Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Szeptember 11, 2010, 01:43:57 EEST

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Legyél az oldal rajongója Facebookon is!
153817 Hozzászólás 3985 Témában írta 7211 Felhasználó
Legújabb tag: richardukpeterson82
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Segítség
| |-+  Interwetten, Unibet, Betsson
| | |-+  Betsson
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 27 Nyomtatás
Szerző Téma: Betsson  (Megtekintve 31545 alkalommal)
Szigo
Profi fogadó
Nem elérhető Nem elérhető

a játékos Professzor

« Válasz #15 Dátum: Január 06, 2009, 21:50:58 EET »

Mikor lesz a sportfogadas.org-nak és a Betsson-nak közös freerollja? Cheesy Grin
Naplózva

"Mert ha halál komolyan is lehet venni a futballt, de az a jó, az a normális, az a természetes: ha a helyén marad. Nem csak játék, hanem: játék". (Esterházy Péter)
szumos
Profi fogadó

« Válasz #16 Dátum: Január 06, 2009, 22:28:15 EET »

Rendben. Akkor holnap várom a választ.
« Utoljára szerkesztve: Január 06, 2009, 22:31:22 EET írta szumos » Naplózva
gigazo
Profi fogadó

« Válasz #17 Dátum: Január 06, 2009, 22:51:05 EET »

Lehet, hogy ide nem illene ilyet írnom de én nem kaptam meg az iroda által ígért bónusz.  nu
Még akkor regisztráltam amikor magyarították az oldalt (kb. 3-4 hónapja)
Mindent úgy csináltam ahogy a feltételeknél le volt írva.

De mivel csalódtam.....   noway noway
Naplózva

Az élet célja, hogy azok legyünk akik vagyunk és azzá váljunk , akik lehetünk.
bleah
Haladó

Visszavonulva

« Válasz #18 Dátum: Január 07, 2009, 07:29:49 EET »

Mikor lesz a sportfogadas.org-nak és a Betsson-nak közös freerollja? Cheesy Grin

drak great
Naplózva

Fan :
tibi181818
Profi fogadó

« Válasz #19 Dátum: Január 07, 2009, 14:42:34 EET »

Hello behuhelp!

Sokan írták már itt a fórumon, hogy szeretnének részt venni egy freerollon, és az utóbbi pár napban amióta létrehoztad ezt a topikot, azóta hajlanak (én is) arra,  hogy jó lenne, ha a Betssonon lenne egy ilyen verseny. Szerintem nem az összdíj lenne a lényeg (nem kell, hogy 100, 200 $-os legyen), hanem, hogy szórakozzunk egyet, és megnézzük, hogy ki milyen játékos. Smiley Szerintem privát kellene, hogy legyen és a jelszót pü-ben küldenétek ki.

Remélem, hogy létrehozható egy ilyen a két oldal között, igaz, ez a tulajdonosokon múlik! Wink
Naplózva

bleah
Haladó

Visszavonulva

« Válasz #20 Dátum: Január 07, 2009, 16:58:35 EET »

Hello behuhelp!

Sokan írták már itt a fórumon, hogy szeretnének részt venni egy freerollon, és az utóbbi pár napban amióta létrehoztad ezt a topikot, azóta hajlanak (én is) arra,  hogy jó lenne, ha a Betssonon lenne egy ilyen verseny. Szerintem nem az összdíj lenne a lényeg (nem kell, hogy 100, 200 $-os legyen), hanem, hogy szórakozzunk egyet, és megnézzük, hogy ki milyen játékos. Smiley Szerintem privát kellene, hogy legyen és a jelszót pü-ben küldenétek ki.

Remélem, hogy létrehozható egy ilyen a két oldal között, igaz, ez a tulajdonosokon múlik! Wink

Szerintem ez csak akkor erne meg az irodanak ha lenne nehany "aktiv" jatekos is az irodanal aki penztis visz , nem csak a freeroll miat regel be
Esetleg lehetne egy ojan hogy csak azok vehetnek reszt a freerollon akik megtettek egy 5 euronak megfelelo fogadast vagy pokeren jatszanak 5 euro ertekben ... vagy egyebb variacio ... bizonyos szempontbol megertem hogy nem erne meg csak ugy egy 100 dolcsis freerol havi szinten inditani azert mert mi a sportfogadas.org tagjai vagyunk ....
Lehet hogy ezert a hsz-ert beszolnak majd nekem de ez csak sajat velemeny ...
Naplózva

Fan :
Latzka
Profi fogadó

Saját napló

« Válasz #21 Dátum: Január 07, 2009, 17:15:09 EET »

Úgy van bleah ahogy írtad, rendszeres versenyre esély sincs ha nem fogadunk, pókerezünk a bettsonon rendszeres jelleggel, talán még akkor se sok.  Max. egy welcome free-ben bízhatunk Smiley
Naplózva
bleah
Haladó

Visszavonulva

« Válasz #22 Dátum: Január 07, 2009, 17:17:31 EET »

Maga az oldal nem rossz , de vegulis en egy 10$ freerolnak is orulnek , ha a forumtagokkal elidozhetunk nehany asztalnal , es azt a 10$ igazan kibirnak  drak

Offtopic :
Amugy mingyart indul a 250$ freerol a betson-on
Naplózva

Fan :
behuhelp
Betsson support
Fogadó

« Válasz #23 Dátum: Január 07, 2009, 17:53:46 EET »

Úgy van bleah ahogy írtad, rendszeres versenyre esély sincs ha nem fogadunk, pókerezünk a bettsonon rendszeres jelleggel, talán még akkor se sok.  Max. egy welcome free-ben bízhatunk Smiley

Hi mindenki!

Ejj, igy eleg nehez lesz nem reklamozni Cheesy
Mindenesetre frerollrol van szo, igy ez azt gondolom belefer, tehat Pokeresek figyelem, ma este 20 orakor indul egy Betsson freeroll, amivel ki lehet jutni Estorilba, a februari LIVE versenyunkre! Itt a promo:

Itt az esély, juss ki a Betsson által szervezett eddigi legnagyobb ÉLŐ, várhatóan 1 000 000 $ összdíjazású eseményre Portugáliába, a Betsson Estoril LIVE bajnokságra! Szerdán, január 7-én 20:00 (CET) órai kezdettel a Betsson.com egy 4939$ összdíjazású free roll bajnokságot rendez. Az első helyezett egy teljes Estoril csomagot kap, mely tartalmazza a Betsson Estoril LIVE bajnokság nevezési díját, az útiköltséget, és a szállás árát négy napra.

A nevezéshez jelszó szükséges, mely: Estoril

Nyereményalap:

3300$ Live Event Csomag
2.-5.           320$ Selejtező Döntő belépő

6.-10.         54$ Selejtező Második lépcső belépő

11.-20.        5,5$ Selejtező belépő

21.-30         3,4$ Selejtező belépő

A nevezeshez tehat menj a BEtsson poker kliensebe, valaszd a tournamentek alatt a "specials" kategoriat. A jelszo tehat Estoril.

Egyebkent nem ez az egyetlen modja, hogy kijuss Estorilba! A honlapon naponta indulnak a selejtezok, emellett zajlik a Betsson roadshow, amellyel barki kijuthat ingyen egy 1 000 000 $ összdíjazású pókerversenyre Európa legnagyobb kaszinójába!

Ezek a szatelit versenyek ingyenesek, a honlapon megtalalhatoak a helyszinek, es hogy mikent lehet nevezni!

A sportfogadas.org es a Betsson kozos freerolljat pedig megkerdezem a menedzserunktol, de nagy valoszinuseggel sikerul valamit osszehozni!

« Utoljára szerkesztve: Január 07, 2009, 19:39:26 EET írta vmlinuz » Naplózva
bleah
Haladó

Visszavonulva

« Válasz #24 Dátum: Január 07, 2009, 17:57:52 EET »

Hi mindenki!

Ejj, igy eleg nehez lesz nem reklamozni Cheesy
Mindenesetre frerollrol van szo, igy ez azt gondolom belefer, tehat Pokeresek figyelem, ma este 20 orakor indul egy Betsson freeroll, amivel ki lehet jutni Estorilba, a februari LIVE versenyunkre! Itt a promo:

Itt az esély, juss ki a Betsson által szervezett eddigi legnagyobb ÉLŐ, várhatóan 1 000 000 $ összdíjazású eseményre Portugáliába, a Betsson Estoril LIVE bajnokságra! Szerdán, január 7-én 20:00 (CET) órai kezdettel a Betsson.com egy 4939$ összdíjazású free roll bajnokságot rendez. Az első helyezett egy teljes Estoril csomagot kap, mely tartalmazza a Betsson Estoril LIVE bajnokság nevezési díját, az útiköltséget, és a szállás árát négy napra.

A nevezéshez jelszó szükséges, mely: Estoril

Nyereményalap:

3300$ Live Event Csomag
2.-5.           320$ Selejtező Döntő belépő

6.-10.         54$ Selejtező Második lépcső belépő

11.-20.        5,5$ Selejtező belépő

21.-30         3,4$ Selejtező belépő

A nevezeshez tehat menj a BEtsson poker kliensebe, valaszd a tournamentek alatt a "specials" kategoriat. A jelszo tehat Estoril.

Egyebkent nem ez az egyetlen modja, hogy kijuss Estorilba! A honlapon naponta indulnak a selejtezok, emellett zajlik a Betsson roadshow, amellyel barki kijuthat ingyen egy 1 000 000 $ összdíjazású pókerversenyre Európa legnagyobb kaszinójába!

Ezek a szatelit versenyek ingyenesek, a honlapon megtalalhatoak a helyszinek, es hogy mikent lehet nevezni!

A sportfogadas.org es a Betsson kozos freerolljat pedig megkerdezem a menedzserunktol, de nagy valoszinuseggel sikerul valamit osszehozni!

ezzel a hsz-el erdekesebbe tetted az estemet , ha a freeroll osszejon , nyertetek szemelyemben egy ujjabb jatekost  ok
Naplózva

Fan :
behuhelp
Betsson support
Fogadó

« Válasz #25 Dátum: Január 07, 2009, 18:29:09 EET »

Igen jó kezdeményezésnek tartom ezt az oldalt.  ok
Az már szimpatikus dolog, ha egy iroda "felvállalja magát" egy ilyen fórumon... Mert ugye itt azért "konkrétabbak" lesznek a kérdések  Wink

Akkor rögtön én is kérdezek: Nemrég regeltem a 400huf-os bónusz alkalmával, amit sikeresen elvesztettem... Kerestem egy bizonyos fogadásformát a napokban és meglepetésemre csak 3 fogadóirodánál lehet ilyenképp fogadni (unibet, gamebookers és betsson)! Én ezennel el is döntöttem, hogy feltöltöm a betsson-os számlámat egy kis pénzzel. Sajnos az én internetbankomon keresztül csak belföldi átutalás lehetséges, bankba pedig még nem volt időm menni. Mivel sem a betssonnak ,sem pedig a moneybookers-nek nincs jelenleg magyar bankkapcsolata (legjobb tudomásom szerint), ezért kicsit később lesz csak időm megejteni az átutalást (hitelkártya nálam kilőve: van kettő is de egyik bank sem "támogatja" az internetes szerencsejátékot pár hónapja...)
Az első kérdésem, hogy van e már magyar számlaszám ahova utalni lehet a betssonnak, illetve ha nincs ,mikor lesz?
A második kérdésem pedig a bónuszokra vonatkozik. Nem igazán igazodom ki az oldalon, hogy milyen bónuszok vannak. Találtam ezt-azt, de nekem nem egyértelmű. Kicsit talán jobban előtérbe kellene helyezni... Például van e első befizetéshez kapcsolódó bónusz???

Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.: szumos

Ennek az oldalnak valoban megvannak az elonyei, tobbek kozott en is a lenyegre koncentralhatok.
elso kerdesedre valaszolva, meg nincs ilyen bankkapcsolat, igazsag szerint eleg zavaros kerdes ez, hiszen nem teljesen vilagos, hogy milyen feltetelekkel lehet ilyen szerzodest kotni. De dolgozunk az ugyon, ha konkretumot tudok mondani, akkor itt olvashatod majd.

Bonuszainkra vonatkozo kerdesedet csak igen hosszasan tudok valaszolni, most lepek, de holnap megirom neked, ne haragudj Cheesy

Rendben. Akkor holnap várom a választ.

Teahat a bonuszokra reagalva: A magyar honlapon jelenleg 6 termeke van a Betssonnak, es ezeken rendzeresen van valmilyen bonuszunk.

Jelenleg Pokeren lehet valasztani 2fele elso befizetes bonusz kozul, mindketto 100%-os bonusz, az egyikkel ki lehet jutni Estorilba, februarban megrendezendo ELO versenyunkre.
Kaszino termekunkre ajanlunk 50%-os befizetesi bonuszt, de mivel nem csak uj ugyfeleinknek akarunk kedvezni, ez mar a honlapunkra korabban befizeto jatekosainknak is elerheto.
Sportfogadason jelenleg a 400 forintos ingyenbonuszunk van, amellyel barki tehet egy fogadast ingyen, barmifele befizetes nelkul + automatikusan reszt vesz 1 sorsolason, melyen az INTER-MILAN meccsre lehet kijutni. Ezt a bonuszt itt mar emlitettetek betsson. kurzor.hu -n - gondolom ez sem gond, h felteszem, mert egy ingyen fogadasnak mindenki orul Cheesy

A bonuszok szerintem eleg hangsulyosan jelennek meg a honlapon, nem tudom,mikent tudnank jobban kiemelni, de ha van otletetek, osszatok meg velunk.

A bonuszok felhasznalasanal mindig FONTOS! hogy olvassatok el a leirast, mely a bonusz aktivalasaval kapcsolatos. Egyes bonuszok ugyanis automatikusan aktivalodnak azzal, hogy Betssonos foszamladrol penzt utalsz pl. a kaszino szamladra, de van olyan bonuszunk, melyet nektek kell aktivalni.
Ez azert van igy, hogy a jatekosok valaszthassanak a bonusz lehetosegek kozul, illetve vannak playerek, akiket nem erdekel a bonusz, v. zavarja oket, ha megjelenik az egyenlegukben.

Remelem ez igy vilagos, a honlapon minden jobban ertelmet nyer termeszetesen Smiley

« Utoljára szerkesztve: Január 07, 2009, 19:32:08 EET írta vmlinuz » Naplózva
bleah
Haladó

Visszavonulva

« Válasz #26 Dátum: Január 07, 2009, 18:33:11 EET »

Sajnos engem nem enged regisztralni ....
Hibas jelszo . On erre  a privat bajnoksagra nincs bejelentve.  nu

Hejesbitek : ESTORIL a hejes kod  ok
« Utoljára szerkesztve: Január 07, 2009, 18:38:12 EET írta bleah » Naplózva

Fan :
behuhelp
Betsson support
Fogadó

« Válasz #27 Dátum: Január 07, 2009, 18:38:46 EET »

Probald meg az ESTORIL -t, csupa nagy betuvel.
Naplózva
behuhelp
Betsson support
Fogadó

« Válasz #28 Dátum: Január 07, 2009, 18:40:46 EET »

Probald meg az ESTORIL -t, csupa nagy betuvel.

OK, rendben Smiley

Akkor mindenkinek a jelszo ESTORIL 

Jo jatekot!
Naplózva
bleah
Haladó

Visszavonulva

« Válasz #29 Dátum: Január 07, 2009, 18:41:01 EET »

Most mar oke , bent vagyok  jump2_125
Epp 3 freerollra is lehet nevezni , kezd tetszeni a dolog  beerchug
Naplózva