Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15



Ebben a témában lehet beszélgetni Európa rangosabb jégkorong bajnokságairól, mint pl. német DEL, cseh bajnokság, svéd, finn stb.

Sok sikert a tippekhez!  :beerchug:

Szerdán megkezdődik a KHL!
Nagyon várom már. És első meccsen egy Magnyitogorszk - Dinamo Moszkva meccs van...brutál :D

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam a KHL kezdetéről, de igyekszem majd írni pár tippet, eddig az utóbbi 2-3 forduló alatt, egy megtépázott számlát sikerült elfogadhatóvá tenni a KHL-es meccsekkel.
Remélem a tippeket jónak találjátok, próba szerencse, pár száz forintokat szerintem megérnek. :)

Mai tipp:
Slovan Bratislava - CSZKA Moszkva
A moszkvai csapat tavalyi kétszer látogatott Pozsonyba és ebből kettőt be is húzott, az egyiket 3-2re, a másikat 5-4re.
A hazaiak túlzottan maradandót nem alkottak még otthon, 5-2re verték a Zágráb csapatát, de ők idegenben nagyon nem "rúghatnak labdába"....mármint korongba.
A vendégek hozták a papírforma meccseket, egyedül a Minszk ellen botlottak.
Sérültek túlzottan nem tizedelik a csapatokat. Láthatóan szorosak voltak a tavalyi meccsek,de a mai ezektől eltérhet, hiszen a héten a hazaiak edzője, Rostislav Čada felbontotta szerződését a klubbal.
Ezzel komoly káoszt idézhet elő az elkövetkező 2-3 fordulóra a csapatban.
Szerintem a mai meccset nyerik a vendégek rendes játékidőben is (unibet - 1,92), akiben kicsit ott a félsz, maradhat a hosszabbításnál, annál is 1,55 az odds.

Sziasztok!

A KHL vasárnapi napjára három mérkőzés maradt:
Barisz Astana - Metallurg Novokuznyeck 1:0 (valóban nem volt egyszerű mérkőzés, hosszabbításban tudott csak nyerni az Asztana csapata :) )
Dinamo Moszkva - Traktor Chelyabinsk 4:1
Medvescak Zágreb - Lada 5:1


A három meccsből én az elsőt kihagynám. Bet365 1,42 a hazai, Unibeten is 1,41. Biztosan nagyon jó az Asztana csapata, de én annyira azért nem látom - ennyire - egyértelműnek a meccset. Ugyan a 8. fordulóban járunk az Asztana 2 ponttal van előrébb a Metallurgnál, azonban a vendégek 2 mérkőzéssel kevesebbet játszottak.
A hazai csapat ugyan jó mérleget mutat fel otthon, azonban kemény ellenféllel még igazán nem volt idén dolguk (Max. a Szalavat Ufa), hiszen a Vladivostokot, az Amur Habarovszkot és a Podolskot látták vendégül. Hazai oldalon biztos hogy nem játszik majd sérülés miatt a csatár, Fjodor Polishchuk.
A vendégeknek eddig két idegenbeli mérkőzésük volt, az egyik az Avangard Omszk, a másik a Szibir Novoszibirszk ellen, amelyből az elsőn  1-0ra nyertek, a másodikon viszont sima 6-1re kikaptak.
Úgy gondolom, nem kell leírni a vendégeket, hiába adnak 5.00 környéki oddsokat a fogadóirodák. A hazaiaknak viszont kell a győzelem, hiszen sorozatban három vereséget szenvedtek el, ráadásul kettőt egymás után a harmatgyenge Vladivostoktól. Lehet még szerintem ebből bármi.

Dinamo Moszkva - Traktor Chelyabinsk

A Dinamo nehéz mérkőzésekkel kezdte a szezont, hiszen csak 6 meccset játszott, de már kétszer kis kikapott a Metallurg Magnyitogorszktól és egyszor a CSZKA Moszkvától. A másik három meccsüket megnyerték (Szerversztal Cserepovec, Ak Barsz Kazany, Avtomobiliszt Jekatyerinburg), bár sem egy Cserepovec, sem egy Kazany nem kispályás csapat.
Sérültek mindkét félnél vannak, a hazaiak Glazachevre, Robinsonra, Soinra, míg a vendégek Vasilra, Garnettre nem számíthatnak.
A vendégek igazából nem jelenthetnek veszélyt, idegenbeli mérlegük 2-2, viszont ha erősebb csapat ellen léptek pályára kikaptak. A Dinamo ellen sem lesz másképp
Unibet rendes játékidőben 1,55, míg hosszabbítással 1,31.

Medvescak Zágreb - Lada

Amolyan kiesési rangadó lesz a forduló zárómérkőzése, a utolsó, 28. Zágreb otthonába látogat a 26. Lada.
A hazaiak hárommal ezelőtti fordulóban, pont otthon szerezték meg első és eddig egyetlen győzelmüket. A hazai pálya előnye mellettük szól. A Lada eddig egyetlen idegenbeli meccset játszott, azt is elvesztette a 4-2-re a nem túl rangos Nyefytehimik Nyizsnyekamszktól.
A hazaiaknál mindenki harcra kész, a vendégektől is egyedül csak Belousov hiányzik.
A Zágreb az idényben már keményebb csapatokkal is játszott, hiszen már túl vannak az SKA Szentpéterváron, a Metallurg Magnyitogorszkon, az Ak Bars Kazanyon és az elmúlt fordulóban, csak egy góllal maradtak alul a CSZKA Moszkva ellen. Ezért úgy gondolom, hogy ő a meccs esélyese az unibet a rendes játékidőre 1,82-es, míg a hosszabbításra 1,48-as oddsot ajánl.

Azért a Docler 2 v. többel nyer 1.65-ért elég ajándéknak tűnik. Bár még van egy harmad.  :great:

Mai tipp:

Avangard Omszk - Lokomotiv Jaroszlavl 4:2
Unibeten:
Gólok 4,5 felett - 1.51
Hazai hosszabbítással - 1.51


Mai KHL összecsapások:

Amik - szerintem - kihagyhatók:
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Metallurg Novokuznyeck: a fogadóirodák szerint a hazai csapat az esélyesebb, de ahogy az előző fordulóban az Asztanát úgy most a Jekatyerinburgot is meglepheti. Szerintem egy hosszabbítással simán benne van a vendég siker, de inkább kihagyós a találkozó. Tényleg vendég siker született :)
- Metallurg Magnyitogorszk - Szibir Novoszibirszk: két kemény csapat találkozója, a hazaiak az első helyen állnak és otthon megszórják az ellenfél kapuját, de a vendégeket sem kell feltehetően félteni, de ők még 5 meccsükből csak 1-et játszottak idegenben, így nem látni, mennyire lesznek erősek idegenben.
- Szalavat Ufa - Dinamo Moszkva: a Szalavat nem alkotott eddig otthon nagyot, ez a moszkvai csapatra is igaz, csak náluk idegenben. A hazaiak szeretik szórni a gólokat, így egy 4.5 feletti esetleg mehet. Nálam bejött a 4,5 gól feletti (6 gól)


Amiért érdemes ma kinyitni a pénztárcát:
- Ak Barsz Kazany - Amur Habarovszk H
- Jokerit Helsinki - Vityaz Podolszk H 3-4 :(
- CSZKA Moszkva - Lada H
- SZKA Szentpétervár - Admiral Vlagyivosztok H

Mai tippek a KHL-ből Unibet-es oddsokkal:

Metallurg Magnyitogorszk - Amur Habarovszk Hazai: 1,30 Végeredmény: 7-2 :)
CSZKA Moszkva - Nyefytehimik Nyizsnyekamszk Hazai: 1,52 Végeredmény: 6-3
SZKA Szentpétervár - Atlant Mitiscsi Hazai: 1,30
Végeredmény: 5-4

Rizikósabb meccsek:
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szibir Novoszibirszk Vendég: 2,40 Hosszabbítással: 2-3
HK Szocsi - Dinamo Moszkva Vendég: 1,82 Végeredmény: 0-1
Jokerit Helsinki - Admiral Vlagyivosztok Hazai: 1,45 Végeredmény: 7-3 (4,5 felett)
Dinamo Riga - Vityaz Podolszk Vendég: 3,60 Végeredmény: 0-1


Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szibir Novoszibirszk:
A vendégek jó helyen állnak a tabellán, de még csak 2 meccset játszottak idegenben, aminek 1-1 a mérlege. A Jekatyerinburg nem nyújt nagy teljesítményt az eddigi évadban, így könnyen becsúszhat egy vendég siker.
HK Szocsi - Dinamo Moszkva:
A téli olimpia fővárosa eddig finoman szólva gyengélkedik 2-4es eredményével. A Dinamo a nehéz kezdés ellenére feljött az élre, de aggasztó lehet, a 20-20as gólátlaguk 8 forduló után. Nem várok túl gól gazdag mérkőzést, ha 3at begyötörnek a vendégek, van esélyük.
Jokerit Helsinki - Admiral Vlagyivosztok:
Számomra mindkét csapat az előző forduló két meglepetését okozta, ugyanis a Jokerit hazai pályán kapott ki Podolsktól, míg Vlagyivosztok szintén idegenben szorongatta meg a Szentpétervár csapatát. Mindkettejük szereti ontani a gólokat, így bármi megeshet a mérkőzésen, a hazainál talán biztosabb tipp a 4,5 vagy 5,5 fölötti.
Dinamo Riga - Vityaz Podolszk:
A mai napon ismét meglepetést okozhat a Podolszk, hiszen az elmúlt fordulóban a Jokerit ellen nyertek, előtte pedig az Asztana ellen. Azt se felejtsük, hogy ötöt vágtak idegenben az Omszk-nak, sajnálatos, hogy kaptak mellé nyolcat. Ezzel szemben a rigai együttes igazi kis szürke kisegér, akik a kötelezőt itt-ott hozzák, viszont a nagyok ellen tuti bukó a dolog.


Sziasztok!

Ahogy elnézem ma is ki lehet nyitni a pénztárcát a KHL meccseire. Az Omszkról jómagam már lemaradtam, pedig első harmad után már hármat vágott a hazai csapat :(

Pár meglátás:
Barisz Asztana - Dinamo Moszkva:
Már az előző moszkvai meccsnél is írtam, hogy nem sok gólt lőnek se otthon, sem idegenben, de jelen párosításnál a hazaiakról is ugyanez elmondható. Az Asztana szerintem kicsit túl van futtatva. Szoros meccset várok 5,5 vagy 6,5 gól alatt! Meglett a szoros meccs, 5,5 és 6,5 gól alatt is, végeredmény: 1 -2
Metallurg Magnyitogorszk - Metallurg Novokuznyeck:
A Novokuznyeck nem rossz csapat, de szerintem most esélyük nem lesz. Idegenben ugyan 2. helyen állnak, ám 5 meccsen csak 7 gólt vittek be. Ezzel szemben a hazaiak meccsenként 4 gólt vágnak az ellenfélnek, így a vendég csapat felkötheti a gatyáját. Jön a papírforma hazai. Végeredmény: 4-1
Dinamo Riga - Admiral Vlagyivosztok:
Talán a hazai pálya előnye szól a lett együttes mellett, így 1-esre tenném, de ha nem muszáj ne tegyük meg. Végeredmény: 4 - 2, bár mint említettem, inkább kihagyós volt, nálam is ez történt
CSZKA Moszkva - Dinamo Minszk:
Minden a moszkvaiak mellett szól. Két hete kikaptak Minszkben, ezért most elégtételt kell venniük. Ráadásul a fehéroroszok nem nagy spílerek idegenben, 3-2vel a középmezőnyben állnak. A CSZKA 4-ből 4-et behúzott, ma sem lesz ez másként. Végeredmény: 2 - 0
Szeversztal Cserepovec - Lada:
Egyik rosszabb, mint a másik, de a hazaik hosszabbításban verik a vendégeket. Végeredmény: 4-3
SZKA Szentpétervár - Vityaz Podolszk:
Az 1.30-as odds nagyon kecsegtető lehet, azonban az SZKA elég nyögve-nyelősen nyeri a meccseket (5-4 a Miticsivel, 4-3 a Vlagyivosztokkal) a Podolszk pedig bőven okoz azért meglepetést. Ha valaki nagyon szeretné a hazaikat megtenni, inkább rakjon a hosszabbításra...de lehetőleg inkább hagyjuk ki. Ezt is kihagyósra írtam, ezért igazából talán nem számít, hogy bejött a tipp. Végeredmény: 7-1, nem gondoltam, hogy ilyen sima lesz, de az irány legalább jó volt :)
Jokerit Helsinki - Atlant Mitiscsi:
Hosszabbításban nyerhetnek a hazaiak, pluszban szerintem 4,5 felett lesznek. Végeredmény: 4-2, így meglett a hazai és a 4,5 feletti is :)

Köszönöm, "butyi" nevű felhasználónak, hogy megköszönte a tippet, remélem másoknak is lesz sikerük a tippjeimmel és nyomnak ők is egy köszönömöt :)

Sziasztok!

Már az elején felhívom a figyelmeteket, hogy ez nem a KHL, így kevesebb az esély, hogy jót mondok, annyira nem érzem a német jégkorong erőviszonyait. Már középiskolás tippmixes koromban is volt, hogy elment az 1,50-es odds. Ezért ha kérhetem inkább óvatosan tegyetek rá ( 100 Ft :P ):
- Augsburg - Hamburg hosszabbítással hazai, Végeredmény: 6-4
- Straubing - Nürnberg hosszabbítással vendég, végeredmény: 5-4 :(
Kombiba téve ez az unibeten 3,01-es odds, tehát elég a 100 forintocska :D
Vannak még X alatt, X felettiek, de egyelőre szerintem a német bajnokságból ennyi is elég, lássuk meg előbb ezek hogy sikerülnek :)

U.i.: Elfelejtettem, mehetnek a jegesmedvék vendégbe, ha valahol lehet rájuk fogadni. Megköszönném, ha valaki ajánlana, olyan irodát, ahol a magyar bajnokság mindig fent van! Előre is köszönöm :)

Konklúzió: marad a KHL :)

Bet365-n lehet mindig fogadni a MOL ligára. En eddig csak ott lattam. :)

Köszi buszbérlet!

Mai KHL:

Jokerit Helsinki - Dinamo Riga:
A hazai csapat a Podolszk elleni botlás után megmutatta, hogy mire is képesek valójában, azóta mindkét meccsüket behúzták és 11! gólt lőttek. A szürke kisegér lett csapat otthon egészen jól muzsikál, ám a vendég szerepléseik harmatgyengék, hiszen még a tök utolsó Lada csapatától is kikaptak idegenben. Várhatóan a finnek továbbra is hozzák a jó formájukat, a Riga pedig újabb vereséget szenved. Végeredmény: 3-2

Lokomotiv Jaroszlavl - HK Szocsi:

Teljesen egyértelmű, a nem nagy "was ist das" Jaroszlavl, simán veri a Szocsi csapatát, akik idegenben egyedül a lett Riga ellen tudott győzni, legutóbb az Omszk otthonában kapott egy nyolcast. Négy idegenbeli meccsükön, mindössze 5 gólt lőttek és 15-öt kaptak. A hazaiaknak sem túl jó a mérlegük, hiszen eddig 1-2, azonban a két vereséget a Kazanytól és a Magnyitorogorszktól szenvedték el, de a 3 meccsükön, mindössze 7 gólt kaptak.
Ugye hogy mehet a hazai?
Csak hogy a hazaiaknál 2 napja menesztették Sean Simpson, vezetőedzőt és asszisztensét így kitudja még mi jöhet ebből ki. Kecsegtető az 1,61 de inkább kihagyom. Végeredmény: 4-1, mivel kihagyós volt, így ezeket nem színezgetem, nem tekintem őket tippnek, csak helyzetjelentésnek :)

Slovan Bratislava - Dinamo Minszk:

A mai nap talán legnehezebben megtippelhető meccse. Egy viszonylag erősebb csapat látogat, egy átlagosnál gyengébb csapathoz. A hazai pálya előnye miatt kiegyenlítődnek az esélyek. A hazaiak ugye pár fordulóval ezelőtt edzőt váltottak, ami azért meglátszódott az eredményeken, CSZKA-tól vereséget szenvedtek, majd otthon kaptak a Zágreb csapatától is egy 4-est, amit a múlt fordulóban egy 3-1es idegenbeli meccsen toroltak meg. Ha nagyon muszáj valamit mondani rá, akkor hosszabbítással vendég, de 100 Ft-os tipp. Végeredmény: hosszabbítással 3-2, sikerült meglepetést okoznia a Pozsonynak :)

Medvescak Zagreb - SZKA Szentpétervár:

A KHL egyetlen eddig 100 %-os csapata utazik a horvát fővárosba. Ez sok mindent elmond a meccs esélyeiről.  Otthon eddig két meccset nyert a Zagreb, a Cserepovec és a Lada ellen, őket azonban 5-5 góllal megszórta. Ettől most nem kell félnünk. A vendégek támadójátékával gond biztos nem lesz, hiszen ott lesz Kovalcsuk a maga 11 góljával és 8 gólpasszával, illetve Shipachyov Vadim 14 gólpasszával. A hazaiak túl sok dologban nem szerepelnek az élen. Az egyetlen, amiben kiemelkednek a kiállítások ideje, de ott nagyon, hiszen jelenleg a KHL-ben a top 5-ből 3 helyen ők állnak. Az emberelőnyt biztos, hogy kihasználja majd a vendég együttes, ezért több gólos győzelemre számítok, hiába van a hazaiaknál az eddig 93,3 %-osan védő Brust Barry (ő is benne van a top 5-ben).
Végeredmény: 1-5

Jó tippelést :)

Jó kis összefoglalást, én bátrabban tenném Minszket. PP kihasználásban vezetik a ligát, Slovan meg nem túl ütőképes. Most Zágrábot se nagy feladat megverni, eléggé gyengélkednek.