Kosárlabda Világbajnokság 2014

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a világbajnokságot?

Egyesült Államok
42 (73.7%)
Spanyolország
11 (19.3%)
Görögország
0 (0%)
Brazilía
0 (0%)
Franciaország
1 (1.8%)
Argentína
0 (0%)
Litvánia
0 (0%)
Horvátország
0 (0%)
Szerbia
3 (5.3%)
Más ország (Ausztrál, Török, Új-Zéland stb.)
0 (0%)

Összes szavazó: 57

Szavazás lezárva: szeptember 11, 2014, 13:06:21




Helyszín: Spanyolország
Időpont: Augusztus 30.- Szeptermber 14.
Honlap: http://www.fiba.com/basketballworldcup/2014



Ide jöhet minden infó, hír a vb-vel kapcsolatban, illetve fogadási ötletek is jöhetnek bőven.



Egy-két agymenés illetve infó a mai meccsekkel kapcsolatban:

Ami már elmúlt: Ausztrália nagyon ügyesen leadta a meccset Angolának, hogy elkerüljék az elődöntőig az Usát. Ebből már nem húzunk hasznot, elmúlt.

Amiből viszont húzhatunk: Egy érdekeset nyilatkozott a spanyol-francia meccs után a francia kapitány. Kérdezték tőle, hogy miben fog változtatni ha újra összekerülnek a spanyolokkal, ami ugye könnyen megeshet, ha a spanyolok elsőként ( már biztos ) a franciák pedig harmadikként jutnak tovább ( még nem biztos )

Erre mit mondott a francia kapitány? Azt hogy először még meg kell verni Iránt, meg Irán ilyen jó, meg olyan jó... Gyakorlatilag az egekig magasztalta a homokzsák ázsiaiakat.

Csak a tisztánlátás kedvéért, ha Franciaország ma nyer ( 1,10-es odds kb ), akkor harmadikként jut tovább és játszik vagy Argentinával vagy a Görögökkel, majd utánna a Spanyol-Szenegál győztesével. Ha negyedikként jut tovább akkor játszik szintén az Argentinokkal vagy a Görögökkel, majd utánna Brazil-Horvát-Puerto Rico egyikével.

Francia ésszel gondolkodva, melyik is a jobb? Ma kikapni és az elődöntőig nem találkozni sem az Usával, sem a Spanyolokkal és lehet hogy éremmel térni haza, vagy ma nyerni és a Spanyoloktól kikapni a negyeddöntőben.

Irán győzelme 7,50-es odds - Lehet hogy nem lesz számolgatás és 20-al nyernek a csigazabálók, de nekem ennyit megér. Ha kis eszük van, akkor ma leadják Iránnak a meccset. Igaz mindenki köpködné őket, de nem egyszer láttunk már olyat, hogy a cél szentesíti az eszközt.

Sok szerencsét mindenkit, bármit is tegyen erre a meccsre. Én Irán győzelmet játszok  :ok:

Másik hír amit most olvastam, illetve a vele járó agymenésem.

A horvátok és puerto rico ma egymás ellen dönti el, hogy ki jut be a legjobb 16 közé. Horvátok oddsa 1,25 körül, Puerto Ricóé 3,50-4,00 körül mozog.

Ma kora délután, azaz pár órával a meccs előtt a horvát játékosok sztrájkot hirdettek ki a szövetségi kapitánnyal szemben. Nem akarják hogy Jasmin Repesa vezesse őket, hanem követelik a segédjét. A válogatottba kisebb csoportok alakultak ki, többnyire Repesa ellen, de egymás ellen is vannak. Ezek a belső viszonyok részben megmagyarázzák a Szenegál elleni váratlan zakót is.

Na most, számomra meglepő, hogy Puerto Rico ilyen gyenge ezen a VB-n. Náluk mindig is elsőszámú sport volt a kosárlabda és nem értem, hogy egy Barea és Ricky Sanchez vezette válogatott hogy ilyen pocsék? Vagyis hogy volt ilyen pocsék eddig? Mert ki tudja, ma lehet előhúznak valamit, ugyanis hiába a pocsék 1-3-as mutató egy mai győzelemmel tovább lehet jutni, azaz motiváció az lesz.

Ekkora oddsért a Puerto Rico win is megér egy imát? Döntse el mindenki, de ne sokat gondolkozzatok, mert hamarosan kezdődik ( 40 perc )

Megjátszottam Irán (7,50) + 7-9 pontos különbségű győzelmét (41,00).

Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum szeptember 04, 2014, 18:11:05
Megjátszottam Irán (7,50) + 7-9 pontos különbségű győzelmét (41,00).
A 7-9 az pont nem jó, mert azzal már kiesnek a franciák....

Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 04, 2014, 18:12:17
A 7-9 az pont nem jó, mert azzal már kiesnek a franciák....

:-\
Mekkora az a különbség ami még belefér?

Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum szeptember 04, 2014, 18:11:05
Megjátszottam Irán (7,50) + 7-9 pontos különbségű győzelmét (41,00).

Azzal már öngólt rugnának maguknak a franciák, mert kiesnének. Persze az sem kizárt...


Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum szeptember 04, 2014, 18:14:11
:-\
Mekkora az a különbség ami még belefér?

1-6 ha jól számolom

Up: Bocs a dupláért, Pozz gyorsabb volt  :ok:


Horvát-Francia, Görög-Szerb, Brazil-Argentin, Török-Ausztrál összejött azért pár igen csemege összecsapás. :D
Horvátokra nagyon kíváncsi leszek, tegnap nagyon aprítottak, lehet jót tett a hiszti, vagy csak ment a hülyítés a média felé?
Törökök meglep, hogy ennyire underdogok egyelőre, másik kettőn az eddigiek alapján egyértelmű görög és brazil tj-t várok.

Csalódások egyelőre ezek az oddsok. Ausztrál meccsen reménykedtem, hogy a bukik elszúrják az oddsokat, de nem tették. Így nincs érték a meccsben.
Franciákat szerintem a horvátok megverik.
Dominika lehet kicsit megszorongatja a szlovéneket, és egy 10 pont körüli hendi jó lehet.
Brazil meccsen meg annak ellenére, hogy milyen rosszak az Argentínok én szorosabb meccset várok, mert mégis rangadó ez, de ettől függetlenül majd tovább mennek a brazilok.
Amúgy biztosan jönni fog szerintem egy meglepetés (Szerb vagy Új-Zéland), akire nem is gondolunk.



Minnesota szempontból eléggé bízakodó vagyok, mert Rubio ugyan keveset emel rá, de végre 40% felett dob kettesből. Hármas meg hát továbbra sem az erőssége. Passzban labdaszerzésben a legjobb, így talán szerződése utolsó évében odateszi magát, hogy kicsikarjon valami vaskos hosszabbítást.
Dieng pedig egy csiszolatlan gyémánt. Tavaly év vége felé asszem már írtam róla, hogy nagy tehetség a gyerek, de végre kezdi kihasználni az adottságait is. Remélem szépen lassan leváltja majd Pekovicot a palánk alatt, és Younggal tökéletesen kiegészíthetik majd egymást.

Litvánia szerintem ma továbbjut.
Ausztrál oddsot nem értem,miért ennyire alacsony a törökhöz képest??
Szerintem ennyivel nem jobbak az auszik.
Vagy tudnak valamit a bukik?
Akkor lehet benne érték.