Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Áhá értem, akkor azért nem nézheti meg az ember hol tart a forgatásban...
Majd ők tudják mi számít be , vagy nem...

sziasztok. viszonylag új vagyok a sportfogadás világában.
nemrég regeltem a Winmastersre, befizettem a max. összeget (40k huf), hogy megkapjam a teljes első befizetési bónuszt (20k huf). a saját pénzemet sikeresen elbuktam :) de a bónuszt sikerült 100k huf fölé feltornászni. kicsit hanyagul olvastam el feltételeket és ekkor szembesültem, hogy 7x kell megforgatni a bónuszt, hogy saját pénz legyen. ekkor hirtelen felindulásomban kerestem egy szimpatikus eseményt és feltettem rá 60k huf-ot. miután ismét átolvastam a bónusz feltételeit, megakadt a szemem a 21. ponton:
"A játékos nem tehet a kezdő befizetésnél nagyobb összegű tétet, amíg a megforgatást nem teljesítette. Ezen szabály megszegése esetén a bónuszt és azzal kapcsolatos nyereményeket levonjuk számlájáról."
ezek szerint, ha jól értem, max. 40k huf-ot tehettem volna fel? ha bejön a tippem, akkor sztornó lesz ez az esemény/nyeremény vagy elveszik a számlámon lévő összes pénzt?
ilyenkor mi a teendő? írjak a supportnak és ha jófejek, akkor esetleg törlik a fogadásomat és visszaadják a tétet? még 4 nap van az adott fogadási eseményig.
köszi a választ!

Ki van találva ez a bónusz... Nem tudom mikor jársz jobban, ha szólsz az ügyfélszolgálatnak, és reménykedsz a jóindulatukban, vagy nem csinálsz semmit, és reménykedsz, hogy nem veszik észre a nagyobb tétet. Talán én az utóbbit választanám.

#198 augusztus 03, 2016, 23:48:07, baliizu
Innen az oldalról nyert bónusznál is be kell tartani azt, hogy a legutolsó befizetés összegével megegyező értékű lehet a fogadásra szánt összeg? Tehát 3000 Ft-t fizettem be utoljára, max 3000-el fogadhatok 1.8 odds felett és 7x-es forgatással?
Ennél a bónusznál nem találtam semmi oldalt ahol el tudnám olvasni a feltételeket, az általános feltételeknél meg szerepel az is, hogy egy-egy bónusznál különböző megkötések is létezhetnek.

Szerintem kérdezd meg tőlük,nekem elég gyorsan adtak mindig választ.Lehet ők sem tudják,de legalább később hivatkozhatsz a válaszukra.

#200 augusztus 04, 2016, 13:44:37, baliizu
Azt válaszolták, hogy az általános feltételek 15. pontja, azaz a Freebet bónusz érvényes erre a bónuszra. Ezek szerint tét megkötés nincs, 20 nap áll rendelkezésre és az élő tippek nem számítanak bele... Kellemes lesz kiforgatni  :o

Valaki, aki korábban már forgatta ezt a bónuszt, meg tudná erősíteni?

Valaki el tudná magyarázni ez a winmasters-es árrés hogy működik, és milyen előnyöket rejt magában?

Egyszerűen a 0% árréses piacokon nincs haszna a Winmastersnek. Ha mindhárom kimenetelt az esélyeknek megfelelő arányú téttel megrakod, akkor nem fogsz veszíteni (persze nyerni se). Más esetben ilyenkor 5-10%-ot veszítenél. Magyarul a szokásosnál és a piaci átlagnál jobb szorzókat adnak. Más irodánál lévő bónusz forgatása során ellenfogadásra remek lehetőség vagy esetleg arbitrázsra is.


Nagyon érdekesek. Kaptam 50% befizetési bónuszt. Majd most törölték hogy lejárt a határidő. De hát 60 nap a határ idő nem 30 nem értem őket. Tapasztalat ezzel kapcsolatban valakinek? Általános szerződésiben is 60 nap van az én ajánlatomban is 60 napról szólt.

Kértetek már kifizetést Winmasterstól bankkártyára? Hány nap alatt ért le?


Sziasztok!Mi a véleményetek az uj Wnmajtersről?

Szerintem jó, mondjuk elég kusza lett minden (bár ez eddig is jellemző volt). De javítgatnak rajta folyamatosan úgy látom.

Azt valaki meg tudja nekem mondani hogy a képeken szereplő 2 fogadás miben különbözik? (Nürnberg - Sandhausen meccsről van szó.)

Goal line, 2 gólnál refund gondolom én.