Spanyol Foci Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nekem az az érzésem hogy bent hagyta a Barca a Deport. :) Nem baj, kell a is a Depor köv. szezonba, legalább sok x-lesz megint. :)

Persze most megvan a 4 gól, pedig azt hittem, hogy a baszkok jobban megszorongatják a Barcát. Egy ezresem bánta csak, nem szakadok bele, de akkor is  :(

Ritkán sajnálom a Realt (sőt soha  ;D), de most igen. Benitez? Ez egy rossz vicc? Olyan mintha hozzánk leülne Luis Enrique után Moyes vagy van Gaal. Láttam a Napoli - Lazio meccset múlthéten, hát Benitez nem változott semmit az évek alatt. Egy viszonylag jó kerettel rendelkező Napoliból kihozott egy szar szezont, majd ezután elmegy a Madridba. Perez tuti nem normális...
Nem akarok előre inni a medve bőrére, de gyanús, hogy jövőre csak két csapatos lesz a spanyol liga (már ha az atlético jó formában lesz, mert ha nem, akkor a Barca simán behúzza).
Nem értek annyira a Realhoz, ezért lehet egy "vicces" kérdés jön, de Zidane nem vállalta, vagy ő nem alkalmasabb? Esetleg Hierro?

"Adótartozása miatt kizárták a spanyol élvonalból az Elche labdarúgócsapatát, és a helyét az eredetileg kiesett Eibar foglalhatja el a La Liga következő szezonjában."

forrás: nso.hu