Május 25, 2013, 04:13:36 am CEST

Szerző Téma: SfGuru - Javaslatok  (Megtekintve 9336 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
Re: SfGuru - Javaslatok
« Válasz #15 Dátum: December 09, 2008, 19:46:55 pm CET »
Jobb oldali menu - Statisztikak gomb, s az ravezet az sfstats-ra.
Ez itt most középen elég jó helyen van, tuti megtalálom. ;) Jó ötlet kidobni a kezdőoldalra egy-két jó elemzést!
Még mindig fenntartom: a játékok leírása is mehetne egy helyre a feltétel-rendszerrel, hogy könnyen áttekinthető legyen, bár erre is kell egy kis idő, mire összegyűjti valaki.

Megoldom majd azt is, hogy a játékok egy cikkben legyenek,s külön le lessz irva minden feltétel.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető newgis

• Részvényes
  • Profi fogadó
Re: SfGuru - Javaslatok
« Válasz #16 Dátum: Január 12, 2009, 22:11:02 pm CET »
Tök jól sikerült az újítás a főoldalon. Egy helyen a játékok, a szabályzatok egy kattintásra, szerintem szuper!  :ok:

Nem elérhető oakland23

• Részvényes
  • God
  • majom
  • Kedvenc iroda: bet365
Re:SfGuru - Javaslatok
« Válasz #17 Dátum: December 06, 2011, 18:00:28 pm CET »
Tegnap támadt egy ötletem, de ma megint. Van ez a méltán népszerű sfguru ROW, sport és foci. Jó párszor át volt már szervezve, mióta játszom. Ez a mostani rendszer egész működőképes. Nem is ez lenne itt a javaslat, hanem egy úgymond
egész éves sf guru
Mondjuk a 2012-es évben vezetnénk egész éves statisztikát a guruzók teljesítményéről, és az egész éves teljesítmények is díjazva lennének (persze ez csak ötlet)
Mi ennek az előnye?
-Egyrészt pénzdíj (Milan most fordult le a székről, vm meg a szobabicikliről  ;D )
-Presztízs
-És a legfontosabb: Valamilyen szempontból elkerülnénk azokat a tippeket, amik azért kerülnek be, hogy hátha meglesz valamelyik fizetős hely.
-Most ha valaki például sfguru ROW-ban elszáll, és van hét elején két rossz tippje -20-al, akkor aligha fog harmadik elemzést írni, még akkor sem, ha van egy jó tippje. Viszont ha lenne egész éves díj, akkor egy jó tipp biztosan beírásra kerülne.

Most nem is firtatom tovább, először is ez csak egy ötlet. Ha van csírája, úgyis kikel, és lehet tovább gondolni.  :ok:

*MÁS
Sfguru pontok: Minden tiszteletem Szigo-é, de én úgy veszem le, hogy ideje neki erre nem sok van.
Mi lenne, ha az sfguru pontokat mi magunk adnánk egymásnak. Úgyis olvassuk egymás hülyeségeit hellyel közel. Lenne egy topic erre, és nyíltan, faszán mindenki megmondaná, neki egy adott héten melyik előzetes tetszett a legjobban. Objektíven, nem haverságból. Eddig sem volt sértődés ebből, szerintem ezután sem lenne.
Ugyanakkor megválasztanánk a hét legszarabb előzetesét is. És itt nem arra gondolok, hogy például oakland 3.5 gólt tippel és 0-1 lesz a vége.
Gondolok itt olyanra, mint alapvető helyesírás, semmitmondó, vagy épp fals infók, stb.

Na, erről mi a véleményetek? Ötlet szinten milyen?

Mindent köszönünk! ------/-----@

Nem elérhető Lufu

• Meccsnéző
  • Profi fogadó
« Válasz #18 Dátum: December 06, 2011, 18:28:30 pm CET »
Tegnap támadt egy ötletem, de ma megint. Van ez a méltán népszerű sfguru ROW, sport és foci. Jó párszor át volt már szervezve, mióta játszom. Ez a mostani rendszer egész működőképes. Nem is ez lenne itt a javaslat, hanem egy úgymond
egész éves sf guru
Mondjuk a 2012-es évben vezetnénk egész éves statisztikát a guruzók teljesítményéről, és az egész éves teljesítmények is díjazva lennének (persze ez csak ötlet)
Mi ennek az előnye?
-Egyrészt pénzdíj (Milan most fordult le a székről, vm meg a szobabicikliről  ;D )
-Presztízs
-És a legfontosabb: Valamilyen szempontból elkerülnénk azokat a tippeket, amik azért kerülnek be, hogy hátha meglesz valamelyik fizetős hely.
-Most ha valaki például sfguru ROW-ban elszáll, és van hét elején két rossz tippje -20-al, akkor aligha fog harmadik elemzést írni, még akkor sem, ha van egy jó tippje. Viszont ha lenne egész éves díj, akkor egy jó tipp biztosan beírásra kerülne.

Most nem is firtatom tovább, először is ez csak egy ötlet. Ha van csírája, úgyis kikel, és lehet tovább gondolni.  :ok:

*MÁS
Sfguru pontok: Minden tiszteletem Szigo-é, de én úgy veszem le, hogy ideje neki erre nem sok van.
Mi lenne, ha az sfguru pontokat mi magunk adnánk egymásnak. Úgyis olvassuk egymás hülyeségeit hellyel közel. Lenne egy topic erre, és nyíltan, faszán mindenki megmondaná, neki egy adott héten melyik előzetes tetszett a legjobban. Objektíven, nem haverságból. Eddig sem volt sértődés ebből, szerintem ezután sem lenne.
Ugyanakkor megválasztanánk a hét legszarabb előzetesét is. És itt nem arra gondolok, hogy például oakland 3.5 gólt tippel és 0-1 lesz a vége.
Gondolok itt olyanra, mint alapvető helyesírás, semmitmondó, vagy épp fals infók, stb.

Mindegyik ötlettel maximálisan egyetértek. Én még annyit szeretnék, hogy GuruFociba egy bajnokságból több előzetest lehessen írni, mint 4. Mivel a magam részéről csak spanyol focit nézek és a többit csak ímmel-ámmal követem így azokból nem akarok írni. Persze tudnék arról is, de az a legrosszabb előzetesek szintjét súrolná ;D

Nem elérhető RedMunchen2010

« Válasz #19 Dátum: December 07, 2011, 10:46:35 am CET »
Ha már felvetődött egy ötlet, itt egy másik: A fortunawin iroda is bekerülhetne azon irodák közé, melyek ajánlataiból lehet választani, vagy akár jöhetne a gamebookers helyére is.

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #20 Dátum: December 07, 2011, 10:54:19 am CET »
Ha már felvetődött egy ötlet, itt egy másik: A fortunawin iroda is bekerülhetne azon irodák közé, melyek ajánlataiból lehet választani, vagy akár jöhetne a gamebookers helyére is.

Be fog kerülni hamarosan.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #21 Dátum: December 07, 2011, 12:46:30 pm CET »
egész éves sf guru
Mi ennek az előnye?
-Presztízs

*MÁS

Jó mindkét ötlet, annyi kikötéssel, hogy a "legszarabb" előzetest szerintem hanyagolni kellene, mert abból csak káromkodások születhetnek, s besértődések.

Nem vagyunk egyformák, s van aki nem sértődne meg, viszont egy jó páran rossz néven vennék az illető címet, s ez nem tudom mennyire lenne jó.

Akár januártól kezdhetjük, de még az is egy jó ötlet talán, hogy havi nyertes legyen, s ne évi, mert az egy picit hosszú.

Ami a pontozást illeti, az is történhetne havi szinten, s a legtöbb szavazatot nyerő előzetes kapna egy díjat.
Vagy lehetne külön topikokat nyitni a hét legjobb előzeteseinek.

Vélemények?

« Válasz #22 Dátum: December 07, 2011, 13:23:57 pm CET »
Be fog kerülni hamarosan.

Most látom! Remek.  :ok:

A pontozás, hogy működne?
- mindes egyes héten gyűjtött pontokat összeadnánk;
- hetente az első 3 pontokat szerezne, és azt vinné tovább vagy
- aki a legtöbb nyertes tippet adja?
« Utoljára szerkesztve: December 07, 2011, 13:30:12 pm CET írta RedMunchen2010 »

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #23 Dátum: December 07, 2011, 13:33:15 pm CET »
Most látom! Remek.  :ok:

A pontozás, hogy működne?
- mindes egyes héten gyűjtött pontokat összeadnánk;
- hetente az első 3 pontokat szerezne, és azt vinné tovább vagy
- aki a legtöbb nyertes tippet adja?

Szavazás!

Nem elérhető rosco

• Profi fogadó
  • Diabolus nunquam dormitat.
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #24 Dátum: December 08, 2011, 13:57:50 pm CET »
Én is támogatom oakland23 felvetését.

Annyi megjegyzést fűznék hozzá, hogy a Guru Pontoknál attól tartok kevesen fognak szavazni. Nem sok olyan fórumozó lehet, aki valamennyi elemzést elolvassa. A legnépszerűbb a foci, azokra az elemzésekre valószínűleg több voks fog érkezni, de az egyéb sportágaknál is születnek jó írások, amelyek figyelmen kívül maradhatnak, illetve a minőségéhez képest érdemtelenül kevesebb szavazatot kapnának. A másik dolog, ami tapasztalható, hogy amiből nem lehet hasznot hajtani azzal csak kevesen foglalkoznak.
Erre megoldást jelentene, hogy sportáganként a leghozzáértőbb fórumozók díjazzák az elemzéseket, mondjuk 2-3 fő. A munkájukat pedig lehetne jutalmazni, erre nem tudom mennyire futja a büdzséből, ez Milán és vmlinz döntése. A szavazókat pedig szintén  ösztönözni kellene valamivel pl. egyes játékokban csak azok vehetnének részt, akik voksoltak az elemzésekre. (Itt probléma lenne a szavazat megfontoltsága, amit egy rövid (2-3 mondatos) indokolási kötelezettséggel lehetne kiküszöbölni.)
Így bonyolultabbá válna a rendszer, viszont talán működőképesebbé is.
"Nyár van, olvad a málna a számban." by Rúzsa Magdi
Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba de Mendoza™
a "Hónap Fogadója" választás - Áprilisi végeredmény

« Válasz #25 Dátum: December 08, 2011, 14:00:17 pm CET »
egész éves sf guru
Mondjuk a 2012-es évben vezetnénk egész éves statisztikát a guruzók teljesítményéről, és az egész éves teljesítmények is díjazva lennének

Akár januártól kezdhetjük, de még az is egy jó ötlet talán, hogy havi nyertes legyen, s ne évi, mert az egy picit hosszú.

Ami a pontozást illeti, az is történhetne havi szinten, s a legtöbb szavazatot nyerő előzetes kapna egy díjat.

Amennyiben megvalósul, akkor tényleg havi győztes legyen, mert az újonnan becsatlakozók esélytelenek lennének egy éves verseny során.

« Válasz #26 Dátum: December 20, 2011, 18:23:18 pm CET »
Jó mindkét ötlet, annyi kikötéssel, hogy a "legszarabb" előzetest szerintem hanyagolni kellene, mert abból csak káromkodások születhetnek, s besértődések.

Nem vagyunk egyformák, s van aki nem sértődne meg, viszont egy jó páran rossz néven vennék az illető címet, s ez nem tudom mennyire lenne jó.

Vélemények?

Januárban akkor ez megvalósul?

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #27 Dátum: December 21, 2011, 12:37:23 pm CET »
Januárban akkor ez megvalósul?

Még alszunk egy párat erre, s majd karácsony és szilveszter közt döntünk, hátha lesz egy kis pihenő időszak, bár kétlem... ;D

Nem elérhető rosco

• Profi fogadó
  • Diabolus nunquam dormitat.
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #28 Dátum: Február 14, 2013, 11:51:22 am CET »
Praktikussági szempontból kérdezem, hogy a Guru felületén, az egyes elemzések alatt (felett, akárhol) el lehetne helyezni egy "vissza gombot", ami az ugyanahhoz a sportághoz tartozó elemzésekhez irányítana? Így nem kellene mindig visszamenni a főoldalra, ha mondjuk csak a tenisz, foci stb. elemzéseket akarok olvasni.
« Utoljára szerkesztve: Február 14, 2013, 11:55:12 am CET írta rosco »
"Nyár van, olvad a málna a számban." by Rúzsa Magdi
Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba de Mendoza™
a "Hónap Fogadója" választás - Áprilisi végeredmény

Nem elérhető ragadozo93

• Profi fogadó
« Válasz #29 Dátum: Február 14, 2013, 21:31:35 pm CET »
Praktikussági szempontból kérdezem, hogy a Guru felületén, az egyes elemzések alatt (felett, akárhol) el lehetne helyezni egy "vissza gombot", ami az ugyanahhoz a sportághoz tartozó elemzésekhez irányítana? Így nem kellene mindig visszamenni a főoldalra, ha mondjuk csak a tenisz, foci stb. elemzéseket akarok olvasni.
böngésző "Ugrás az előző oldalra" (vissza) gombja nem oldja meg?
That calls for a Carlsberg

Sportfogadas.org

Expekt - Fogadj ITT:
« Válasz #29 Dátum: Február 14, 2013, 21:31:35 pm CET »