F1 - Orosz Nagydíj 2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Orosz Nagydíj 2016: Ki lesz a végső győztes?

Lewis Hamilton
1 (33.3%)
Sebastian Vettel
0 (0%)
Nico Rosberg
2 (66.7%)
Kimi Räikkönen
0 (0%)
más
0 (0%)

Összes szavazó: 3

Szavazás lezárva: május 01, 2016, 10:42:35



Helyszín: Oroszország, Szocsi
Időpont: április 29., 30., május 01.
Körök száma: 53
Körök hossza: 5,853 km

Program:

Péntek, április 29:

09:00 - 10:30  1. Szabadedzés
13:00 - 14:30  2. Szabadedzés

Szombat, április 30:

11:00 - 12:00  3. Szabadedzés
14:00  Időmérő

Vasárnap, május 01:

14:00  Futam


Pályarajz


Orosz Nagydíj: Rosberg tovább roboghat a kikövezett úton
Nico Rosberg az idei szezon mindhárom versenyét megnyerve eddig pontosan annyi pontot gyűjtött, mint a két másik dobogós Hamilton és Ricciardo összesen. A Mercedes német pilójának eddig minden összejön, és a tavalyi idénnyel együtt már összesen hat versenyt nyert zsinórban. Rosberg továbbra sem áll hadilábon a szerencsével, a legfőbb vetélytársak sorra technikai problémákkal küszködnek, és hullajtják a pontokat, és nincs ez másképp a soron következő Orosz Nagydíj hétvégéjén sem, így Rosbergnek könnyen meglehet zsinórban a hetedik győzelem is.

Tippek a cikkben: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/orosz-nagydij-rosberg-tovabb-roboghat-a-kikovezett-uton

Tippelj a futamra és 5000 Ft-ot nyerhetsz! Részletek ITT!


Most nem tud visszaoltani Kvyat, ezt ő barmolta el, nem is kicsit.
Amúgy meg egy rossz vicc ami itt folyik, minden Rosberg kezére játszik, mindenki problémákkal küzd körülötte, neki elég beülni az autóba. Aztán jönnek itt a dumák hogy hány futamot nyer zsinórban, mekkora ász...

(f1világ.hu) - Már a jövő hétvégi Spanyol Nagydíjon a Red Bull Racing színeiben folytatja Forma-1-es pályafutását Max Verstappen. Az energiaital-gyárosok úgy döntöttek, Daniil Kvyatot visszaküldik a Toro Rossóhoz.

Az ezzel kapcsolatos hírek tegnap láttak napvilágot először, ma pedig a Red Bull hivatalos közleményben erősítette meg döntését: Daniil Kvyat és Max Verstappen helyet cserélnek, így utóbbi versenyző már Barcelonában a Red Bull nagycsapatának színeiben versenyezhet.

Bár a Red Bull a kiadott kommünikében nem tér ki erre, az osztrák vállalatnál kétségkívül elégedetlenek Daniil Kvyat szereplésével, aki a múlt hétvégi Orosz Nagydíjon kétszer is nagyot hibázott, mellyel nemcsak a ferraris Sebastian Vettel, de saját csapata versenyét is tönkretette.

,,Max Verstappen bizonyította, hogy egy kiemelkedő tehetség. A Toro Rossónál nyújtott teljesítménye eddig lenyűgöző volt, és örömmel adunk lehetőséget neki a Red Bull Racingnél" – mondta Christian Horner, az RBR csapatfőnöke.

,,Abban az egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy a Red Bullnál és a Toro Rossónál van négy, hosszú távú szerződéssel rendelkező versenyzőnk, szóval van egyfajta rugalmasság, mely lehetővé teszi, hogy mozgassuk őket a két istálló között."

,,Daniil a Toro Rossónál folytathatja fejlődését, egy olyan csapatnál, melyet jól ismer – így megadjuk a lehetőséget számára ahhoz, hogy visszanyerje formáját és megmutassa, mire is képes."