Tegnap támadt egy ötletem, de ma megint. Van ez a méltán népszerű sfguru ROW, sport és foci. Jó párszor át volt már szervezve, mióta játszom. Ez a mostani rendszer egész működőképes. Nem is ez lenne itt a javaslat, hanem egy úgymond
egész éves sf guruMondjuk a 2012-es évben vezetnénk egész éves statisztikát a guruzók teljesítményéről, és az egész éves teljesítmények is díjazva lennének (persze ez csak ötlet)
Mi ennek az előnye?
-Egyrészt pénzdíj (Milan most fordult le a székről, vm meg a szobabicikliről

)
-Presztízs
-És a legfontosabb: Valamilyen szempontból elkerülnénk azokat a tippeket, amik azért kerülnek be, hogy hátha meglesz valamelyik fizetős hely.
-Most ha valaki például sfguru ROW-ban elszáll, és van hét elején két rossz tippje -20-al, akkor aligha fog harmadik elemzést írni, még akkor sem, ha van egy jó tippje. Viszont ha lenne egész éves díj, akkor egy jó tipp biztosan beírásra kerülne.
Most nem is firtatom tovább, először is ez csak egy ötlet. Ha van csírája, úgyis kikel, és lehet tovább gondolni.
*MÁSSfguru pontok: Minden tiszteletem Szigo-é, de én úgy veszem le, hogy ideje neki erre nem sok van.
Mi lenne, ha az sfguru pontokat mi magunk adnánk egymásnak. Úgyis olvassuk egymás hülyeségeit hellyel közel. Lenne egy topic erre, és nyíltan, faszán mindenki megmondaná, neki egy adott héten melyik előzetes tetszett a legjobban. Objektíven, nem haverságból. Eddig sem volt sértődés ebből, szerintem ezután sem lenne.
Ugyanakkor megválasztanánk a hét legszarabb előzetesét is. És itt nem arra gondolok, hogy például oakland 3.5 gólt tippel és 0-1 lesz a vége.
Gondolok itt olyanra, mint alapvető helyesírás, semmitmondó, vagy épp fals infók, stb.
Na, erről mi a véleményetek? Ötlet szinten milyen?