NFL Fogadások 2016/2017

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NFL Fogadások 2016/2017





Ebben a témában lehet beszélgetni mindenről, ami az NFL 2016/2017-es szezonjával kapcsolatos.

Hajrá! :beerchug:

Superbowl 2016/17

New England Patriots
8.50
Seattle Seahawks
8.50
Carolina Panthers
9.00
Arizona Cardinals
11.00
Green Bay Packers
11.00
Pittsburgh Steelers
11.00
Cincinnati Bengals
15.00
Denver Broncos
19.00
Dallas Cowboys
26.00
Indianapolis Colts
26.00
Kansas City Chiefs
26.00
Minnesota Vikings
26.00
Baltimore Ravens
29.00
Houston Texans
34.00
Oakland Raiders
34.00
Jacksonville Jaguars
41.00

Kezdőőődjön mááááááár plssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IdézetNo, lassan NFL, a kérdés: lenne-e igény idén  is egy Fantasyra?

Ide is beteszem,hátha itt jobban észreveszitek,furcsállom hogy az előző 2 pöpec idény után nem akar senki sem :D
Akit érdekel írjon privátba,ne itt offoljuk szét a fórumot. A privátban jöhet egyben az e-mail cím is amire majd a meghívót küldöm :)


bet365-ön is van pár hosszú távú fogadás, de így elsőre átfutva azokat, semmi sem fogott meg igazán. Nézzétek át, hátha valaki gyöngyszemre akad.
Én igazából csak akkor foglalkozok a ligával, amikor szezon van, szóval ilyenkor csak nézek, hogy iksz vagy y már nem is ott játszik, meg így több névről azt sem tudom, hogy kicsoda, aztán egy-két opciónál a bet365 favoritként hozza.

Egyébként long term player specialok vannak kinn, elkapott yardok, futott yardok. Na, én gondoltam egy olyat, hogy sérülékeny játékosokra például talán megéri undert húzni.
A. Peterson, Roethlisberger, Palmer, Brees, de főleg inkább az első kettő, ráadásul AP futók között vénember, más kérdés, én nagyon csípem a játékát. De pl. tegnap sem nagyon erőltették. Roethlisberger meg egy állat, ugye ő még szereti is, ha megütik az LB-k, annyi sérülése volt, mint a liga másik 99.99 százalékának, AP-nél meg ugye előfordulhat más is, mondjuk megver valakit, aztán el is tiltják

A másik, ami még izgat, hogy melyik csapat szerzi a legtöbb pontot az alapszakaszban. Nálam a Panthers, Cincinnatti, Steelers trió jön szóba, talán még a Packers.

Valaki, valami long term tipp??? Biztosan vannak jó opciók, főleg aki követte az előszezont is, offseasont is.

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 29, 2016, 11:04:45
AP futók között vénember, más kérdés, én nagyon csípem a játékát. De pl. tegnap sem nagyon erőltették.

Ilyenkor a 3. preseason meccseken játszanak általában a kezdőemberek 1,5-2 negyedet, de akinek vmilyen kisebb sérülése van a kezdőkből,azokat inkább nem erőltetik,nehogy rásérüljenek.

IdézetA másik, ami még izgat, hogy melyik csapat szerzi a legtöbb pontot az alapszakaszban. Nálam a Panthers, Cincinnatti, Steelers trió jön szóba, talán még a Packers.

Cincinnatti: a 2. és 3. számú elkapójukat elveszítették, és tegnap Green is megsérült(elvileg nem súlyos), és Eifert se lesz az első meccseken ha jól tudom. (ő a TE). Így marad Green és a futójáték,amire építhet a Bengals, abba viszont jók lesznek.

Steelers: ha végre leszoknának a spangliról és az ezzel járó eltiltásokkal és mindenki egészséges lenne, itt lenne a liga legjobb támadósora :D Bell a 4. meccsen térhet vissza, és mintha Bryant vissza se térhetne.

Packers: Jordy Nelson végre visszatér, Rodgers kedvence, Cobb visszamehet a 2. számú elkapónak, Lacy meg leadott pár kilót futóposzton, ők jók lehetnek.

Na beten nem találtam hirtelen ezt az opciót meg,de a Panthers is jó lehet,meg az Arizóna is még. (mintha tavaly az Arizona tette volna fel a legtöbb pontot,de csak emlékezetből írom) , (na meg ha Garappoló barátom összeszed annyi pontot,hogy mikor Brady visszatér alázzon akkor a Pats is :P)

Majd átnézem ezeket a longtermeket,biztos van benne 1-2 jó tipp, ezt csak azért írtam most le hogy ha már bizsereg a tenyered tudj fogadni  ;D ;D ;D
De hogy legyen jó hírem is :
MÁR CSAK 10 NAP ÉS NFL!!!    :topbet_125: :topbet_125: :topbet_125: :topbet_125: :topbet_125: :topbet_125: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

A Ravensről van valami jó hír?



Ideje hangolódni, szezonbeharangozó első rész, benne az NFC keleti és déli divíziója:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nfl-szezonbeharangozo-iresz-7608

Letippelem minden csoportra, hogy szerintem ki nyeri, akinek van kedve tartson velem (cikk alá kommentben vagy ide is jöhet). Január elején összesítünk, 1 jó tipp 1 pont, a győztes nyereménye egy virtuális sör :)  :beerchug:


Végre kezdődik a szezon. Na, mik a megérzések a nyitómeccsre?

DENVER - CAROLINA ELŐZETES


Anderson 15.5 felett széépnek néz ki, Olsen 4.5 felett gondolkodtam, de hiába hajigál felé vagy 9-et Cam, nem biztos, hogy el fogja tudni kapni a lasztikat, akárcsak februárban.
Under is nagyon adja magát, meg a Denver +3.0 ajándéknak néz ki. A Mile High nagyon fontos tényező lesz, és bár pl Trevathan ment, Benjamin meg felépült, nagyon hasonló forgatókönyvet képzelek el. Ha nem hazain lenne a Denver, sokkal másabb lenne a leánzyó fekvése, így azt mondom, Lynch simán hozza, amit Manning, sőt, szerintem nyer a Broncos, de a köszönöm a 3.0 pontot.

Idézetet írta: Proxyi Dátum szeptember 08, 2016, 22:58:36
így azt mondom, Lynch simán hozza, amit Manning, sőt, szerintem nyer a Broncos, de a köszönöm a 3.0 pontot.

Csak szólok, hogy Lynch a cserepadon lesz.Trevor Siemian lett a Broncos kezdőirányítója.

Idézetet írta: Ghastly Dátum szeptember 08, 2016, 23:22:26
Csak szólok, hogy Lynch a cserepadon lesz.Trevor Siemian lett a Broncos kezdőirányítója.

Nagy öngól volt, az előszezon alapján azt hittem, Lynch kapja a posztot. Igazából lényegtelen, nem itt fog eldőlni a meccs, és a Manning féle teljesitményt ő is hozhatja.