Gazember Fogadásai °.°

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Régóta ide sem néztem... viszont most szeretném folytatni eddigi kis munkásságomat.


Mai Dupla:

Partizan Belgrád - Spandau Berlin 1X2   Partizan Belgrád   1,20   Nyitott
Csurgó - Tatabánya 1X2   Csurgó   1,25   Nyitott
Körmend - Szeged A mérkőzés győztese   Körmend   1,50   Nyitott

#31 február 08, 2016, 18:05:11, GazembR
Na, ha már most , megtaláltam ezt a naplóm, és ő ideböki a szemem elé hogy :

" Figyelmeztetés: ebbe a téma nem érkezett új hozzászólás legalább 120 napja.
Hacsak nem vagy biztos benne, hogy válaszolni akarsz, kérjük fontold meg egy új téma indítását. "

Akkor, most már, biztos vagyok benne, hogy válaszolni akarok, a saját hozzászolásaimra, azzal, hogy tényleg, itt lesznek a tippjeim, olyanok amiket teszek, olyanok amiket nem teszek egyszóval minden... tippek, sorszámozva elejétől, pl.: Single 1 -2..., Kosárlabda 1,2... stb.stb. külön stat majd, sportágakra illetve, single stb.-re szóvalstb. stb stb stb  :crazy:


Single #1




AS Roma    Sampdoria  -> Roma @ 1.45 ( 2 - 1 )  :great:

A sok gyenge, eredmény után jött 2 győzelem, egy otthoni s egy idegenbeli, szerintem ezek után rátér a helyes útra a Roma és behúzza ezt a mérkőzést.


Tét: 1 egység.
Bank: 100 egység.
Profit: 0.45 egység.


#32 február 08, 2016, 20:36:25, GazembR
Single #2



Fenerbahce Ülker – Darüssafaka -> Fenerbahce -6,5 pont @ 1.55 ( 94 - 74 ) igen, több is volt közte, de, biztosra megyünk :-)  :great:

15 Meccs óta, egyetlen egyszer kapott ki a Fener csapata, akkor is idegenben, ha azt nem nézzük akkor 14 meccs óta minden sorozatban amiben érdekeltek megnyerték Euroliga " E " csoportját is veretlenül vezetik, 6 győzelemmel, ugyan ebbe a csoportban van a jelenlegi ellenfél a Darussafaka is " kicsit " rosszabb mutatókkal 1 nyereség és 5 vereség plusz zsinórban 7 meccset veszítettek  legutóbbi négy mérkőzésüket nyerte a Fener otthon akár idegenben is,
bajnokságban a 3. helyen állnak jelenleg 1 ponttal lemaradva a jelenlegi második helyezettől és 2 pontal az elsőtől, nagyon erős csapattal rendelkeznek olyan játékosokat alkalmaznak mint pl.: az NBA-t megjárt Bogdanovic aki szerintem nemsokára megy vissza, Vesely az egyik legjobb center szóval nagyon erős a keret, szerintem az egyik legerősebb europai szinten  éss komolyan veszik a bajnokságot is igy ma simán nyerni fognak ma, szerintem több mint 10 ponttal is de most inkább a biztosra megyek ezzel a 6,5 határral.
Tét: 1 egység.
Bank: 100,45 egység.

#33 február 09, 2016, 20:28:17, GazembR
Single #3



Leverkusen - Bremen -> Leverkusen @ 1.40  :noway:

Otthon eléggé stabil ez a csapat, két napja x-eltek a Bayernnel, statisztikailag partyban voltak velük, az ellenfél csapata a kieső jelölt Bremen, bundesligában a 16. helyen állnak, legutóbb a Gladbach ellen kaptak 5 gólt ahol eléggé szétesett a védelem ami itt is előfordulhat, plusz még a sérülés is sújtja a csapatot hisz nagyon sok sérültjük van / lesz szóval szerintem simán nyerni fog a hazai sokkal erősebb csapat. Tippem : 2 - 0 , de most mi arra teszünk hogy a hazaiak behuzzák ezt a mérkőzést 1.40 odds-ért.

Tét: 2 egység.
Bank: 101 egység.

#34 február 09, 2016, 19:52:08, GazembR
Single #4



Fucsovics - Bemelmans -> Bemelmans @ 1.50   :noway:

A legutolsó mérkőzését is simán elveszitette 6-4 / 6 -1 -re Fabbiano ellen Fucsovics betegség miatt, úgy tudom hogy a betegsége mostanáig kitartott hisz edzeni, csak, vasárnaptól tudott, Bemelmans egy balkezes játékos akiket nem nagyon szeret Fucso, legutobb meg is szivtam  egyébként Bemelmans-al  hisz verte Sousa-t is utána pedig Struff-ot és Brown tudta csak megállitani, szóval, nincs rossz formában a fejben gyenge Fucso, sajnos, első körben, jöhet haza.

Tét: 2 egység.

#35 február 09, 2016, 20:04:03, GazembR
Single #5



Diósgyőr - Győr -> Diósgyőr @ 1.40  :great:

A DVTK női kosárlabda csapata ez elmúlt 10 hazai mérkőzésén csak egyszer veszitett otthon a jelenlegi 1. helyen tanyázó Sopron ellen, összesen csak 5 ponttal kaptak ki ami nem sok, annak tudatában hogy a DVTK részt vesz az EuroCup-ban, pont emiatt, kicsit lemaradtak, a hazai bajnokságban és csak az 5. helyen állnak, 30.-a óta nem játszottak csak otthon, szóval kipihentek várhatják a mai meccset, legutóbbi két egymás elleni mérkőzésükön mind a kétszer idegenben nyert a DVTK majdnem mind a kétszer közel 10 pontot tettek közé, sőt az egyiken még többet is, szerintem, most már koncentrálni fognak a hazai bajnokságra is ezért ezt az otthoni mérkőzést befogja húzni az egyébként erősebb hazai csapat.

Tét: 1 egység.

#36 február 09, 2016, 23:22:05, GazembR
Single #6



Tommy Robredo - Martin Klizan -> Klizan @ 2.05  :great:

Abból kiindulva, hogy Robredo nem játszott valamiért 21.-e óta pedig nevezett verseny-re csak visszamondta, most itt valamiért még is indul, előtte mikor játszott Troicki simán verte 6 - 1 / 6 -4 -re mig Klizan 3 napja nagyot meccselt vele s majdnem meg is verte előtte pedig verte 2-ben Seppit laza underdogként ( 3.25 ) odds-ért, és még, Rosol-t is szintén underdogként (2.62)-ért, szóval a formájára az elmúlt héten nincs panasz, a Troicki elleni nagy meccs és hogy előtte kétszer is nyert underdogként megnövelhette az önbizalmát olyannyira hogy szerintem akár itt is okozhat meglepetést újra.[/i]

Tét: 1 egység

#37 február 10, 2016, 20:54:18, GazembR
Single #7



Sopron – Körmend -> Sopron @ 1.50
vicc, teljesitményt láthattunk..
[/color]

A nagyon jó formában ( zsinorban 9 győzelem ) lévő Sopron fogadja vendégül a Körmend-et akik a 9 vendég szereplésükből összesen egyet tudtak nyerni a 9. helyezet Pécs otthonában, egyébként a legutolsó 3 vendég mérkőzésüket bukták, a hétvégén a Sopron a Szedeákot verte idegenben 42 pontal szóval, könnyű, hangolodó-edzés szerű mérkőzés lehetett nekik, a Körmend már szorosabbat meccselt a Jászberény ellen. A harmadik negyedben tudtak csak vezetést szerezni az egyébként utolsó lévő helyen álló csapat ellen, tudni kell hogy ez a meccs 3 napja volt és otthon játszották, sok minden azóta nem változhatott csak annyi hogy most idegenben játszanak szóval, a forma ugyan úgy rossz.
A Körmend vezetőedzője nyilatkozta hogy : A Sopron a találkozó esélyesei, " Mi más helyzetben vagyunk, sok problémánk volt az elmúlt időszakban, sérülések, betegségek, " nyilatkozat alapján is le lehet szürni, hogy nem valami magabiztosan fognak utazni a jelenleg "legjobb" formájában lévő Sopronhoz ami még jelenleg sokkal erősebb is és esetleges győzelem esetén lépéselőnybe kerülnének a felsőházba jutást illetően a Körmenddel szemben, ezek tudatában magabiztos hazai győzelmet várok.

#38 február 10, 2016, 14:30:02, GazembR
Single #8



Dominika Cibulkova vs Evgeniya Rodina -> Cibulkova 2 - 0 @ 1.60  :great:

Alap esetben nem fogadnék, és nem is tettem mostanáig ezen a Szentpétervári szutyok tornán, viszont, most ezen a mérkőzésen megakadt a szemem, a sima Cibulkova nyereségre az odds kicsi, 1.15 körül van, viszont, simán benne van a 2-0-ás győzelem, semmi olyan indokot nem tudnék mondani, hogy miért nyerhetne esetleg Rodina, sőt, hogy esetleg egyáltalán szettet, hozzon, az idei évben Rodina, kemény pályán 0 - 3-al áll jelenleg, Babos is sima 2-ben verte 6-3 / 6-2-re. Cibulkova 2-ben kapott ki Mladenovic ellen, Bouchard ellen szettet hozott, előtte pedig verte Bertens-t, Birell-t és Konta-t sima 2 szettben, szóval a "nagyobb"-ak ellen nem megy még a játék, de a mostani ellenfelét nem is lehet a nagyok közé sorolni, igy szerintem sima 2-ben hozni fogja Cibulkova ezt a mérkőzést... az odds pedig nekem tökéletes rá hogy bepróbáljam, hisz, jelenleg 66. helyen áll és ugye, volt azért ő előrébb is, igy jó lenne elkezdeni pontokat gyűjteni.

#39 február 11, 2016, 22:22:39, GazembR
Single #9



Szolnok - Recco -> Gólszám Több, mint 18,5 @ 1.80  :great:

A világ két, talán legerősebb klubcsapata találkozik, láttam, itt a forumon, pár helyen tippként hogy, a Recco-t teszik hogy nyerni fognak, egyszer meg kéne hogy szakadjon a 100%-os sorozatjuk, úgy hogy inkább más oldalról próbáltam megközeliteni a meccset elég jó odds-ért, ugye legutóbbi találkozásukon forditott felállásban játszottak, akkor a Szolnok 5–0-s vezetésről kapott ki idegenben 14-11-re, amiben a játékvezetők is szépen közrejátszottak, ugye a Szolnok idegenben dobott 11-et, ez szerintem most is meg kéne hogy legyen otthon, úgy hogy, még kis segitséget is kaphatnak,  A Recco erősségéről mindent elmond, hogy a cserekapus, Giacomo Pastorino kivételével az összes játékosa ott volt a belgrádi Európa-bajnokságon az olasz, a horvát, a szerb és a montenegrói válogatott tagjaként. Az olasz nemzeti csapatot erősítette Stefano Tempesti, Niccolo Figari, Francesco Di Fulvio, Matteo Aicardi és a korábban Debrecenben pólózó Alex Giorgetti. A délszláv hatosuk pedig a világ legjobb légiója, a négy szerb, Filip Filipovics, Dusko Pijetlovics, Dusan Mandics és Andrija Prlainovics, a horvát Sandro Sukno és a montenegrói Aleksandar Ivovic szinte mindig 11 felett dobnak, igy szerintem meglehet az over. .

#40 február 11, 2016, 22:22:55, GazembR
Single #10



PSG - Lyon -> Mindkét csapat szerez gólt: igen @ 1.80  :noway:

[/color]A PSG, nagyon nagy előnnyel vezeti a bajnokságot amit tavaly meg is nyert pont úgy ahogy ezt a francia kupát is ahol ma találkozni fognak az ellenfelek, szóval cimvédésre készülnének ott is és itt is, jövőhéten újra indul a BL a Chelsea ellen fognak majd játszani kedden, előző fordulóban a bajnokság 19. kieső helyén lévő összesen 25 gólt lövő Toulouse ellen játszottak, kaptak tőlük is egy gólt, már a 11. percben.
A Lyon biztató jelet mutat, hisz előző két mérkőzését 3 góllal nyerte meg , otthon a Bordeaux ellen 3 - 0 s idegenben az Angers ellen is 0 - 3 szóval kezdik átvenni az új edző stilusát, előző két találkozásuk alkalmakor is jók voltak egy gól-ra a PSG ellen, tőlük otthon mindenképp várok gól/gólokat, de a Lyon kezdi megtalálni a formáját igy szerintem ők is jók lehetnek mindenféleképp legalább egy gól-ra, ebből kiindulva várom azt hogy mindkét csapat legalább betalál egyszer.

#41 február 11, 2016, 22:23:08, GazembR
Single #11


Mezőkövesd-Csurgó -> Csurgó -4.5 @ 1.80  :noway: 11-16-os első negyed után nem jött... :redchug:


Novemberben kellett volna lejátszaniuk a Csurgó elleni hazai találkozót, azonban a mérkőzést elhalasztották, hiszen vendégeik nemzetközi kupamérkőzést játszottak. A csúsztatást követően viszont az a helyzet állt elő, hogy hiába erősödött azóta a keret, Skaliczki László variációs lehetőségei erősen lecsökkentek. Az eredeti időpontban Bozoljac, Balogh, Grigorjev és Mekaru sem volt az MKC játékosa.

. Kettéválasztották a keretet a felkészülésben, arra igyekszünk fókuszálni, hogy a Csurgó ellen valami képet adjunk. Nem lesz könnyű, meg kell találnunk a védőjáték szerkezetét, meg kell oldani a támadójátékot. Most egy picit megszakad, ami elindult az építkezésben. Azt várom a fiúktól, egyénileg jobban oldják meg a helyzeteket, meglegyenek a védőpárok, a támadó beállóval való kapcsolatra lehet alapozni és a bátorságra is. El kell vállalni, amit lehet - sorolta Skaliczki László, aki bízik abban, hogy a pályára lépő fiatalok élnek a lehetőséggel.
A vezetőedző szerint egy picit a tudatalattiban ott van a hétvégi meccs is. Ez számunkra  a bajnokság nyitánya, ahol valószínűleg az utolsó három hely valamelyikére érünk oda az alapszakaszban. A cél, hogy a rájátszásra összeérjen a játék. Erre ki kell használni minden tétmeccset, hogy a rájátszásban meg tudják oldani a feladatunkat. "

Egyszóval, a gyengécske Mezőkövesd aki egyébként, a bajnokságban az utolsó helyen áll, 12 vereséggel, legutóbbi 7 meccsét elvesztve áll fel szinte teljesen fiatalokkal a bajnokság 4. helyén lévő Csurgó ellen, akik legutobbi egymás elleni mérkőzésen 5-t és 8 gólt tettek közé, igy szerintem ma is meg lesz a minimum 5 gól köztük, amit 1.80-as szorzóval ajándékoznak meg.

#42 február 11, 2016, 22:23:20, GazembR
Single #12



Laboral Kutxa - Brose Bamberg -> Laboral -4,5 @ 1.60  :great:

Nagy formában van jelenleg a hazai csapat ahol Hanga Ádám is játszik, CSZKA Moszkva 9 ponttal otthon, Barcelonát idegenben hoszabitás után, Real Madrid otthon 6 ponttal, Valencia 6 ponttal otthon ezek a nevek, amiket az elmúlt hetekben vertek, eléggé nagy csapatok, és még velük szemben is hozzá tettek több mint 4,5 pontot, szóval a forma tényleg tökéletes, legutobbi két találkozásukon ezen a felálláson, 18 és 20 ponttal nyertek, igy ma sem lesz gond, magabiztos hazai győzelmet.

#43 február 12, 2016, 08:12:02, GazembR
Single #13



Nadal - Monaco -> Játékszám kevesebb mint 19,5 @ 1,65.
20 játék  ;D ;D

Nadal címvédője a versenynek, tavaly meg nyerte és még mellette 3 db ATP tornát, Monaco ellen először 2005-ben játszot és azóta játszottak ami érdekes ebben a történetben az az hogy 2007-ben kétszer, 2011-ben, 2012-ben, 2014-ben és 2015-ben de egyetlen egyszer sem tudott egy szettet se nyerni ellene Monaco, sőt a legszorosabb szett egy 6:4 volt attól, hogy AO-n első körben már ki esett Nadal, azért valami biztatot még is mutatott hisz, Dohában fináléig jutott igaz ott nagyon könnyen verte Djokovic, de ő más, mint a többi játékos. Monaco, három éve nem nyert versenyt, tavaly csuklósérülés miatt alig játszott, igy szerintem Nadal megint könnyedén verheti őt.

#44 február 12, 2016, 20:44:12, GazembR
Single #14

Kosárlabda tippjeim 4 ből nyert 3 vesztett 1, igy, most az következik újra.



CSZKA Moszkva – Olympiakosz -> Moszkva  -8,5 pont @ 1.60 

Szóval, a hazai alakulat jelenleg nagyon nagy formának örvend, amit mutat az hogy, az elmúlt 13 darab hazai mérkőzésből egyet sem veszitettek, pedig játszottak olyan csapatok ellen mint pl.: legutóbb a Brose Braskets őket 21 ponttal intézték el, Barcelona 11 ponttal, Real Madrid 14 ponttal, Darussafaka 24 pont és most csak az Euroligás mérkőzéseket irtam, ezeket a mérkőzéseket amit irtam hogy nyertek 13 at otthon, mindegyiket 10 pont felett nyerték, a Moszkva a Madrid-nak 14 pontot tett közé mig a Madrid az Olympiakosz-t verte 13-al, akiktől kikapott az Olympiakosz a háromból kettő több mint 8 ponttal verte őket, szerintem folytatódik a Moszkvai hazai úthenger és a 13 meccs óta tartó szokásához hivöen közé tesz legalább 9 pontot, vagy többet.