Póker komolyan

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


És most tényleg komolyan...  ;)
Terem: 888

#1 június 05, 2014, 04:41:27, söprű
NL4 cash játék 6 asztalon
60 perc

Profit: $2.26

#2 június 05, 2014, 04:41:42, söprű
Normál SNG - $5.50
2/9

Profit: $8

NL25 cash játék 1 asztalon
45 perc

Profit: -$1.89


PKR - bemelegítő NL10 cashgame az Outback Openre

Profit: $2.56

Pár hétig most lesz egy kis időm, lássuk, csalnak-e még azok a büdös pókertermek.  :D


#7 november 12, 2014, 13:49:44, söprű
NLH 10/20c cash game
6 asztalon (6max)
Időtartam: 50'

Nyereség: $37.00

P/L: $37


Csöndes játék volt, semmi döbbenetes nem történt szerencsére, floppolt szettemet már turnön kifizette egy ász pár, a másik majdnem beülőt pedig kis részletekben összeadogatták a halak...

NLH 10/20c cash game
6 asztalon (6max)
Időtartam: 60'

Veszteség: $2.14

P/L: $34.86


Nagyon elégedett vagyok, sikerként könyvelem el, hogy szinte nullára hoztam ezt a szesönt. Sokszor dobtam el komoly kezeket, úgy gondolom helyesen. Nem az én partim volt, minden centért keményen dolgozni kellett. Ha egy éve játszom le ugyanezt kábé $100 minusszal szálltam volna ki.

Úgy érzem rendben vagyok, optimistán nézek a folytatás elé!  :ok:

#9 november 14, 2014, 12:33:14, söprű
NLH 10/20c cash game
6 asztalon (6max)
Időtartam: 60'

Veszteség: $32.55
P/L: $2.31


Fura, de megint nem vagyok elégedetlen. Hamar egy beülő minuszba kerültem, mert PF allin az ászpárom vesztett bubik ellen, de az utolsó öt percben már tíz dollár pluszban voltam, amikor beütött a krach. Három henden belül baszott oda egy 2 és egy három outos riveren, mindkétszer ugyanaz az ellenfél kapta meg az ajándékot. Mindkét esetben turnön pakoltam be, így bosszankodni lehet, szomorkodni nem, vissza fog ez még jönni majd.

Viszont már régóta motoszkál bennem egy olyan gondolat, hogyha egy asztalnál szájon vág egy bad beat, akkor onnan azonnal menni kéne, mert utána lehet többre is számítani ugyanannál az asztalnál. Nem akarok ebből összeesküvés elmélet-vitát, de ha csalnak a pókertermek, akkor azt úgy teszik, hogy egyes üléseket büntetnek. Lehet, hogy csak boszorkányüldözés, de mostantól lehet, hogy nem töltök vissza arra az asztalra, ami így megszopat.

Megörültem, mikor láttam, hogy újrakezdted a naplóírást - egyrést, mert már hónapok óta lehangoló, halotti csend honolt a pókeres naplók között, másrészt mert kimondottan szerettem a naplóidat olvasgatni. Arra is komolyabb összeggel mertem volna fogadni, hogy, ha valaki, hát akkor te leszel az, aki újra írni fog.

Sajnálom, hogy belefutottál egy ilyen pechszériába, de azt azért el kell mondjam: őszintén csodálom azt a higgadtságot, ahogyan viseled a dolgot. (A naplód alapján elég őszinte embernek tűnsz, komolyan csodálkoznék, ha kiderülne, hogy alapvetően máshogy éled meg a dolgot, mint ahogyan írod.)

Szóval én sokszor, sokkal kevesebb miatt kerültem tiltre, és az okosok azt mondják, hogy a pókerben a pszichológia legalább olyan fontos, mint a technikai tudás. Szóval, ha ez így van (valószínűleg igen), akkor nálam biztosan jóval előbbre tartasz, de talán nem csak nálam. Hanem például Gus Hansennél is.

#11 november 18, 2014, 11:59:26, söprű
Köszönöm, hogy benéztél, Assassin, igyekszem nagyon fegyelmezni magam, de nem mindig könnyű. A Gus Hansenes részt betudom az italnak, de ettől függetlenül köszönöm dicsérő szavaid. Azt gondolom, hogy vagyok olyan jó, hogy pluszos legyek a 20 centes mezőnyön, amelyet az esetek nagy részében a 888 felsorakoztat. Ez mondjuk nem biztos, hogy így van, néhány ezer handből korai lenne hosszútávú következtetéseket levonni, de igyekszem a legjobb játékomat odatenni és hiszem, hogy ez profitot fog termelni hosszú távon.

Nem játszottam néhány napig, a magánéletem eléggé zűrös mostanság, de azért bele-belenéztem a vesztes partikba és bizony van amit ma már másképp játszanék.

Nagyon fontos a frissesség, és a figyelemelterelők kiiktatása, mielőtt leül az ember több asztalon játszani, és a hatvan percből nem fér bele, hogy az ember csak 40 percben nyújtja az A-játékát, mert megbűnhődik érte. A sok előnytelen laptalálkozás miatt nagyon kicsi egde-ünk van, ezért nem fér bele, hogy ne vegyük ki a max value-t egy hendből, vagy éppen egy utcával tovább maradjunk egy partiban, mint kellene. Ezért nincs más, mint elemezni, elemezni, elemezni mindig, amikor pedig ott ülök az asztalnál, akkor a 60 percet töményen koncentrálni és abbahagyni, ha úgy érzem, hogy nem vagyok ott 100%-ig.

Ma nem volt ebben hiba, mégis visszanézve 12-15 dollárral kevesebbet nyertem, mint nyerhettem volna. Számít ez, nem is keveset.

NLH 10/20c cash game
6 asztalon (6max)
Időtartam: 73'

Nyereség: $20.92
P/L: $23.23


Kicsit megnyújtottam a szesönt ma, egyrészt mert éreztem, hogy ott vagyok, másrészt pedig néhány pont hiányzott csak az Ezüst státuszhoz és ezt még ki akartam játszani. Innentől már dupla rake-ért megyek, a profik szerint ez sem mindegy hosszútávon.  :ok:


Veszteség: $-10.76
P/L: $12.47


Minusz tíz dollár nem rossz, ahhoz képest, hogy két beülőmbe került ászokat kifizetni királyokkal. És persze ilyenkor soha nem találkozik cold deckkel az ász pár.

Nehéz kenyér ez, mondom...  ;D

#13 november 19, 2014, 10:46:16, söprű
Ma délelőtt ez játszik.

***Első szünet: 200/228
Az elején próbáltam mocorogni, de semmi segítség nem jött az osztótól és mindig kiszorítottak, azóta lapsivatag. A következő órában keresem az alkalmas pillanatot a duplázásra.  ;) Lefőtt a kávé is, mostantól jó dolgok jönnek!!!

*** 127. helyen ért véget a móka, bár annak nem nevezném... Időpocsékolásnak inkább. Egyszer még dupláztam 3.5 vakkal AQ v J6, de aztán hét nagyvakot toltam középről AT-zel, 33 adta, AQ adta, ez asszem már indulásnak 10% alatti...

NLH 10/20c cash game
6 asztalon (6max)
Időtartam: 60'

Veszteség $3.06
P/L: $9.41


Voltam harminc pluszban is, majd 15 minuszban, végül ennyi lett.

Silver szinten durván 1100 leosztás alatt sikerült 70c rakebacket termelni. Vicc.