Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Augusztus 01, 2010, 01:13:51 EEST

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Legyél az oldal rajongója Facebookon is!
145905 Hozzászólás 3874 Témában írta 7068 Felhasználó
Legújabb tag: 19Madridista87
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Egyéb
| |-+  Archivum (Moderátor: Milan)
| | |-+  Betsson - 50€-s Ingyenes Fogadás
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Nyomtatás
Szerző Téma: Betsson - 50€-s Ingyenes Fogadás  (Megtekintve 4245 alkalommal)
misk@
Profi fogadó
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #15 Dátum: április 22, 2009, 14:12:42 EEST »

Csak egy a probléma, a kártyára 15 munkanapot várni kell. Elvileg nekem már a héten megérkezik, utána már tudok is feltölteni beerchug
Naplózva
Apolló
Olvasó
*

« Válasz #16 Dátum: április 22, 2009, 14:20:24 EEST »

Szerintem nyugodtan megírhatod a bank nevét! Én is megírom, hogy a Kereskedelmi és Hitelbanknál van VISA kártyám, de azon kívül, hogy szépen csillog-villog a bankautomatából való pénzkivétel és a terminálokon való fizetésen kívül másra nem jó! A fogadóirodáktól kapott információk alapján nem támogatják az internetes bankszámlákra való sport oldalakra való befizetést.

Üdv.

Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #17 Dátum: április 22, 2009, 14:22:25 EEST »

Bankok nevét nyugodtan lehet irni, hisz ez jó forrás, hogy majd egy összefoglaló cikket készithessünk.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
Apolló
Olvasó
*

« Válasz #18 Dátum: április 22, 2009, 14:23:18 EEST »

"bankszámlákra való sport oldalakra való befizetést."

helyesen -  bankszámlákra a sport oldalakra való befizetést.
Naplózva
misk@
Profi fogadó

« Válasz #19 Dátum: április 22, 2009, 14:35:39 EEST »

Rendben, én ezt a sportfogadásokra szánt számlát az Axánál nyitottam meg.
Naplózva
vmlinuz
admin
Profi fogadó

God is a DJ

« Válasz #20 Dátum: április 22, 2009, 15:25:35 EEST »

Szerintem nyugodtan megírhatod a bank nevét! Én is megírom, hogy a Kereskedelmi és Hitelbanknál van VISA kártyám, de azon kívül, hogy szépen csillog-villog a bankautomatából való pénzkivétel és a terminálokon való fizetésen kívül másra nem jó! A fogadóirodáktól kapott információk alapján nem támogatják az internetes bankszámlákra való sport oldalakra való befizetést.

Üdv.

Nincs a hátán az aláirásnál CVC/CVV2 szám? Ez általában 3 számjegy, de van amelyik kártyán több. Feltöltéskor csak az utolsó 3 kell.
Naplózva

Webmaster / Site Admin
blog
Apolló
Olvasó
*

« Válasz #21 Dátum: április 22, 2009, 15:40:38 EEST »

"Nincs a hátán az aláirásnál CVC/CVV2 szám? Ez általában 3 számjegy, de van amelyik kártyán több. Feltöltéskor csak az utolsó 3 kell."

De igen ott van! De hogy minek nem tudom! Gondolom azt a célt szolgálná, hogy a kártyát az internetes utaláshoz is használni lehessen!

De ahogy írtam a K&H nem támogatja az ilyen jellegű kártya használatot..
Naplózva
His
Fogadó
**

« Válasz #22 Dátum: Május 22, 2009, 20:36:31 EEST »

Minimalis befizetes a Betssonon 10 Euro. A bonuszt ugye 50 Euroig tudod felhasznalni, maximum 3 alakalommal (ertelemeszeruen tehat 10 Euro befizetessel meg nem tudod kihasznalni az egesz bonusz keretet, de pl. 20al mar igen). A vesztes fogadas utan visszateritjuk a tetet, 24 oran belul, automatikusan.
....

Akkor csak a befizetett összegig téríti vissza vesztes fogadásnál?
Pl befizetek 10 €-t, nyerek mellé pl 40 €-t, ekkor felrakok egyben 50 €-t, ezt viszont elveszítem. Ekkor csak 10 €t kapok, vagy 50-et?

Lehet, most elrontottam, mert 10€-s befizetés mellett most 18€-t raktam fel (lehet, csak 10-et szabadott volna)

Módosítás:
Ma történt egy rossz fogadásom, amiből kiderül, hogy 10€ befizetéssel akár 50€-t is lehet visszatéríttetni.
« Utoljára szerkesztve: Május 24, 2009, 16:32:17 EEST írta His » Naplózva
behuhelp
Betsson support
Fogadó

« Válasz #23 Dátum: Május 28, 2009, 14:52:16 EEST »

Minimalis befizetes a Betssonon 10 Euro. A bonuszt ugye 50 Euroig tudod felhasznalni, maximum 3 alakalommal (ertelemeszeruen tehat 10 Euro befizetessel meg nem tudod kihasznalni az egesz bonusz keretet, de pl. 20al mar igen). A vesztes fogadas utan visszateritjuk a tetet, 24 oran belul, automatikusan.
....

Akkor csak a befizetett összegig téríti vissza vesztes fogadásnál?
Pl befizetek 10 €-t, nyerek mellé pl 40 €-t, ekkor felrakok egyben 50 €-t, ezt viszont elveszítem. Ekkor csak 10 €t kapok, vagy 50-et?

Lehet, most elrontottam, mert 10€-s befizetés mellett most 18€-t raktam fel (lehet, csak 10-et szabadott volna)

Módosítás:
Ma történt egy rossz fogadásom, amiből kiderül, hogy 10€ befizetéssel akár 50€-t is lehet visszatéríttetni.

Pontosan így van! 50 euró a keret, max. 3 vesztes fogadás.
Naplózva
behuhelp
Betsson support
Fogadó

« Válasz #24 Dátum: Május 28, 2009, 14:55:38 EEST »

Misk@!

Köszi a segítségedet!

Én ezért nem fogok új számlát nyitni( ráfordított idő, számlavezetési díj, stb.) inkább hagyom a betssont!

Csodálkozom azon, hogy tavaly óta érhető el magyar nyelven ez az oldal, de még magyarországi bankszámlájuk nincsen!

Megmondom őszintén kedvezőnek tartottam az 50 euro bónuszukat, ezért is próbálkoztam volna az utalással, de az 5 euros nemzetközi bankszámlás átutalási díjat soknak találom Én is!

sok szerencsét a fogadásokhoz mki-nek!!

Ezt egyszerűen kivédheted,  a tranzakció összes díját hárítsd a Betssonra.
Nemzetközi utalásnál kötelesek megkérdezni tőled, hogy ki vállalja az utalás költségeit, és ekkor neked a Betssont kell választani.

Ez mindenkire igaz, természetesen.
Naplózva
benson
Profi fogadó

kislányom

« Válasz #25 Dátum: Május 28, 2009, 15:11:42 EEST »

Nemzetközi utalásnál kötelesek megkérdezni tőled, hogy ki vállalja az utalás költségeit, és ekkor neked a Betssont kell választani.

Ez vajon igaz a netbankos utalásokra is?

Magyarországi bankszámla mikorra várható?
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #26 Dátum: Június 01, 2009, 18:45:58 EEST »

A betsson meghosszabitotta a promocióját, amely jelenleg július 31-ig tart.  great
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
csakra
Olvasó
*

« Válasz #27 Dátum: Június 08, 2009, 18:44:08 EEST »

Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az a megforgatás az arra vonatkozik hogy:
1. jóvá írtak nekem 50 eurót mert vesztettem 3 szelvénnyel és ahhoz hogy leutalhassam a pénzt az ekkor a számlámon levő összeggel fogadnom kell 1x
2.miután befizettem 1x fogadnom kell a pénzzel és az ezután következő vesztes szelvényeket térítik vissza?
Így leírva nagyon egyértelműnek tűnik hogy az első a helyes...de ha már begépeltem akkor azért fel is teszem a kérdést.előre is köszi a választ.
csakra

Naplózva
csakra
Olvasó
*

« Válasz #28 Dátum: Június 08, 2009, 18:49:45 EEST »

nah közben meg is találtam, akkor tárgytalan... Roll Eyes
Naplózva
ab_aevo
Profi fogadó

« Válasz #29 Dátum: Június 18, 2009, 16:06:46 EEST »

Helló mki.

Ha regelek és befizetek a betssonra banki átutalással, mennyi idő amíg a befizetett összeget a számlámra felírjak?

Nem ismerem a betsson, ezért kérdezem!

A többi fogadóirodával kapcsolatosan jók a tapasztalatok, kivéve a worldbetet, ahol több mint 8 napot kellett várnom, amíg a számlámon jelentkezett az összeg! Ezért nálam felejtős is a woldbet!

Aztamindenit csak most olvasom mit irsz....akkor azt kell mondjam, te kurva szerencses ficko vagy...
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: