Eb hírek/pletykák/érdekességek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#375 július 12, 2016, 06:19:55, RedMunchen
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 11, 2016, 16:04:30
Ronaldo sérülése mennyire komoly? Mi a diagnozis?

A legtöbb helyen 1 hónapot írnak. Nem súlyos.
* Most olvasom, hogy több hónapot is kihagyhat. Újságírók.  :D

A döntő előtt úgy voltam vele, hogy mivel egyik csapatot sem szeretem különösebben ezért inkább nyerjék meg a franciák mint házigazdák. És valljuk be az ő teljesítményük volt a legmeggyőzőbb, legkiegyensúlyozottabb az EB ideje alatt. A novemberi párizsi támadás óta készenlétben van egész Franciaország, egyáltalán nem sajnáltam volna tőlük ezt az EB-aranyat, sőt. De...
De amilyen gyenge, lagymatag, fos, beszari döntőt produkáltak az elképesztő!
Erősebb játékoskeret, hazai pálya, kiesik Ronaldo... mi kellett volna még?
Gondolom nem én voltam az egyetlen aki tett pár eurót a francia végső sikerre, a mai felgyorsult, informatikai technológiával ellátott világban úgy tippelem, hogy 10 Eb-döntő nézőből 3-4 ember biztos rakott rá egy kis aprót az izgalom kedvéért azaz ki tudja hány száz millió Euró volt a tét. Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, mert azt gondolom h egy sportolónak élete egyik csúcspontja ha Eb döntőt játszhat és meg is nyeri, de azt se feledjük h mindenkinek megvan az ára.
Az irodák most valahogy nem sírnak, hogy mennyit nyertek az EB döntőn. (mint a Leicester bajnoki címe után, aminek nyereményét sztem röhögve kifizették a többi csapatra tett tétből.)
Több tanulsága is van ennek az EB-nek az biztos, mindenki leszűrheti magának.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum július 11, 2016, 20:18:15
A legtöbb helyen 1 hónapot írnak. Nem súlyos.
* Most olvasom, hogy több hónapot is kihagyhat. Újságírók.  :D

A Szuperkupát még biztosan kihagyja. Persze ha marad Madridban  :)

Szurki bundára célzol? Akkor lehet hogy nem szóltak pár franciának mert helyzetük volt bőven. Gignac pedig biztos nem tudott róla, mert ha a 92. percben pár centit téved...

Mekkora forma az öreg. Biztos beszólt CR-nek hogy korai még Fergie-t játszani a partvonal mellett  ;D Imádtam azt a MU-t amikor mindketten ott voltak.

! No longer available