OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



egy kis Bill lecke:
A Clinton házaspár és az okkultizmus

Az idősebb és a fiatalabb George Bush, azaz a volt és a jelenlegi amerikai elnök szoros kapcsolatban állt és áll a mai napig a Yale Egyetemen működő "Skull and Bones" (Koponya és csontok) titkos társasággal. Ez a titkos társaság lényegében a francia vagy templáros (templomos) szabadkőműves irányzat ellenőrzése alatt áll. Amikor idősebb George Bush átadta a Fehér Házat a demokrata párti Bill Clintonnak, akkor lényegében az angol sionista (Priory of Sion) szabadkőműves irányzat vette át az ellenőrzést. Clinton elnök és felesége Hilary Clinton is a brit Round Table (Kerekasztal) és az irányítása alatt álló Bilderberg Csoport tagja. Ugyancsak idesorolható a New York-i központtal működő Council on Foreign Relations, CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) és a Trilateral Commission (Háromoldalú Bizottság) is.

A brit szabadkőművesség szinte teljes mértékben a nemzetközi pénz és korporációs oligarchia ellenőrzése alatt áll, amely oligarchia a központi bankok kézbentartásával irányítja a világ pénzügyi rendszerét, és a pénzügyi rendszer segítségével centralizálta a saját hegemóniája alatt a világ termelő gazdaságának jelentős részét. A jelenlegi pénzuralmi világrend, amit globalizációnak neveznek, a pénzrendszer magántulajdonán alapul. Ebben a magán-pénzrendszerben a fedezetlen hitelpénz kibocsátása révén egy szűk érdekcsoport szinte korlátlan pénzügyi és gazdasági előnyökhöz jutott. E rendszer lényegéhez tartozik az államok, valamint a gazdasági élet szereplőinek az intézményesített eladósítása, beleértve az egyes embereket, a gazdasági és társadalmi szervezeteket is.

Bill Clintont számos tény tanúsága szerint már gyerekkorától magas politikai tisztségek betöltésére nevelték. Ennek tudható be gyors és felfelé ívelő karrierje. Az amerikai főváros Georgetown Egyetemén Carroll Quigley vette a szárnyai alá, és ő lett a mentora. Quigley a szupergazdag pénzdinasztiák bizalmasaként hozzáférhetett másoktól elzárt családi archívumokhoz is, és itt szerzett ismeretei alapján írta meg világhírűvé vált könyvét, a "Tragedy and Hope"-ot. A háttérhatalom egyes kutatói szerint ez a könyv valójában a Cecil Rhodes által beindított titkos stratégiáról szól, amelynek célja az, hogy az Angliától a brit szabadkőművességtől, de legfőbbképpen a szuper-gazdag pénzdinasztiák által bevezetett hitel pénzrendszertől elszakadt Egyesült Államokat, vissza kell szerezni, és újból a brit szabadkőművesség, illetve a mögötte meghúzódó City of London pénzügyi ellenőrzése alá kell helyezni.

A Georgetown Egyetemen Clinton megkapta a csak kevesek számára elérhető Rhodes ösztöndíjat, és Oxfordban folytathatta tanulmányait. Oxfordról ment a Yale Egyetemre, ahol viszont megismerkedhetett a francia templomos, vagy templáros szabadkőművesség által irányított titkos hálózattal. 1991. június 6-a és 9-e között került sor a Bilderberg Csoport ezúttal is szigorúan titokban tartott tanácskozására, a németországi Baden-Baden-ben. Itt Vernon Jordan az amerikai pénz-és korporációs oligarchia szürkeeminenciása mutatta be Bill Clintont a résztvevőknek. A Priory of Sion felügyelete alatt álló Bilderberg Csoport itt adta hozzájárulását ahhoz, hogy Clinton - egy kis déli tagállam, Arkansas, fiatal kormányzója - elnökjelöltként indulhasson a Fehér Házba kerülésért. Amikor 1991 nyarán megtartotta az elnökjelölést elfogadó beszédét a demokratapárt országos gyűlésén, Clinton a szabadkőműves hagyományoknak megfelelően elváltoztatva idézett a Korinthusiakhoz írott levélből. Az eredeti szöveget, amely így hangzik: "Amiket szem nem látott, fül nem hallott, és embernek szíve meg se gondolt, amiket Isten készített az őt szeretőknek" Clinton úgy mondta el: "Amiket a mi szemünk nem látott, a mi fülünk nem hallott, sem a mi elménk el nem gondolt, amiket mi magunk hozhatunk létre...".

Beszédében arra is kitért, hogy fiatal kamaszként ébredt fel benne a küldetéstudat hazája szolgálatára, amikor a néhai John F. Kennedy elnök beszédét hallgatta. A hallgatóság soraiban lévő beavatottak számára egyértelművé tette, hogy a New Age összeesküvéshez Caroll Quigley irányításával kapcsolódott. Quigley azonban nem hazájának patrióta szolgálatára, hanem a világállam világpolgárságának szolgálatára tanította. Bill Clinton azoknak a pénzoligarcháknak a szolgálatába szegődött, akiknek Quigley szerint a céljuk "...nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi ellenőrzés olyan magánkézben lévő világrendszerét, amely képes uralni valamennyi ország politikai rendszerét és a világgazdaság egészét. Ezt a rendszert a világ központi bankjai feudális módon kontrollálnák összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott magántalálkozókon és konferenciákon elfogadnak." (Tragedy and Hope, 324. old.).

Quigley tisztában volt vele, hogy ennek a pénzuralmi rendszernek az irányítói a pénzügyi rendszer privatizálásával tervezték meg a világgazdaság globális ellenőrzés alá vételét és a világhatalom megszerzését. Idézett könyvének a 979. oldalán azt is kifejti, hogy ma már az ún. "kisemberek" számára túl késő megfordítani a folyamatokat. Arra kéri őket, hogy fogadják el a New Age világrendjét, mert a hurok már a nyakukon van. Akik ellenállnak, azok megfojthatják magukat. Akik viszont engedelmesen követik a pénzoligarchia törekvéseit, a "béke és a jólét eljövendő évezredének" a részesei lehetnek. Quigley szerint a pénzoligarchia és az őt kiszolgáló brit szabadkőművesség, s az általuk felkínált New Age-világrend - az emberiség reménysége. Aki pedig ennek a világrendnek ellenáll, az csak tragédiát hoz önmagára és az emberiségre is. Amikor tehát Bill Clinton hitet tett mentora, Caroll Quigley professzor mellett, lényegében megerősítette, hogy ő is a pénzoligarchia New Age-világrendjének az elkötelezettje.

Aki ismeri az Arkansas állami viszonyokat, az tudja, hogy ebben a déli államban csak a Rockefeller család áldásával lehet valaki kormányzó. Ha tehát igaz az, hogy Bill Clinton mellékágon mégiscsak a Rockefeller családhoz tartozik, akkor már érthető, hogy egész fiatalon kormányzó, majd egy viszonylag jelentéktelen államocska kormányzójából az Egyesült Államok elnöke lehetett. Bill Clinton hivatalos önéletrajzából tudjuk, hogy Billy Blythe-ként született, és édesapja még születése előtt három hónappal autóbaleset áldozata lett. Ezt követően Roger Clinton fogadta örökbe, és ezért viseli az ő nevét. Amikor Clintont elnökké választották, kerestetni kezdte a Blythe családhoz tartozó unokatestvéreit. Ez azért volt szokatlan, mert általában fordítva szokott lenni, ha egy rokont elnökké választanak, akkor a rokonok keresik fel őt.

Amikor 1996-ban Clinton elnököt másodszor is megválasztották, a brit arisztokrata családok származását kutató és nyilvántartó Burke's Peerage Társaság, amelyet származástani kérdésekben a legilletékesebb szaktekintélynek tartanak, bejelentette, hogy Bill Clinton Hugh Capet-nak és I. Robert francia királynak a leszármazottja, és több királyi kékvér folyik ereiben, mint bármelyik eddigi amerikai elnökében. (A Capetian vagy Capeting dinasztiát Hugo Capet alapította, amelyet 1792-ben a francia forradalom idején tévesen családi névként fogtak fel, és arra kényszerítették XVI. Lajos francia királyt, hogy magát Louis Capet-nek nevezze, megfosztva őt így királyi rangjától.) A Monica Lewinsky ügy kapcsán elvégzett genetikai vizsgálat szerint Bill Clinton génje nagyon ritka kaukázusi embertípushoz tartozó gén, amely minden 5 trillió hasonló génben egyszer fordul elő.

Van egy olyan változat is, hogy Bill Clinton Cecil Rhodes rokona. A UCLA (University of California Los Angeles) tanára Anderw D. Basiago szerint Bill Clinton minden valószínűség szerint, Cecil Rhodes dúsgazdag brit üzletember és politikus leszármazottja, aki létrehozta a Round Table (Kerekasztal) hálózatot, valamint a Rhodes ösztöndíj programot. Ő az, akiről elnevezték Észak- és Dél-Rhodéziát, a jelenlegi Zambiát és Zimbabwét. A Bill Clinton származása körüli titkolózás tehát összefügghet azzal is, hogy közeli rokona a jelenlegi új világrend egyik élharcosának Cecil Rhodes-nak.

Carol Quigley szellemiségét követve Clinton a CFR, a Trilaterális Bizottság és a Bilderberg Csoport tagjaként mindent elkövetett az államok feletti transznacionális világrend kiépítése érdekében. Támogatta a világkereskedelem teljes szabaddá tételét, a VTO létrehozását, a globálisan tevékenykedő korporációk terjeszkedését és az ENSZ valamint a NATO átalakítását világszintű rendfenntartó erővé. Azt a hipotézist, hogy Bill Clinton közeli rokonságban állhat Cecil Rhodes-szal, a kutatók azzal támasztják alá, hogy amikor Rhodes ösztöndíjjal Oxfordban tanult, úgy távozhatott az egyetemről, hogy nem szerezte meg a kötelezően előírt fokozatot. Valószínűleg eleve arra számított, hogy ezt a fokozatot neki automatikusan megadják. Vele ellentétben osztálytársai Robert Reich és Strobe Talbott egészen másként viselkedett, amennyiben mindent megtettek annak érdekében, hogy ténylegesen kiérdemeljék az ösztöndíjjal járó fokozatot. Érdekes az is, hogy Clinton felvett neve valójában egy Oxfordban használatos családi név. A kutatók arra is hivatkoznak, hogy ha összehasonlítják Cecil Rhodes és Bill Clinton érett férfikorban felvett fényképeit, szembeötlő a fizikai hasonlatosság. Ezt az állítást bárki leellenőrizheti David Icke honlapján. (http://www.davidicke.com/icke/articles2/rd-table.html).

forrás: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/1201.htm

Idézetet írta: Latzka Dátum május 19, 2016, 07:58:16
Esélyem lenne 2 db jegyet szerezni a magyar-osztrákra, csak ugye nem az én nevemre szól(nak).

Le vagyok maradva ebben a témában. Van esély így bejutni a meccsre vagy ez szinte 100%-osan kizárt?

Értesüléseim szerint a belépésnél ott kell majd legyen az a személy is akinek a nevére szól az illető belépő.

Idézetet írta: afrikailajos Dátum május 19, 2016, 10:46:55

forrás: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/1201.htm
Bullshit....
Persze
OVI is Oxfordba járt és akkor lehet kombinálni tovább...

1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította.


Idézetet írta: Nezocsa Dátum május 19, 2016, 15:38:23
Bullshit....
Persze
OVI is Oxfordba járt és akkor lehet kombinálni tovább...

1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította.
a cikkben sem OVI, sem Soros ( született Schwartz) nem volt emlitve. ki kombinál akkor?:-)

Idézetet írta: afrikailajos Dátum május 19, 2016, 15:45:51
a cikkben sem OVI, sem Soros ( született Schwartz) nem volt emlitve. ki kombinál akkor?:-)

Akkor olvasd el ezt:

Gömöri Endre - Szupergazdagok/ Nagy vagyonok története/

Idézetet írta: Latzka Dátum május 19, 2016, 07:58:16
Esélyem lenne 2 db jegyet szerezni a magyar-osztrákra, csak ugye nem az én nevemre szól(nak).

Le vagyok maradva ebben a témában. Van esély így bejutni a meccsre vagy ez szinte 100%-osan kizárt?

Ha nem lenne a terrorveszély azt mondanám, hogy szinte 100% hogy bejutsz. Az NBI-en kívül nem nagyon szaroznak a személyik nézegetésével.
Így viszont nagy kérdés, hogy mennyire lesznek szigorúak. Ahogy Milan is írta - szabály szerint - a jegytulajdonosnak ott kell lennie. Ukrajnában négy éve a kutyát nem érdekelte. A múltkori francia válogatott barátságos meccsen tesztelték a beengedést, ami két körös motozással ment, de arról nem volt sehol info, hogy személyit is kértek-e.
Én a helyükben, és jelen helyzetben biztos kérném, bár akkor pár ezer ember kint maradna minden meccsről...
Például akik viagogo-n, meg ilyen hasonló oldalakon vesznek sokszoroson áron, azok is jól pórul járnának.

Hello mindenki.
Nem akarok rossz helyre írni, itt tuti jó helyen van.
A martingale és fibonacci stratégiák beváltak a francia 2. és olasz 2. Osztályban. Nyáron ezek szünetelnek de kell a pénz. Papíron jàtszom élőzni nem szoktam mert alig van időm.
Tudnátok írni stratégiákat. Vagy melyik nyári bajnokságban van sok döntetlen ahol mehtne a martingale?
Előre köszi a válaszokat.

A Futbol24.com nevű oldal másoknak sem működik?


Idézetet írta: csacsa44 Dátum május 20, 2016, 10:03:56
Én sem érem el.

Köszi, akkor tényleg szerver hiba lehet náluk.

Idézetet írta: robmiller Dátum május 20, 2016, 09:54:30
A Futbol24.com nevű oldal másoknak sem működik?

Nálam gond nélkül működik!  :ok:


Ha már a sportfogadás nem jött be neki...
http://www.goncibarack.hu/

Fórum szabályzat 1.4.1 Tilos a reklám és az önreklám

Sem hozzászólásaidban, sem a tagoknak küldött magánüzeneteidben ne reklámozd sem a saját, sem más termékeit, szolgáltatásait! Önreklámnak minősül a mértéktelen, nem helyénvaló, fölösleges hivatkozás a termékedre, szolgáltatásodra, weblapodra.