Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Január 07, 2009, 14:41:59 EET

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
A Sportfogadas.org Boldog Karácsonyi Ünnepeket kiván minden egyes fórumtagnak, illetve láttogatónak!
58107 Hozzászólás 2258 Témában írta 2976 Felhasználó
Legújabb tag: DeeskKneera
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Játékok
| |-+  SFGuru
| | |-+  SfGuru - Tippek javitásai
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 ... 6 Nyomtatás
Szerző Téma: SfGuru - Tippek javitásai  (Megtekintve 2397 alkalommal)
Milan
admin
God
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Dátum: Szeptember 15, 2008, 10:26:03 EEST »

Ha tévedtek a tippek megadásánál akkor azt ebben a témában jelezzétek nekünk, s mi kijavitjuk.

Pontosan adjátok meg, hogy melyik bajnokságban tévedtetek, forduló szám, illetve mérközés.

Figyelem! Nem szabad módositani a hozzászólást. Ha módositjátok a hozzászólást akkor 0 pont jár a tippért!

« Utoljára szerkesztve: Szeptember 15, 2008, 10:32:19 EEST írta Milan » Naplózva

Ajánlott fogadóirodák:
Sportingbet  Bwin  Expekt  Gamebookers  Bet365 10BET Interwetten Unibet

Internetes Bank: Moneybookers
tibi181818
Profi fogadó
Elérhető Elérhető

« Válasz #1 Dátum: Szeptember 15, 2008, 12:26:32 EEST »

Ha lehet egy ilyen kérdésem, miért nem lehet módosítani? A módosítás dátuma úgy is látszik nem?
Naplózva

Milan
admin
God
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #2 Dátum: Szeptember 15, 2008, 12:52:02 EEST »

Ha lehet egy ilyen kérdésem, miért nem lehet módosítani? A módosítás dátuma úgy is látszik nem?

Megvan rá az okom, hogy miért nem lehet módositani...nem akarom elmondani, hogy ötleteket adjak az embereknek, ha gondolod privátban elmondom.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák:

ab_aevo
Profi fogadó
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3 Dátum: Szeptember 15, 2008, 13:36:50 EEST »

Megvan rá az okom, hogy miért nem lehet módositani...nem akarom elmondani, hogy ötleteket adjak az embereknek, ha gondolod privátban elmondom.

Mert volt már rá példa, hogy ebből lett a vita Smiley Lehet spekulálni
Naplózva
Milan
admin
God
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #4 Dátum: Szeptember 15, 2008, 14:10:20 EEST »

Igy van...
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák:

tibi181818
Profi fogadó
Elérhető Elérhető

« Válasz #5 Dátum: Szeptember 15, 2008, 14:20:19 EEST »

Igy van...

Akkor én lemaradtam valamiről, mert tudtommal eddig úgy volt, hogy, ha a meccs megkezdése után módosítod akkor -1 pont nem???

Na, de mindegy! A szabály az szabály!! Smiley Wink
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 15, 2008, 14:22:04 EEST írta tibi181818 » Naplózva

Milan
admin
God
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #6 Dátum: Szeptember 15, 2008, 14:24:33 EEST »

Igen, csak nem tudunk minden hozzászólásról képet késziteni, hogy utólag bizonyitsuk, hogy nekünk van igazunk.

Privátban elmagyaráztam miről lenne szó.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák:

Hud
Profi fogadó

« Válasz #7 Dátum: Szeptember 17, 2008, 18:01:49 EEST »

Szia Milán,

A Steaua - Bayern meccs félidő végeredmény tippem  x/2 akart lenni. Javítsd légyszíves.
Előre is köszönöm.
Naplózva

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét."
Seckó
Profi fogadó

MTK

« Válasz #8 Dátum: Szeptember 18, 2008, 22:14:24 EEST »

Üdv nem azért de láttam az eredményhirdetést a sfgurus jétákban az Olasz Seria A mecseire és Toliga1986 nyert az indoklásai nem igazán meggyözöek de még az 5 soros tételt se üti meg éppen ezért nem tudom hogy lehet ezeket a tippeket elbirálni szabályzat szerint semisként kellett volna kezelni a tippeit.Na mindegy tudom ez a téma már nem vitatható de mig más dolgozik keményen a sorokért más/ mások nem igazán lényegretörö indokokat véleményez egy kicsit szigorubbnak kéne lenned Milan ....
Naplózva

Hajrá kékek ,Hajrá MTK
Milan
admin
God
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #9 Dátum: Szeptember 18, 2008, 22:40:44 EEST »

Üdv nem azért de láttam az eredményhirdetést a sfgurus jétákban az Olasz Seria A mecseire és Toliga1986 nyert az indoklásai nem igazán meggyözöek de még az 5 soros tételt se üti meg éppen ezért nem tudom hogy lehet ezeket a tippeket elbirálni szabályzat szerint semisként kellett volna kezelni a tippeit.Na mindegy tudom ez a téma már nem vitatható de mig más dolgozik keményen a sorokért más/ mások nem igazán lényegretörö indokokat véleményez egy kicsit szigorubbnak kéne lenned Milan ....

Igen, tudom miről beszélsz, ezért vezettem be ettől a héttől a szabályzatba azt a pontot, hogy min. 5 sor az indoklás, de statisztikán kivül...mert hát eddig nem volt a szabályzatban igy...s valahogy ez igy nem korrekt.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák:

toliga1986
Haladó

Fan of MINIMAL ;)

« Válasz #10 Dátum: Szeptember 19, 2008, 01:19:25 EEST »

Ha annyira akarod átküldöm neked az 5€ amit nyertem,sőt küldök neked 10€ is, hogy jobban érezd magad, mivel látom nagyon megviselt ez az eset! Nyilván rosszul esik, ha valaki legyőzi a másikat, úgy, hogy nem a "divat" meccsekkel&a jó öreg mindig keresztbetevő papírformát választja. Ha megnézed a meccseket amiket rakni szoktam, nem hasra ütés szerűen választom ki, és nem arra alapozok, hogy csak bejön vhogy (amit statot betettem az meg sztem eléggé meggyőző volt, a hazai győz meg az X, de nyilván a jobbak másra tettek...). 
Senki sem lesz attól jobb sportfogadó, hogy 5sort ír szárazon Irodalom szakon, vagy kevesebbet statisztikával, hanem az, hogy mennyit nyer vele a fogadóirodánál!! Nagyon nem mind1!
Jah&még1, hogyha esetleg valami bajod van, akkor ezt ellehet intézni, úgyis, hogy szólsz nekem (is) névre szólóan, mivel sztem emberibb dolog az, hogyha valami f@szságot követtem el&felhívják rá a figyelmemet névre szólóan.

Naplózva

Vasas&Minnesota! Wink
"Fogadj,hogy jobb életed legyen!" Wink
Seckó
Profi fogadó

MTK

« Válasz #11 Dátum: Szeptember 19, 2008, 07:09:33 EEST »

Ha annyira akarod átküldöm neked az 5� amit nyertem,sőt küldök neked 10� is, hogy jobban érezd magad, mivel látom nagyon megviselt ez az eset! Nyilván rosszul esik, ha valaki legyőzi a másikat, úgy, hogy nem a "divat" meccsekkel&a jó öreg mindig keresztbetevő papírformát választja. Ha megnézed a meccseket amiket rakni szoktam, nem hasra ütés szerűen választom ki, és nem arra alapozok, hogy csak bejön vhogy (amit statot betettem az meg sztem eléggé meggyőző volt, a hazai győz meg az X, de nyilván a jobbak másra tettek...). 
Senki sem lesz attól jobb sportfogadó, hogy 5sort ír szárazon Irodalom szakon, vagy kevesebbet statisztikával, hanem az, hogy mennyit nyer vele a fogadóirodánál!! Nagyon nem mind1!
Jah&még1, hogyha esetleg valami bajod van, akkor ezt ellehet intézni, úgyis, hogy szólsz nekem (is) névre szólóan, mivel sztem emberibb dolog az, hogyha valami f@szságot követtem el&felhívják rá a figyelmemet névre szólóan.

Hali Toliga ezért nem kell berágnod , szépen eltaláltad a tippeket  csak egykicsit irjál többet  és nem lesz vitatot  téma ,nem kell a nyereményed itt nem eröl volt a hangsúly hanem a sorokon ,ha kell neked utalok 10 vagy 20 ezret van pénzem böven a bankszámlámon több 100ezer is ...csak az a bajom meg másoknak is csak én kimertem nyilvánitani hogy kevés a mondatrészed..További szép napot és sok szerencsés tippet..
Naplózva

Hajrá kékek ,Hajrá MTK
Latzka
Profi fogadó

« Válasz #12 Dátum: Szeptember 19, 2008, 07:58:46 EEST »

"ha kell neked utalok 10 vagy 20 ezret van pénzem böven a bankszámlámon több 100ezer is"

Ez nagyon komoly Cheesy 
Naplózva
Milan
admin
God
Elérhető Elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #13 Dátum: Szeptember 19, 2008, 08:05:21 EEST »

Jó, nem kell itt vitatkozni ilyen kis dolgokon, mert nincs értelme...probáljuk már megmutatni, hogy mi külömbek vagyunk, s nem vitatkozunk ilyen semmi dolgokon.
toliga jógosan nyerte meg a 2-dik fordulót, mivel véleményem szerint statisztikai adattal is bizonyitani, meg indokolni lehet egy meccs kimenetelét.

Apropo Seckó, ha gondolod nyittunk egy számlát, speciel a sportfogadás fórum-nak, s oda utalhatsz a 100 ezrekből  Wink
Majd abból rendezünk egy jó kis játékot... Smiley
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák:

szigo
Profi fogadó

« Válasz #14 Dátum: Szeptember 19, 2008, 08:20:18 EEST »

Lehet, hogy most sokan meg fognak utálni, de akkor én is elmondom a véleményemet az SfGurus játékról. Szerintem nagyon jó, nagyon hasznos dolog, sok ötletet lehet meríteni belőle. Gyakran veszem figyelembe néhány játékos tippjét a saját tippem kialakításában. Azonban úgy érzem, az utóbbi időben kicsit megváltozott az egész hangulata. Abban egyetértek, ha játék, akkor legyen játék, lehet komolyan is venni, de tisztességes eszközökkel. Itt a kérdés az, mi a tisztességes? Ha vezetek egy tizeddel, és van a két játékosnak egy-egy tippje még, és a második megrakja a saját utolsó tippjét, utána én egy kicsit más elemzéssel ugyanazt, akkor az tisztességes-e? Felvetettem a Milan-nak, hogy ezt úgy lehetne kiküszöbölni, ha a forduló kezdete előtt lehetne csak tippeket rakni, később nem. Korábban meg kell nyitni a topicot a fordulónak, mondjuk hétfőn, és 4-5 nap csak elég mindenkinek az írásra.

A másik maga az elemzésekkel függ össze. Én sem tudok elemzést írni, önképzőleg próbálom magam képezni. Sokat olvasok külföldi preview-at, pick-eket. Ezekből le lehet szűrni, hogy mitől elemzés, előrejelzés egy ilyen. Véleményem szerint sokan itt a játékban nem ezt csinálják. Itt a honlapon is van egy nagyon hasznos rész: http://sportfogadas.org/cikk-Futball_elemzes-49.html . Ezeket figyelembe kéne venni egy-egy elemzés írásakor. Sokaknak maga az "elemzés" abból áll, hogy leírják, mikor alapították a két klubot. Ez mitől elemzés? Kéne valami független bíráló, aki megmondja, hogy egy elemzés annak tekinthető-e. A statisztika felhánytorgatása lehet szempont, de csak egy része az egésznek, és nem úgy szerkesztem az elemzést, hogy ezzel a külön soros megoldással legyen meg az 4-5 sor.

Emellett itt van a helyes fogalmazás kérdése. Nem értek egyet azokkal, akik szerint ez az interneten nem fontos. Rendben, a helyesírást hagyjuk, de könyörgöm, ha nem értem a mondatot, akkor az mitől számít bele. Nem a helyesírásra, hanem a mondatszerkesztésre kéne koncentrálni, a vesszőkre, pontokra, nagy és kisbetükre. Áttettem egy elemzést Word-be (nem mondom el kiét) és az egész pirossal volt aláhúzva, a mondatai többségét többszöri olvasásra tudtam csak megérteni. Ezt is figyelembe kéne akkor már venni az értékelésnél...

Bocs, ha megbántottam bárkit is a soraimmal. De ha játszunk, játszunk tisztességesen és egyenesen.
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 19, 2008, 08:22:35 EEST írta szigo » Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 6 Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: