Vízilabda

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Megölik ezzel a központosítással ezt a sportágat.. Ez, hogy Szolnokról áttolták a szponzort, stábot, játékosokat Újbudára, vicc. Már a szolnoki példa is elkeserítő volt, hát még ez. Nem is értem, hogy sportpolitikailag miért jó ez, hogy ilyen csapatokat felpumpálnak. Mikor ott van egy Vasas, egy Honvéd, akiknek a rangadóin 10-15 éve 3 ezer ember volt, remek hangulatban, aztán később jött az Eger, a Vasas-Eger derbik is jók voltak. De egy ilyen Újbuda-Szolnok meccs a kutyát se érdekli majd. :D
Egyébként hiába a világsztár játékosok, szakmai munka kb nulla ezeknél a gárdáknál. Szóval nem akkora meglepetés, ha alig verik a "kutyaütőket" itthon, vagy a nemzetközi porondon meg nem megy a dolog. Még az Eger is pofozógép volt tavaly az Euroligában, és a Szolnoknak, meg a Szegednek is akadtak "érdekes" eredményei itthon.

Tanulság nemcsak a mai napról, hanem úgy általánosságban: a magyar bajnokik rangadói (a top csapatok között) 90%-ban döntetlennel végződnek, bármekkorák is az oddsok, nem szabad őket figyelembe venni. Ezt örökre beégettem az agyamba...

Az utolsó alapszakasz forduló kezdődik ma a hazai vízilabda bajnokságban. A Szolnok az Újbudához látogat. Teljesen tét nélküli a meccs. Ráadásul jótékonysággal egybe kötött. Kulcs hiányzó lesz mindkét oldalon: hazaiaknál Graham, míg vendég oldalon Kis Gábor. Szerintem vastagon benne van az X. Ezen a szorzón egy bohóc mixet megér.  :angel:
Bővebb infó: http://vlv.hu/news/9343/csucsrangado-az-utolso-forduloban

Eger BL-re lehet valahol fogadni?

Unibet, Marathonbet, Tpiimixpro

Az Európai Játékoknál meg van szabva, hogy milyen korosztály vehet részt avagy az U-17-es válogatottunk találkozhat akár 25-30 évesekkel is?

Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum június 13, 2015, 16:27:56
Az Európai Játékoknál meg van szabva, hogy milyen korosztály vehet részt avagy az U-17-es válogatottunk találkozhat akár 25-30 évesekkel is?

Minden válogatott U17-es csapattal vesz részt az Európai játékokon úgy tudom.

#382 június 28, 2015, 20:23:15, mate_debrecen
Semmi nem közvetíti a döntőt?

Eredményeken csak végeredmény van, a teletext meg nem frissít, privátban vagy itt, de ha valaki tud dobni egy linket, megköszönöm...

Idézetet írta: mate_debrecen Dátum június 28, 2015, 20:19:47
Semmi nem közvetíti a döntőt?

Eredményeken csak végeredmény van, a teletext meg nem frissít, privátban vagy itt, de ha valaki tud dobni egy linket, megköszönöm...

digisport közvetíti

#384 december 01, 2015, 16:56:58, Laca87
Üdv,

Egyelőre ide írok, nem nyitok külön naplót.

Világliga

Görögo.-Magyarország 1 @2,45

Fiatal kerettel megyünk, sokat rotál a szövkap. Varga testvérek hiányoznak, Hárai is. A görögök vb-bronzérmesek, van most egy erős, ütős kész csapatuk, nálunk meg új csapat épül, és ezen a meccsen nem is az eredmény az elsődleges.

Montenegro-Szerbia 2 @1,7

Rengeteg a Montenegro sérült, a szerbek eleve erősebbek, jó eséllyel megfelelően oda is teszik magukat, mert csak az 1. helyezett jut tovább a csoportból.

*A görög-magyar meccsen egy x-ben is nagy érték van, 8,2es oddson el lehet csípni, így aki rakta a 2,4et  még a görögökre, 1,85el mehet az 1xre  :)

Hi!

Tudtok olyan streamoldalt ahol közvetítik a vízilabda európabajnokságot is?
Mivel a hivatalosan szervezet, a len oldalán lévő stream 15mp-et késik...

Köszi

Idézetet írta: Laca87 Dátum január 11, 2016, 15:26:41
Hi!

Tudtok olyan streamoldalt ahol közvetítik a vízilabda európabajnokságot is?
Mivel a hivatalosan szervezet, a len oldalán lévő stream 15mp-et késik...

Köszi
http://tippmesterek.blogspot.ro/p/live-stream.html
itt vannak streamek

A görögöket ma mindenképp el kell vernünk, mert ha nem, akkor a szerbekkel játszunk a negyeddöntőben, és akkor ott végünk.

Reméljük, hogy nem úgy kezdenek, mint a csajok  :D

Na, nem akarok vészmadár lenni, de ezt beszoptuk. A sporik sem voltak velünk, amit nagyjából megszokhattunk már, kicsit jobban segítették a 'kicsit'.

Én most két dolgot tudok elképzelni. Vagy a görögök agyonverik az oroszokat, vagy a görögök bundáznak egy jót, és elintéznek maguknak egy harmadik helyet. Na mármost, ha mi mondjuk 20-al elverjük a törököket (ebben bíztam), akkor a görögok tuti bundáztak volna.

De így az orosz csapatnak sem célja, hogy nyerjen, bőven jó nekik a 3. hely. Ha kikapnak 10-12 góllal, az sem izgatja őket. Az oroszoknak még céljuk is, hogy kikapjanak...

Ááá, ezek kooperálnak, és a negyeddöntőben játszhatunk a szerbekkel, azt meg nem nagyon kell mondani, hogy ez a mostani magyar csapat 10-ből 11-szer kapna ki a szerbektől, pláne Belgrádban...

Meglátjuk, de félek tőle, hogy ezt beszoptuk.

*mire beírtam ezt a pár sort, a -5.5-ös hendi -7.5-re változott, szóval a ruszkik még mkeresnek is a meccsen, miközben minket szopatnak.