Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Navan – Fortria Chase

Az írországi navan-i versenypálya egyik legjelentősebb futamát rendezik vasárnap, ami mellett egy másik Grade 2-es és egy Grade 3-as verseny is színesíti a programot.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/navan-8211-fortria-chase

Cheltenham - The Open - 1. rész

Mozgalmas hétvége előtt állunk. A cheltenhami versenypálya is megnyitja kapuit egy háromnapos fesztivállal a 2015/16-os jump szezonra.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-the-open-1-resz

Cheltenham - The Open - 2. rész

Az egyetlen vasárnap, mikor Cheltenham-ban futamokat rendeznek. A családi programok és handicap-es futamok is bizonyára jó szórakozást kínálnak a helyieknek, de én természetesen a három Grade 2-esel fogok foglalkozni.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-the-open-2-resz

Punchestown - Winter Festival

A kétnapos Winter Festival második napjába tekintünk bele, ahol két Grade 2-es mellett az első Grade 1-es előzetes is részletesebb elemzésre kerül.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/punchestown-winter-festival

Haydock – Betfair Chase

Ismét egy vegyes szombat, Ascot-ban két Grade 2-es, Haydock-ban pedig a szezon első brit Grade 1-ese kerül az elemzés-asztalra.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/haydock-8211-betfair-chase

Newcastle – Fighting Fifth Hurdle

A vasárnapi Grade 1-es dömping előtt szombaton ismét egy válogatás vár ránk, ezúttal Newcastle és Newbury szolgáltatja a kiemelt futamokat.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/newcastle-8211-fighting-fifth-hurdle

Fairyhouse Winter Festival

Az Irish Grand National helyszínén, a kétnapos fesztivál második napja az igazán érdekes. Vasárnap három Grade 1-est is végigizgulhatunk egymás után.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/fairyhouse-winter-festival-

Sandown: Tingle Creek Chase

Elérkezett a karácsonyi fesztiválok hónapja, amiknek a csúcspontját a két ünnep között Kempton és Leopardstown fogja adni 10 Grade 1-essel. Addig sem lesz unalom, rögtön az első hétvégén, szombaton, Sandown-ban is lesz legmagasabb kategóriás futam, pontosabban futamok.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/sandown-8211-tingle-creek-chase

Huntingdon – Peterborogh Chase

Hagyományosan december első vasárnapján rendezik a Grade2-es Peterborough Chase-t Huntingdon-ban, amihez csatlakozik egy ír Grade1-es is.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/huntingdon-8211-peterborogh-chase

Cheltenham – International Hurdle

Cheltenham-ban és Doncaster-ben széles a választék szombaton, lesz 2 és 3 mérföldes, gát és akadályverseny is, lesz hároméveseknek kiírt futam, abban azonban megegyeznek, hogy mindegyik Grade2-es kategóriájú.


http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-8211-international-hurdle

Ascot – Christmas Racing Event

Pénteki nappal kezdődő kétnapos rendezvény ad otthont Ascot-ban az e heti kiemelt, főbb futamoknak, ahol a pénteki napra két Grade2-es és egy Listed verseny jutott.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/ascot-8211-christmas-racing-event

Ascot – Long Walk Hurdle

Nagyon vegyes a szombati kínálat, 3 futammal három helyszínről. A fő esemény Ascot-ban lesz, méghozzá egy Grade1-es, a "karácsonyi hétvége" 2. napján.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/ascot-8211-long-walk-hurdle

3 napos szünetre megy a lóverseny, dec. 23-25. között gyakorlatilag az egyetlen időszak, mikor sem az írek, sem a britek nem rendeznek futamokat.

Pánikra azonban nincs ok, bele is betegednének, ha ennél hosszabb időre nem lennének versenyek. Így aztán 26.-án két nagyobb esemény is kezdetét veszi, Kempton-ban és Leopardstown-ban, szóval a két ünnep között igencsak mozgalmas időszak jön, több, mint 10 Grade1-essel, amelyekről a főoldalon is olvashattok majd. Érdemes lesz tehát felnézni!

Az olvasóimnak köszönöm az utóbbi bő fél évben a figyelmet, akik követték a tippjeimet, elemzéseimet, azok azt hiszem, nem jártak rosszul.  ;) Nekik, a sportfogadas.org egész stábjának és mindenki másnak, ezúton is: Boldog karácsonyt!  :beerchug:

Kempton – Winter Festival (Boxing Day)

A háromnapos karácsonyi szünetet követően 26.-a hagyományosan erős versenynap, elsősorban Kempton-nak köszönhetően, ahol a Winter Festival keretein belül három Grade1-es követi egymást zsinórban.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/kempton-8211-winter-festival-boxing-day

Leopardstown – Christmas Festival, 1. nap

Az írek sem akarnak lemaradni a britektől, szombaton veszi kezdetét a négynapos leopardstown-i karácsonyi fesztivál Dublin-ban, ahol összesen 7 Grade1-es rendeznek majd.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-8211-christmas-festival-1-nap