28. Május - Csütörtök

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



7. Tipp (eddigi egyenleg +347)
Tenisz - Roland Garros
Jerzy Janowicz - Leonardo Mayer
Kezdési időpont: 11:00
Tipp: Janowicz legalább egy szettet megnyer
Odds: 1,50
Iroda: Pinnacle

Indoklás: Janowicz a hazai játékos Hamou ellen kezdett az első körben. Az első szett elbukott rövidítése után már nem termett babér a franciának, 3:1-gyel lépett tovább. Igazából a 2013-as Wimbledoni elődöntő óta nem sok mindent tud felmutatni a lengyel, tavaly és idén is egy döntőbe jutott be, ám egyiket sem tudta megnyerni. Viszont nagy küzdő, és vérszagra rendre elő tudja kapni a legjobb teniszét. Márpedig ma könnyen megérezheti azt majd, hiszen Mayer lábában elég sok van most.

Hiszen Mayer döntőzött előző héten Nizzában. Az elődöntőben Coricot verte meg, bár abban a horvát keze is benne volt, hiszen 11 BP-ból egyet sem volt képes kihasználni. A döntőben egy kiélezett mérkőzésen 3 szettben Thiem ellen vérzett el végül a győzelem kapujában. Itt az első körben Vesely ijesztett rá, de egy küzdelmes 5 szettes csatában végül az argentin ment tovább. Ami észrevehető, hogy nagyon jól szervál Mayer, ám fogadóként nem kell megijedni tőle.

Egyszer találkoztak eddig egymással, akkor Mayer nyert 3 szettben idén Sydneyben. Ma is egy küzdelmes mérkőzésre számítok, ha két nyert szettig tartana, akkor nem biztos, hogy vállalnám a Janowicz szettet, a három szett viszont rengeteg lesz ma így, hogy Mayer egy 3 szettes döntő és egy 5 szettes csata után érkezik. Akár még nyerhet is a lengyel, de egy szettre mindenképpen jó lesz ma.

8. Tipp (eddigi egyenleg +347, egy tipp függőben)
Tenisz - Roland Garros
Herbert/Mahut - Golubev/Istomin
Kezdési időpont: 12:30
Tipp: Herbert/Mahut nyer
Odds: 1,50
Iroda: Expekt

Indoklás: A legjobb 32 között járnak már a férfiak is a páros küzdelmeket tekintve. A hazai színeket képviselő Herbert/Mahut páros mérkőzik meg a Golubev/Istomin párossal.

Mahut úgy tűnik remekül időzített formát, itt a Garroson megverte már Coppejanst és Gulbist is, remek előjelekkel fordulhat tehát a füves pályás szezonra majd. Jelenlegi párostársa Herbert, aki szintén egy jó párosjátékos. Mindkettőjüknek van egy nagyon jó első szervája, Mahut mellé tud tenni egy nagyon magas szintű hálójátékot is. Herbert szervája is vízfakasztó ha beüti az elsőt, Hanescu ellen 6-7 6-7-es meccset játszott salakon, itt pedig a selejtezőben 25-27-es emlékezetes meccset Arnaboldi ellen. Együtt kell tehát állnia a bolygóknak és a csillagoknak is Istominék számára, ha brékelni akarják ma őket. Az Australian Openen egészen a döntőig meneteltek, erős páros tehát az övék. Mahut korábban Llodra oldalán majdnem nyert már itt a Garroson, ám akkor a Bryan testvérek örülhettek a végén.

A kazah Golubev és az üzbég Istomin párosa nem ilyen eredményes. Gyakorlatilag minden borításon negatív a mérlegük együtt. Ráadásul egyesben is gyenge éve van mindkettőnek, Donati, Mektic, Kudla féle játékosok ellen szégyenültek meg, ami minden csak nem bíztató a formákat tekintve. Mektic ellen és Tipsa ellen láttam Istomint, hát szerintem ő is nagyon várja már a füvespályás szezont.

Összegezve tehát egy jó hazai páros és egy olyan duó találkozik egymással, akik nem sok vizet zavarnak ebben a számban. A közönség Mahuték mellett lesz, nagyon szeretik a 33 éves franciát arrafelé. Nagyon nehéz lesz elvenni tőlük a szervát, hiszen itt nem él a No Adv szabály. Tippem: 6-3 7-6

6.tipp (eddigi egyenleg +235)
Labdarúgás, Bundesliga osztályozó
Hamburg-Karlsruhe
2015.05.28. 20:30
tipp:gólok száma 2.5 alatt
odds.1.67
iroda:Unibet

Két kék-fehér csapat oda-visszavágós felvonása kezdődik a mai napon.A hazaiaknak mindenképpen hátrányt jelent, hogy nem a második meccset vívják hazai pályán.Mindkét csapat pengeélen táncolt, más-más előjellel.
A hamburgiak csak az utolsó fordulóbeli győzelmüknek köszönhetik, hogy legalább eddig eljutottak, míg a vendégek egy esetleges darmstadti iksszel(nem lett meg, még ha a Karslruhe nyert is a "kismünchen" ellen)egyből az első osztályban találták volna magukat.
A Hamburg tavaly is osztályozón biztosította be első vonalban maradását, noha ott is jó adag szerencsével sikerült az nekik.Ez a párharc nagyon keménynek ígérkezik, és noha a hazaiak kerete több minőségi játékost tartalmaz, nem egyértelmű a párharc kimenetele.
A Hamburg az egész idényben hadilábon állt a góllövéssel, és érzésem szerint ma is inkább egy hajtós, mintsem gólgazdag összecsapás várható.Ma nem dől el a lényegi kérdés, kevés gól várható.