Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


German Darts Championship, 2014.02.01

Ian White - Dean Winstanley
Gary Anderson - Glenn Spearing
Robert Thornton - Andy Hamilton
Mervyn King - Lee Palfreyman
Jamie Caven - Ronnie Baxter
Dave Chisnall - Raymond van Barneveld
Steve Beaton - Jelle Klaasen
John Part - Dick van De Dijk

http://www.youtube.com/watch?v=aEI2X2V8k1I#t=2485

Mára egy Barneveld, Klaasen duót azért megtettem.
De ez inkább csak megérzés most.  ;)

Az esti program:

Brendan Dolan - Justin Pipe
Wes Newton - Dirk van Duijvenbode
Kim Huybrechts - Michael Smith
Adrian Lewis - Joey Palfreyman
Peter Wright - Wayne Jones
Michael van Gerwen - Leon De Geus
Kevin Painter - Terry Jenkins
Paul Nicholson - Stuart Kellett

Február 2. (vasárnap) 14:00 órától:

3. forduló:
Michael van Gerwen v Terry Jenkins
Jelle Klaasen v Wes Newton
Kim Huybrechts v John Part
Justin Pipe v Paul Nicholson
Raymond van Barneveld v Adrian Lewis
Ronnie Baxter v Mervyn King
Robert Thornton v Ian White
Wayne Jones v Gary Anderson

Bár a Gerwen-Jenkins ütközetnek vége, de lesznek itt még jó kis meccsek:

LIVE DARTS! German Darts Championship Final Day

Hohóóó Emberek!

Mit vettem ma észre -egy hónap fáziskéséssel!
Néztem este a Bunting meccset és elveimmel ellentétesen egy buliszeló kedvéért tettem a "pocokra" (@1.071).
Bocsánat! Közbevágok: most van hétvégén az UK OPEN. Fogadható is, vannak rá szorzók is az irodáknál, persze csak győztesre egyenlőre.
Szóval nézem a meccset, szidom, mint állat, mert nem dobott nagyon rosszul, de 5-8-ra állt már a 9 nyertes legig tartó játszmában. Már ellen akartam fogadni, amikor persze már nem tudtam, mert állandóan elveszik az ajánlatot. A lényeg, hogy sikerült megfordítania, úgyhogy jobban is jártam így. 1.071-ért... Tiszta hülye vagyok...

Na mindegy. Most gondolkozom rajta reggel: de hát a CORAL UK OPEN NEM KÖZÖS RENDEZVÉNY ha jól emlékszem. Itt nincsenek BDO-sok!!!
Nézem a BDO ranglistát, nincs rajta. Nézem a PDC-t, hát ott már 72.! Bakker! Hát "The Bullet" átnyergelt februárban a PDC-hez! Én meg nem tudtam róla és most jövök rá!

Az UK OPEN első kvalifikációs napján, első PDC-s meccsén rögtön kapott egy van Gerwent, aki gyors el is kente 6-4-re. Azért a második napot már megnyerte.  ;) Így lehet már rögtön a 72. egy hónap után.

No mindegy, aki szereti a dartsot annak ez nagy hír. A BDO-s ranglistavezető végre elszánta magát a váltásra. Többet nem tudtam  meg a dologról. 2012 óta nem frissítette a honlapját és nincs kedvem tovább keresgélni...  :ok:

#381 március 08, 2014, 16:59:49, szumos
Egyébként tegnap sikerült Taylornak kiesnie Kirk ellen. Tíz feletti szorzó volt. Majd megütött a guta, mert ma akartam kiejteni...  ;D

Ami ma érdekes lehet (a délutáni programban):

Wade @1.57
Minden lehetőséget meg kell ragadnia, hogy ne szürküljön bele a mezőnybe és a neve ott mozogjon a legjobbak között. S, nem utolsó sorban, ő ebből él. Szóval mivel kiesett a potyapénzes körből, már az sem mindegy. Tudása meg van hozzá, tegnap hengerelt, Kim Huybrechts pedig verhető ellenfél.

Van der Voort @2.20
[/color]
Ezt most nem tudom hova tenni. Nem rosszabb Kistnél egy fikarcnyit sem. Jobb formában is van. Emlékezetes Lewis elleni vb-s veresége óta átlagon felül teljesít, de legalábbis az elvárások felett. Érthetetlen számomra miért ő az underdog.

Van Gerwen @1.22

Nicholson @2.00
Tegnap elkapta a fonalat. Ilyenkor mindig van egy-két szép köre, de akár meglepetést is okozhat még később. De ez csak kicsi téttel.

Barneveld @1.10
Csak meg ne bánjam ezeket a pici szorzókat...

Ian White @1.30
Belőle tényleg csak az a kis plusz hiányzik, hogy egyszer a legjobb 8-ba kerüljön. Felső kategóriás játékos, nem szabadna egy ilyen meccsnek gondot jelentenie neki.

Suljovic @3.75
Fúú, ezt csak halkan suttogva mondom. Thornton ellen nyomja. S, ha Thorntonnak nem megy, ő rutinból nem fogja tudni megoldani a feladatot. Márpedig neki vagy, jó napja van, vagy nem. 50% esélyért 3.75! Értékfogadás.

Anderson @1.16

Ez összesen annyi, mint: @52.42 összszorzó. Buliszelónak mehet.  ;)

Ha ki kellene emelnem, akkor így nézne ki: Wade-Van der Voort-Van Gerwen-White-Anderson, összesen: @6.35

Van der Voort kiégetett...
8-6-ra vezetett és 5 nyila volt a győzelemhez két különböző legben...
Sokkot kaptam.  :'(

Phil Taylor 9 nyilasa a World Matchplay elnevezésű tornán.

PDC World Matchplay 2014 - Second Round - 9 DARTER ! Phil Taylor HD



Néztem most a Gerwyn Price - Beaton meccset. Price rugby játékos, idén kóstolt bele a versenyszerű dartsba, de szerintem ha így fog dobálni, nem fogja nehezen elfelejteni a rugbyt. 167-ről lopott az egyik szettben, szórta a 180-akat, nem remegett meg a keze kiszállóknál. Nem egy szokásos dartsos testalkattal rendelkezik, de ha egy kocsmában, dobálás közben rám szólna, hogy Ő jön, nem sokat tétováznék átadni Neki a táblát.



Most ért véget a Thronton - Wade meccs a World Grand Prix-n. Nem lövöm le a poént, de aki teheti nézze vissza youtube-ról. Délelőtt már elvileg fent lesz a meccs. Ritka jó meccs volt! :ok:

#386 október 26, 2014, 17:29:23, RedMunchen2013
11. leg 4-6 állásnál

Raymond van Barneveld - Peter Wright Raymond van Barneveld 180-as dobásai 3.5 felett 1,83  :ok:


17. leg 9-7 180-as dobások: 5-5

#387 november 08, 2014, 19:06:05, iLogic
A mai tippjeim az első szakaszra:

Kim Huybrechts - Dekker: végignézve a statisztikáikat, és az utóbbi időben mutatott formájukat, szerintem az első meccs terhe sok lesz nekik. A mérkőzésre tippelni nem mernék, inkább arra rakok, hogy az első nyíl nem tripla 20-as lesz, 1,34-os szorzón (szimpla 20 @1,61 és más @8). 6/10 Eredmény: szimpla 20-as

Waites - Jenkins: Waites nekem teljesen kérdőjel, de szerintem ez lesz a csoport legkeményebb meccse. Jenkins megbízhatóan dob, de ez arról a Waites-ről is elmondható, akit még láttam játszani. Legmagasabb kiszálló 103,5 felett @1,83. 3/10 Eredmény: első legben rögtön 110-es kiszálló Jenkins-től

Thornton - van der Voort: a mérkőzésbe nagyon megint nem merek belenyúlni, viszont az biztos, hogy a géppisztolykezű holland vagy ráérez a tripla 20-asokra, vagy nem. Már csak a sportág szépsége miatt is inkább azzal vagyok, hogy Voort több, mint 1,5 180-ast dob a mérkőzésen @1,83. 2/10 Eredmény: 5. legben rögtön két 180-assal kezdett, nagyon drukkoltam a 9 nyilasnak, de elmaradt :( Végül jegelte is magát 2 db 180-ason, viszont összességében rettentően alacsony volt a színvonal több legben is.

Norris - Ronny Huybrechts: Norris jó idényen van túl, Ronny meg nem ez a kategória. Meglepett ez a szorzó, így lecsaptam rá: Norris nyer @1,57. 7/10 Eredmény: 5:2

Chisnall - Brown: Brown az idei U21-es világbajnok. Ha nem remeg meg a keze, és nem tojik be  a nézőktől, három legre minimum elég lesz, de ha Chisnall rossz napot fog ki, még akár nyerhet is. Brown +2,5 @1,66. 5/10 Eredmény: 5:1

Gerwen - Webster: MVG-nél azt figyeltem meg manapság, hogy lassan indul. Lehet, hogy a hideg hónapok miatt :D. Webster belefuthat 180-as(ok)ba, épp ezért azt a piacot kihagyom, viszont nehezen hiszem, hogy rögtön az első legben összehozna egyet. Nem lesz 180-as dobás az első legben @1,53. 5/10 Eredmény: Webster ijesztgetett, MVG lassan indult.

Barney - Green: ezt a meccset teljesen otthagyom. Green-t nem ismerem, Barney szar idényen van túl, teljes mértékben szerencsejáték itt fogadni.

Lewis - Rodriguez: Ügyes gyerek ez az "osztrák", ráadásul nem ismeretlen számára az a közeg, ahol nézők is követik a mérkőzéseket nagy számban. Lewis egy igazi hullámvasút, szerintem itt is lehet az esélytelenebbnek tartott játékosban három leg. Rodriguez +2,5 @1,83. Bár itt biztosabbnak tűnt Lewis több 180-asa Rodri ellenében, de végül a szorzó inkább erre vitt rá. 4/10 Eredmény: 5. leg után 3:2-re vezet az osztrák.
 

Eddig 4 meccs ment le, mindegyik 5:2-re végződött. Most jön Brown, remélem elmozdítja ezt az eredménysort, és nem azért, mert Ő két leget se fog tudni nyerni :D
Már most látszódik azért pár dolog: K. Huybrechts-nek volt egy 143-as kiszállója, vezetett 4:0-ra, zsebben érezte a meccset már, és jött a szokásos elalvása. Addig Dekker-nek egy esélye volt kiszállóra, azt elrontotta. Ahogy mellényeskedett a belga, lett 2 esélye Dekker-nek, mindkettőt kihasználta. Nem írnám le még Dekkert, de Huybi se jutott még tovább. Thorntonnak volt egy 161-es kiszállója, szinte mindegyik nyilat a célterület közepébe küldte. Meseszép volt. Ennek ellenére zakózott, Voort elkapta a fonalat. A hollandnál mindig ez volt a legnagyobb veszély, bármilyen helyzetből képes felállni. Norris meg nem nyűgözött le. Nagyon gyenge meccsen verte csak Ronny-t, ez a játék meg semmire se lesz elég a folytatásban. Ronny-ról tartom, hogy a leggyengébb a csoportban, de talán a teljes mezőnyben is.

Idézetet írta: iLogic Dátum november 08, 2014, 15:56:33
Eddig 4 meccs ment le, mindegyik 5:2-re végződött. Most jön Brown, remélem elmozdítja ezt az eredménysort, és nem azért, mert Ő két leget se fog tudni nyerni :D

Elmozdította, csak egyet nyert :D Az eredmény azért csalóka. Chisnall megtalálta a T20/180-as gombot és kombót is, Brown pedig nagyon bizonyítani akart. Ez a játéka bőven elég lett volna ahhoz, hogy az eddig bemutatkozott játékosok ellen meccset nyerjen, viszont Chisnall akkor ütött (dobott) oda, amikor kellett. Ha holnap lenne megint ez a párosítás, megint tenném Brown-t +2,5-ről.