Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Investec Derby Festival: Ladies Day

Szombaton a kétnapos Investec Derby Festival keretein belül rendezik meg a britek leg-leg versenyét, a Derby-t, de, hogy ne csapjunk egyből bele a közepébe, ,,bemelegítünk" egy pénteki Ladies Day-el, ahol a pályán kívül a hölgyek kapnak majd főszerepet, a pályán pedig az Investec Oaks (Group 1) kerül a középpontba.

Az előzetest itt találjátok:
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/loverseny-elozetesek-investec-derby-festival-8211-ladies-day

Investec Derby Festival: Derby Day

Az igencsak jól sikerült pénteki napot követően jöhet a Derby Epsom-ban, amit az angolok nemes egyszerűséggel ,,The greatest flat race in the world"-ként, vagyis a világ leg-leg-legnagyobb galopp versenyeként hirdetnek, ahol a királyi család számára gyakorlatilag kötelező a megjelenés. Ki lesz a 2015-ös Derby bajnoka? Az előzetesből kiderülhet.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/investec-derby-festival-derby-day

Vasárnap éjjel 0:50-kor Belmont Stakes!

AMERICAN PHAROAH
szinte toronymagas favorit, 1,6-1,7 körül lehet rá fogadni.

Látva a múltkori futását iszonyat időben mit művelt a végén, nem kérdés, hogy ki nyeri a majd' 1 millió amerikai dollárt. Ha valaki olyan fogadóirodánál van ahol lehet fogadni arra, hogy mennyivel nyer, akkor nyugodtan teheti a 2 hossz vagy több opciót.

Íme az ominózus futam:

https://www.youtube.com/watch?v=S8S5Hh9MSlw

https://www.youtube.com/watch?v=WyDcXtVb8_U

AMERICAN PHAROAH könnyedén nyerte a Hármas Koronát!

Royal Ascot - 1. nap

A Derby után nem sokkal is van élet a flat szezonban, méghozzá nem is akármilyen. Június 16-20. között rendezik a Royal Ascot-ot, a legnagyobb flat fesztivált 18 group-os futammal, amiből 8 Group 1-es, több, mint 5.5 millió font pénznyereménnyel, a királyi család védnöksége alatt és jelenlétében.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/royal-ascot-1-nap

Royal Ascot - 2. nap

A ,,bemelegítő" nap után, szerdán sem maradunk Group 1-es nélkül, a hagyományokban gazdag és több, mint félmilliós összdíjazású Prince Of Wales's Stakes lesz a középpontban, ahol nagyon komoly, nemzetközi mezőny jött össze.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/royal-ascot-2-nap

Royal Ascot - 3. nap

A Royal Ascot 3. napjának fő futama igencsak próbára fogja tenni az indulókat. A Group 1-es Gold Cup-on 2,5 mérfölddel kell megküzdeniük a telivéreknek. A szórakoztatásról a maraton mellett további 3 Group-os futam és két magasabb kategóriájú handicap gondoskodik majd.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/royal-ascot-3-nap-

Royal Ascot - 4. nap

A pénteki nap a 3 évesekről fog szólni. Három futamon, amiből 2 Group 1-es kategóriájú, egy pedig Group 2-es, több, mint 1 millió fontot osztanak szét közöttük. A nap fő versenye a 175 éves múltra visszatekintő Coronation Stakes.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/royal-ascot-4-nap

Royal Ascot - 5. nap

A szombati napra a 2015-ös Royal Ascot zárónapja maradt és ezen a napon sem maradhatunk Group 1-es nélkül. A Diamond Jubilee Stakes mellett lesz itt maratoni kondíciós futam, 28 fős heritage handicap és a Group 2-es Hardwicke Stakes.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/royal-ascot-5-nap

Irish Derby

Bő egy hónapos szünetet követően ismét Curragh-ba látogatunk, hogy szombat kora este az év legfontosabb ír flat eseményét, az Irish Derby-t izgulhassuk végig. A fő kérdés az, hogy képes-e nyerni Jack Hobbs, vagy a népes O Brien küldöttség elhalássza előle a kupát?

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/irish-derby

Coral-Eclipse Day

A lóversenypályákon van élet a Derby-k után ebben a nyári hőségben is, Sandown Park-ban a flat pálya legfontosabb versenyét rendezik szombaton, az Eclipse Stakes-t.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/coral-eclipse-day

Newmarket July Festival - Ladies Day

A több klasszikus futamnak is otthont adó newmarketi versenypályán július 9. és 11. között rendezik a July Festival-t, amelynek keretén belül 2 Group 1-est és további 4 Group 2-est futnak majd. Lássuk, mik lesznek a fő események a nyitónapon.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/newmarket-july-festival-ladies-day

Newmarket July Festival – July Cup Day

Komoly futammal, a July Cup-al zárul szombaton a fesztivál, amely az egyik legnagyobb brit sprintverseny a naptárban, de rajta kívül lesz még két Group 2-es. Egyikük kedvéért visszatérek Ascot-ba is.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/newmarket-july-festival-8211-july-cup-day


King George Day

Ha szombat, akkor általában mindig megtalálható egy-egy fontos futam a versenynaptárban és ez nincs másként ezúttal sem. Ascot-ba megyünk vissza, ahol a 3 éves szupersztár Golden Horn néz szembe ismét a másfél mérföldes távval.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/king-george-day-

Glorious Goodwood - 1. nap

Terjedelmében a Royal Ascot-hoz hasonlatos flat fesztivál veszi kezdetét július 28.-án és tart egészen augusztus elsejéig, amelynek minden napját végig fogjuk kísérni előzetesekkel, tippekkel. Lássuk, mit tartogat a nyitónap.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/glorious-goodwood-1-nap