Copa America 2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Copa America 2016: Ki lesz a végső győztes?

Egyesült Államok
1 (3.3%)
Kolumbia
4 (13.3%)
Brazília
2 (6.7%)
Ecuador
0 (0%)
Mexikó
3 (10%)
Uruguay
4 (13.3%)
Argentína
15 (50%)
Chile
1 (3.3%)
más
0 (0%)

Összes szavazó: 30

Szavazás lezárva: június 14, 2016, 20:51:50

május 25, 2016, 20:48:25, SPF Infó
Copa America 2016





Helyszín: Egyesült Államok
Időpont: 2016. június 03. - június 26.
Csapatok száma: 16
Címvédő: Chile


A-csoport

Egyesült Államok
Kolumbia
Costa Rica
Paraguay

B-csoport

Brazília
Ecuador
Haiti
Peru

C-csoport

Mexikó
Uruguay
Jamaica
Venezuela

D-csoport

Argentína
Chile
Panama
Bolívia



Ebben a témában lehet beszélgetni mindenről, ami a tornával kapcsolatos.  :beerchug:

Bár Argentínára szavaztam, azt azért megjegyzem, hogy ha olyan gyengén fognak muzsikálni, mint tegnap Honduras ellen, akkor bajban lesznek.  :bash: Ilyen kezdővel ilyen gyengén muzsikálni...  :noway:

Fölkeltem hajnali 4-kor a brazil meccsre, és próbáltam nem visszaaludni.  :bash: Az első félidőt végigaludtam szerencsére, aztán mire fölkelt a nap, eszembe jutott, miért nézek inkább nőitenisz-selejtezőket válogatott focimeccsekhez képest. Neymar nélkül világtalanok, Lucas Moura meg persze padozott, nehogy már kapura is lőjjön valaki a kezdőből. >:(
Én smucig csak 3,5 underre raktam, pedig éreztem, hogy gyáva korcs, Nb1-es szintű támadójáték lesz. Az első komolyabb ellenfél ledönti a brazilokat, mint napközis ovisokat a szalmonella... :noway:

Ez a nagyon durva, hogy Dél-Amerika, joga bonito, jóval több a technikás sztár meg minden, erre a Copa évről évre szarabb, már a túltaktikázott EB-knél is förtelmesebb. Most is csak véletlen néztem bele, pedig már próbálom kerülni.

Én barom a nyitómeccsre keltem fel, ráadásul reggel 7-re mentem melózni  :noway:
De akkor most megnyugodtam, hogy a többi meccs is szar volt.

Szerintem meg egyszerűen csak leszarják a srácok. Az igazi pénz a klubfutballban van szerintem, mondogatták is, hogy a klubfoci sokkal dominánsabb lesz, mint a válogatott meccsek. Régebben rang volt válogatottnak lenni, most sok esetben csak nyűg. Persze tisztelet a kivételnek. A brazilok alig várják, hogy kiesennek, aztán menjenek pihenni. Legtöbbjüknek kevés idő jut pihenésre, hisz a klubcsapatokkal, már a Copa után mennek túrázni, ide-oda, Ázsiába, alig van idejük kicsit lazítani. Sokan az átigazolással vannak elfoglalva, fejben és fizikálisan szerintem ebben az időszakban nagyon kevesen vannak a toppon, de inkább senki  ;D
Sajnos aki szereti a latin focit, egy-két meccs után az is inkább aludni fog, mintsem felkelljen egy Jamaica-Venezuela meccsre, na nem mintha majd egy Argentína-Chíle jobb lenne, csak ott legalább tudjuk, kiket kell szidni  ;D

A Costa Rica - Paraguay meccsen, amely valószínűleg mindkét csapatnak a leginkább nyerhető találkozója, nekem is az volt az érzésem, hogy mindkét csapat inkább egyből ki akar esni!
0:0-nál az utolsó percekben együtt húzták az időt, előtte meg a paraguayiak összesen egyszer lőttek kapu felületére, azt is azután, hogy beintette a partjelző a lest.   ;D
Mondjuk mindkét csapat inkább a keménységéről híres, nem az ötletes támadó focijáról, de ez nem indokolja, hogy 40 mp-ig tartson elvégezni egy bedobást vagy a végén az emberelőnybe került paraguayiak kezdjenek fetrengeni.

Amíg nem láttam a teljes mezőnyt, addig nem kezdem temetni a tornát, de nehéz lesz fennmaradni ilyen izgalmak közepette...

Mindenesetre már a brazilok végső győzelmére adott szorzó is 7-es körül jár, az argentinokon kívül meg mindenkinek még ennél is magasabb a szorzója, ami azt jelenti, hogy már egy 4 közé jutással is lehet bármelyik csapaton keresni. (kivéve ugye az argentinokon)


Az teljesen igaz, amit írsz Oakland, hogy a klubfociban van a pénz, de a válogatottban jobban szem előtt vannak, és ha eladják magukat a teljesítményükkel, átigazolás után zsírosabb szerződéseket ki tudnak harcolni maguknak, mintha le kéne küldeni hozzájuk a scoutokat mondjuk a Santosba vagy az egyik banánköztársaságba.
James is pl. a kolumbiai válogatottból adta el magát a Realba (sokra ment vele...) ami vicc, hiszen már eleve a Monaco is horror pénzért vette, mégse ismerték elegen.

Eközben Venezuela az anarchia szélén van, az emberek ki se mernek menni az utcákra, ilyen morál mellett őket tényleg valószínű, hogy mindenki verni fogja. Argentinát döntőbe várom papírforma alapján, a braziloknál az urukat, Kolumbiát, de kb már Chilét is többre tartom.

Abban lehet reménykedni, hogy a vb-selejtezőkön elég korrekt gólátlagok és egész jó meccsek is voltak az elmúlt fél évben Dél-Amerikában, tehát tudnak ők, ha akarnak.

A brazilok meg a sorozat harmadánál nem állnak továbbjutó helyen.  :P

Én Brazíliát és Ecuador vártam továbbjutásra, de elnézve, hogy pl Hulk is kimaradt a meccsen, nem is tudom

Jamaika - Venezuela 0:1, ezzel a torna gólátlaga 0,75-ről meccsenkénti 0,8 gólra nőtt!   ;D

kedd hajnali argentina-chile meccsen szerintetek jöhet a 10perces 0,5 over?

Idézetet írta: ronaldo1215 Dátum június 06, 2016, 13:31:40
kedd hajnali argentina-chile meccsen szerintetek jöhet a 10perces 0,5 over?

Ha olyan bátran kezd Chile, ahogyan szokott, akkor jó eséllyel rúgnak vagy kapnak egyet a félidő első felében.   :P
De a tavalyi Copa döntőt meg lehozta ugyanez a két csapat 0:0-ra...
Én a meccs képe alapján fogok 10 perces overre játszani.

Idézetet írta: Knapp Dátum június 06, 2016, 16:09:00
Én a meccs képe alapján fogok 10 perces overre játszani.
Én meg aludni fogok  :) Legalábbis remélem  ;D

Viccet félretéve nem zárom ki a 0-0-t, egymás ellen nem rossz, aztán Bolíviát meg Panamát csak maguk alá gyűrik valahogy. Messiék sem fognak emberkedni, még Jara megujjaz valakit a végén

Idézetet írta: Knapp Dátum június 06, 2016, 01:00:05
Jamaika - Venezuela 0:1, ezzel a torna gólátlaga 0,75-ről meccsenkénti 0,8 gólra nőtt!   ;D
Imádom az avatarod. El fogom lopni egy másik fórumra csak bele csempészek egy kis zöld hasút.



Tapatalkkal küldve az én Lenovo A6000 eszközömről