Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A nincs semmi extra a jégkorong világában, így marad az orosz MHL. Előre szólok, hogy meglehetősen magas kockázatúak a tippek, így lehetőleg senki ne rakja fel a házat rá.
Előfordulhat az is, hogy akár egyetlen tipp sem jön be.
- Tyumen - Volzsszk V 5,13
- Penza - Karaganda V 2,31
- Rjaza - Mechel Cseljabinszk H 1,53

Gyerekek, én annak is örülök, hogy a 3-ból 1 jó lett. Sajnos ezek az alsó osztályok olyanok, hogy bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is. Az utolsónál az 1,53 egy elég biztos tippnek tűnt az odds alapján és lám...mégsem lett az.

Ma sem leszünk elárasztva jégkorong meccsekkel, így megint egy szűk körből kell mazsolázni a jégkorongra fogadóknak.

Szlovák Extra Liga:
- Banska Bystrica - Piestany H
Őszintén bekaphatja a fülem a Besztercebánya, még ilyen gyalázatos meccset...
KHL:
Itt aztán van gond a fejekben, legalábbis nálam tuti...
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Lokomotiv Jaroszlavl: a fogadóirodák szerint a vendégek az esélyesek a maguk 2.08-as átlag oddsával.
Az hazaiak ugyan a csoportjuk alsó részében helyezkednek el, azonban otthon meglehetősen szépen hozzák a meccseiket, valamint az utolsó 5 meccsüket megnyerték otthon. Ugyan nem nagy was ist das csapatokkal találkozott, de az 5 meccsen csak 3 gólt kaptak. A vendégek nem túl acélosak, ha idegenről van szó, még a csoport utolsó helyezettjétől, az Amur Habarovszktól is sikerült vereséget elszenvedniük, de előtte azért megverték a Novoszibirszket vagy épp a Novokuznyecket.
Döntsön mindenki belátása szerint, a hazaiak zsinórban 5-t nyertek, így benne van, hogy ma ez a sorozat megszakad, viszont én hajlok a végén a hazai győzelemre, főleg 2,81-ért :)
- CSZKA Moszkva - Nyizsnyij Novgorod: ehhez túl sokat nem fűzök, hazai,
- Dinamo Moszkva - Szalavat Ufa: Ez is egy nagyszerű párosítás... Kicsit szerintem túl van értékelve a hazai csapat a maga 1,75-vel, míg a vendég siker 3,60-as szorzóval megy. Tény, jó a Dinamo, azonban ez a hullámzó teljesítmény nem ad okot, ilyen alacsony oddsra. Hazai pályán jól muzsikálnak, mert pár napja, ha hosszabbításban is, de legyőzték a mostanában szintén hullámzó teljesítményt nyújtó, de amúgy kiváló SKA csapatát. Cserébe 1,5 héttel ezelőtt a csoport utolsó előtti lett csapatától 3-4re kaptak ki hazai pályán.
A vendégek nem panaszkodhatnak idegenbeli teljesítményükre, jobb, mint a hazai... Ugyan az elmúlt idegenbeli meccsükön beleszaladtak egy hatalmas pofonba az SKA-tól (7-2), de előtte 4-et vágtak a finn Jokeritnek. A hazaiak az utóbbi 5 meccsen a V-Gy-V-Gy-V formát tudják felmutatni, így most győzniük kellene, ha nem akarják ezt a "fantasztikus" sorozatot megszakítani, azonban a Szalavatnak van mit kiköszörülni ugyanis, az utóbbi meccseit otthon játszotta, ahol rendre jöttek a vereségek. Szerintem 3,60-ért még a vendég is megéri :)
- Jokerit Helsinki - Metallurg Magnyitogorszk: 2.29 és 2.49 az odds a csapatokra. kb. 6 fordulóval ezelőtt azt mondtam volna, hogy nincs az az Isten, hogy ne vendég legyen, de amit mostanában nyújt a Magnyitogorszk, az valami kriminális. A gond, hogy a Jokerit idegenben jó, otthon 7-0-1-4-et tud felmutatni. Ezzel szemben a vendégek 7-1-2-1. Egyik sem győz meg a meccs kimeneteléről. A finnek otthon még túl kemény csapatokkal nem találkoztak, hiszen eddig csak az Asztanát, az Omszkot és a Szalavatot fogadták, ennek eredménye 1-2. A vendégek sem voltak túl sok rangadón, hiszen idegenben még csak a Kazannyal és a CSZKA-val találkoztak. Mindkettő meccset megnyerték, azonban a két meccsen 3 gólt lőttek. Sok gólt nem várok 5,5 alatt. Hogy ki nyer, az meg nagyon jó kérdés. Ha muszáj valakit mondani, akkor talán inkább a finnek.

De csak óvatosan a tippekkel, ezek csak magánvélemények :)



Mai KHL:
Atlant Mitiscsi - Szalavat Ufa V
Vityaz Podolszk - CSZKA Moszkva V
Medvescak Zagreb - Avangard Omszk V
Az első, ami kicsit neccesebb, másik kettőnek jönnie kell.

Nem kis pofonba szalad bele épp a Szalavat... :-\

Mai tippek:

Sajnos dolgoztam, így nem tudtam megírni a Magnyitogorszkot, jelenleg 3-1, az SKA nem tűnt ennyire tutinak (eddig 0-3).
Svédek:
Linköping - Vaxjo H
Skelleftea - Brynäs H

Mai napra a KHL-ből mehet a Jokerit - Dinamo Riga összecsapás hazaiba. Akinek karácsony előtt nincs elég izgalom az életében, az esetleg rakhatja még a Pozsony - Ladát és a Zágráb - Nyizsnyekamszkot hazaiba (szerintem hosszabbítással érdemes).

Holnapi tippek:
KHL:
- Avangard Omszk - Barisz Asztana H
- Novokuznyeck - Amur Habarovszk H
- Szibir Novoszibirszk - Vlagyivosztok H
- CSZKA - Szocsi H

EBEL:
- Linz - Innsbruck H

Szlovák Extra Liga:
- Kosice - Zilina H
- Piestany - Zvolen V (necces!!!)

- Skalica - Nitra V

Mai tippek:

KHL:
- Szibir Novoszibirszk - Amur Habarovszk H 6-2
- Ak Barsz Kazany - Jugra Hanti-Manszijszk H 3-2

Kisebb szerencsével a Novokuznyeck is nyerhet a Vlagyivosztok ellen, de azért elég necces a dolog, bármi lehet belőle :)

EBEL:
- Linz - Olimpija Ljubljana H
Szintén kicsit több szerencsével a Dornbirn legyőzheti a Villachert.

Szlovák Extra Liga:
- Poprad - Skalica H 5-3
- Nitra - Martin H
- Trencin - Piestany H 4-0
- Zilina - Banska Bystrica V 2-5

Mai tippek:

KHL:
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Lada H
- CSZKA Moszkva - Vityaz Podolszk H
- Ak Barsz Kazany - Nyefytehimik Nyizsnyekamszk H
- Dinamo Riga - Jokerit Helsinki V

Faszom ki van az orosz bundás gecikkel....tettem egy 5-st a Sibir hoki győzelemre...
2. harmad közepén 2-0ra vezetünk, 2-1 a második harmad vége.
Erre a 3. harmad a hazai csapat kap 4 db emberelőnyt kb. zsinórban, köztük volt kettős emberelőny is...persze a sokadikat már belőtték...2-2, utolsó 5 percben már persze lófasz nem történik...rohadjanak meg ezek a faszszopók is!

Oroszoknal vajon mert lehet csak 5-os kotesbe khl-t tenni?

Hát akkor én megtettem a Cska Moszkvát...lássuk mi lesz ma ezen a parázs kis meccsen :)


Nagyon szépen játsszik a CSKA, most egyenlítettek...remélem behúzzák! :)

1.47 van rá, hogy 2 gólt lő a Metallurg. :D Ki nem hagynám.