Benedek185 naplója, tippjei és elemzései

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: iLogic Dátum október 20, 2014, 19:39:29
Guruba miért nem tetted be? Vagy csak késik? Ez röhögve megvan 1000 vagy 2000 karakter, amennyi oda kell.

Úgy terveztem, hogy berakom, csak már elkéstem vele sajnos. Mint írtam sűrű napom volt, 6 után fogtam hozzá és negyed 8 körül végeztem. 2 órás limit van. Holnaptól próbálom minél hamarabb megírni ezeket. Vagy éjszaka írok vagy hajnalban, tudom is én, de mindenképpen játszani akarok a Guruban!  :)  :ok:

@

A 4. napi tipp is jött Sessegnon találata révén, aki az expoolos Wisdom jobb oldali keresztezését követően lőtte ki a bal felső sarkot a tizenhatosról.
Holnap BL, jó kis meccsek lesznek, fogadásra fel!  :)  :ok:

[2014.10.21.] 3. játékhét 5. nap

Sziasztok!
Ma folytatódik a BL rengeteg jó meccsel, azonban csak egyel jelentkezem, melyet az SfGuruba is beküldtem (végre már!  :D).

Barcelona-Ajax
EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör
tipp: gólok száma 3.5 felett
odds: 1.80
iroda: bet365
tipperősség: 7/10
végeredmény: 3-1

A Bajnokok Ligája küzdelmei újra folytatódnak, a válogatott meccsek és a hétvégi bajnokik után Európa legrangosabb kupasorozata számos rangadóval tér vissza. A keddi játéknapon olyan találkozóknak lehetünk szemtanúi, mint a Roma-Bayern, CSZKA-City, vagy a Barcelona-Ajax. Jómagam az Ajax spanyol vendégszereplését néztem ki az F csoportból, melyen kiszakadhat a gólzsák.

A BARCELONA idén is rendkívül jó teljesítményt nyújt. A spanyol bajnokságban veretlen a gárda, a malagai remi kívételével mindannyiszor nyertek Messiék. Sőt, a hazaiak nyolc forduló elteltével még gólt se kaptak, lőni viszont rengeteget lőttek, szám szerint 22-t. A katalán csapat hazai közönség előtt jóval gólerősebb, négy mérkőzés alatt 14-szer találtak be az ellenfelek kapujába. Bár a Sevilla 3 pont különbséggel ott liheg a Barcelona nyakában, pánikra semmi oka nem lehet Enrique fiaianak, a La Liga-ban meggyőzően teljesítenek.

Ez nem mondható el viszont a Bajnokok Ligájáról, két mérkőzés után lépéshátrányba kerültek Xavi-ék, először egy PSG elleni blama, majd egy APOEL elleni soványka 1-0-ás győzelem színesíti a palettát. Mondanom se kell, hogy ma kötelező a győzelem hazai részről, azonban a gólkülönbség se mindegy a továbbiakban, ontaniuk kell a gólokat a spanyoloknak.

A Barcelona 4-3-3-es hadrendben lép pályára mind a spanyol bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában. Elől Neymar, Messi és Pedro bolondítja az ellenfelek védelmét, a középpályán általában Iniesta, Xavi vagy Busquets keverget, a hátsó alakzatban pedig Mascherano, Alves, Alba és Mathieu próbálja az ellenfelek kapuratörését megakadályozni. A kapuban ter Stegen szokott állni. Neymar és Messi fantasztikus formában várja a találkozót, jól megértik egymást a pályán. Előbbi 8, utóbbi 7 gólos a bajnokságban. A Barcelona továbbra is a sok rövid passzos, labdatartó játékra helyezi a hangsúlyt, de már közel sem annyira unalmasan teszi mindezt, mint azt a közelmúltban tette. A lassú tiki-taka, mintha kezdene kicsit gyorsabbá válni és élvezetesebb lenni. A fejpárbajok viszont nem erősségei a csapatnak, érthető is, a csapat átlagmagassága 178 cm. Az ívelgetéseket nem is erőltetik a hazaiak.

Suarez továbbra is eltiltott, Vermalen és Douglas pályára lépése pedig kérdéses.

Az AJAX ugyanaz pepitában, mint a spanyol csapat. A bajnokságban jól teljesítenek a hollandok, a nemzetküzi porondon viszont nem akarnak összejönni a dolgok. Az Eredivisie-ben jelenleg 2. a csapat 17 ponttal, de rezeg a léc a vendégeknél, szorosan követi őket 1 pontos lemaradással a Cambuur és a Zwolle, 2 pontos lemaradással pedig a Twente és a Heerenveen. Idegenben viszont a legjobban teljesítő csapat az Ajax a holland bajnokságban. A 15 megszerezhető pontból 10-et össze is gyűjtöttek Moisander-ék és ugyanennyi gólt is szereztek.

A Bajnokok Ligája F csoportjában utolsó a gárda, két ponttal. Először remiztek a vendégek a PSG-vel, amely mindenképpen jó eredmény, viszont az APOEL-t igazán legyűrhették volna, de ellenük is csak egy 1-1-re futotta. Az Ajaxnak is kellenek ma tehát a pontok, nem hiszem, hogy beállnának majd védekezni, a holland csapatok nem erről híresek. A kontrákban bízhatnak a piros-fehérek.

A holland csapat a katalánokhoz hasonlóan szintúgy 4-3-3-as formációban lép pályára meccsről-meccsre, amely, mint köztudott erősen támadó felállás. Elől Schöne, Sigthorsson és Ghazi lövögeti a gólokat, a kötéppályán Andersen, Serero és Klaasen szövögeti a támadásokat. A védelem kiemelkedő tagja Moisander, a hálót pedig Cillessen védi. A vendégek erősen a támadófocit favorizálják, szintén sok rövid passzal és sok-sok labdatartással, pontrúgásokban és a szélen vezetett támadásokban is elég jók, a védelemben viszont akadnak gondok. A csapat legeredményesebb játékosa Sigthorsson a maga 4 találatával, őt követi Schöne 3-al.

A vendégeknél se sok a hiányzó, Viktor Fischer biztosan nem lép ma pályára, Serero és Boilesen játéka kérdéses.

Eddig háromszor találkoztak egymással a felek, a három alkalomból kétszer jött a 3.5 over (4-3;4-0), egyszer pedig csak három találat született (2-1).

Ma is legalább 4 találatot várok. Egyrészt a Barcának már nincs miért óvatoskodnia, nyerni kell nincs mese, a győzelemhez pedig gólok kellenek. Messi és Neymar jó formában van, tőlük joggal várhatóak el találatok. Az Ajax védelme nem az igazi, a hazaiakból 3-4 gólt simán kinézek, de pont úgy ahogy a vendég védelem, a hazai sem áll mindig a helyzet magaslatán, így a hollandok is betalálhatnak, a kontrákban bízhatnak a piros-fehérek. Tippem tehát legalább 4 gól.

@

Hát a mai tipphez nem kis mázli kellett!  :D
A 4. gól a 94. percben esett be! Huh, nem semmi...  :D
Holnap újra BL, szerintem holnap is jelentkezem. :)

[2014.10.22.] 3. játékhét 6. nap

Sziasztok!
A játékhetem utolsó előtti játéknapján ismét BL meccsel jelentkezem, mára a Zenit gólszerzését néztem ki.

Bayer Leverkusen-Zenit
EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör
tipp: Zenit szerez gólt
odds: 1.40
iroda: bet365
tipperősség: 7/10
végeredmény: 2-0

A Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján potyogtak a gólok szép számmal, 8 mérkőzésen összesen 40 gól született. Adott a kérdés. Ma is gólzáporra számíthatunk vagy a szerdai játéknapon jobban meghúzzák magukat a csapatok? Egyelőre erre nem tudom a választ. Ma nem a gólok számában látok rációt, hanem egy adott csapat gólszerzésében. Egészen pontosan a Zenit leverkuseni vendég szereplésén várok orosz találatot.

A BAYER LEVERKUSEN hazája bajnokságában az Európa-Liga selejtezőt érő 6. helyen áll, a maga megszerzett 13 pontjával. A hazaiaknak fel kell kötniük a gatyát, ha oda akarnak férkőzni a dobogó közelébe. A mezőny rendkívül sűrű, pl. a 4. és a 10. helyet csupán csak 4 pont választja el egymástól. Minden meccs fontos, minden pont számít. A Leverkusen az eddigi szezonban ugyan csak egyszer szenvedett vereséget, de rendkívül sokszor remizett. Négy alkalommal hagyták el a pályát 1 ponttal Benderék, és három alkalommal 3 ponttal. A német csapat támadóalakzatában nincsenek nagy gondok, a védelemben viszont annál inkább. Nyolc forduló alatt 14 gólt kaptak, a 16 szerzett gól mellé. Ebből látszik, hogy a csapat teljesítménye elég hullámzó, hol rendkívül jól teljesítenek, hol pedig elbohóckodják a meccseiket Kiesslingék.

A Bajnokok Ligájában két forduló elteltével 3 pontja van a hazaiaknak, magabiztosan legyőzték a Benfica-t, viszont 1-0-ra kikaptak a Monaco-tól. Két meccs, mindkét találkozón kapitulált védelem.

A németek a 4-2-3-1-es formációt favorizálják. Elől Kiessling rohamozza az ellenfelek kapuját, mögötte Son, Calhanoglu és Bellarabi segíti általában a támadásokat, középen Reinartz és Bender szűri a támadásokat, a védelem Boenisch, Spahic, Toprak és Jedvaj négyesből áll, a kaput Leno védi meccsről meccsre. A csapat legjobbja Bellarabi és Son, mindketten 4 gólosak.

A csapat erőssége a lövésekben, pontrúgásokban, kontratámadásokban és fejpárbajokban rejlik, a labdatartás és a védelem megszervezésében viszont akadnak gondok szép számmal.

A hiányzók sora szűkös, csak Simon Rolfes nem léphet pályára a mai mérkőzésen.

A ZENIT veretlenül vezeti az orosz bajnokságot, kettő pont előnnyel a CSZKA Moszkva előtt. 8 győzelem 2 döntetlen a mérleg. A csapat rendkívül erős, csakúgy ontják a gólokat. Huszonnyolc forduló elteltével már 28 alkalommal találtak be Hulkék. Idegenben ez a szám 5 meccset tekintve 14-re módosul.

Tudom, a Bajnokok Ligája más tészta, de az a helyzet, hogy ott sem állnak rosszul Arshavinék. Két forduló után 4 pontja van a kék-fehéreknek, 2-0-ra gyűrték le a Benfica-t, a Monaco-val viszont egy gólnélküli x-re futotta csupán. A továbbjutás nem reménytelen a vendégeknek, de még közel sem biztos. Sok van még hátra, a C csoport pedig elég szeszélyes és közel sem könnyű.

Az orosz csapat is 4-2-3-1-es hadrendben lép pályára meccsről-meccsre, ahol elől Rondón rúgdossa a gólokat, a támadásokat középen Shatov, Danny és Hulk segíti, mögöttük Garcia és Faizulin szűrnek, a védelmet Criscito, Lombaerts, Garay és Smolnikov alkotja. A kapuban Lodygin áll. Shatov játéka kérdéses, helyette lehet, hogy Arshavin lép majd pályára.

Az orosz csapat erőssége a labdatartó, rövid passzos játék, kontratámadások, pontrúgások, széleken vezetett támadások és a helyzetek könnyű kialakítása. A csapat legjobbja Rondón 7 góllal, őt követi Hulk 6 találattal.

Tippem tehát Zenit gólszerzés, ugyanis a német védelem bármikor könnyen zavarba hozható, ez a kapott gólok számában látszik is. A vendégek pedig ütős csapattal rendelkeznek, az utóbbi hetekben nagyon jól játszanak, nem jelenthet nekik egy felemásan teljesítő csapat ellen a kapuba találni. A statisztikák is kedvezően néznek ki, bízom tehát a kék-fehér találatban.

@

A mai nap bukta, nem jöhet be minden mindig. A Zenit, nemhogy gólt nem rúgott, helyzete se volt...  :-\
Amilyen szépen kezdtem az SfGurus "pályafutásomat", olyan rosszul folytatódott ma. Na mindegy...  :)

#

Sziasztok! Egy kis off!
A mai napot, mint láthattátok kihagytam. Az EL mindig olyan "ha nincs ló, jó a szamár is" érzést vált ki belőlem. Nagy a kínálat, van mire fogadni tehát, de valahogy mégsem az igazi. Túl sok a szürke meccs, az ember nem igazán érzi, hogy mire is kéne raknia vagy egyáltalán kellene-e raknia ezeken a mérkőzéseken...

Továbbá gondolkoztam a naplómon is. Tegnaphoz 1 hónapja kezdtem el újra vezetni, tippeket adni és elemzéseket írni. Abban már fejlődést látok, hogy többször jelentkezem és igyekszem mindig elemzéseket is írni, hol rövidebbeket, hol hosszabbakat. Egyelőre a tipparánnyal sincs baj és ezt mindenféle nagyképűség nélkül mondom. Több a zöld tipp, mint a piros, de nem szabad elszállnom, mert bármikor fordulhat a kocka. A piros tippek viszont mindig kicsit letörnek, mert igyekszem a legjobb tippeket adni és a legkörültekintőbben megírni hozzá az elemzéseket.
Nem tudom ti hogyan látjátok, de szívesen várom a véleményeiteket, meglátásaitokat! Miben kéne fejlődnöm? Mit kéne még a naplómon ill. az elemzéseken csiszolni? :)

Ami bánt viszont, hogy túl sokat élőzöm. Hülyeségekre rakok. Amit nyerek a meccs előtt rakott focis fogadásaimmal, azok nagyjából el is úsznak az élő fogadásokon. Kevesebbet kéne élőznöm, ill. változtatni kéne, hogy mikor/mire rakok. A teniszt, röpit, tollast, hokit és teremfocit hanyagolom már jó ideje (legalább ezen már változtattam), mind lutri. Felesleges ezekre rakni szerintem. Amire élőben rakni szoktam az a kosár, kézi és foci. Nem tudom ti hogy vagytok az élő fogadásokkal, mire szerettek ill. nem szerettek rakni. Ezzel kapcsolatban is várom az észrevételeiteket. Kicsit interaktívabbá teszem az oldalt. Több szem többet lát. Úgy fejlődik az ember, ha másokkal beszél a tapasztalatairól ill. kielemzi a saját hibáit és próbál változtatni. :)

Majd egy későbbi írásomban leírom, hogy mit is gondolok az egész sportfogadásról, én személy szerint hogyan állok hozzá. Addig próbálom összegyűjteni és kielemezni a hibáimat és egy másik irányba terelni a sportfogadói "karrieremet", a bankroll beosztásáról nem is beszélve, mert ott is rengetegszer elcsúszom. Tudom, hogy már ígértem erről egy cikket, de eddig időm meg kedvem se volt megírni. De mostmár muszáj lesz. Kedvem már megjött hozzá. Lehet, hogy most éjjel megírom, lehet, hogy csak több hét múlva, addig is mindenkinek sikerekben gazdag fogadásokat és további szép hetet kívánok!  :ok:

#

Mai napot kihagyom, elég szűkös és rossz a kínálat, megérzéseim sincsenek most. Na jó, egy van, a Charlton gól 1.61-ért. Elemzés most nem jön hozzá, az SfGuruba se lesz tehát benne, abszolút megérzéses tipp, melyet azért egy kis utánajárás megelőzött persze. Holnap viszont terveim szerint több tippel és elemzéssel is jövök majd ide és az SfGuruba szintúgy. Addig is mindenkinek további szép hétvégét és sikerekben, szerencsében gazdag fogadásokat kívánok!  :ok:

[2014.10.24.] 3. játékhét 7. nap

Fulham-Charlton
ANGLIA: Championship
tipp: Charlton szerez gólt
odds: 1.61
iroda: bet365
tipperősség: 6/10
végeredmény: 3-0

@

Naná, hogy elment az utolsó tipp... Ilyenkor egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgokat. A Charlton 23 (!) kapuralövésből egyszer sem tudott a meccsen betalálni, a második félidőben 17-szer vették célba a kaput, gól nélkül! Végig nyomták az egész második játékrészt, 10 szögletet is kiharcoltak, az egész meccsen összesen 13-at. No goal, no party!  :(

Majd jelentkezem valamikor a 3. játékheti statokkal, ez a hét nem egészen úgy sült el, ahogy elterveztem...

Ja, és no elemzés, no party!  :D Úgy látszik.  :D

#

Sziasztok! Íme a statok!
Az elmúlt játékhéten, azaz a 3. játékhéten összesen 8 darab tippet adtam:
Ezek közül 5 darab nyertes és 3 darab vesztes.
A nyertes tippek átlagoddsa: 1,63
A vesztes tippek átlagoddsa: 1,47
ROI 3. játékhét: +2,13%
ROI összesen:    +18%

Idézetet írta: benedek185 Dátum október 24, 2014, 00:02:06
#

Sziasztok! Egy kis off!
A mai napot, mint láthattátok kihagytam. Az EL mindig olyan "ha nincs ló, jó a szamár is" érzést vált ki belőlem. Nagy a kínálat, van mire fogadni tehát, de valahogy mégsem az igazi. Túl sok a szürke meccs, az ember nem igazán érzi, hogy mire is kéne raknia vagy egyáltalán kellene-e raknia ezeken a mérkőzéseken...

Továbbá gondolkoztam a naplómon is. Tegnaphoz 1 hónapja kezdtem el újra vezetni, tippeket adni és elemzéseket írni. Abban már fejlődést látok, hogy többször jelentkezem és igyekszem mindig elemzéseket is írni, hol rövidebbeket, hol hosszabbakat. Egyelőre a tipparánnyal sincs baj és ezt mindenféle nagyképűség nélkül mondom. Több a zöld tipp, mint a piros, de nem szabad elszállnom, mert bármikor fordulhat a kocka. A piros tippek viszont mindig kicsit letörnek, mert igyekszem a legjobb tippeket adni és a legkörültekintőbben megírni hozzá az elemzéseket.
Nem tudom ti hogyan látjátok, de szívesen várom a véleményeiteket, meglátásaitokat! Miben kéne fejlődnöm? Mit kéne még a naplómon ill. az elemzéseken csiszolni? :)

Ami bánt viszont, hogy túl sokat élőzöm. Hülyeségekre rakok. Amit nyerek a meccs előtt rakott focis fogadásaimmal, azok nagyjából el is úsznak az élő fogadásokon. Kevesebbet kéne élőznöm, ill. változtatni kéne, hogy mikor/mire rakok. A teniszt, röpit, tollast, hokit és teremfocit hanyagolom már jó ideje (legalább ezen már változtattam), mind lutri. Felesleges ezekre rakni szerintem. Amire élőben rakni szoktam az a kosár, kézi és foci. Nem tudom ti hogy vagytok az élő fogadásokkal, mire szerettek ill. nem szerettek rakni. Ezzel kapcsolatban is várom az észrevételeiteket. Kicsit interaktívabbá teszem az oldalt. Több szem többet lát. Úgy fejlődik az ember, ha másokkal beszél a tapasztalatairól ill. kielemzi a saját hibáit és próbál változtatni. :)

Majd egy későbbi írásomban leírom, hogy mit is gondolok az egész sportfogadásról, én személy szerint hogyan állok hozzá. Addig próbálom összegyűjteni és kielemezni a hibáimat és egy másik irányba terelni a sportfogadói "karrieremet", a bankroll beosztásáról nem is beszélve, mert ott is rengetegszer elcsúszom. Tudom, hogy már ígértem erről egy cikket, de eddig időm meg kedvem se volt megírni. De mostmár muszáj lesz. Kedvem már megjött hozzá. Lehet, hogy most éjjel megírom, lehet, hogy csak több hét múlva, addig is mindenkinek sikerekben gazdag fogadásokat és további szép hetet kívánok!  :ok:

Csak így tovább a naplóval, nálam még 100 százalékos vagy, ami a tippeket illeti :D Régebben én is sokat élőztem, de általában szarságokra tettem, és bukott is a dolog-egyedül akkor jött be kicsit komolyabb lé, amikor hátrányba került csapattal valami megérzés folytán megfordíttattam a meccset :)

Növeld az elemzett tippekre szánt tétet vagy tegyél fel kevesebbet élőben így marad hasznod is. Ennél jobb ötletem egyenlőre nincs. :D

Idézetet írta: Prewitt Dátum október 25, 2014, 09:05:12
Csak így tovább a naplóval, nálam még 100 százalékos vagy, ami a tippeket illeti :D Régebben én is sokat élőztem, de általában szarságokra tettem, és bukott is a dolog-egyedül akkor jött be kicsit komolyabb lé, amikor hátrányba került csapattal valami megérzés folytán megfordíttattam a meccset :)

Köszönöm szépen. :)
Bár még mindig a plusz fele hajlik a mérleg, azért az utóbbi hetet nem így terveztem. A 3 vesztes tipp az nekem sok.  :-\
Amúgy mostmár azért nem rakok annyi hülyeségre, mint régebben. Ahhoz képest fejlődtem, változtattam dolgokon, de még így is lenne min azért. A bankmenedzsmentemen meg pláne. Élőben foci, kézi, kosár a  a fő területem. Kézinél, kosárnál mindig csapat összesítettre szoktam pakolni, a kézi valamennyire kiszámítható, de a kosár nem mindig. Lehet, hogy valameddig hanyagolni is fogom. Fociban gólok, szögletekre pakolok mindig élőzésnél, ott is több-kevesebb sikerrel persze.