Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kempton – Winter Festival, 2. nap

Az első nap brutális felhozatala után Kempton-ban mondhatni levezető futamok lesznek, és a szombaton elmaradt limerick-i Grade2-t is vasárnapra tették át.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/kempton-8211-winter-festival-2-nap

Leopardstown – Christmas Festival, 2. nap

Kempton-ban előtték a puskaport, de pánikra nincs ok, az írek még csak most húzzák elő a kalapból a Grade1-eseket. Vasárnapra kettő is lesz belőlük, hacsak az időjárás nem durvul be, szombaton ugyanis nem mutatta a szebbik arcát és a pálya állapota is romlott.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-8211-christmas-festival-2-nap

Leopardstown – Christmas Festival, 3. nap

A britek kifulladtak, Kempton-ban vége a fesztiválnak, Leopardstown-ban viszont van még néhány trófea idén, amik kiosztásra várnak. Hétfőn újabb két Grade1-es, Limerick-ben pedig egy kisebb Listed futam vár minket.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-8211-christmas-festival-3-nap

Leopardstown – Christmas Festival, 4. nap

A fesztivál zárónapjára is maradt két Grade1-es és, hogy teljes legyen az uralom ebből a kategóriából, Newbury-ben is rendeznek egyet, bár ott még a szokásosnál is kurtábbra sikerült a mezőny.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-8211-christmas-festival-4-nap

Az idei évben utoljára jelentkeztem írással a főoldalon. Jövő év elejétől egy saját weboldalt is elindítok, ahol az összes kiemelt futammal foglalkozni fogok majd. :) Részletekkel később jelentkezem.  :redchug:

Chepstow – Future Champions Finale

Meglehetősen vegyes lesz a hétvégi versenyzés ezen a nem túl erős januári héten. Három különböző helyszínen három különböző erősségű futam került be a cikkbe.


http://www.sportfogadas.org/elozetesek/chepstow-8211-future-champions-finale-

Szombati lóverseny – Grade2-esek újoncoknak

Még mindig félálomban a lóversenyzés idén. Grade3-as hendikep melett két kisebb Grade2-esre lehet majd tippelni szombaton, mielőtt beköszönt a hónap végi ,,Grade-vihar".

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/szombati-loverseny-8211-grade2-esek-ujoncoknak

Haydock - Champion Hurdle Trial

Egy igazán mozgalmas hétvége lesz, három helyszínen összesen nyolc Grade versennyel. Haydock-ban szombaton ebből három Grade2-es jut.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/haydock-champion-hurdle-trial

Leopardstown – Irish Champion Hurdle

Willie Mullins szombaton megint jött, látott és győzött Ascot-ban. Vasárnap hazai pályán ismételheti meg a sikereket, Leopardstown-ban három favoritja is lesz.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-8211-irish-champion-hurdle

Cheltenham - Festival Trials Day

Erős hétvégével zárul a január. A briteknél Cheltenham-ban már a fesztiválra melegítenek, 4 Grade2-es is lesz, köztük a jelentős pénzdíjazású, 100.000 fontos Betbright Trial Chase.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-festival-trials-day

Doncaster - Grade2-esek a szombati étlapon

Jump futamok tekintetében Cheltenham-al nem versenyezhet, de ezúttal Doncaster is három Grade2-est szállít azoknak, akik úgy döntenek, hogy szombaton belevetik magukat a brit lóversenyek világába.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/doncaster-grade2-esek-a-szombati-etlapon

Dubai World Cup Carnival

Európában a flat szezon szünetel, csak néhány szintetikus borítású pályán rendeznek folyamatosan versenyeket, de a világ más részein, köztük az Egyesült Arab Emírségekben, most zajlik az igazi lóverseny-élet.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/dubai-world-cup-carnival-

Leopardstown - Irish Gold Cup

Sandown-ban a briteknél is lesz Grade1-es, de ezúttal az íreknél, Leopardstow-ban sokkal érdekesebb napot tartanak, ahol az Irish Gold Cup mellett további 3 legfelsőbb kategóriás futamot rendeznek majd.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-irish-gold-cup-

Newbury: Super Saturday

A legnagyobb futam szombaton Newbury-ben egy 155.000 fontos hendikep lesz, de az mellett további két Grade2-es és egy Listed futam is a program része. Ez utóbbiakkal pedig már érdemes lesz bővebben foglalkozni.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/newbury-super-saturday

Navan: Boyne Hurdle Day

Vasárnap egy kicsit nyugatabbra vándorolunk, Írországban rendeznek több Grade2-est, ezek közül választottam ki a két érdekesebbet, ahol nagyobb az esély az értékre.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/navan-boyne-hurdle-day-