30.000 HUF Ingyenes fogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sportingbet: 30.000 HUF Kockázatmentes fogadás!

Használd ki a Sportingbet ingyenes fogadását!
Regisztrálj a Sportingbeten, töltsd fel a számlád a regisztrációt követő 7 napon belül és tegyél megy egy fogadást minimum 1.50-es szorzón és vesztes fogadás esetén visszakapod a tétet 30.000 Forintig.

Mit kell tenned?
1. Nyiss számlát a Sportingbeten IDE kattintva!
2. Töltsd fel a számlád.
3. A regisztrációt követő 7 napon belül helyezz el egy fogadást minimum 1.50-es szorzón.

Feltételek:
- Ez az ajánlat csak új ügyfeleinkre érvényes, akik 2013.08.01. 00:01 GMT és 2013.12.31. 23:59 GMT között regisztrálnak oldalunkon.
- A maximálisan igényelhető bónusz összege személyenként 30 000 Ft / 100 EUR vagy ezzel egyenértékű. 
- Ez az ajánlat nem vonható össze más bónuszainkkal, és az első megtett  fogadásra érvényes. Csak a vesztes fogadások után jár az ingyenes fogadás.
- A jogosultsághoz az első fogadásnak 1.5 vagy annál nagyobb  szorzóval kell rendelkeznie. (Gyűjtőfogadás esetén minden  fogadás minimum 1.5-es szorzójú legyen).
- Azon ügyfeleink akik Moneybookers/Skrill-en, Abaqooson vagy  Netelleren keresztül fizetnek be, az ajánlatot nem vehetik igénybe.
- Kizárólag sportfogadáson lehet igénybe venni az ingyenes fogadást. A Kaszinóban, Pókeren vagy a Játékokban megtett tétek nem jogosítanak  fel a részvételre.
- A bónuszt a fogadás lezárását követő 48 órán belül írjuk  jóvá. Az összeg automatikusan kerül jóváírásra, így azt nem szükséges igényelni.
- A kapott bónuszt "ingyenes fogadás" formájában (csak a nyeremény kerül jóváírásra, a feltett tét nem) írjuk jóvá. Ahhoz, hogy nyereményét kivehesse számlájáról, ingyenes fogadását egyszer kell megforgatnia minimum 1.5-es szorzójú sportfogadáson
- A  felhasználónak a regisztrációtól számítva 7 napja van, hogy részt vegyen ebben  a promócióban és fogadását megtegye. A feljogosító fogadásokat ezen időszakon belül kell lezárni.
- Azok az ingyenes fogadások, amelyeket 30 napon belül nem  használtak fel, eltávolítjuk az ügyfelek számláiról.
- A nyertes fogadások nem jogosítanak fel az ingyenes fogadásra.
- A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy az ingyenes  fogadást megtagadja azoktól az ügyfelektől, akikről a Sportingbet  megalapozottan hiheti, hogy az ügyfél korábban vagy jelenleg is visszaél szabályzatunkkal, illetve a szabályoknak nem megfelelő módon használja a bónuszrendszert, például "biztos nyereség" (arbitrázs)  fogadásokkal.
- A Sportingbet.com fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.
- A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt.
- A Sportingbet.com fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.  Szintén fenntartja a jogot arra, hogy egyes számlatulajdonosoktól a promócióban való részvételt megtagadja.
- A Sportingbet ajánlataiban szigorúan csak azon ügyfeleink vehetnek részt, akiknek csak egy számlájuk van. Ennek ellenőrzésére és azonosítására számos belső rendszert használ.  Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot,  hogy saját hatáskörében visszautasítsa az ingyenes fogadás jóváírását a  következő esetekben:
számlák ugyanarról az IP címről számlák egy családhoz és/vagy háztartáshoz tartoznak számlákon a következő adatok közül legalább egy azonos (pl. emailcím, telefonszám, bankkártyaszám vagy más fizetési mód) ha egy felhasználóhoz több számla tartozik a bónusz feltételek bármilyen megsértése bizonyíték arra, hogy ügyfelek összejátszanak fogadások  megtételénél
- Ez az ajánlat csak a magyar ügyfeleinkre érvényes.
- Bármilyen vitás kérdésben a Sportingbet döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs. A Sportingbet fenntartja a jogot, hügy ügyfeleitől dokumentumokat kérjen be  az ingyenes fogadás jóváírása előtt. Az ajánlat kizárólag az  új ügyfeleink első számlájára érvényes, az azt követő számlákra nem.  Ez az ajánlat más promóciókkal nem vonható össze, és a Sportingbet általános szabályai érvényesek. A bónusszal kapcsolatban további információt [email protected] címen kaphat, illetve felveheti a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
- A Sportingbet ingyenes fogadás ajánlata kizárólag a szabadidős célú sportfogadóknak és játékosoknak szól. Ha joggal hisszük azt, hogy az ingyenes fogadás ajánlatot más célra használják, mint szabadidős tevékenység, például, de nem kizárólag, csalás, összejátszás, kétoldali fogadás, akkor a Sportingbet fenntartja a jogot az ingyenes fogadás ajánlat visszavonására külön értesítés nélkül. Döntéséhez a Sportingbet megvizsgálja a játékos fogadási előzményeit.

Regisztrálj a Sportingbetre és használd ki a 30.000 ingyenes fogadást!

Annyiban változott a helyzet, hogy az első fogadást - ha vesztes - már nem freebet-ként írják jóvá, hanem teljes értékben, viszont 3x kell forgatni min. 1,50-es szorzón.

Összességében sokkal jobban járunk, a lényeg, hogy az elsőt el (át) kell buknunk.

Max. 30e.Ft/100EUR

eWallet befizetésekre továbbrea sem érvényes.

Ha nyertes az első 30.000 ezres fogadás, akkor van szükség további forgatásra, vagy egyből kivehető? Én úgy értelmezem, hogy egyből kivehető.

Idézetet írta: Rwilla Dátum április 09, 2014, 11:56:07
Ha nyertes az első 30.000 ezres fogadás, akkor van szükség további forgatásra, vagy egyből kivehető? Én úgy értelmezem, hogy egyből kivehető.

Azonnal kikérheted.

Sziasztok!

Beregeltem 04.27 21:50 fogadásom lezárult 05.04 17:15 és erre azt mondják h nem vagyok jogosult, mert nem 7 napon belül volt, mert ők ezt 05.05-én zárják le. Megy a levelezés elég meddő...Van valami ötletetek, hogy mivel lehet sikert elérni? Ha megemlítem a fogyasztóvédelmet akkor blokkolják a számlámat? köszi a segítséget.

Miki

Illegális fogadó irodáról van szó. Meg ittam kér sört de én ezt 8 napnak számolom  ;D már bocs, órát meg ilyeneket nem hiszem hogy számolnak csak napot. Már csak az idő eltolódások véget is. SBR-hez fordulhatsz esetleg de nem hiszem hogy sb-t érdekelné. Én is most akarom ki venni tőlük a nekem tartogatott pénzüket  ;D Nem látok meg határozást terms-ben két esélyes fogadások illetve hendikepekre is érvényes a az ingyenes fogadás, jó lenne biztosan tudni mi előtt neki vágok.

Most már 5x kell megforgatni :S

Idézetet írta: kallamiki Dátum május 11, 2014, 22:14:24
Sziasztok!

Beregeltem 04.27 21:50 fogadásom lezárult 05.04 17:15 és erre azt mondják h nem vagyok jogosult, mert nem 7 napon belül volt, mert ők ezt 05.05-én zárják le. Megy a levelezés elég meddő...Van valami ötletetek, hogy mivel lehet sikert elérni? Ha megemlítem a fogyasztóvédelmet akkor blokkolják a számlámat? köszi a segítséget.

Miki

Ha valóban lezárult 168 órán belül az esemény a regisztrációdtól számítva (szerint 7 nap az pont 168 óra...), akkor nyugodtan hivatkozhatsz arra, hogy te ennek tudatában fogadtál, pont úgy, hogy beleférj az időbe.
Legyenek méltányosak, mivel az ő "lassúságuk" miatt csúsztál ki a 7 napból, erről nem tehetsz.
(azért vicces, hogy a kiértékeléshez kötik a bónuszjogosultságot, mikor erre nincs határidő, tehát ha az első napon lemegy a meccs, akkor is várhatnak elvileg a kiértékelésig a 8. napig is...)

Olyan, hogy fogyasztóvédelem nem hatja majd meg őket, de azt megkérdezheted, hogy tulajdonképpen akarják-e, hogy a továbbiakban hozzájuk vidd a pénzedet!

Sziasztok!

Irjak ugye hogy gyujtofogadas is beleszamit ha minden szorzo 1,50 vagy felette van, tehat ha jol ertem, a gyujtofogadasok is beleszamitanak...

Na most mivan akkor ha rakok pl 3 1,50 oddsot 30 ezerrel, es az egyik elmegy, a masik ketto bejon?

Tudna valaki segiteni? Megkoszonnem :)