stb..)
Zumában elég sokat nyertem már. Un. Matched skill rendszerben van a játék,tehát hozzád hasonló képességű játékosokkal játszhatsz! Ez kezdőként mindenképpen pozitív,mert rögtön nyerhetsz hiába vagy újonc,de később ha már kened-vágod akkor rosszul esik hogy nem használhatod ki a zöldfülüek ellen! :-)
Ha valaki kedvet kap,akkor szerintem nem pofátlanság ha megkeres hogy meghívhassam,és cserébe kapjak egy kis reward pontot(nem pénz,de ha sokat gyüjtesz akkor pénzre váltható! 3500 reward pontot 5dollárra lehet pl.,nem csak új emberek beszervezésével,hanem szimplán ha játszol is gyüjtöd! Rengeteg heti és lifetime promó is van!)
Van egy un. premiere klub is,ha az adott hónapban eléred a 100ezer premiere pontot akkor klub tagként pl. 10x értékben kapsz reward pontot,tehát még gyorsabban gyüjtheted a pénzre váltható "zsetont"
Bármilyen kérdés van segítek!
Ez ugyan wordwinner topic de szívesen segítek a stargames és a gotya oldalakon is(ezt szinte csak tetris-el nyomulóknak ajánlom,mert napi 100-200 online játékos igen kevés a worldwinner-es több ezres szám mellé).
múlt hónapban én nyertem a legtöbb tetris meccset.Itt nincs matched skill rendszer sem,tehát kezdőként elég nehéz érvényesülni!

kedvenc felugró ablakom: