Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Szeptember 11, 2010, 01:04:40 EEST

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Legyél az oldal rajongója Facebookon is!
153814 Hozzászólás 3985 Témában írta 7211 Felhasználó
Legújabb tag: richardukpeterson82
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Egyéb
| |-+  Archivum (Moderátor: Milan)
| | |-+  Női Kézilabda EB 2008
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Szavazás
Kérdés: Ki nyeri meg a kézilabda EB-t?
Norvégia - 19 (38.8%)
Oroszország - 11 (22.4%)
Románia - 3 (6.1%)
Németország - 4 (8.2%)
Magyarország - 10 (20.4%)
Más Válogatott - 2 (4.1%)
Összes szavazó: 45

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10 Nyomtatás
Szerző Téma: Női Kézilabda EB 2008  (Megtekintve 7810 alkalommal)
Milan
admin
Forum Addicted
Nem elérhető Nem elérhető

Siempre Milan!

« Válasz #30 Dátum: December 04, 2008, 06:51:22 EET »

Női Kézilabda Eb 2008 - Szerdai eredmények:

Portugália 24-38 Ukrajna

Magyarország 21-27 Románia

Norvégia 21-21 Spanyolország

Dánia 24-21 Franciaország

A szerdai nap már látszott, hogy ezen az EB-n lessz még egy két szoros mérközés. Sajnos a magyar lányoknak nem sikerült a kezdet, de hamar felejteni kell ezt a mérközést, és arra koncentrálni, hogy a következő meccsen nem kövessék el úgyanazokat a hibákat.
A norvégokat is keményen meglepték a spanyolok, és a dánok is csak egyetlen egy góllal nyertek a franciák ellen.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #31 Dátum: December 04, 2008, 09:05:42 EET »

4.
Macedónia – Horvátország

tipp: Macedónia +3,5
odds: 1.75
fogadóiroda: bwin

A macedónok kőkemény csatára késztették az EB megnyerésére is esélyes németeket, ha Woltering nem véd szenzációs formában, nagyobb meglepetés is születhetett volna. Alacsony színvonalú mérkőzés volt, végig feszült csatát hozott a találkozó, ahol a hajrában elfáradtak a hazaiak, a németek pedig kihasználták ezt. A horvátok is kemény csatában nyertek, leginkább magukat okolhatják a szerbek elleni mérkőzés izgalmaiért, hiszen az első félidőben produkáltak egy 8-0-ás szériát is, mégis izgalmas lett a vége, a második félidőben elaludtak kissé.

Igazi déli rangadó lesz tehát ismét a D jelű csoportban, ahol a horvátok az esélyesebbek, Zdravko Zovko (volt Fotex Veszprém edző) tanítványai a házigazdák ellen lépnek pályára Skopjeban. Én hasonló mérkőzésre számítok hazai oldalról, mint a németek elleni volt, ellenben a horvátok nem olyan erősek lélekben, néhány hiba után elvesztik a kedvüket. A német mentalitás győzött az első mérkőzésen, és a jobb állóképesség, de a horvátokból mindkettő hiányzik. A macedónok 6000 szurkolójuk előtt harapni fognak, megragadnak minden esélyt arra, hogy megverjék a nevesebb ellenfelüket. Volt már pár meglepetés itt az EB-én, el tudnék képzelni most is egyet.

Eredmény: 31-29
3,50 pont
« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 23:20:01 EET írta Milan » Naplózva

"Mert ha halál komolyan is lehet venni a futballt, de az a jó, az a normális, az a természetes: ha a helyén marad. Nem csak játék, hanem: játék". (Esterházy Péter)
Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #32 Dátum: December 04, 2008, 09:19:28 EET »

5.
Ausztria - Svédország

tipp: kevesebb, mint 50,5 gól
odds: 1.80
fogadóiroda: 10bet

A svédek nagyot betliztek a fehéroroszok ellen, tehát most veszélybe került a csoport második helyük is. Az fog dönteni majd a végén, ki mennyire győzi le az osztrákokat és mennyire kap ki az oroszoktól. Nem is értettem azt a mérkőzést, 13-7 után leadni döntetlenre, és a második játékrészben mindösszesen 8 gólt dobni, döbbenetes. Az utolsó 4 percben be se találtak az ellenfél kapujába a svédek, Ulf Schefvert szövetségi kapitány mintha lebénult volna, nem tudott kitalálni semmit. Én ezt a vereséggel felérő döntetlent az ő számlájára írom. Az osztrákok szépen helytálltak az oroszok ellen, egy félidőig még partiban is voltak velük, ennél többet nem várhatott tőlük senki. 21 gólig jutottak, ami a várakozásoknak megfelelő.

Azért gondolom 51 gól alattinak a mérkőzést, mert egyik csapat sem a gyors, dinamikus játékáról ismert, főként igaz ez a svédekre. Az olimpia óta a csapatuk nem változott, és ott sem nagyon voltak 50 gól fölötti meccseik. Nem kedvez nekik az a bírói tendencia sem, hogy nagyon szigorúan ítélik meg a belemenéseket és a támadófaultokat. Az erőjátékot játszó csapatoknak ez óriási hátrány, sokkal kevesebb gólt fújnak így be nekik. Én tehát egy lassú, körülményes játékot várok, ahol Katrin Engel az osztrákoktól tüzelni fog, így eljutnak 20-22 gólig, a svédek pedig mivel nem hibázhatnak, odafigyelnek elöl és hátul is, és olyan 24-26 gólt szórnak majd.

Eredmény: 10-24
3,60 pont
« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 22:03:49 EET írta Milan » Naplózva

"Mert ha halál komolyan is lehet venni a futballt, de az a jó, az a normális, az a természetes: ha a helyén marad. Nem csak játék, hanem: játék". (Esterházy Péter)
András
Profi fogadó

« Válasz #33 Dátum: December 04, 2008, 09:58:02 EET »

2.Serbia - Germany

tipp: Serbia HC+4.5
odds: 2,00

Szerintem ez a meccs nem lesz olyan egyértelmű ahogy azt várni lehet , biztos sokkal esélyesebb a Német válogatott de ezen az eb -n eddig annyi meglepetés történt már hogy ez a meccs se lehet kivétel e felől, benne lehet a találkozóban minden ,még szerintem a nagy meglepetés is ,  mert én annyira nem írnám le a szerbeket .Van   jó néhány olyan játékosuk kik elég jó húzó emberek ilyen például  Adrijana Budimir (   Podravka)Tanja Milanovic (Randers)Svetlana Ognjenovic (   Knjaz Milos)akik elég  jól termelik a gólokat és segítik a csapatot a minél jobb szereplésben. A Németeket meg lephetik vagy éppen végig  szórós  összecsapást  játszhatnak  ,volt már rá példa az elmúlt években hogy nem egyszer a Serbek elverték a mostani ellenfelüket ,gondolom a mai napon is valami hasonlóra készülnek hogy még legyen esélyük tovább küzdeni magukat a csoportból,ha nem is jön össze a sikerük akkor is végig kíélezet találkozó lesz..

Eredmény: 31-32
4,00 pont
« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 22:04:54 EET írta Milan » Naplózva

Titti7
God

Saját napló

Titti7

« Válasz #34 Dátum: December 04, 2008, 16:01:38 EET »

Fehéroroszország - Oroszország

tipp: 53,5 gól alatt
odds: 1,80
fogadóiroda: interwetten

Oroszország válogatottja a tegnapi norvég eredmény után számomra első számú esélyessé lépett előre a kontinensviadalon. Trefilov mester lányai, az osztrákokat a nyitómeccsen meggyőző fölénnyel győzték le 31-22 -re. A fehérorosz válogatot a csoport leggyengébb válogatottja, igaz hogy az első meccsükön egy döntetlent tudtak elérni, de ez inkább a svédek szégyene. A Fehérorosz válogatottól nem várhatunk sok gólt, az egész kontinensviadalon nekik van a leggyengébb támadófelfogású csapatrészük, inkább a védekezésben tudnak összeszedettebben teljesíteni. A keretük a gyengécske belorusz bajnokságból épül fel, s csak egy-két Ukrajnában profiskodó légiósuk van, akik egyedül nem tudják magasab szintig vinni ezt a társaságot. Az nem kérdés, hogy az oroszok megnyerik a találkozót, s az se, hogy Polenova -ék sok gólt dobnak, a harmincat elérik, de szerintem a fehéroroszok lehet, hogy a huszat se érik el, s ha Suslina áll a kapuba akkor 95% -nak érzem a tippemet.

Eredmény: 25-29
-1 pont

« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 22:05:26 EET írta Milan » Naplózva

András
Profi fogadó

« Válasz #35 Dátum: December 04, 2008, 16:44:37 EET »

Ausztria - Svédország

tipp: Ausztria HC+5.5
odds: 1.60
fogadóiroda: BWIN

Én ugy vélem itt ezen meccsen nagyban a pontoság fog dönteni ,mely csapat tudd jobban majd koncentrálni 60 percen keresztül. Kicsit az Ausztria válogatotjához húzók olyan értelemben hogyha ki is kapnak azt minimális külömbséggel élik át. Talán olyan 3 vagy 4 gólnyi  diferencia lesz a két válogatott közt  .Amúgy se érzem hogy a Fehérorosz válogatott  elleni döntetlen után , erőn felül teljesítve megsemmisítő vereséget mérnének az Osztrák lányokra. Ez a 3-4 ahogy fenti soron írtam ennyi lesz semmi több tán. Az Osztrákok biztos vagyok benne hogy most jobban oda figyelnek a védekezésre és kijavítják hibáikat amiket az Oroszok ellen átéltek.Most tehát a biztosabb játékra nem a gyors letámadásokkal fognak játszani ,mert akkor ráfizethetnek a hibákért amivel csúnyán kikaptak akkor.

Eredmény: 10-24
-1 pont
« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 22:06:00 EET írta Milan » Naplózva

Pisti1987
Profi fogadó

Saját napló

« Válasz #36 Dátum: December 04, 2008, 16:58:35 EET »

1. Macedónia - Horvátország

tipp: 54,5 gól alatt
odds: 1.65
fogadóiroda: Interwetten

Indoklás :

A 3. nap legnagyobb meccsére van kilátás ezen az összecsapáson. A horvátok erősebb csapatot alkotnak, viszont a macedónok hazai pályán játszanak, így azt gondolom végig szoros, nagy csata várható. A macedónok a masszív védekezésükre építik játékukat, meccseiken szinte mindig kevés a gól, az 1. fordulóban a gyors, lendületes játékot játszó németek ellen összecsapásukon is csak 47 gól született. A horvátok a jugoszláv stílusú kézilabdát játsszák, szóval ők is inkább a védekezésre építenek, és nem játszanak gyors tempóban. Azt gondolom a meccsre rányomja majd bélyegét a közös történelmi múlt, feszült lesz mindkét csapat, sok hibával fognak játszani, ezek is azt támasztják alá, hogy itt nem várható gólzápor. Szóval parázs összecsapáson(remélem nem lesz balhé a nézőtéren), úgy vélem kevesebb, mint 54,5 gól lesz!

Eredmény: 31-29
-1 pont
« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 23:21:08 EET írta Milan » Naplózva

,,A szerencse üvegből van, amikor a legjobban ragyog, akkor törik el"   Publilius Syrus
Latzka
Profi fogadó

Saját napló

« Válasz #37 Dátum: December 04, 2008, 17:43:23 EET »

3.
Fehéroroszország - Oroszország

tipp: Fehéroroszország +6,5
odds: 2,27
fogadóiroda: bet365

Az oroszok ezen a meccsen is torony magas esélyesek, ezt mutatja a nevetséges line odds: 1,001. Az első fordulóban hozták a papírformát, 31-22re múlták felül az újjáépített osztrák csapatot. A beloruszok is igencsak elégedettek lehetnek, hiszen az esélyesebbnek vélt svédektől tudtak egy pontot elcsenni, úgy hogy félidőben még 6 góllal égtek, és innen sikerült a talpra állás nekik. Ez a bravúros érzés áttevődhet az oroszok elleni meccsre, és talán képesek lehetnek kicsit megszorítani őket. Az oroszok 100%ig biztosak lehetnek a csoport elsőségben, így az első félidei vezetés után a cseresort megverheti a fehérorosz A csapat.

Eredmény: 25-29
4,54 pont
« Utoljára szerkesztve: December 04, 2008, 22:06:46 EET írta Milan » Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #38 Dátum: December 04, 2008, 21:50:37 EET »

Azért az sem semmi amit Ausztria produkált...hogyan lehet csak 10 gólt adni egy mérközésen???  Cheesy
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #39 Dátum: December 05, 2008, 00:11:16 EET »

Női Kézilabda EB 2008 - Pénteki program:

17:15    Spanyolország - Portugália    Kézilabda EB (női)    1.15    13.50    7.75

18:15    Románia - Franciaország    Kézilabda EB (női)    1.35    11.00    4.15    

19:15    Ukrajna - Norvégia    Kézilabda EB (női)    9.50    14.00    1.12    

20:15    Dánia - Magyarország    Kézilabda EB (női)    1.95    8.00 2.30
Naplózva

Latzka
Profi fogadó

Saját napló

« Válasz #40 Dátum: December 05, 2008, 08:51:21 EET »

4.
Dánia-Magyarország

tipp: Dánia
odds: 2,00

Nem szívesen írom ezt a tippet, de félő, hogy a magyar csapat második mérkőzésén is vesztesen fog levonulni majd a pályáról. Az első fordulóban szoros ki-ki meccsre számítottunk a románok ellenében, erre sima 27-21es vereség lett belőle. A világbajnokságról és Olimpiáról is lemaradó dán csapat ezzel szemben, ha nehezen is, de megverte a francia csapatot 24-23-ra. Kis győzelem volt ez, de ezen a tornán minden ilyet különösen meg kell becsülni. Általánosságban elmondható, hogy nekünk nem fekszik a gyors, lerohanós skandináv stílus. Most meg, hogy a csapat nem olyan rutinos mint az utóbbi években volt, ez nagyon megbosszulhatja magát. Tovább rontja esélyünket a sport napilapban megjelent Vérten Orsolya sérülés; ha nem léphet pályára az alapos érvágás lenne számunkra. Persze az is lehet, hogy magára talál a csapat, hisz szolgáltattunk már nem egyszer meglepetést, de hogy ez ma történne meg, arra nem sok esélyt látok.

Eredmény: 26-26
- 1 pont
« Utoljára szerkesztve: December 09, 2008, 14:42:24 EET írta Milan » Naplózva
András
Profi fogadó

« Válasz #41 Dátum: December 05, 2008, 10:48:11 EET »

4.
Dánia-Magyarország

tipp: több mint 52.5 gól
odds: 1.885

Ki ki mérkőzés lesz végig kiélezett szoros találkozóra számítók, ahol a nyílt játék lesz mindkét oldalról. Be kell vállalni amúgy is a meccset hogy a magyar lányainknak legyen esélye a további részvételben ,ezen az EB n  és ebben bent lehet egy sok gólos összecsapás is. Ez a meccs  nyerhetőnek tűnik valami oknál fogva   nem érzem hogy a Dán lányok jobbak lennének a mieinknél, de most nem ez a lények itt hanem a gólok ,  e két válogatót egymás ellen már játszott találkozót és akkor több mint 60 gól esett ,ott a dánok voltak a nyertesek. Görbicéknek ma minden ziccert értékesíteniük kell  érzésem szerint olyan 27-28 gól körül dobnak majd a mieink és hasonló mennyiséget jósolók a Dánoknak is így a megadott gól mennyiség fölött dobnak majd a válogatottak.

Eredmény: 26-26
- 1 pont
« Utoljára szerkesztve: December 09, 2008, 14:42:44 EET írta Milan » Naplózva

Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #42 Dátum: December 05, 2008, 11:28:08 EET »

6.
Románia – Franciaország

Tipp: kevesebb, mint 52 gól (52 gólnál a tét visszajár)
Odds: 1.877
Fogadóiroda: 10bet

Reggel néztem, még 1.901 volt az odds, de viszik bőszen lejjebb. Meg is értem ezt, hiszen a francia csapat nagyon védekező, Olivier Krumbholz szövetségi kapitány nagyon megszerkesztette a dánok ellen is a védelmet. Az a meccs teljesen nyitott volt, engem ez meg is lepett, sima dán hengert vártam, erre az utolsó másodpercig voltak izgalmak. A románok egy nagyon színvonaltalan meccsen múltál fölül a magyarokat, sok technikai hiba volt, de a végén a szomszédaink örülhettek. Dinu kivételével a románok is formán kívül játszottak, ezt a szakértői vélemények is alátámasztották, hogy azért nyertek, mert kevesebbet hibáztak.

Mivel Dinu valami iszonyatos formában véd, most is hasonlót várok tőle, mint a magyarok ellen, szerintem kivédi a franciák szemét. A félidőben még tapogatozó játékot várok, kevés akció góllal, inkább erőjátékkal. Nincs jó formában a román csapat, és rajtuk van a kényszer, hogy nyerniük kell, de a franciáknak is kötelező a győzelem. Ugyanis ha ma nem nyernek, nehéz helyzetbe kerülnek. Ez a tét rányomhatja a bélyegét a játékra, továbbá Radu Voina biztos tanult a dánok elleni francia meccsből, ahol az elején lerohanták az északiakat a franciák. Ezt ki kell valahogy védeni, ez lesz a legfőbb célja a románoknak. Ha ezt meg tudják valósítani, akkor meglehet a kevés gól, mivel a felállt falakat nehéz lesz átlőni, pláne formán kívüli játékosokkal.

Eredmény: 30-25
- 1 pont

« Utoljára szerkesztve: December 09, 2008, 14:43:38 EET írta Milan » Naplózva

Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #43 Dátum: December 05, 2008, 12:29:54 EET »

7.
Ukrajna – Norvégia

tipp: Ukrajna +6,5
odds: 1.90

Érdekes tendencia, hogy minden fogadóirodánál megy lejjebb az ukrán szorzó, a 10betnél például levitték +5,5 a handicapet is, a bwin-nél 1.85-ről 1.75-re tolták le az oddsot, erre a bet365 szorzót emel. Gyorsan ki is használom, és megrakom a szomszédokat, mert szerintem itt is lehet kisebb meglepetés. Persze nem azt várom, hogy dobópárbajban verik meg a norvégokat, mert az lehetetlen. Viszont olyan könnyedén intézték el a portugálokat az ukránok, hogy ez kicsit elgondolkodtatja majd az északiakat, akik még egy botlást nem engedhetnek meg maguknak. Zárt védekezést látunk majd szerintem mindkét oldalon, mivel az ukránok félelmetesen gyorsak voltak szerdán, nem szabad hagyni őket elfutni. Persze a hírek szerint nem volt olyan könnyű a mérkőzésük a portugálok ellen, hiszen az első félidő még 17-14 volt csak a javukra, csak elfáradtak a végére a luzitánok. Szerintem most sem vallanak szégyent az ukránok, a norvégok esélye az, ha lefogják Nyikolajenkot és Simkujtyet, akkor könnyen nyerhetnek, de a 7 gólos győzelmet a spanyol meccs eredményének tükrében ennek ellenére nem tudom elképzelni.

Eredmény: 20-33
- 1 pont
« Utoljára szerkesztve: December 09, 2008, 14:44:07 EET írta Milan » Naplózva

Boldi
Vendég
« Válasz #44 Dátum: December 05, 2008, 15:49:28 EET »

2.
Románia - Franciaország

Tipp: Franciaország +3.5 gól
Odds: 1,8
Fogadóiroda: Interwetten

(Remélem nem nyúlok most nagyon mellé, mint először a svédekkel, de a női kézilabda már csak ilyen ! szóval az eddigi eredmények is mutatják csak óvatosan! és tényleg nehéz tippelni ! , csak játékból írok ide , de igyekszem nem hülyeségeket írni !) Smiley

Egyértelmű, hogy a legnehezebb csoport ez. Az eb előtt mind a négy csapat egyenlő esélyekkel indult és állnak még most is a továbbjutás szempontjából, körbeverések várhatók és lesznek szerintem. A románok ha győznek az nagy előrelépés nekik  továbbjutás szempontjából, míg a franciáknak a vereségük után pedig muszáj győzni. Egy biztos nem gondolom, hogy a szorzók alapján ennyi különbség lenne a két csapat között és a románok javára. Azt se tudom elképzelni , hogy ha pedig mégis jobb a román csapat, akkor nagyon megvernék a franciákat. A 3,5 gól hendikep szerintem reális lehet. A románok legyőzték a náluk is gyengébben játszó magyar lányainkat 6 góllal,  a franciák pedig szoros meccsen egy góllal alulmaradtak a megújuló dánokkal szemben. Nyílt és fej-fej melletti mérkőzést várok, hasonlóan sok hibával és azt gondolom a jobban védekező és taktikusabb csapat nyerhet, és ahogy szigo is írta már előttem a franciák ebben talán jobbak lesznek, én is úgy érzem és ebben reménykedek. Tippem szerint a plusz 3,5 gól elég lesz összesítésben.

Eredmény: 30-25
- 1 pont
« Utoljára szerkesztve: December 09, 2008, 14:44:34 EET írta Milan » Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10 Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: