Május 21, 2013, 21:02:37 pm CEST

Szerző Téma: Sportfogadas.org - Javaslatok  (Megtekintve 25535 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető benson

• Profi fogadó
  • kislányom
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
Re:Javaslatok
« Válasz #195 Dátum: Szeptember 16, 2011, 09:49:45 am CEST »
Játékokkal kapcsolatban (kivéve Guruk):

Tudom, sokan nem fognak ezzel egyet érteni, mégis javasolnám, hogy a tippek kiértékeléséig mindenki csak a saját tippjeit láthassa, elkerülendő a hó végi taktikázást. A totóban ez meg lett valósítva, de csak ott, ha jól tudom. Vagy ha ez túl drasztikus megoldás lenne, akkor lehetne mondjuk egy dátumtól kezdve (pl. 25-e) alkalmazni, így aki csupán tippeket szeretne lesni a saját fogadásaihoz, az sem járna rosszul.
Esetleg egy (vagy játékonként egy) szavazás erről?
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”
Albert Einstein

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
Re:Javaslatok
« Válasz #196 Dátum: Szeptember 16, 2011, 10:23:12 am CEST »
Játékokkal kapcsolatban (kivéve Guruk):

Tudom, sokan nem fognak ezzel egyet érteni, mégis javasolnám, hogy a tippek kiértékeléséig mindenki csak a saját tippjeit láthassa, elkerülendő a hó végi taktikázást. A totóban ez meg lett valósítva, de csak ott, ha jól tudom. Vagy ha ez túl drasztikus megoldás lenne, akkor lehetne mondjuk egy dátumtól kezdve (pl. 25-e) alkalmazni, így aki csupán tippeket szeretne lesni a saját fogadásaihoz, az sem járna rosszul.
Esetleg egy (vagy játékonként egy) szavazás erről?

Ez direkt módon befolyásolná a tutitippek oldalunkat, ezért lenne gond a megvalósításával.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
Re:Sportfogadas.org - Javaslatok
« Válasz #197 Dátum: Január 13, 2012, 17:23:02 pm CET »
Csak, hogy ne felejtsétek el!

Ha valakinek bármilyen ötlete, javaslata van a weboldalunkkal kapcsolatban, akkor azt megkérjük, hogy ebben a témában írja le, s kielemezzük a javaslatot.  :beerchug:
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal

Nem elérhető Xyfono

• Olvasó
  • *
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #198 Dátum: Január 14, 2012, 15:31:55 pm CET »
Hello

Új vagyok itt a fórumon nem nagyon volt hozzá szólásom .

Nekem a http://www.tennisexplorer.com  illetve http://www.soccerfame.hu lévő tipp játékok kialakítása tetszett szerintem hasonló megoldások kialakítása a fórumon népszerű lenne.

Egy virtuális fogadó iroda .Igaz fogalmam sincsen ez menyi milyen munka milyen vas állomány kelhet hozzá:(

A tipp állományhoz a livescore :http://www.livescore.in adatait lehetne használni vagy valamelyik hasonló oldalt.

Regisztrált játszani szerető tagok adott pont állományt költhetnek el havonta . És valamelyik iroda tipp oddsait használva .A livescoren pl a bet.356 oddsait lehet kapcsolni . Lehetne leszűrni az eredményességet. A megjelenő mérkőzés mellet lehetne leadni a tippet mint a soccerfamen. És persze ha lehet legyen statisztika is kapcsolva az eseményhez. És egy infós rész  ahol aki szeretne hozzátudna szólni az eseményhez . Elmondani megérzéseit tippjeit .Vagy azt a fórumról hányan tippeltek az eseményre milyen kimenetelre

Ez gondolom nagy meló nem megy habokra. Valamennyi reklám elférne az oldalon pl a tippeknél melyik fogadó iroda milyen odsot ad rá. Vagy mint a tennisexplorernél a bet356 felhasználó nevet kell az acchoz kapcsolni vagy regisztrálni rá ahhoz hogy lehessen játszani. Szóval a fórum révén nőne a tipp iroda regisztrált tagjainak száma ,de persze lehessen a tipp játékokon játszani élő összeg nélkül is. Nem kell túl sokk csicsás rész legyen letisztul felület főleg a sok adat mozgatása miatt. Ha túl nagy lenne az adatbázis akkor sport eseményekre lehetne leszűrni .Kvázi hasonló van teniszes meg focis akkor ez legyen .Jégkorong vagy kosárlabda vagy forma1 vagy amerikai major ligák stb...csak. Akár több nyelvű is lehetne kiszélesítve a lehetséges felhasználok táborát . A menük illetve a statisztikák megnevezései .És úgy is működhetne mint egy internetes böngészőben futtatható játék .Esetleg a kornak megfelelően mobil telefonról is lehetne használni a játékot . Egy parancsikont felrakni marketre mint játék . Az valószínűleg sok játékost bevonzana

Ez persze csak fantázia és a saját elgondolás az emberkéknek mindig jobban tetszik és nem veszik észre a nehézségeket .

Minden jót üdv : Xyfono

Nem elérhető szumos

• Részvényes
  • Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Unibet
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #199 Dátum: Január 14, 2012, 15:39:31 pm CET »
Hello

Új vagyok itt a fórumon nem nagyon volt hozzá szólásom .

Nekem a http://www.tennisexplorer.com  illetve http://www.soccerfame.hu lévő tipp játékok kialakítása tetszett szerintem hasonló megoldások kialakítása a fórumon népszerű lenne.

Egy virtuális fogadó iroda .Igaz fogalmam sincsen ez menyi milyen munka milyen vas állomány kelhet hozzá:(

A tipp állományhoz a livescore :http://www.livescore.in adatait lehetne használni vagy valamelyik hasonló oldalt.

Regisztrált játszani szerető tagok adott pont állományt költhetnek el havonta . És valamelyik iroda tipp oddsait használva .A livescoren pl a bet.356 oddsait lehet kapcsolni . Lehetne leszűrni az eredményességet. A megjelenő mérkőzés mellet lehetne leadni a tippet mint a soccerfamen. És persze ha lehet legyen statisztika is kapcsolva az eseményhez. És egy infós rész  ahol aki szeretne hozzátudna szólni az eseményhez . Elmondani megérzéseit tippjeit .Vagy azt a fórumról hányan tippeltek az eseményre milyen kimenetelre

Ez gondolom nagy meló nem megy habokra. Valamennyi reklám elférne az oldalon pl a tippeknél melyik fogadó iroda milyen odsot ad rá. Vagy mint a tennisexplorernél a bet356 felhasználó nevet kell az acchoz kapcsolni vagy regisztrálni rá ahhoz hogy lehessen játszani. Szóval a fórum révén nőne a tipp iroda regisztrált tagjainak száma ,de persze lehessen a tipp játékokon játszani élő összeg nélkül is. Nem kell túl sokk csicsás rész legyen letisztul felület főleg a sok adat mozgatása miatt. Ha túl nagy lenne az adatbázis akkor sport eseményekre lehetne leszűrni .Kvázi hasonló van teniszes meg focis akkor ez legyen .Jégkorong vagy kosárlabda vagy forma1 vagy amerikai major ligák stb...csak. Akár több nyelvű is lehetne kiszélesítve a lehetséges felhasználok táborát . A menük illetve a statisztikák megnevezései .És úgy is működhetne mint egy internetes böngészőben futtatható játék .Esetleg a kornak megfelelően mobil telefonról is lehetne használni a játékot . Egy parancsikont felrakni marketre mint játék . Az valószínűleg sok játékost bevonzana

Ez persze csak fantázia és a saját elgondolás az emberkéknek mindig jobban tetszik és nem veszik észre a nehézségeket .

Minden jót üdv : Xyfono

Nézz itt körül egy kicsit, ezek már megvalósultak.  ;)
"Okos legyél, hogy megszeresselek!"

Nem elérhető Xyfono

• Olvasó
  • *
« Válasz #200 Dátum: Január 14, 2012, 17:08:46 pm CET »
Nézz itt körül egy kicsit, ezek már megvalósultak.  ;)

Szia láttam a tippjátékokat ha erre gondolsz. Illetve a betfair Liga megoldást .

De abban egyetérthetünk hogy egy fogadó iroda web oldala másmilyen ? És a játék élmény miatt jobb lenne ha minél inkább hasonlítana rá.

Én nem találtam kapcsolódó statisztikákat az eseményekhez,de lehet vannak ?Live események fogadást nem találtam . Nem tudom hogy több nyelvű felület lenne azt láttam hogy angolul van meghatározva sok fogadás típus. Mobilon szerintem nem játszhatóak csak körülményesen. Marketen nem találtam sportfogadás.org -ra utaló játékot vagy linket. De akkor ezek szerint van?

Azt láttam hogy a sportfogadás.org nak van mobilos felülete . De pl a :http://sportfogadas.mobi/tipp.php hibát jelez nálam.

Valószínűleg máshogy látunk és az én szememmel van baj?
De nem akarok első beírassál rögtön vívni úgyhogy inkább felejtsük el. Kihátráltam inkább.

Nem elérhető szumos

• Részvényes
  • Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Unibet
« Válasz #201 Dátum: Január 14, 2012, 17:33:24 pm CET »
Szia láttam a tippjátékokat ha erre gondolsz. Illetve a betfair Liga megoldást .

De abban egyetérthetünk hogy egy fogadó iroda web oldala másmilyen ? És a játék élmény miatt jobb lenne ha minél inkább hasonlítana rá.

Én nem találtam kapcsolódó statisztikákat az eseményekhez,de lehet vannak ?Live események fogadást nem találtam . Nem tudom hogy több nyelvű felület lenne azt láttam hogy angolul van meghatározva sok fogadás típus. Mobilon szerintem nem játszhatóak csak körülményesen. Marketen nem találtam sportfogadás.org -ra utaló játékot vagy linket. De akkor ezek szerint van?

Azt láttam hogy a sportfogadás.org nak van mobilos felülete . De pl a :http://sportfogadas.mobi/tipp.php hibát jelez nálam.

Valószínűleg máshogy látunk és az én szememmel van baj?
De nem akarok első beírassál rögtön vívni úgyhogy inkább felejtsük el. Kihátráltam inkább.

Nem hiszem, hogy bárki rossz néven venné a hozzászólásod. Szóval semmi gond.
Én telefonon is a webes felületet nézem. A játékokban is tudok tippelni és a hozzászólások is mennek. Szóval nem nagyon nézem a mobilos verziót.
A fogadóiroda arculatára való formálás egyik legnagyobb ellenérve, hogy viszonylag sűrűn változtatnak a szponzoráción az irodák. Leváltják a marketing menedzsmentet és máris változnak a dolgok. Vagy csak egyszerűen kitalálnak valami mást.
A live-hoz komplett fogadóirodai apparátus kéne. Sok lenne a visszaélés, szerintem nehezen kivitelezhető.
A statisztika egy másik oldalon érhető el, közvetlen hivatkozás nincs ugyan a mérkőzés mellett, de ha látja ezt az írást vmlinuz, még az is lehet elgondolkodik a dolgon. Az oldal: http://sfstats.net/
A tippjáték tippjeinek összesítését pedig ezen az oldalon találod: http://www.tutitippek.org/
Hát ha nem is teljesen olyan a dolog, mint gondoltad, azért nagyon hasonló!  ;)
"Okos legyél, hogy megszeresselek!"

Nem elérhető Xyfono

• Olvasó
  • *
« Válasz #202 Dátum: Január 14, 2012, 18:30:43 pm CET »
Nem hiszem, hogy bárki rossz néven venné a hozzászólásod. Szóval semmi gond.
Én telefonon is a webes felületet nézem. A játékokban is tudok tippelni és a hozzászólások is mennek. Szóval nem nagyon nézem a mobilos verziót.
A fogadóiroda arculatára való formálás egyik legnagyobb ellenérve, hogy viszonylag sűrűn változtatnak a szponzoráción az irodák. Leváltják a marketing menedzsmentet és máris változnak a dolgok. Vagy csak egyszerűen kitalálnak valami mást.
A live-hoz komplett fogadóirodai apparátus kéne. Sok lenne a visszaélés, szerintem nehezen kivitelezhető.
A statisztika egy másik oldalon érhető el, közvetlen hivatkozás nincs ugyan a mérkőzés mellett, de ha látja ezt az írást vmlinuz, még az is lehet elgondolkodik a dolgon. Az oldal: http://sfstats.net/
A tippjáték tippjeinek összesítését pedig ezen az oldalon találod: http://www.tutitippek.org/
Hát ha nem is teljesen olyan a dolog, mint gondoltad, azért nagyon hasonló!  ;)

Bocsánat én értetem félre azt hitem ez vívás inkább mint elbeszélgetés. Nehari

Mobilnál ha csak nem wifizik az ember sok és drága az adat letöltés a hálózaton:((
A fogadóiroda arculatára való formálás : Talán olyan felülettel ami szkinhedezhető változik az iroda és máris egy másik felültett lehetne ráhúzni. Más irodától átvet odsokat meg előzetesen bele lehet építeni /gondolom én/ mint az oddsportálon ahol több iroda ajánlatát lehet követni. Amelyik iroda szeretné akkor az ő odsaival pörögne a játék . Ez esetleg akár szétbontva is pl a tenisznél az egyik iroda focinál a másik lenne. Live fogadás azt gondoltam rizikós lehet az kilőve.

A socerfamen pl csak foci van :( /lehet van hasonló oldal  is/ ,de nekem számomra jól felépítetek tűnő élvezhető „játék oldal”  . Én inkább a játék irányában mozdulnék el mint a sportfogadás felé .Aki minimális előfizetést hoz pl egy SMS ára 2-3 havonta az jobb statisztikákat láthasson esetleg több  tippet vagy reklám mentes felületet vagy a menők oldalait lekopinthasa ilyesmi .vagy ép őt ne lehessen lekoppintani.

Én mint kívül álló látok benne fantáziát ,de fogalmam sincsen menyire nehéz vagy időigényes esetleg menyire megtérülő vagy jövedelmező lehet  .Valódi virtuális fogadó iroda mint böngészős játék ami akár mobilon is „normálisan” játszható. Domain költség karbantartás üzemeltetés stb. De az amerikai major ligák benne lenének akkor lenne rá sok felhasználó szerintem .Az android marketen azt hiszem pl 5 $ ért bárki rakhat fel alkalmazásokat .És ott ha valami jó akkor hamar felkapják az emberkék.

Nem elérhető rosco

• Profi fogadó
  • Diabolus nunquam dormitat.
« Válasz #203 Dátum: Március 05, 2012, 13:13:32 pm CET »
Azt javaslom, hogy a Tenisz részben kerüljön megnyitásra egy önálló topic a chellenger/ITF tornák számára. Ezen belül persze nem kellene minden egyes versenynek külön topic, mint az ATP/WTA részben, mert felesleges. De legalább el lennének különítve az erre vonatkozó tippek/infók az első számú sorozatoktól, viszont saját helyük lenne és nem ömlesztve kerülnének egybe a Game-Set-Match-es hozzászólásokkal. Titti úgyis viszonylag gyakran ír ide tartozó tippeket és mivel egyre több infót lehet megtalálni ezekről a kisebb versenyekről, mások számára is érdekesebbé válhat.
"Nyár van, olvad a málna a számban." by Rúzsa Magdi
Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba de Mendoza™
a "Hónap Fogadója" választás - Áprilisi végeredmény

Elérhető Lacapi

• Részvényes
  • Profi fogadó
    • Lacapi oldala
« Válasz #204 Dátum: Február 28, 2013, 09:44:09 am CET »
Hali!
Az SMF-hez van egy új csomag, ami nem számszerűsítve, hanem színes vonalakkal ábrázolja a hsz számot:

http://smf-portal.hu/modositasok-es-csomagok/nepszer-temak/

Elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
« Válasz #205 Dátum: Február 28, 2013, 09:56:10 am CET »
Az ötlet nem rossz, ezt én is meg tudom csinálni csomag nélkül.
"Kézcsók drága" ©Várda64

Elérhető Lacapi

• Részvényes
  • Profi fogadó
    • Lacapi oldala
« Válasz #206 Dátum: Február 28, 2013, 10:41:44 am CET »
Bocsánatot kérek, 3 Miatyánk, microsoft elég lesz vezeklésül?  ;D

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #207 Dátum: Február 28, 2013, 10:51:58 am CET »
Bocsánatot kérek, 3 Miatyánk, microsoft elég lesz vezeklésül?  ;D

Már most kezdheted... :angel:  ;D

Elérhető Lacapi

• Részvényes
  • Profi fogadó
    • Lacapi oldala
« Válasz #208 Dátum: Február 28, 2013, 20:24:54 pm CET »
Srácok, lenne egy kérdésem: a hirlevelek, heti előzetesek nem mindig jönnek, ez nem is probléma. De a nagyobb volumenű változásokról, új jűtákokról tudnátok kiküldeni? Mert pl. az SPF Maradj talpon is csak véletlenül került elém, ugyanis általában nem a főoldalról kezdem a böngészést, hanem a fórumban. Illetve ma este látom ujabb változás lesz, és ezeket ne csak véletlenül vegyük észre. Tudom, sokszor küldtök, el classicorol legutóbb, de hogy az egyéb kezdeményezésekről is tudjunk, vagy tudjon mindenki (mint a Guru átalakítása).

Köszi!

Lacapi

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #209 Dátum: Február 28, 2013, 22:42:35 pm CET »
Srácok, lenne egy kérdésem: a hirlevelek, heti előzetesek nem mindig jönnek, ez nem is probléma. De a nagyobb volumenű változásokról, új jűtákokról tudnátok kiküldeni? Mert pl. az SPF Maradj talpon is csak véletlenül került elém, ugyanis általában nem a főoldalról kezdem a böngészést, hanem a fórumban. Illetve ma este látom ujabb változás lesz, és ezeket ne csak véletlenül vegyük észre. Tudom, sokszor küldtök, el classicorol legutóbb, de hogy az egyéb kezdeményezésekről is tudjunk, vagy tudjon mindenki (mint a Guru átalakítása).

Köszi!

Lacapi

Tervezzük a heti, ill. havi rendszeres hírlevelet is, viszont ezekről a mostani változásokról már tervben van, hogy küldök levelet.

:beerchug:

Sportfogadas.org

Bwin - Fogadj ITT:
« Válasz #209 Dátum: Február 28, 2013, 22:42:35 pm CET »