Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Anyuci123 Dátum január 25, 2017, 14:30:14
Jó a válasz! :-)Itt azért hagyjuk el a politikát és a rasszizmust!Játszani nem kötelező!
Senki sem rasszistáskodott. De utálom ezeket a kommenteket.

Idézetet írta: HubiFCB Dátum január 25, 2017, 14:56:11
Senki sem rasszistáskodott. De utálom ezeket a kommenteket.
Szerintem meg rasszista vagy  :laugh: :redchug:

ma is ment ez az ingyenes pörgetés,furcsa mód most 5 vonalas volt,be is adott 1-2 nyerőt,cserébe viszont gyorsan el is nyelte azt,nincs sehol
kész röhej ez az iroda

Idézetet írta: ereghard Dátum január 27, 2017, 19:37:04
ma is ment ez az ingyenes pörgetés,furcsa mód most 5 vonalas volt,be is adott 1-2 nyerőt,cserébe viszont gyorsan el is nyelte azt,nincs sehol
kész röhej ez az iroda

Bizony, nekem is adott kemény 200 ft-ot, de nem jelent meg az egyenlegben és a tranzakciótörténetben az sem látszik, hogy pörgettem volna. (a korábbi ingyenes játékok ott vannak)
Egyébként minden pörgetés után hibaüzenetet írt, de az ingyenes pörgetések azért elfogytak, csak a nyeremény meg a ködbe veszett.  :)

Az évszázad irodája nekem is pont ezek voltak :D a minap volt egy kérdésem feléjük mivel a kaparós sorsjegyeknél semmilyen játék nem működött erre a válaszuk töröljem az előzményeket  :crazy: ebben ki is merül a probléma megoldása szerintük. Na ide nem kell befizetnem többet az tutti.

Nálam is ez volt. Pedig mennyi mindenre költhettem volna azt a kb 40 forintot   :redchug:

Kedves Hölgyek és Urak!

Bizonyára igen sok olyan focista van a földön, akik egy alapfelszereltségű E osztályos Merci kulcsát lefitymálva venne át és számos rosszalló megjegyzése lenne, hogy az ajándékba kapott autó milyen lassú, mennyire kényelmetlen és milyen szinten nem nézik meg, amikor a városban közlekedik.

Egyszerűen ez a promóció nem rátok van szabva.

Nem kötelező rajta játszani és nem kötelező igénybe venni. Bármennyire is hihetetlen számotokra, a számok tükrében az egyik legerősebb promónk, így azt gondolom a közeljövőben kiirthatalan lesz az oldalról. Ezért elnézést kérek Tőletek és üdvözlöm azokat, akik ezzel próbálják ki először az oldalt és idővel majd itt lesz köztetek. Nekünk ez IS a dolgunk.
Köszi a megértést!

#277 február 02, 2017, 18:16:51, Alk
A kollegak elsosorban a free spinekbol szarmazo nyeremenyek jovoirasanak elmaradasat kifogasoltak, ha jol ertettem, amire viszont nem erkezett valasz. Az ugyfelekkel valo kapcsolattartas nem a leghalasabb feladat, ezt tudja jol mindenki, de a baratsagos hangvetel megorzese es a bearamlo panaszok nem szemelyes serteskent valo kezelese elengedhetetlen. Elvegre ugyfelek is kellenek, ha mar E osztalyos Merci. ;) Ahogy anno egyik manager baratom mondta akkori baratnomnek, akinek elso napja volt pincernokent: "Porogj fel, Kisanyam, ebbol fogsz megelni!" :D

A hétfői pörgetésekkel már nem volt gond, és nem is 1 vonalas volt ami szintén pozitív fejlődés, úgyhogy ha így halad tovább akkor egy szavunk nem lehet

Idézetet írta: Alk Dátum február 02, 2017, 18:13:34
A kollegak elsosorban a free spinekbol szarmazo nyeremenyek jovoirasanak elmaradasat kifogasoltak, ha jol ertettem, amire viszont nem erkezett valasz.
Az elmúlt néhány esetben valóban erről van szó, de korábban már kaptunk kritikát arra vonatkozóan, hogy semmit sem ér ez a promóció jelen formájában. Ezen a lehetőségeken belül igyekeztünk változtatni. A nyeremények jóváírásával kapcsolatos problémák kezelése nem a mi feladatkörünk, így abban nem tudunk érdemben reagálni, ez az Ügyfélszolgálat feladata.
A marketing csapat az általános - és nem egy adott személyt érintő - kérdésekben illetékes, erre pedig maradéktalanul igyekszünk felelni.
Sértődöttségről pedig szó sincs, az ügyfélbarát hozzáállás nem azt jelenti, hogy minden ügyfélpanasznak helyt adunk, függetlenül attól jogosnak vagy jogtalannak érezzük. Jelen esetben úgy véljük, hogy a kritikával illetett promóciót olyan csoport kritizálja, akinek nem inge. (Erre vonatkozott az E Mercis példa.)

Nincs promóció, amely mindenkinek tetszene, nem is kell mindenkit kiszolgálni, viszont az "ingyen" kulcsszó mindig is sokakat fog vonzani, ezekben semmi hihetetlen nincs. Ha a winmasters ennyit szán a pörgetésekre, azt el kell fogadni, de ennek a fórumnak az is a feladata, hogy az irodákat és a promókat "beárazza".
...És mindössze ennyi történik, mikor 15-45 ft összértékű pörgetésekről beszélünk, melyek elmaradt nyereményéért még reklamálni sem érdemes.

Az mondjuk nekem nem tűnik túl ütős marketing eszköznek, mikor a legerősebb promóval kapcsolatban többen is hibát jeleznek, akkor az iroda arca inkább hárítja a felelősséget, mert az nem az ő területe.
Most akkor ez a promó csak addig tartozik a marketing részleghez, míg behozza az ügyfeleket?!
Az iroda híre nem csorbul, ha arról jönnek a bejegyzések, hogy nem írják jóvá a nyereményeket?
Fura, ha így van.

(egyébként nekem alapvetően tetszik ez az udvarias, kicsit megbántott, de töretlenül optimista stílus, mely a jó dolgokért is elnézést kér és a "telhetetlen profik" helyett a "hétköznapi" játékosokra koncentrál. Gönczi kollégára emlékeztet)



Idézetet írta: ereghard Dátum február 21, 2017, 19:59:46
https://www.winmasters.com/promociok/sport/bajnoki-kihivas/

egész jónak tűnik
6000ft-os freebet

Sziasztok!

Itt most csak 1X2-re lehet csak fogadni vagy mondjuk overre is vagy csapat gólókra ia lehet tenni?

Idézetet írta: Nezocsa Dátum február 22, 2017, 09:31:06
Sziasztok!

Itt most csak 1X2-re lehet csak fogadni vagy mondjuk overre is vagy csapat gólókra ia lehet tenni?

Az apró betűs részben ez szerepel:
"- Egyszerű fogadást kötni, minimum 6.000 Ft-os téttel, legalább 2.00-s szorzóval, a héten megrendezésre kerülő (02.21-22) bármelyik Bajnokok Ligája mérkőzésre, annak kezdete előtt. (A hendikep típusú fogadások nem számítanak)"

Sajnos, mikor aktiválod a promót, akkor már teljesen mást ír a bónuszinformáció részben (1.65-ös szoró, bármely sport, money line és over/under játszik), de ennek meg az az oka, hogy technikailag "csinálnak" egy 3-4 ft-os bónuszt a befizetés után és ezek a feltételek már erre a pár forintra vonatkoznak.  :)
Ez a pár forintos bónusz magától megszűnik, mikor lemegy az akció és megkapod az ígért freebetet, semmit nem befolyásol.

Szóval abban csak reménykedhetünk, hogy a hendikep kivételével minden számít a BL piacokon (bár én inkább sima 1X2-re tettem), a freebet esetében meg már egyszerűbb a helyzet: ha a szorzó kiválasztása után látszik a freebet, akkor lehet is használni.