Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Thurles: Írországi hétköznap

Csütörtökön nem csak újra Meydanban lesznek érdekesebb futamok, de az íreknél is akad néhány Class1-es, az ország egyetlen magánkézben lévő pályáján.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/thurles-irorszagi-hetkoznap

Ascot: Clarence House Chase Day

A flat versenyzés fellegvárában ezúttal jump versenyeken izgulhatunk, méghozzá nem is rosszakon. Lesz többek között Gr2, komolyabb hendikep, valamint a nap legkomolyabb versenye, egy több, mint 100.000 fontos Gr1.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/ascot-clarence-house-chase-day

Haydock Park: Peter Marsh Chase Day

Három hagyományos Grade2, valamint egy Gr2-es hendikep is a szombati haydocki versenynap része, így volt miből válogatni. Pályára lép többek között The New One, vagy az évet egy Gr2 második hellyel indító L Ami Serge is.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/haydock-park-peter-marsh-chase-day

Meydan (UAE): Dubai World Cup Carnival

Két Group2 lesz az utolsó januári meydani versenynapon, többek között az egyik futam tavalyi győztesével Very Specialel, és néhány friss Listed nyerővel.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/meydan-uae-dubai-world-cup-carnival

Cheltenham: Festival Trials Day

Idén ez lesz az első komolyabb versenyhétvége, szombaton és vasárnap négy versenyhelyszínen is Grade futamokat fognak rendezni. Cheltenhamban már a fesztiválra hangolódnak néhány előfutammal.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-festival-trials-day-8128

Doncaster: Sky Bet Chase

Három Grade2 és egy Listed hendikep vár ránk szombaton a Sheffieldtől 20 mérföldre lévő doncasteri versenypályán, többek között Vroum Vroum Magal és néhány feltörekvő újonccal.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/doncaster-sky-bet-chase

Leopardstown: Irish Champion Hurdle Day

Grade1 jön vasárnap az íreknél, de fogadási szempontból nem tűnik túl érdekesnek, főleg úgy, hogy Faugheent ezúttal sem indítják. Két kiegyenlítettebb novice futam lesz helyette kielemezve.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-irish-champion-hurdle-day

Sandown Park: Scilly Isles Novices Chase

Szinte mindegyik szombati helyszínen lesz legalább egy Listed futam, amiknek túlnyomó többsége ugyan novice verseny, de azért ezek között is akadtak érdekesebbek, többek között egy Grade1-es Sandownban.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/sandown-park-scilly-isles-novices-chase

Warwick: Kingmaker Chase Day

Anglia legszebb középkori várától mindössze egy kilométerre lesznek a szombati nap legígéretesebb versenyei, egy kisebb Listed és egy komolyabb novice futammal.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/warwick-kingmaker-chase-day

Leopardstown: Irish Gold Cup

Eljött egy ilyen nap is, hogy nem hatalmas Mullins favoritok uralják az ír kiemelt jump futamokat. Vasárnap Leopardstownban mind a négy Grade1-en, az oddsok alapján eléggé szoros verseny várható.

1.rész
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-irish-gold-cup-8211-1resz

2.rész
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-irish-gold-cup-82112resz

Meydan (UAE): Dubai World Cup Carnival

Meydan eddig nem tartogatott túl sok értéket, de ahogy közelítünk a márciusi fináléhoz, talán úgy lesz egyre jobb a helyzet. Ezúttal négy Group besorolású futamon is izgulhatunk.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/meydan-uae-dubai-world-cup-carnival-8189

Ascot: Ascot Chase Raceday

Az egyik legnépszerűbb ascoti hétvége előtt állunk, legalábbis a jump szezonban. Lesz itt Gr1-es és Gr2-es akadályverseny, valamint Listed hendikep is, többek között Cue Cardal.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/ascot-ascot-chase-raceday

Haydock Park: Grand National Trial

Ascot mellett az íreknél Gowran Parkban, a briteknél Wincantonban, valamint ezen a pályán Haydockban is lesznek kiemelt futamok. Itt a fő esemény a Grand National hendikepes előfutama, ami mellett két Class1-esen is szurkolhatunk.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/haydock-park-grand-national-trial

Meydan (UAE): Dubai World Cup Carnival

Egy hónap és itt a fő esemény. Ezúttal két Group3-t rendeznek, az egyik közülük a hároméveseknek kiírt UAE Oaks, a másik pedig egy hosszútávú futam öregebb lovaknak.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/meydan-uae-dubai-world-cup-carnival-8209

Szombati brit és ír válogatás

Három héttel a Cheltenham Fesztivál előtt Gr1-re már nem lehet számítani, maradtak a kisebb versenyek, az utolsó lehetőségek, hogy formába hozzák a lovakat a jump szezon fő eseményére.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/szombati-brit-es-ir-valogatas