livetv.sx

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


december 01, 2015, 01:49:52, bfkerek
Üdv mindenkinek,

Eddig a legjobb live stream weboldal amit találtam (és évek óta használom, főleg mostanság hogy az ACE stream segítségével szinte az összes meccset 720p -ben lehet nézni)

a weboldal címe ez : http://www.livetv.sx/en/allupcoming/

-Namármost.... ma belépek/lépnék.. semmi  "Server not found" -gondoltam magamban ezt a weboldalt is letiltatta a nav (megnéztem a tiltólistát http://nav.gov.hu/nav/szerencsejatek/hirdetmenyek/  -de nincs rajta! )
-Akkor most szerintetek mi van? :)  (megjegyzem a TOR böngészővel (brit ip-vel) egyből megjelenik... de a Vidalia-val nem akarom átállítani az egész gépem full ip címét más országéra mert akkor megnő  a weboldalak/egyéb programok ping ideje) valami ingyenes megoldásra lenne szükség a chrome-hoz (se chrome, sem firefox-al nem jön be az http://www.livetv.sx/en/allupcoming/ ) csak azért lenne fontos mert majdnem az összes közvetítéshez tartozik ACE stream (-de azért nem mindegyikhaz..) -és amint az ACE link-ről a stream elindul, (én leszoktam egyből állítani) jobb klick a "meccsre" és kilehet másolni belőle a 2share" linket, amit aztán az "asztali"( csinálni kell egy parancsikont a C:\Users\*neved v. gép neve**\AppData\Roaming\ACEStream\player\ace_player.exe -ből, vagy  elindítani vele egy filmet...aztán kitűzni a tálcára hogy onnan jobb klickel több példányt is lehessen egyszerre futattni)   ACE player -be el lehet indítani  (Ctrl+T, Ctrl+V, ..hang le :) ... Ctrl+H)  és már megy is a 720p live meccs (ha több meccset is akarunk élőben nézni, egyszerűen csak az asztalra helyezett ACE player-t az egér jobb gombjával előugró kis menüből nyissuk meg, így több player is megnyitható egyszerre és több livestream linket is nézhetünk , persze egyenkén kell weboldalon elindít, (vagy más módon megszerezni a linket)  ---> "share link" kimásol---> ACE playerbe Ctrh+T, Ctrl+V  -zni :)

Maradjunk azoknál a live streamek-nél ahol csak flash alapú közvetítés van, és chrome/fox-al szeretnénk használni...

kipróbáltam 2 chrome addont de használhatatlan (ami ingyenes) jelenleg ezzel az add-on -nal megjelenik az oldal chrome-ban is: ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN  -de ez fizetős

valakinek valami ötlet? (egyszerre 9 "flash playeres " meccset a TOR-ral nem nagyon lehet nézni (a foxal is elég nehézkes -a címsor majdnem nagyobb mint maga a közvetítés :)
-viszont ha Chrome -al csinálok az oldalból a  "parancsikont" (beállítás/további eszközök/ hozzáadás az asztalhoz..  -akkor az ikonra jobb klick és annyi "menüsor nélküli" flash lejátszót nyitok meg amenynit akarok...

Azért próbálnék (még eddig egy fórumon sem tettem) Topikot nyitni a témának, mert mivel aki fogad az azért szereti megnézni a mecsceket is... )

Aki használja ezt a  http://livetv.sx/en/allupcoming/ -hogy oldotta meg?   (amit leíratam az én bevált módszerem, de ha lejár a chrome addon-om trial ideje nem tudom mi lesz... :)