BetClic - Roland Garros tippverseny

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Roland Garros tippverseny!

Mit kell tenned?
1. Ha nincs még BetClic-számlád, nyiss egyet ITT!
2. A következő oldalon nevezz be és tegyél élő fogadást (min 1.20-as odds, max 30.000 HUF tét)
3. Minden résztvevő fogadással pontot gyűjtesz:
  • Minden 300 forint nyeremény = 2 pont
    Minden 300 forint veszteség = 1 pont
Nyeremények:
1. hely - 75.000 HUF ingyen fogadás
2. hely - 45.000 HUF ingyen fogadás
3. hely - 30.000 HUF ingyen fogadás
4.-5. hely - 22.500 HUF ingyen fogadás
6.-10. hely - 15.000 HUF ingyen fogadás
11.-20. hely - 3.000 HUF ingyen fogdás

Részvételi feltételek:
- A promócióban való részvételhez a játékosnak be kell neveznie a promócióra. A fogadások csak azután számítanak bele a promócióba, miután a játékos benevezett (feltételezve, hogy a játékos, illetve a fogadások az összes többi feltételnek megfelelnek). A promócióra való benevezést megelőző fogadások nem számítanak bele a promócióba.
- Egy játékos csak egyszer nevezhet be a promócióba.
- A résztvevő fogadásnak a French Open 2015 férfi egyes, vagy páros, illetve női egyes vagy páros, illetve a vegyespáros piacokon megtett élő fogadások számítanak. A szorzónak minimum 1,20-nak kell lennie, a legmagasabb tét 30 000 Ft lehet. Mind az egyszeres, mind a kombinációs fogadások részt vesznek a promócióban (amennyiben a fogadás kombinációs, az összes részfogadásnak a promócióban résztvevő piacokon, a French Open 2015-re kell vonatkoznia, és a kombinált szorzónak nagyobbnak kell lennie 1,20-nál). A French Open 2015 Junior-on vagy a selejtező meccseken megtett fogadások nem számítanak bele a promócióba.
- A versenyzők a résztvevő fogadásaik után pontokat kapnak. A fogadásokat euróra váltjuk és pontokká konvertáljuk. Ha a résztvevő fogadás nyertes webes fogadás, minden 1 eurónyi nyeremény után 2 pontot kap. Minél többet nyer, annál több pontja lesz a verseny végén. Ha a résztvevő fogadás vesztes, minden 1 eurónyi tét után 1 pontot kap.
- A résztvevő játékosok egy ranglistára kerülnek. A ranglistát a promóció kezdőlapján tesszük közzé és naponta frissítjük a promóció ideje alatt. A végeredményt a promóció után szintén a promóció kezdőlapján közöljük.
- Döntetlen állás esetén az a játékos kapja a jobb helyezést, aki több résztvevő fogadást tett.
- Csak a résztvevő fogadások számítanak a promóción. Amennyiben több azonos fogadást tesz (ugyanarra a meccsre ugyanolyan fogadástípussal), csak az első számít résztvevő fogadásnak. Érvénytelenített fogadások nem számítanak.
- A bónuszokat a torna utolsó meccsének vége után 48 órán belül jóváírjuk a nyertesek számláján.
- A sport univerzum szabályai érvényesek a bónusz felhasználására. A szabályokat a Betclic általános felhasználási feltételei között találja. Minden játékos felelőssége, hogy tisztában legyen a bónusz igénybe vételekor érvényes felhasználási feltételekkel. Ha készpénzként szeretné felvenni a bónuszt, ahhoz először hatszor meg kell forgatni sportfogadáson az összeget minimum 2,00 szorzóval. A fogadásokat olyan piacon kell megtenni, ahol három vagy több lehetséges kimenetelt kínálunk. Ha a bónuszösszeget egynél több fogadáson teszi meg, minden fogadásnak különböző piacon kell lennie (vagyis különböző fogadástípusok egy meccsen, vagy azonos típusú fogadások több meccsen). A bónuszok a jóváírástól számítva harminc (30) napig érvényesek. Ezután a fel nem használt bónuszt eltávolítjuk a számlájáról. Ezen pont szabályait a Betclic saját hatáskörében bármikor megváltoztathatja, viszont a változások nem érintik a már elfogadott bónusz feltételeit. A változások az új ajánlatok elfogadásával válnak érvényessé. A változásokról időben értesítjük Önt a weboldalon vagy más módon, így a bónusz elfogadása előtt elolvashatja és elfogadhatja azokat.
- A megforgatást onnantól számítjuk, amikor a bónuszt a játékos számláján jóváírtuk.
- Ha 180 napon belül nem teljesíti a megforgatási követelményeket, a fennmaradó bónuszösszeget és a bónuszból generált lehetséges nyereményt töröljük és levonjuk az ügyfél számlájáról.
- A bónusz nem vonható össze más ajánlattal.
- A Betclic nem áll semmilyen kapcsolatban a French Open szervezőivel vagy játékosaival.