Dez 2.00 felett Itt a piros hol a piros?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mint a névből is kiderül  nem az 1.20-as tippekből álló csupa zöld napló lesz hanem bizony néha csúnyán belenyúlunk a  paradicsom szószba  .A célom a naplóval ,hogy jobban ki tudjam szűrni ezeket a nagy szorzós meccseket ami bizony nagyon nehéz   de nem lehetetlen  és megnézni ,hogy milyen eredmény születne 2.00 oddsokra játszva ( vagy a felettire )  mégpedig egy kis rendszerben .

A Rendszer lényege   ,hogy 8 meccsből álló szakaszokat hozzak létre   és amikor  összegyűlik  a 8 meccs akkor  kiértékelem ,hogy az adott szakasz  ha egységnyi tétel raknánk (csak úgy érdemes )  mekkora nyeremény illetve veszteség lenne  a szakasz végén.  A Próba kísérlet már megvolt  az SPF Utánpótlás naplóban    ahol 7 tippből 3 találtam el és 7 egységre 8 egységnyi pénz jött . 

A kiértékeléshez amíg felépülnek a szakaszok  smiley - kat használok  és amikor meg van egy szakasz csak utána színezem be  az eredményeket  , hisz ha teszem fel  8 ból 4 tipp jön 4 meg nem jön  de a 4 tipp 2.3  oddson jön akkor gyakorlatilag a 4 rossz tippünket lefedi a nyertes 4 tipp  így a vessztes tippeket  kékkel jelölöm  (tét visszajött ) 

Ezután új szakaszt kezdek és minden folytatódik elölről    mert hiszem azt ,hogy az eredményességet csak szakaszosan lehet vizsgálni legalábbis a sportfogadás területén.   

Itt is az első tipp  ami nem más  mint a ....


Montpellier - Lyon                           Tipp : X 3.20  :noway: 

Tét 1 egység
   


A Montpellier  az jelenleg egy x gyár    12 meccsből   2 szer nyert 1 szer vesztett és 9 darab X gyártott  és ebből 5  az elmúlt 5 meccsén  !!!!   A Lyon 12 meccsből 3 nyert  5 vesztett  4 szer x-elt  .  Mondhatják azok akik a sorozat megszakításokra játszanak  ,hogy ez a tökéletes meccs  de én akkor is az x-et prefelálom jobban hisz a fej fej melletti statisztikából is a Lyon jön ki gyöztesen . Valószínűleg 0-0 ,1- 1 lesz a végeredmény így a 2.5 gól  alatt  1.60 ért jó ajánlatnak tűnik.

FC Nürnberg - Hamburg

Tipp : X
3.50 :noway:

Tét 1 egység

A Nürnberg nagyon szereti mostanában az x -et  8 meccsből 6 x-et hozott   tartsa meg isten a jó szokásukat .  :D

A Hamburg nem annyira x-ek de a fej fej melleti statjuk 6 ból 3 x-et mutat ami elég jó a tipphez nekifutásnak.

Bologna - Hellas Verona

Tipp : Hellas Verona 3.55 :great:

Tét :  1 egység 

A Veronát 8 mérközésből csak a Juve meg a Róma verte meg (Papírforma )  lett egy x-e a többi meg jött .Igaz a Bologna  majdnem mindig győztesen jött ki az egymás elleni küzdelemből  de szerintem ez a meccs alkalmas az esélytelen csapat megjátszására. A bolognya 3 meccset nyert az utóbbi 20 meccséből azért ez sokatmondó.

Negyedik tipp következik   

FC Thun - Grasshopper Club Zurich

Tipp: Grasshopper Club Zurich 2.50 :noway:

Tét 1 egység

Igazából ez a fogadás a bosszúról szól mert mostanában akárhogy fogadtam a Svájci csapatokra  mindig buktam  és mindig a vendégek nyertek  volt ,hogy 4,75 oddsra   .Ezért ez a vendég tipp  , és a meccs érdekessége  ,hogy a Grasshopper  csapat vendégségbeli statja nagyon jó !  Ennél már csak a Thun statja jobb  ha otthon játszanak . Szóval ezért adnak mind a kettő csapatra 2.50 oddsot . A H2H  statisztika is a kiegyenlítettséget  tükrözi  3 Grasshoper   és 2 Thun  gyözelemmel.  Remélem a szöcskék odateszik magukat és most már nem akarnak Dezmopal kiszúrni...  ::)

Athletic Bilbao - Valencia

Tipp : Valencia 3.4 :noway:

Tét  1 egység 

Az egymás elleni statjukból kiindulva a Valencia bőven esélyesebb a mai találkozó megnyerésére  legalább is nálam. A nagy Barcelonának is bevertek 2 gólt   ami nem is olyan rossz teljesítmény . Az Athletic Bilbao  nálam egy olyan csapat benyomását tükrözi akiknek  amikor megadatik a siker élménye és győznek  a következő meccsükre ez a lendület ködé válik és mintha sose lett volna  eltűnik  a nyerésre az esélyük . Most tartok fél egység bukónál  1 tipp jött a 4 ből. 

Fortuna Düsseldorf - Greuther Fürth

Tipp:  Greuther Fürth 2.70 :bash:

Tét 1  egység   

A fej - fej melletti  statból ki indulva  az 1x    lenne a tökéletes  tipp mert a Fortunát mostanában 3 -an sem tudták elkalapálni de majd ma kikapnak! Az Union Berlin  az egyik kedvencem és ez nem véletlen mert 2.50 oddson hozzák a tutit de mondjuk 1.5 ért meg már hanyagolni kell őket  Szóval az Union Berlin a sztár csapat a német 2 bundásligában  és múltkor ez a csapat (Greuther Fürth ) gyilkolta le öket  2 -4  re idegenben  3.00 -s oddsra . 

A Gretuther  Fürth  9 meccsből  7 -et nyert  1 bukta 1 x   A  Hazaiak  9 meccsből 2 nyerés 4 x  3 bukta .   

Ellen érv  a Fortunát mostanában nem ruházta el a G Fürth (H2H stat) 

AC Arles-Avignon - Lens

Tipp : X 3.10 :great:

Tét  1 egység


Az utolsó 3 találkozójuk a két csapatnak egymás ellen 0-0 val végződött .


Colon de Santa Fe - Arsenal De Sarandi

Tipp : Arsenal De Sarandi 2.45 :great:

Tét : 1 egység 

A Colon mostanában kikapós kedvében van 4 utóbbi meccse bukta   .Az Arsenál   tartja az erős  gyöz / x  formáját  de ettől a meccstől nem várok  x et .


Tippmixen megrakom a három tippet egybe   20.15 oddsért.  Bundás liga 2

   Második szakasz következik  az első még függőben van!

   Fredrikstad FK - Bodo/Glimt

    Tipp :      X 3.25 :noway:

    Tét 1 egység 

Az egymás elleni statjuk kiegyenlitet   2 Fredrikstad  győzelem  2 Bodo/Glimit győzelem  és 3 szor x-eltek   . A Hazaiak 8 meccsükböl 6szor xeltek. Ennél több   nem is kell az x tippnek. 

Első szakasz kiértékelése :

8 szelvényből 3 nyert      8 egység tétre 9 egység bevétel jött !

Eredmény   + 10 %  Haszon.

Eddig nincs piros !

2 szakasz

Grimsby Town - Cambridge United

Tipp: X 3.25 :noway:

Tét 1 egység


Wycombe Wanderers - Bristol City

Tipp : X 3.20 :noway:

Tét 1 egység

Leyton Orient - Coventry City

Tipp: Leyton Orient 2.10 :noway:

tét 1 egység

Joinville - ABC

Tipp : X 3.50 :noway:

Tét 1 egység

Három egymás elleni találkozóról találtam infót összesen de  az mind 0-0 ra végződött.

Estudiantes - Comunicaciones

Tipp : X 2.95 :bash:

Tét :1 egység

1x re jó lenne ez a mérkőzés mert a házigazdák 10 mérközésböl 7 et hoztak ki x-re  viszont az is igaz ,hogy a Conumicaciones  is elruházták a csoport másodikat meg a hátulról a második csapatott  2x is  ezenkivűl futotta még egy x-re  de a 10 meccsükből 4 Nyertek  4 buktak  2db x lett  . A vendégek mostanában kezdenek jól teljesíteni , csak egy kis szépséghibával  ami az ,hogy vendégségben a Comunicaciones 15 meccséből 10 -et vesztett  a 3 nyertes meccsét otthon játszotta .

Bahia - Vitoria BA

Tipp: Vitoria BA 2.85

Tét :1 egység