BetClic - Áprilisi tippverseny: 1.500.000 HUF nyeremény!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Áprilisi tippverseny: 1.500.000 HUF nyeremény!

1,5 millió Ft értékű Betclic-bónusz vár gazdára!
Fogadj a Betclic-en áprilisban is, és vedd ki a részed az 1,5 millió Ftértékű nyereményalapból! Németországban már eldőlt, hogy ki a bajnok, de Angliában és Spanyolországban az utolsó pillanatig tart az izgalom. Tippelhetsz a Bajnokok Ligája negyed- és elődöntőire is, miközben a bajor megacsapat megpróbálja megvédeni címét. Ha a tenisz szerelmese vagy, akkor fogadj a festői környezetben játszott Monte Carlo-i tornára és, ha április, akkor F1! 3 remek futam is szerepel a versenynaptárban!

Mit kell tenned?
1. Regisztrálj a promócióra, ha nincs még BetClic-számlád, nyiss egyet ITT!
2. Tegyél tetszőleges számú fogadást (max. 7500 Ft-os, 25 €-s téttel) minimum 1,50-es szorzóval.
Fogadhatsz élőben, meccs előtt, egyszeres vagy kombinált téttel.
3. Minden fogadással pontot szerezhetsz! A promócióban gyűjtött pontjaid az alábbiak alapján számolják ki:
- Nyertes mobil fogadás (m.betclic.com, Android, vagy iPhone alkalmazás): 1 euro nyeremény = 3 pont
- Nyertes fogadás (www.betclic.com): 1 euro nyeremény = 2 pont
- Vesztes fogadás: 1 euro tét = 1 pont

Nyeremények:
1. hely - 300.000 HUF fogadási tét
2. hely - 240.000 HUF fogadási tét
3. hely - 180.000 HUF fogadási tét
4. hely - 120.000 HUF fogadási tét
5. hely - 60.000 HUF fogadási tét
6-15. hely - 45.000 HUF fogadási tét
16-25. hely - 15.000 HUF fogadási tét

Részvételi feltételek:
- A promóció 2014. április 4., 00:00 GMT és 2014. április 30., 23:59 GMT ("az Időszak") között tart.
- A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el. A játékosoknak meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció főoldal a részvételhez.
- A promóciban való részvételhez a játékosoknak be kell lépniük a számlájukra, regisztrálniuk kell a promóció regisztrációs oldalán, és a sportfogadási kínálatból választott bármilyen mérkőzésre egyszeres vagy többszörös, élő vagy a mérkőzések kezdete előtt megkötött, minimum 150 nyereményszorzójú, maximum 7500 Ft összegű fogadást ("érvényes fogadás") kell tenniük.
- Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.
- Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során.
- A játékosok pontokat szerezhetnek az érvényes fogadásaikkal ("pontok"). A fogadások tétjét, és nyereményét euro pénznemre váltjuk, majd azt pontokban számoljuk. Ha az érvényes fogadás nyertes, akkor 1 euro nyeremény 2 pontot ér. Ha az érvényes fogadás nyertes, és a fogadás okostelefon (m.betclic.com, Android alkalmazás, iPhone alkalmazás) lett megkötve akkor 1 euro nyeremény 3 pontot ér. Minél több pénzt nyer egy játékos a fogadásával, annál több pontot szerezhet a promócióban. Ha az érvényes fogadás vesztes, akkor 1 euro összegű tét 1 pontot ér.
-A promócióban részvevő legjobb eredménnyel rendelkező játékosok nevét a promóció ranglistáján tüntetjük fel. A Betclic megtesz mindent, hogy a ranglista eredményeit szabályos időközönként frissítse. A végső helyezések ranglistáját a promóció végét követően hirdetjük ki.
- Holtverseny esetén a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos végez előrébb a ranglistán.

Fogadj áprilisban is a BetClicnél és vedd ki a részed a másfél millió forintos nyereményalapból!