Május 23, 2013, 16:26:02 pm CEST

Szerző Téma: SfStats - javaslatok  (Megtekintve 8398 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
  • Kedvenc iroda: bet365
  • Saját napló: Megtekintés
Re: SfStats - javaslatok
« Válasz #30 Dátum: December 19, 2008, 14:59:17 pm CET »
perkon: megnézem, csak még van pár munkám
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #31 Dátum: December 23, 2008, 18:39:37 pm CET »
Nézzétek meg az SfStats főoldalát...egy kis szinkombináció... :yeah:

Reméljük tetszik.  :ok:
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető horzol

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Unibet
« Válasz #32 Dátum: December 23, 2008, 18:51:10 pm CET »
Sirááááály!!!! Ünnepi köntösben az is!!  :beerchug:

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
« Válasz #33 Dátum: December 24, 2008, 01:14:16 am CET »
Még egy kis használhatósági tuning a főoldalon  :ok:
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető perkon

• Fogadó
  • **
« Válasz #34 Dátum: Szeptember 07, 2010, 08:15:19 am CEST »
Sziasztok!

Milánhoz és az sfstats készítőjéhez fordulnék egy ötlettel, javaslattal. Nagyon jónak tartom a magyar nyelvű statokat az oldalon, de igazából az is jó lenne, ha ezek papír alapon is meglennének, amikor pl. megteszem a fogadásaimat a totózóban, nagy segítséget jelentene. Nagyon sokan vagyunk ebben az országban, akik még mindig a tippmixen játszanak, és nincs gépük, ill. nincs idejük a monitor előtt nézni az infókat. A környező országokban majdnem mindenütt vannak sportfogadási újságok, pl. Tipsport, Profík, stb. és hát ugye nálunk is volt korábbi években Tipp-Infó, ami azért (amilyen sokan fikázták annak ellenére is) csak nyújtott segítséget a tippeléshez, legalábbis többet mint a Népsportos Sportfogadás. Én egy olyan, nem bonyolult megoldásra gondolnék, hogy pl. az itteni sfstats adatok felhasználásával összeállítanánk pdf.ben egy egyszerű "újságot" (bajnokságokra lebontva), és az az oldalra felkerülve (minden héten frissítve), mindenki letölthetné, kinyomtathatná. Én azt hiszem tudnám is vállalni az újság összeállítását, ha ez támogatásra talál, akkor csinálok 1 mintát, és bemutatom az oldal készítőjének. Nyilván arra, hogy profi kivitelezés legyen, kellenek elemzések, stb. a statok mellé, de ez sajna idő hiányában nem biztos, hogy megvalósulna, de már az is nagy dolog lenne, ha összeállna egy ilyen újság kezdetnek.
Szóval ezzel kapcsolatban a véleményetekre lennék kíváncsi!!

Köszönöm,

perkon

Sziasztok!

Továbbra is jó ötletnek tartanám, ha lenne a főbb táblázatokból (össztabella (teljes / hazai / vendég), forma, kereszttábla, gólok száma) egy kinyomtatható pdf fájl bajnokságokra lebontva. Azt hiszem Milan is támogatta, illetve Vmlinuz mondta, hogy megnézi, hogy ún. stíluslapokat tudna-e készíteni. Ha ez nem járna olyan nagy munkával, akkor szerintem hasznos lenne egy ilyen "sportfogadási újság".
Én továbbra is gyártom az excelemet, persze egy sfstats-cal nem tudok versenyezni. 

Üdv,

perkon :cya:

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
« Válasz #35 Dátum: Szeptember 07, 2010, 15:15:22 pm CEST »
Ha megpróbálod nyomtatni egy bajnokság adatlapját, akkor elvileg csak a táblázatokat nyomtatja ki, a fejléc, menü stb. nem kerül nyomtatásra.
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
« Válasz #36 Dátum: Szeptember 07, 2010, 19:43:40 pm CEST »
Közben "tuningoltam" egy kicsit, kidobtam még egy pár elemet a nyomtatott verzióból és megpróbáltam a táblázatokat szinezni is. A szinezést sajnos a böngésző leegyszerűsiti fehérre, erre nem tudom mit találjak ki.
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető perkon

• Fogadó
  • **
« Válasz #37 Dátum: Szeptember 08, 2010, 07:15:25 am CEST »
Közben "tuningoltam" egy kicsit, kidobtam még egy pár elemet a nyomtatott verzióból és megpróbáltam a táblázatokat szinezni is. A szinezést sajnos a böngésző leegyszerűsiti fehérre, erre nem tudom mit találjak ki.

Nagyon szépen köszönöm Vmlinuz a segítséget! Kipróbáltam, rendben kinyomtatja a bajnokság adatlapját! Amúgy szerinted lehet ezt még tuningolni? Mondjuk a tabella mellett valahogy a csapatok formáját megjeleníteni?  :cya:

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
« Válasz #38 Dátum: Szeptember 08, 2010, 13:52:48 pm CEST »
Most próbáltam másik gépen, itt már szines nyomtató van beállitva és szines a tabella is. Úgy látszik a lézeresnél kidobja a szineket.

A csapatok formája alatt melyik számot érted? Nem biztos, hogy be tudom tenni, mert ha túl sokat kell számitani csapatonként, akkor lelassitaná az oldal betöltését.
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető perkon

• Fogadó
  • **
« Válasz #39 Dátum: Szeptember 10, 2010, 07:56:18 am CEST »
Most próbáltam másik gépen, itt már szines nyomtató van beállitva és szines a tabella is. Úgy látszik a lézeresnél kidobja a szineket.

A csapatok formája alatt melyik számot érted? Nem biztos, hogy be tudom tenni, mert ha túl sokat kell számitani csapatonként, akkor lelassitaná az oldal betöltését.

Csapatok formája alatt szerintem meg lehetne jeleníteni a tabella mellett vagy külön alatta csapatonként a "WWDLW" (utolsó 5 meccs) megjelölést például. Persze ez csak javaslat, nem tudom mennyi számítást igényelne. Köszi!

Nem elérhető Gery185

• Meccsnéző
  • Profi fogadó
« Válasz #40 Dátum: Szeptember 10, 2010, 08:19:49 am CEST »
Szerintem egy olyan újítás is jó lenne, hogy ne csak az előző, meg az utolsó előtti fordulót mutassa, hanem a következőt is ;)
Az élet olyan, mint egy több ismeretlenes egyenlet-rendszer, és azért kiszámíthatatlan, mert csak egy egyenletünk van.

Nem elérhető motocrossman

• Haladó
« Válasz #41 Dátum: November 10, 2010, 11:25:27 am CET »
Van lehetőség arra, h tenisszel is bővítve legyen az sfstats? Ha nem is minden torna csak a 4 GS, vagy még az 1000-es tornák. Egymás elleni eredmények is lehetnének stb.
Gondolom így is sok munka van vele, csak 1 felvetés volt ;).
"Férfinak tartod magad ? Egy hazug, piti, szaros, sunyi szerencsejáték-buzi vagy. Az vagy. Tudsz róla, hogy az vagy?"

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #42 Dátum: November 10, 2010, 23:07:46 pm CET »
Van lehetőség arra, h tenisszel is bővítve legyen az sfstats? Ha nem is minden torna csak a 4 GS, vagy még az 1000-es tornák. Egymás elleni eredmények is lehetnének stb.
Gondolom így is sok munka van vele, csak 1 felvetés volt ;).

Hát nem kizárt, hogy valamikor a tenisz is felkerül, de egyelőre ez még nincs a feladatos listánk élén.  ;)
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
Re:SfStats - javaslatok
« Válasz #43 Dátum: December 06, 2011, 13:42:40 pm CET »
SfStats - Átnevezés/Átszervezés

Felhívás a kedves fórumtagjaink számára!

Szeretnénk átnevezni az SfStats (www.sfstats.net) weboldalunkat! Az angol erre azt mondaná, hogy Re-branding!  ;D

A weboldal nevének megváltoztatása az első lépése a weboldal átszervezésének, amely a tervek szerint jövőben fog megvalósulni!

Arra kérünk benneteket, hogy írjatok ötleteket, hogy mi legyen az új neve a weboldalnak.

www.valami.net/org/com

Ezt a "valami"-t kellene kitalálni!

Ami lényeges:

- olyan cím kell amely még nincs lefoglalva, tehát szabadan megvásárolható
- nemzetközi viszonylatban kell gondolkozni (lehetőleg), tehát nem olyasmi, hogy: www.sportstatisztika.com, hanem valamilyen nemzetközi cím: www.sportstatistic.com, ami megfelel a magyar látogatónak, de a németnek, meg az angolnak is

Nem kell feltétlenül a sportstatisztikát tartalmazza, hisz a terveink szerint az elkövetkezendőkben ez egy jóval komplexebb weboldal lesz, úgymond "sport-portál" lesz.

A legjobb ötlet díjazva lesz!!!  :beerchug:

Az ötleteket ebben a témában várjuk!

Elérhető Józsi bátyó

Re:SfStats - javaslatok
« Válasz #44 Dátum: December 06, 2011, 13:59:18 pm CET »
Nem kívánom, hogy kimentsenek a vízből, megelégszem azzal is, ha nem löknek bele!

Sportfogadas.org

Betclic - Fogadj ITT:
« Válasz #44 Dátum: December 06, 2011, 13:59:18 pm CET »