Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Szeptember 06, 2010, 13:48:19 EEST

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Vegyél részt a legújabb játékunkban, a Gamebookers Ligában, s nyerd meg a 100.000 Forint összdíjazás egy részét!
152986 Hozzászólás 3970 Témában írta 7413 Felhasználó
Legújabb tag: sipull
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Segítség
| |-+  Moneybookers és Bankkártyák
| | |-+  bankkártya
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 4 Nyomtatás
Szerző Téma: bankkártya  (Megtekintve 12400 alkalommal)
zsani74
Olvasó
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: Október 19, 2007, 08:57:12 EEST »

Sziasztok!
Szeretnék én is fogadni, de a K&H bankos VISA kártyámmal nem lehet. Nem fogadja el a rendszer. Kérlek titeket, ajánljatok nekem Bankot, illetve kártyatipust, amit ezen az oldalon használni tudok! S.O.S! Köszönöm
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #1 Dátum: Október 19, 2007, 09:11:12 EEST »

Sziasztok!
Szeretnék én is fogadni, de a K&H bankos VISA kártyámmal nem lehet. Nem fogadja el a rendszer. Kérlek titeket, ajánljatok nekem Bankot, illetve kártyatipust, amit ezen az oldalon használni tudok! S.O.S! Köszönöm

Szia,

Olyan kártyát kell keresned, melynek a hátán ott van az a bizonyos cvc2 szám.
CIB Bankban van Visa Electon kártya, s nem csak ott...az a lényeg, hogy a hátán ott legyen az a három számjegyű kód.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #2 Dátum: Október 19, 2007, 09:36:13 EEST »

Amúgy ezen a cimen megnézzheted a létező bankkártyákat:

http://www.bankkartya.hu/?oldal=kartyak&csoport=all
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
zsani74
Olvasó
*

« Válasz #3 Dátum: Október 19, 2007, 09:44:37 EEST »

Köszönöm a válaszodat, de komolyan megvagyok lőve. Bankártyámon ott van az acvc, 3jegyú szám, de bementem a bankba, és ott azt mondta a hölgy, hogy ez a kártya nem alkalmas internetes fogadásra, mert nem dombornyomott.
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #4 Dátum: Október 19, 2007, 10:01:31 EEST »

Köszönöm a válaszodat, de komolyan megvagyok lőve. Bankártyámon ott van az acvc, 3jegyú szám, de bementem a bankba, és ott azt mondta a hölgy, hogy ez a kártya nem alkalmas internetes fogadásra, mert nem dombornyomott.

Cheesy

Mindig azt mondják, hogy nem alkalmas....s közben müködik...egyáltalán mi köze neki, hogy mire használod...ne mondj semmit a bankban.  Wink
Túl sokat akarnak tudni...
Naplózva

ab_aevo
Profi fogadó

« Válasz #5 Dátum: Október 24, 2007, 15:30:32 EEST »

Csináltattam egy VISA Electron Global tipusú kártyát, erre kiderült, hogy az nem jó semmire sem. Akkro bementem a bankba, és a nő azt mondta hogy csináljak Mastercard Mondo-t mert az használható interneten is. Nem tudja valaki ez jó lesz sportfogadásra is, meglesz a hátán az a cvc kód?
« Utoljára szerkesztve: Október 24, 2007, 15:43:03 EEST írta ab_aevo » Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #6 Dátum: Október 24, 2007, 16:21:38 EEST »

Csináltattam egy VISA Electron Global tipusú kártyát, erre kiderült, hogy az nem jó semmire sem. Akkro bementem a bankba, és a nő azt mondta hogy csináljak Mastercard Mondo-t mert az használható interneten is. Nem tudja valaki ez jó lesz sportfogadásra is, meglesz a hátán az a cvc kód?

ING bank nincs a közeledben ab_aevo?
Naplózva

ab_aevo
Profi fogadó

« Válasz #7 Dátum: Október 24, 2007, 16:24:08 EEST »

Nem éppen a közelben, de van a városban . Ez a transylvania bank, román bank. Ez nem jó?
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #8 Dátum: Október 24, 2007, 16:31:34 EEST »

Nem éppen a közelben, de van a városban . Ez a transylvania bank, román bank. Ez nem jó?

Hogyha van a városodban ING, akkor ajánlom, hogy menj oda, s igényelj egy Visa Electron kártyát.
4-5 nap alatt megkapod a kártyát. Vagyis eleinte igényeled, utána 4-5 nap alatt megjön a postán a pin kód, s utána mehetsz is a bankba, hogy kivedd a kártyád. Én ilyen kártyát használok, s ajánlom mindenkinek.

Sőt az ING-ben az a jó, hogy nem kell órákat sorban állni...hanem az ügyleteidet elvégzed a Multimat-nál.

Sok sikert.  Wink
Naplózva

ab_aevo
Profi fogadó

« Válasz #9 Dátum: Október 24, 2007, 16:36:09 EEST »

Na mind1, mostmár megvárom hogy készenlegyen ez a kártya és meglátom használható-e. Ha nem akkor káronkodok egy nagyot magamban, és keresek másik bankot, de remélem azért ez nem fog előfordulni.
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #10 Dátum: Október 24, 2007, 17:17:49 EEST »

Na mind1, mostmár megvárom hogy készenlegyen ez a kártya és meglátom használható-e. Ha nem akkor káronkodok egy nagyot magamban, és keresek másik bankot, de remélem azért ez nem fog előfordulni.

Figyelj, az ING kártya az ingyenes...miért nem igényeled...s az biztos megy...
Naplózva

tommy_boy88
Vendég
« Válasz #11 Dátum: November 26, 2007, 22:12:27 EET »

Szép estét! Olyan kérdésem lenne, fel tudom-e tölteni a bwin-es számlámat a Visa Electron kártyámmal( K&H-s), ha a bwin-nél €-ban van a pénznem???
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #12 Dátum: November 27, 2007, 00:17:56 EET »

Szép estét! Olyan kérdésem lenne, fel tudom-e tölteni a bwin-es számlámat a Visa Electron kártyámmal( K&H-s), ha a bwin-nél €-ban van a pénznem???

Természetesen fel tudod tölteni, ha jó a kártya. Az nem probléma ha a kártyádnak a pénzneme forint, mig a Bwin-es számlád euro alapú. A feltöltésnél az összeg automatikusan átkonvertálodik.
Naplózva

pocimix
Fogadó
**

« Válasz #13 Dátum: Január 03, 2008, 13:17:34 EET »

Hogyha van a városodban ING, akkor ajánlom, hogy menj oda, s igényelj egy Visa Electron kártyát.
4-5 nap alatt megkapod a kártyát. Vagyis eleinte igényeled, utána 4-5 nap alatt megjön a postán a pin kód, s utána mehetsz is a bankba, hogy kivedd a kártyád. Én ilyen kártyát használok, s ajánlom mindenkinek.

Regisztráltam az UNIBET-en és szerettem volna feltölteni a számlámat bankkártyával de nem sikerült.

Mastercard bankkártyával próbálkoztam, a hátoldalán ott van a 3 jegyű ellenőrző kód.

Kérdéseim a következők lennének:

1, Az UNIBET oldalán az van írva, hogy hitelkártya kell - akkor sima lakossági átutalási betéthez kiadott
    kártyát nem fogad el? Miért? Bármilyen ATM-ből, POS terminálból lehet vele fizetni, külföldön is.

2, A Moneybrookers-t mindenképp be kell iktatni? Nem szeretném, mert ha oda utalni kell akkor
    lehet, hogy sok költséget számolnak fel. Jelenleg nem tudom mennyit.

3, Az általad írt ING Visa Electron az hitelkártya? vagy nem és mégis működik?
    Átut betétet kell ott nyitni a kártya igényléshez? Munkabért kell utalni?

Érthetetlen számomra, hogy a mai modern világban milyen nehéz egy kis pénzt egy
számlára átutalni!

Amennyiben lehetséges, kérem válaszolj! Koszönettel! icon_confused icon_confused icon_confused

Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #14 Dátum: Január 03, 2008, 16:04:55 EET »

Pontosabban milyen hibát irt ki? Miért nem fogadta el a Master Card-os kártyádat?

A Visa Electron az ING-től az nem hitelkártya.
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 4 Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: