Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában




Murray 915 pontra jött fel Djokóra, és még három tornát nyom le. Bécs 500, Párizs 1000, London 1500. Djoko elvileg Bécs helyett Bázel 500, valahol ezt olvastam pedig ilyenkor ő már nem szokott játszani. Idén már nem hinném hogy előzne, de IW-Miami idején tuti, hacsak el nem törik a lába pl. :D Djokovic tavaly ilyenkor és év elején mindent besöpört, Murray viszont már csak a DK-ra figyelt, év elején meg babázott, szóval ez egyiknek rengeteg pontot kell védenie, a másiknak meg alig, mert csak Melbourne-ben ment jól. A vb-n, IW-ben és Miamiban is kemény egy meccset nyert Murray egy éve  ;D Az a 24xx pont előny akkor is el fog tűnni addigra ha magára talál a szerb.

Go-go világelsőség  :beerchug:

meg majd a vb-n a győzelmekért is kapnak egy rakás pontot, lehet pakolni murrayt folyamat, mert ahogy most játszik szvsz verhetetlen

   
17 October 2016

ATP SANCTIONS KYRGIOS

LONDON – Following the completion of its investigation into Nick Kyrgios' second round match last week at the Shanghai Rolex Masters, the ATP has announced that Kyrgios has been found to have committed the player major offense 'Conduct Contrary to the Integrity of the Game.'

The offense means that Kyrgios receives an additional fine of US$ 25,000, and is suspended from ATP tournaments for eight tournament weeks, effective from today, Monday 17 October, 2016, through to Sunday 15 January, 2017.

However, the suspension will be reduced to three tournament weeks upon agreement that the player enters a plan of care under the direction of a Sports Psychologist, or an equivalent plan approved by ATP, meaning Kyrgios could regain eligibility to compete on the ATP World Tour or Challenger Tour from Monday 7 November, 2016.

Kyrgios had already been fined a total of US$ 16,500 for breaches of the ATP Code of Conduct by the ATP Supervisors on-site in Shanghai. He received the on-site maximum fine of US$ 10,000 for violations of the Best Efforts provision in the Code, as well as a US$ 5,000 fine for Verbal Abuse of a Spectator, and a US$ 1,500 fine for Unsportsmanlike Conduct.

Today's announcement completes the ATP's investigation into this matter which, following the conclusion of the on-site process, included further review of the match, as well as comments made during Kyrgios' post-match press conference.


;D ;D

Nem igazán értem, hogy mi szüksége rá a tenisznek. Miért nem tiltják el örökre? Minek erőltetni ami nem megy? Látszólag egy vállon felül gyenge képességekkel rendelkező versenyzőről van szó. Nem olyan ravasz vagy épp bunkó, mint McEnroe, hanem látszik rajta a sötétség.

Biztosan tehetséges, de van bőven olyan sportoló, akinek nulla agya van a tehetsége mellé és végül elszúrja az életét, úgy veszem észre, hogy Kyrgios is ebbe a csoportba tartozik. Olyan, mint akinek sosem tanítottak illemet és alapvető viselkedési formákat és még ha meg is tennék, akkor se értené meg.

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy WTA Elite Trophy és a Masters Cup WTA versenyeken kik vehetnek részt?


Egy szabadtéri tenisztornán, (mondjuk Roland Garros, vagy Monte-Carlo) mi történik a jegyekkel, ha az egész napon esik az eső, és nem tudnak játszani? Gondolok itt olyanra, hogy visszatérítik az árát?
Gondolom más napra nem teszik át, mert az is full házzal megy...
Valaki járt már így, vagy tudja a konkrét választ?

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum október 26, 2016, 15:29:05
Egy szabadtéri tenisztornán, (mondjuk Roland Garros, vagy Monte-Carlo) mi történik a jegyekkel, ha az egész napon esik az eső, és nem tudnak játszani? Gondolok itt olyanra, hogy visszatérítik az árát?
Gondolom más napra nem teszik át, mert az is full házzal megy...
Valaki járt már így, vagy tudja a konkrét választ?

Megválaszolom magamnak: Monte Carloban akkor térítenek, ha nem aznap veszed a jegyet, és 11:00-20:00 között kevesebb, mint 1,5 órát játszottak. Ha többet, akkor nem jár vissza a jegy ára.

Jövőre Milánóban már lesz NextGen WTF, az U21-nek. Kemény lesz amikor Zverev mindkettőre kvalifikál  ;D Sztem amúgy nagyon nagy ötlet, több értelme van mint a challenger szezonfinálénak. Gondolom rájöttek hogy manapság már nem olyan egyszerű betörni a nagy négyes mellett, kapnak egy kis boost-ot. Régen azért más volt, Nadal 19, Djokovic 20 volt amikor az első GS-ét nyerte, Federer 20, Murray 21 (és bőven top 5) amikor az első Masterst.


Helló! Hol tudok olyan oldalt találni,ahol látom a pontokat is?  Pl 40-15 nyerte az A játékos az első játékot!