Póker Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Ma akartam regisztrálni a pokerstarsra, de ezek vacak szar annyit csinál, hogy "kapcsolódás...", aztán egy idő kiírja, hogy nem tud...

Mi a szar ez?


Tűzfal ki uninstall restart pc telepítés PS tűzfal be

Remélem nem spam: 5 euró vár minden új regisztrálót a Switchpoker terem befizetés nélkül. + egyéb promóciók is jellemzőek, pl. NL4-en játszva 40 cent bónusz, stb.
Regisztráljatok itt: https://www.switchpoker.com

Gondoltam így az ünnepek alatt játszok pár DON-t, de ahol megnéztem, csak turbó és super turbó fokozat van már (Bet365, Betfair, Will Hill, mind3 ipoker). Tudtok mondani olyan termeket ahol van még normál vakemelkedésű DON játék?

Az össze ipoker teremben ugyanaz a kínálat( gondolom már leesett  :D ) Én úgy tudom, sehol sincs már normál don.

Idézetet írta: hurkabalint Dátum január 02, 2016, 13:46:30
Tudtok mondani olyan termeket ahol van még normál vakemelkedésű DON játék?


partypoker: 8min (10-handed, 2000/20-40)

A jó öreg PS  ;D
A jóváírt 10 dolcsiból beültem egy MTT-re. Nagy nehézségek árán felvittem a zsenotom 3król 13k-ra (sok ingadozással), már az első 4-5%-ba voltam a tornán. Nem vettem komolyan a tornát csak szórakozás volt. Jött egy hullám és ilyen lapokat kaptam:
1. QQ kézbe preflop emelek egy 1k-s allin illetve egy 2,5k-s allin. Megadom mindkettőt. 88, 66.   Alap, hogy végül a 66 nyer mivel pókere lesz.  :ok:  10,5k a zsetonom.
2. Két körrel később: AK szín kézbe. preflop emelés, visszaemelnek egy 3,5k-s allin. Elgondolkozom. Megadom. 77. Természetes hogy nyer, hiszen jön a 7es full.
3. Következő kör: AK szín kézbe megint. Jöhet a móka: Allin. Két 4k körüli betolja szintén. Egyiknél 99 másiknál QJ. Alap, hogy a QJ nyer.
4. Következő kör: 3k zsetonom maradt már nagyon nevetek kézbe 99-es pár. Áááá mondom ezzel tuti nyerni kell.  ;D  Betolom egy megadó, aki előbb nyert 0J-vel. AJ-vel száll be és a flop AJJ. OK csá.  ;D ;D ;D

Ez az egész kb 5 perc leforgása altt volt. Nem vagyok se ideges, se feszült, mindössze egy jót nevettem, mert a PS továbbra sem változott semmit. Elmókázom ezt az összeget nagy valószínűséggel CG Omahában meg még 1-2 MTT-n.

Fortuna mellém állt :D

25font freebet :)


(Az első 4 helyett magyar)

Grat!  :beerchug:

Ez milyen verseny volt amúgy?

5centes verseny, de kaptam rá 20 jegyet a betfairen. Super turbos, short stackes, igazi lutri. Egy fokkal jobb mint az azonnali allines versenyek.

Valamilyen speciális promó ez.

Az tegnap nem volt említve, de ez a húsz token mindenki számára elérhető, csak be kell jelentkezni a póker szoftverbe.

De hogy mekkora roncsderbi ez  :D 700-ból kéne 30-ban végezni amikor tíz rebuyra van lehetőség, és sokan végig allinben tolják. Két patront ellőttem, ehhez nekem most nincs idegem  :) Szóval duplán grat ncis  :ok:

Én is nyertem,a kérdés az,hogy ezt mikor írják jóvá?  Mert még nem tették meg...  :D

72 órán belül tegnap megkérdeztem chaten,de szerintem 24 órán belül megvan mert én is megkaptam ma a tegnapi nyereményt.

sikerült elcsípnem egy negyedik helyet. hogyan működik ez a free bet? 10fonttal fogadok 2es oddsra akkor 10 vagy 20 fontot írnak jóvá a számlámon ha nyertes a fogadás?