Férfi Kézilabda VB 2015

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Férfi Kézilabda VB 2015: Melyik csapat lesz a végső győztes?

Spanyolország
10 (21.7%)
Dánia
10 (21.7%)
Horvátország
6 (13%)
Szlovénia
0 (0%)
Franciaország
18 (39.1%)
Svédország
1 (2.2%)
Németország
0 (0%)
más
1 (2.2%)

Összes szavazó: 45

Szavazás lezárva: január 19, 2015, 07:58:40

Nekem azért van érték az 1.20-ban is, mert a szlovéneknek elég sokat kellett melózni ezért a pozícióért, míg ha megnézzük a franciákat, azért azok nem feszítették meg magukat. Biztos, de lehetőleg kevés energiát igénylő győzelmek. Kábé ez lehetett a cél. Míg a szlovénektől nagyobb teljesítmény kellett, hogy ide érjenek. Mindezt elég rövid idő alatt. Így a franciáknak -mindamellett, hogy jobb csapat- biztosan vannak tartalékaik. A szlovéneknél ezt nem tudni. Lehet, hogy elszállnak már az elején, ahogy az argentinok. Mert a francia forgatókönyv szerintem hasonló lesz. De az is lehet, hogy húzzák valameddig. Ezt szerintem nem lehet eltalálni előre.
Minden esetre szerintem azon lesz a hangsúly, hogy még a meccs elején elbizonytalanítsák a szlovénokat, akik ugye "gyorsléptűek" és nem hátul szokták a meccseiket nyerni. Nem valószínű, hogy belemennek majd egy könnyed kis "ki dob több gólt" mérkőzésbe a gallok. Szóval már az elején létrejöhet egy olyan szituáció, hogy élőben végig alacsonyabb lesz 1.20-nál a favorit győzelme.
Magasabb élő szorzóra lehetőséget abban látok inkább, ha a sikerül eltalálni a meccs "amplitúdójának" legmagasabb értékét. Amikor a legtöbbel vezetnek a franciák. Ott lehet tolni majd a +hendit a szlovénokra, mert ha így alakulnának a dolgok, akkor biztosan kiengednek valamennyire a franciák a végére. Szerintem ez valamikor a másdik félidő 1/3-nál lesz majd. Onnantól már a szinten tartás lehet a cél részükről.
Na jó, kikapcsolom a jósgömböm, mert kimelegedett...

hát nekem netes fogadás kilőve
elbattyogok lottózóba aztán mehet a franciao. tovább jut 1.20
lehet izgulós lesz de franciák annyival jobb csapat mint szlovének hogy kötelező lehozniuk
de aztán mint tudjuk csak az a biztos hogy semmi sem biztos de én bízok bennük :beerchug:

Akkor valóban nincs sok lehetőséged de szerintem is behúzzák a gallok bár nem várok sima meccset. Ha tudnál neten fogadni akkor én is csatlakoznék az előőtem szólókhoz, hogy valamekkora hendikep előnnyel Szlovéniát hoznám ki győztesnek! Legyen az mérkőzés előtti, vagy élő fogadás!

Szépen égnek a németek, a lengyelek szvsz elfogynak a végére...

#94 január 28, 2015, 17:56:58, bence1237
Ennyire látványosan elcsalni, undorítóan ejt a hazai pálya...

Ne túlozzunk már, mi volt itt a látványos csalás?


Én is a németeknek szurkoltam mert az összevásárolt katariak annyira nem szimpatikusak számomra, de csalásról én sem beszélnék! Arra számítottam, hogy a legjobb 8-ba bekerülnek de viszont az elődöntőbe jutásukra nem gondoltam. És innen már szerintem a döntő is meglesz nekik a lengyelek ellen!

Valóban túloztam, nem volt látványos. Viszont ha nézted a meccset, gondolom neked is feltűnt leginkább a vége felé, hogy nem sok német fault volt amit ne fújtak volna be, bezzeg a másik oldalon csak minden harmadikat. Az se volt gyenge mikor kb. 10 perccel a vége előtt, nem akarok hülyeséget mondani, talán Groetzki-t vágták tenyérrel arcon (oktató videókban kellene mutatni annyira egyértelmű az ítélet), a sporik szerint semmi sem történt.

Nem voltak annyival jobbak a németek hogy csak ezen múlt volna, de nem jó ezt látni. Pénz beszél kutya ugat.


Ja,pénz beszélt akkor is amikor a németek a semmiből kijutottak a tornára!

Katar elődöntőbe jutásával biztosnak veszem a döntőjüket, főleg, hogy egy nem olyan nagy kézi nemzet ellen játszanak. Aztán a döntőben vereség a franciáktól, kábé ezt is tutinak veszem.
A legutóbbi hat kézi világversenyen hármon megtörtént ez, egy alkalommal nyert a rendező, 2 alkalommal egyik sem történt meg.
Apró minta, de én látok benne rációt.

Elődöntők


Január 30., péntek:

2015.01.30 16:30   Poland - Qatar   2.25   9.00   1.91

2015.01.30 19:00   Spain - France   3.20   10.00   1.50


Tippek, vélemények?

Dánia 1.30
Spanyolország jut tovább 2.43
Katar jut tovább 1.68

5.3

Dánoknak simán kell vernie Szlovákiát.
Bármennyire is Franciáknak szurkolok gyenge védekezésük miatt Spanyolok megverik őket :(
Katar meg szétlövi Lengyeleket is.

Van egyáltalán tétje az 5. helynek itt bárkinek is?