Való Világ 6

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


VV6: Ki lesz a végső nyertes?

Iza
2 (6.9%)
Krisztián
7 (24.1%)
Aurélió
16 (55.2%)
Teo
0 (0%)
Zsófi
1 (3.4%)
Viki
3 (10.3%)

Összes szavazó: 29

Szavazás lezárva: május 04, 2014, 08:24:09

Bizonyára.

Mondjuk a részletekbe nem mentünk bele :)

Modell... pfff... husz eves a csaj, en meg vagy 27 saccoltam neki :D erre mar kemenyen kacsingat a modell nyugdij. Maskeppen nem tudom megmagyarazni azt, hogy sitty sutty elmegy a vévébe 3 honapra... Mer talan egy nimandnak egy vévé jo arra hogy megismerje egy orszag de egy atlagos modellnek ez csak rossz reklam egy ilyen reality show. Ha csak nem egy utolso proba egy doglott karier utan... De lehet tevedek.

Ha szerencséje van lesz 1-2 blikkes cím lapja. Hátha az egyik közel keleti sejk látó körébe akad, ott össze szopja egy este alatt az itteni éves átlag bért.

Artúró nincs "irigységre méltó" helyzetben. Ki fogja ezután kezelésbe venni saccureliót?

Neki ezutan mar csak a klotyó ,,catenaccio" marad :D


Idézetet írta: TiB Dátum május 08, 2014, 14:19:17
VV Zsófi: Óó Te. Annyi mindent akarok mondani, de nem tudok valamiért.
VV Attila: Hát azért, mert nagyon buta vagy.

;D

Ha a döntőig nem költözött volna ki VV5 Attila, a 6. szériát is megnyerte volna. :P 2 nap alatt beforgatta a gyerekeket.

Idézetet írta: rosco Dátum április 14, 2014, 10:08:42
Tipp: VV Krisztián nyeri a szériát
Odds: ??
Tét: 10


Szerencsére sehol nem adtak rá oddsot. ;D


Ezt láttátok? Nagy Alekosz Mark Zuckerbergnek írt levelet Facebookon, természetesen magyarul.


áááá, Alekoszkank politikai karrierje kezdodik. Es persze megbutitja a nepet. Fuj, fuj a rossz unio. Koztudott dolog, hogy a eurofondokat szetlopjak, jobbik esetben hulyesegeket epitenek belole, es a ket harmadat megint csak ellopjak. Koztudott dolog, hogy akkor amikor az unio javaslatokat ad, akkor az itteni buzgo mocsingok tesznek ra egy lapattal, azt mondjak unio akarta! es meglopjak az orszagot. Persze, majd az unionak kell az akacfaitok. Lehet csak valamilyen javaslatot adtak hogy kellene mukodtetni, valami mocsing meg megveszi a telket, kivagja a fakat (hiszen az unio parancsolja) megcsinalja a szepen esetleg oda huzza a kanalizacio meg a egyeb dolgokat, es hoppa, att lehet iratni lako telepre, aminek a erteke sokkal nagyobb, es megvan. Apropo, palinka. Unio leszarhassa hogy meg e van lopva a MO az adokon ennyi es annyi feketen kiegetett palinkaval. Maximum azt mondjak, csinaljatok rendet a torvenybe. A buzgo mocsing persze majd a rahuszitjak a zsernyakokat a szegeny oreg bacsikra, akik evente max 50 litert egetnek ki maguknak. Buntetni fognak ezerrel, es a finale majd lehet oda lesz terelve, hogy majd nemzeti szesz uzletek lesznek, persze ezek nem a nemzete lesz, hanem a puszipajtasoke. Aki meg sok szaz litert eget ki feketen eladasra, hat sajnalom, ebbol adot kell fizetni, ha egyszer fizet a pek, hentes, meg mindenki. Ne mar a palinka hagyomany legyen, es a kenyer nem, ugye? :D Unio meg mindig hatalmas tolvajsagokra ad lehetoseget, es kicsit resen kell lenni, nem megenni minden suketseget a politikusoknak, meg a Alekoszbol politikusnak.

Idézetet írta: Jenci84 Dátum május 17, 2014, 09:04:37
Ezt láttátok? Nagy Alekosz Mark Zuckerbergnek írt levelet Facebookon, természetesen magyarul.



Ez kurva nagy  ;D