OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Alavés-Granada
este 20:45-től

A gólok ellen szól, hogy hétfő esti meccs, illetve az, hogy az Alaves mindkét hazai bajnokija 0-0-al ért véget.
A gólok mellett szól, hogy a Granada mestere Paco Jemez  :D. A Granada eddigi két idegenbeli meccsén 6 és 4 gól esett. A Granada 5-ből csak egyszer úszta meg 2 kapott gól alatt idén. A Granada győzelmi kényszerben játszik. A Granadából négy, az 4 védő hiányzik sérülés miatt.
Vannak érvek és ellenérvek, mint általában mindig, de én behúztam nagyobb tét mellett:
Gólok száma 3.5 felett @ 4.00 (unibet)
kisebb téttel, de még szemmel látható összeggel:
Gólok száma 4.5 felett @ 9.00 (unibet)
és amit már magam is túlzásnak tartok:
Gólok száma 5.5 felett @ 21.00 (unibet)
-és csak úgy bónuszként egy kis apróval, hogy Deyverson min. két gólt lő. Egyet tuti lő (3.00), de majom biztosra nem fogad, nem illik  :)

http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__Alaves_-_Granada387


Amit még néztem mára, U17-es női focimeccs, selejtező a jövő évi Eb-re, 15:00-tól.
Románia-Szerbia meccs szerintem gólokra jó lesz. (Így van kiírva, de a csoport meccseit Szerbiában rendezik.) Én amondó vagyok, 3-4 gól már az első félidőben leesik majd. Ehhez persze kell, hogy az unibet live kínálatában kinn legyen, méghozzá remek szorzókkal. Egyelőre talány, lesz-e live, nem nagyon lehet kiszámítani, hogy kiteszik-e, avagy nem, de bízzunk benne, hisz ilyenkor hétfőn azért nincs annyi esemény, mint egy szombati napon. Kisebb tét mellet nagyobb oddsokra megyek majd, ha lesz live. Ha nem, akkor így jártam :D
Ilyen 5-2-es, 6-2-es szerb sikerre tippelek, de ha majd a románok rúgják a gólokat, nekem az is jó.
Nem mondhatom, hogy erős tipp, de nagyon bízom benne. Meg abban is, hogy lesz live  :D

*egyébként fura, de a román női válogatott-csapatok, korosztályos és felnőtt a meccsek elején gólokat lőnek.
Az u19-esek két felkészülési meccset játszottak Szlovákia ellen, mindkét meccsen már az első 20-25 percben két gólt lőttek, de mindkét meccset elbukták.
Aztán nem is oly rég a román felnőtt női csapat rúgott két korai gólt, már nem is tudom, ukránok vagy görögök ellen.
Kíváncsi leszek ezek után, az U17-esek rúgnak-e korai gólt, de szerintem inkább kapnak  :)


#3286 szeptember 26, 2016, 18:18:25, oakland23
Siessetek!
unibet, foci, speciális

Bundesliga:
Következő távozó manager: Weinzierl @ 2.50

Épp most módosítottak szorzót, 3.00-ról 2.50-re. De lejjebb fog menni szerintem.

Megkapta az ultimátumot, 5 zakó után, ha otthon nem verik el hétvégén a Gladbacot, akkor tuti repül. EL-t is játszanak, de ott hiába nyernek, az nem számít, csak a bajnoki.
Kauczinski van még veszélyben, de az Ingolstadt azért elég geci sorsolást kapott, játszott már a Gladbach, Bayern, Hertha ellen, szerintem ő még kap esélyt, talán még az is túlélné, ha hétvégén kikapnának otthon a Hoffenheimtől, bár szerintem nem fognak. Szerintem legközelebb Weinzierl repül, akkor b@szok rá, ha hétvégén nyernek a Gladbach ellen, de csak nem  :)

Védeni is lehet talán, vagy megtegyük hétvégén 2.60-on a Schalkét, vagy teszünk arra is, hogy Kauczinski repül legközelebb. Én is töröm még a fejem, hogy ne bukjak azért rajta, annyival vagyok picit jobb helyzetben, hogy nekem még sikerült 3.00-as oddson elkapni. Ahogy épp írtam be, és lépek vissza unibetre, akkor változtak a szorzók, bár nem tudom, mióta van kinn. De valamikor délután tehették ki ilyen 15:00 után, mert addig tuti nem volt kinn.


#3287 szeptember 26, 2016, 18:50:55, oakland23
unibet kidobta az edzőset a LaLigára is

Tipp: Jemez távozik legközelebb @ 3.50
Ahogy kitette az unibet, másodpercek alatt 4.00-ról 3.50-re esett az odds.

3-4 perc alatt, lement Jemez oddsa 2.50-re 4.00-ről. Remélem, ma este kikap a Granada, ez talán nem is lehetetlen úgy, hogy idegenben játszanak a Barca-verő Alavés ellen úgy, hogy Jemez négy védőjére nem számíthat sérülés miatt...


#3288 szeptember 27, 2016, 15:15:27, oakland23
BVB-Real Madrid

tipp: haza csapat labdabirtoklása %-ban 55.5 alatt @ 1.85 unibet

Tuchelnél jobban becsülik a labdát, járatják a sárga-feketék, de én azt hiszem,  így sem lesz 56%-ban a Dortmundnál a labda. Csak a Ramost ki ne állítsák  ;D

Nem tartom erős tippnek, de azért játszható. Még a gólokat akarom majd behúzni 4.5-ös határ mellett, de megvárom a kezdőket.  :)

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 27, 2016, 13:13:37
BVB-Real Madrid

tipp: haza csapat labdabirtoklása %-ban 55.5 alatt @ 1.85 unibet

Tuchelnél jobban becsülik a labdát, járatják a sárga-feketék, de én azt hiszem,  így sem lesz 56%-ban a Madridnál a labda. Csak a Ramost ki ne állítsák  ;D

Nem tartom erős tippnek, de azért játszható. Még a gólokat akarom majd behúzni 4.5-ös határ mellett, de megvárom a kezdőket.  :)
az 56% után nem Dortmundot akartál írni?

Idézetet írta: csingacsgukanyja Dátum szeptember 27, 2016, 15:11:37
az 56% után nem Dortmundot akartál írni?
de, azt akartam  :D
*javítom is

Ritkán jönnek ezek a BL-re tett statisztikai tippjeim, de megint csak húztam egyet :
Gladbach-Barca
Tipp: Gladbach kaput eltaláló lövései 3.5 felett @ 2.00
unibet

Otthon a Gladbach sokkal komolyabb erőt képvisel, szerintem ez a tipp bizony jó, méghozzá nagyon. Ha nem is 10/10, de ez jönni fog, nem úgy, mint a tegnapi  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 26, 2016, 18:42:55
unibet kidobta az edzőset a LaLigára is

Tipp: Jemez távozik legközelebb @ 3.50
Ahogy kitette az unibet, másodpercek alatt 4.00-ról 3.50-re esett az odds.

3-4 perc alatt, lement Jemez oddsa 2.50-re 4.00-ről. Remélem, ma este kikap a Granada, ez talán nem is lehetetlen úgy, hogy idegenben játszanak a Barca-verő Alavés ellen úgy, hogy Jemez négy védőjére nem számíthat sérülés miatt...
Szopott is a Granada, Jemez munkáját meg is köszönték...

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 30, 2016, 11:50:17
egy másik long term tipp:

La Liga
Kiesik a Granada @ 3.00 (bet365)
A fortunaweben van egy írás a miértekről, akit netán érdekel.

Már előre lehetett sejteni, hogy Jemez fociról alkotott filozófiája, és a Granada jelenlegi kerete köszönőviszonyban sincs egymással. Nem is működött ez, bár azt hittem, a hétvégi meccset még megvárják.

Tegnap jött ki a hír, igaz, én csak ma olvastam:

"Paco Jémezt kirúgta a Granada!

Az andalúzok trénere a nyáron érkezett a Rayo Vallecanótól, de 6 forduló alatt mindössze két pontot tudott a csapattal összekaparni, így az elnökség átadta neki a selyemzsinórt.

A mester a 2016-17-es kiírás második menesztett trénere: a Valencia 4. forduló után köszönte meg Pako Ayestarán munkáját."


-laligaloca-

közben a Valencia is megtalálta Ayestaran utódját, Prandelli lesz a mester. Pedig, ha hamarabb kirúgják Jemezt ...  ;D  (Én kurvára megnéztem volna minden Valencia meccset, ha Jemez a mester, mert azzal a kerettel bizony jöttek volna a 6-7 gólos meccsek. Ott minden meccs 2-2-ről indult volna, és nem 0-0-ról. Ezért is sajnáltam, és egyben nem értettem, miért kötött ki Jemez a Granadánál. Szerintem a Valencia ezzel a kerettel és Jemezzel annyira szép focit játszott volna, mint pár éve a Sociedad Velával, Ifránnal, Zurutuzával, Griezmannal .... Az a Sociedad akkor szemre a legszebb focit játszotta az egész világon. Az a Sociedad otthon úgy játszott, mintha a Barca és a Real játékának elegye lenne. Aztán ugye az edző -akinek a neve nem ugrik be, tán Montanier volt, visszament Franciaországba, aztán eligazolt Grizmann is, de az igazi futball volt!

De ez csak mellékzönge, lényeg az, hogy Jemez nem élte túl a hétfői szopót. Jobb ez így neki is, a Granadának is, és főleg nekem  ;)

Ma nem nagyon foglalkoztam sportfogadással, és már nem is fogok... Viszont a bet365 adta az 1500-as hűségbónuszt, ezt feltettem a Sahtar Donyeck - Braga meccsre, méghozzá vendég sikerre 10.00-es oddson. Igazából nem néztem utána, kik játszanak, kik nem, sérültek, célok, stb.
Az ok, hogy a Braga oddsa 10.00-es, és az, hogy a Sahtar hétvégén bajnoki rangadót játszik a 2. Zorya ellen. Igazából miért nyerhetne a Braga? 10.00-es oddson pont megér egy próbát.

(Egyébként a Zorya pedig a Man. United ellen játszik idegenben, RTL II adja, talán bele is nézek. Hátha otthon picit komolyabban veszi a meccset a United, mint Rotterdamban. Oda talán 1-2 ezrest megkockáztatok gólokra, de csak az izgalom miatt.)

#3294 szeptember 30, 2016, 21:15:44, oakland23
U17-es női vb
Jordánia-Spanyolország

tipp: 1. fi eredménye: minden más @ 9.75
BWIN

Bwin-en van jópár opció a meccsre. Szerintem a spanyol csajok legalább 5 gólt lőnek félidőig, így sok correct score van felsorolva félidőre, de a minden más opció lehet a nyerő. Én a 0-4-re is tettem, amolyan biztosításként.

Nem egy kategória a két csapat, Jordánia a rendező jogán résztvevő, amúgy ha a spanyolok komolyan veszik a meccset, 12-15 góllal jobbak.

Kinn van bwinen pl. hogy Spanyolország góljai félidőben 2.5 over 2.25-ért. Eléggé ajándék szagú. Tényleg ég és föld a két csapat, szóval itt megint az van, hogy vagy én, vagy a fogadóiroda nézett be valamit.

Én egy ilyen 0-6-os félidőt saccolok, és nagyjából 0-10 lesz a vége, de ha a Spanyolok komolyan veszik, ilyen az u17-es vb-k legnagyobb arányú különbsége is összejöhet. meglátjuk

*Fura egy meccs volt, az biztos. Maga a meccs, meg ahogy közben a szorzók alakultak. Talán a FIFA meg a fair play szlogen... Szólhattak a spanyoloknak, hogy talán nem kéne földig alázni a házigazdát... Fene tudja.

#3295 október 03, 2016, 18:49:52, oakland23
2/5-ben
Real-Eibar (Real góljai 5.5 felett @ 6.00)
Celta-Barca (5.5 gól felett @ 7.00)
Wolfi-Mainz (4.5 gól felett @ 4.50)
Schake-Gladbach (4.5 gól felett @ 5.00)
Orlando-Montreal (4.5 gól felett @ 3.75)

Érdekesnek tűnik az MLS-ből az Orlando-Montreal. Az Orlandónak van még 2-3% esélye a play offra, ám a mutatott forma alapján ez az esély 0. A Montreal jelenleg még play off helyen van, de nekik is győzni kéne, hisz a másik két meccsük keményebbnek ígérkezik.
Egyébként az Orlando legutóbb 0-0-t játszott a Toronto ellen, ám előtte 4 olyan bajnokijuk volt, ahol min. 5 gól született. Ha eddig a meccsnek a kezdetéig a többi közül egy sem jön be, akkor külön is behúzom a 4.5 overt az Orlandóra, bár ahhoz képest, hogy min. 5 gól kell a tipphez, nem túl magas az odds.

*Geci Gladbach egyet lőhetett volna, vagy ha már ennyire köcsögök voltak, hogy nem lőttek, legalább kaptak volna még egyet  ;D Áá ááááá

U17-es női foci-vb:

USA-Ghána
Brazília-Észak Korea
Nigéria-Anglia

2/3-ban 2.95-ös, 6-os és 6.25-ös oddsok, minden meccsre 1. félidő góljai 3 vagy több
1000 Ft alaptéttel, összesen 3000 Ft.
bwin

Nagyon bízom benne, hogy kettő beakad. Ha mégsem, így jártam  :) Meg az is, aki másolja  :)

Paraguay-Jpán meccsre majd külön valami overt kéne húzni, de majd odds-függő. Tegnap pl. a Jordánia-Mexikó meccsen a 9.5 gól fölött opció sportingbeten 3.80-as oddsal bírt, azért ezt így ott lehetett hagyni. 1-4 lett a vége.
Japán pedig Ghána ellen is visszavett 4-0-nál, szóval majd elválik, de lehet, hogy nagyon magas határ lesz párosítva csicska odds-szal, és akkor felejtős. Abban a Japán-Paraguay meccsben benne van a 3-0-tól a 10-0ig minden.

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 04, 2016, 13:54:42
U17-es női foci-vb:

USA-Ghána
Brazília-Észak Korea
Nigéria-Anglia

2/3-ban 2.95-ös, 6-os és 6.25-ös oddsok, minden meccsre 1. félidő góljai 3 vagy több
1000 Ft alaptéttel, összesen 3000 Ft.
bwin

Nagyon bízom benne, hogy kettő beakad. Ha mégsem, így jártam  :) Meg az is, aki másolja  :)

Paraguay-Jpán meccsre majd külön valami overt kéne húzni, de majd odds-függő. Tegnap pl. a Jordánia-Mexikó meccsen a 9.5 gól fölött opció sportingbeten 3.80-as oddsal bírt, azért ezt így ott lehetett hagyni. 1-4 lett a vége.
Japán pedig Ghána ellen is visszavett 4-0-nál, szóval majd elválik, de lehet, hogy nagyon magas határ lesz párosítva csicska odds-szal, és akkor felejtős. Abban a Japán-Paraguay meccsben benne van a 3-0-tól a 10-0ig minden.
Picit okosabb lettem a jövőt iletően, de 3000 Ft-ot azért nem ért az Anglia-Nigéria félidő.  :noway:

mindjárt kezdik
Portugália-Szlovákia ŰU19 női barátságos

Tipp: első fi 1 gól felett AH @ 1.95

Ez value, bárhogy nézzük  ;)

Szia Oak,

Minsk-Barca női BL meccs jó lehet overre szerinted? Thx