Hoki-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


a szlovák extraliga utolsó négy meccséhez érkezett, leírom tippeimet:
MSHK SKP Zilina - Slovan Bratislava - Zilina az utóbbi hét meccsét elvesztette, Slovan az utóbbi 14 meccsét nyerte, egyértelműen esélyesebb a Slovan, tippem 2.
HK ŠKP Aquacity Poprad - Dukla Trenčín-egyedüli esélye a hatba jutásra Trenčínnek, ha itt ma pontot szerez. Trenčín mostanában elég jó formában van, tippem itt is 2, vagyis Trenčín nyer. 2008-09 -ben egymás ellen játszott meccsekben Trenčín került ki mindhárom alkalommal győztesként.
MHK 32 Liptovský Mikuláš - SkiPark MHK Kežmarok - Az utóbbi két egymás ellen játszott meccsen Kežmaroknak még csak gólt sem sikerült szereznie. Liptovský Mikuláš felszabadultan játszhat, első hatban benne van, hazai győzelmet várok.
HK 36 Skalica - HK Ardo Nitra-Skalica csapatának is be kellene szereznie az utolsó pontokat. Az egymás ellen játszott meccseket nézve a hazai csapat kétszer is 7 pontot ütött Nitranak és a harmadik meccsen is Skalica nyert. A hoki legenda, Pálffy 9 gólt ütött Nitranak ebben a szezonban. Ennél könnyebb meccs nem vár már egy jó ideig Skalica-ra, otthon hozniuk kellene a meccset. Tippem: 1.
Én ezeket a meccseket teszem fel, mint mindig, szétírásban, vagyis úgy érzem, legalább 3 tipp bejön ezek közül.

A  Slovan és a Trencin győzelmére én is fogadok.  Az mit jelent ,hogy szétírásban teszed meg ?

igen, azt jelenti, 4/3-as systemben adtam, három meccset eltaláltam a beírt tippekből, ezek szerint te eddig kettőből kettőt. Trenčín nagyon szoros lett, még két másodperccel a vége előtt is volt valami kiállítás, tényleg csak akkor nyugodtam meg, mikor lefújták...

Idézetet írta: kjeno Dátum január 25, 2009, 16:27:58
A  Slovan és a Trencin győzelmére én is fogadok.  Az mit jelent ,hogy szétírásban teszed meg ?

Jöhet a rájátszás!    :beerchug:

Most nézem , hogy mi lett az NHL All Stars eredménye. Sajnos nem láttam. Ezt forgatókönyv alapján játszották vagy mi, hogy büntetőkkel nyert Kelet? :)

Az NHL egy rekord döntésről hangos egész nap !
Martin Brodeur a New Jersey Devils kapusa megdöntötte a győzelmi rekordot: 552 győzelem. :ok: :great:

#21 március 25, 2009, 14:10:46, Milan
Sajnos az utóbbi időben egyre gyakrabban hallani olyan tragédiákról amikor fiatal játékosok hunyak el. A magyar sport sajnos egy újabb játékost veszitett el:

Szívinfarktusban elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán válogatott jégkorongozója – tájékoztatta az MTI-t szerda hajnalban a sportoló édesapja, a székesfehérvári klub ügyvezetője. "Gábor éjfélkor rosszul lett, és már nem tudtak rajta segíteni" – mondta id. Ocskay Gábor.

A tragédia kapcsán a hozzátartozók Horog László újságírót, a család barátját kérték fel nyilatkozni, aki elmondta, a fehérvári játékos Budapesten élő menyasszonyánál pihent, amikor éjfélkor rosszul lett. Kihívták hozzá az orvosokat, de már nem tudtak segíteni rajta. A család nem kíván nyilatkozni, míg id. Ocskay Gábor a tervek szerint szerda délután, a Székesfehérvári Jégcsarnokban számol be a tragédia körülményeiről.


Nyugodj Békében Gábor!

Panenkás gól hokibüntetőnél. Linus Omark, tegnapi svéd-svájc meccs:

http://www.youtube.com/watch?v=H7k9ZbQPH_c&feature=related

TESSÉK KEDVES BARÁTAIM LEHET GRATULÁLNI 2 ÉV SZÜNET UTÁN ÚJRA PLAY-OFF.
ÉN NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!javascript:void(0);

3 :0 !!!!!!!!!!!!!!!A GM Place-ben egy győzelem kell,de lehet,hogy már ma éjjel meg lesz.
Andyéktől megkaptam a recap-ot,hát mit mondjak nagyon jó a csapat 16:5 is lehetett volna,ha ez e birka Mason nem véd ilyen rohadt jól no meg a második sor nem ilyen esetlen Wellwood-dal az élen.
Go Canucks Go!!!!!!

Isten ments hogy elvegyem a kedved az örömködéstől, de a Bluesnak már az is csoda volt hogy bejutott a rájátszásba.

Megvan!!!!!!!
Az első csapat vagyunk a quarterfinalban a nyugaton,én meg jövő hét hétfőn repülök Victoriába,úgyhogy egy-két meccs belefér!!!!!!!!!!!!!!Go Canucks Go!!!!!!!!!
Az előző válaszra nem szeretnék reflektálni én ezt a csapatot imádom,a St.Louis-nak meg nem mondta senki,hogy kerüljön a 8 közé......

Ha valaki nem tudná hova tenni, hogy mire leszünk képesek a világbajnokságon, annak itt egy nagyon jó cikk.

http://jegkorong.blog.hu/2009/04/23/maradjunk_bent_itt_vagyunk_jo_helyen

Világbajnokság alatt is korrekt cikkek lesznek szerintem, ha képben akartok lenni. Remélem ez nem számít reklámnak, csak fogadáshoz például nagy segítség lehet például holnapra, hogy ne tegyük fel a házat, kocsit, nőt egy szlovákok elleni győzelemre például, azért Hajrá Magyarok, bár a neheze a végén lesz nekünk szerintem.

Hi every 1,
de jo lenne Chicago-ban meg 1 meccset nyerni.....de ez a ket csapat nagyon kiegyensulyozott.
Tib-nek uzenem,hogy az Anaheimnak mar az is csoda volt.hogy bekerultek a rajatszasba aztan ez a csoda szarra verte a nyugati divizio toronyeselyes favoritjat es a Detroitnak is nagyon kapaszkodnia kell.....sot Tib-nek uzenem,hogy mar az is csoda volt,hogy a Carolina bekerult a rajatszasba aztan nehogy keleti dontot jatszon!
Udv Victoriabol sajnos egy Canucks game-ra sem jutottam be az elsot amit nyertunk,lekestuk a komphajot,a masodikra meg nem volt jegy...

Wow, csak annyit mondtam, hogy a Bluesnak csoda volt, hogy bejutott a rájátszásba, ennyi. De visszaszívom, nem volt csoda, simán megcsinálták. Ezért a Vancouver söprése nagyon nagy dolog, csak nagycsapatok képesek erre.  :ok: