II. Tipster Liga - Nyugat Vs. Kelet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Ha lesz következő, nem lehetne a rájátszást úgy lebonyolítani, hogy nem konferencián belül? Ne amerikanizálódjunk már ennyire ;) Ráadásul jobban kijönne, hogy melyik oldal az erősebb.

Кравц - Будь (при уч. Андрей Аверин)

Idézetet írta: iLogic Dátum október 31, 2014, 15:11:24
Ha lesz következő, nem lehetne a rájátszást úgy lebonyolítani, hogy nem konferencián belül? Ne amerikanizálódjunk már ennyire ;) Ráadásul jobban kijönne, hogy melyik oldal az erősebb.
Szerintem maradjon így, küzdjön meg egymással Kelet-Európa és Nyugat-Ázsia legjobbja!

A következő Tipster Ligától kezdve a győztes nyereményéhez hozzájön egy 3000 Ft-os TippmixPro feltöltés, amit én állok. De ahhoz szükség lesz a 10 jegyű azonosítóra, ahhoz meg egy regisztrációra.  :)
( Tök jó lesz ha én nyerek. ;D )
TiB, mikor keződik a III.?

Én az 5 eurós spf pont beváltós bónuszommal indulnék.

Számomra nem akadály a nevezési díj fizetése. Szimpatikus opció Lord felvetése, de minden megoldásra nyitott vagyok!

Én is nyitott vagyok minden megoldásra, így legalább el lehet kerülni, hogy a 2. kör után 2-3 ember feladja a játékot. Egyrészt a nevezési díj miatt is mindenki jobban oda figyelne, és azért ha 16 emberrel számolod az 5 eurót, akkor az már egy 80 eurós nyereményalap. Azért ilyenkor már mindenki máshogy áll a játékhoz.

Én is benne lennék, csak időre van szükségem. Nyitottam egy új skrill számlát, azt két hét alatt bezárta a skrill azzal az indokkal, hogy volt már számlám náluk. Írnom kellett egy kérelmet, és ahogyan azt elfogadják, aktív lesz az új számlám. Ez viszont nem tudom mennyi idő. A másik lehetőség, hogy megkérem egyik barátomat, hogy fizesse be helyettem, amennyiben ez elfogadható.
Én egyedül attól félek, hogy nagyon karcsú lenne a mezőny. Így is Lordnak kellett plusz köröket futnia egy plusz nevezőért. Kisebb létszámnál meg szerintem csak annak van értelme, ha a győztes visz mindent. Meg én  :D.
Találtam viszont böngészés közben itt egy bejegyzést, hogy a pénztáros lelépett a pénzzel. Ezért én azt tanácsolnám, hogy pénztárosnak olyat válasszunk, akinek minimum 2000 hozzászólása van, és azt nem két nap alatt generálta.

Lehet h volt nem lenne 20 fős mezőny, de az is tuti, hogy mindenki kitartana a legvégéig, és nem lenne olyan, hogy egyik csoportban 10en harcolnak a PO-ért, a másikban meg csak 8an. Az nem fair a másik csoporttal szemben. Legyen inkább 14 vagy 16 játékos, kelljen rájuk inkább várni 1-2 napot, mint hogy ingyenpénz reményében boldog-boldogtalan jelentkezzen. Idővel szerintem ez akár presztizzsé is válhatna, mármint a játék, és akkor még ott van a nyeremény is.
Meg kell invitálni néhány régi motorost is, aki benne van az ilyen játékokban, gondolok itt elsősorban Oaklandre, Szigora, gerryre vagy akár laudrupra, és máris igazán nagy elismerés lesz a győzelem, de már a PO-ba jutás is.
A pénztáros meg természetesen egy megbízható személy lenne, nem akarnék senkinek a nyakába terhet varrni, de sztem TiB-ben mindenki megbízik, de számomra csacsa lojalitása is megkérdőjelezhetetlen. Főleg h mindketten az oldal szerkesztői között szerepelnek.

Jó a felvetésed Lord, de hiába hívod Őket meg, ha nem akarnak játszani. Nekem például az Sfguruból nagy kedvencem patyi, láttam, hogy vannak hozzászólásai is a fórumon, de amióta regisztráltam nem olvastam Tőle egyet sem. Lehet, hogy be se téved a fórumra. Laudrup élőkre utazik, Szigo patyi-kategória, Oakland meg mintha visszavett volna a fórumozásból. Egy ilyen játéknak meg szerintem akkor lenne értelme, ha komolyabb pot lenne. Én például nem a nyereményért vettem most részt, csak brahiból, szeretem az ilyen jellegű versenyeket. Viszont ha van tét, van nevezési díj, akkor körültekintőbb tippekkel igyekeznék jelentkezni, komolyabb utánjárással, több időt felhasználva. Persze így sem biztos, hogy nem a csoport utolsó helyén végeznék, de ha már többet "dolgozok", több pénzt is szeretnék esetleg kapni érte. Ha meg meghívunk/meghívsz pár pro tipstert, akkor az esélyeim/esélyeink még inkább csökkenek. De ha nagy a pot, akkor megéri még így is beszállni.
Most úgy számolok, hogy miután LosGabos felajánlott vmi tippmixfosos dolgot, ezért Ő is kifizetné inkább a nevezési díjat (fél ár). TiB mint témaindító szintén. Te, Winger és én meg jeleztük, hogy ez így elfogadható. Ez eddig 5 fő, 25 eurós pottal. És akkor még ott vannak a "ha" kategóriájú emberek. Elnézve a saját statisztikáimat, nekem például az érné meg leginkább, ha az 5 eurós befizetésem mellé párosulna egy 1000 eurós pot :D.
Ne értsetek félre, még mindig támogatom a buy-in-t, de kellene hozzá minimum 10-12 igen, hogy érdemes legyen ezt csinálni.

Én benne vagyok a nevezési díjban, de a felajánlás áll továbbra is.