Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Szeptember 11, 2010, 00:06:19 EEST

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Legyél az oldal rajongója Facebookon is!
153812 Hozzászólás 3985 Témában írta 7211 Felhasználó
Legújabb tag: richardukpeterson82
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Segítség
| |-+  Moneybookers és Bankkártyák
| | |-+  Bankkártya
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Nyomtatás
Szerző Téma: Bankkártya  (Megtekintve 2901 alkalommal)
Adri182
Olvasó
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: Június 03, 2009, 19:05:16 EEST »

Sikeresen regisztráltam a sportingbet.com-on,de ezután fogadni már nem tudtam,mert számos probléma akadt.Fölhívtam az ügyfélszolgálatot,ahol elmondták,hogy mivel K&H-s vagyok csak banki átutalással tudok pénzt befizetni a számlára. A másik probléma,hogy a kártyám nem dombornyomott,sőt még az a 3 jegyű szám sincs rajta,de az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy ez nem baj.Egy másik probléma is felmerült:ha én bemegyek a bankba,hogy pénzt szeretnék utalni a számlára,mégis milyen számlaszámra utaljak? A kártyám egyébként K&H Maestro,és ez állítólag jó,de még nem mentem vele semmire.Vagy nyissak egy másik folyószámlát? Kérlek titeket valaki segítsen!
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #1 Dátum: Június 03, 2009, 19:09:03 EEST »

Sikeresen regisztráltam a sportingbet.com-on,de ezután fogadni már nem tudtam,mert számos probléma akadt.Fölhívtam az ügyfélszolgálatot,ahol elmondták,hogy mivel K&H-s vagyok csak banki átutalással tudok pénzt befizetni a számlára. A másik probléma,hogy a kártyám nem dombornyomott,sőt még az a 3 jegyű szám sincs rajta,de az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy ez nem baj.Egy másik probléma is felmerült:ha én bemegyek a bankba,hogy pénzt szeretnék utalni a számlára,mégis milyen számlaszámra utaljak? A kártyám egyébként K&H Maestro,és ez állítólag jó,de még nem mentem vele semmire.Vagy nyissak egy másik folyószámlát? Kérlek titeket valaki segítsen!

Lépj be a Sportingbetes számládra, s ott a fenti menüben válaszd a "Befizetést". Megjelenik egy ablak, s választ ki mint befizetési mód a "Banki átutalást".
Ott megjelennek majd a pontos adatok, hogy hova, milyen bankszámlára kell utalni a pénzt.

Sok sikert.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
Adri182
Olvasó
*

« Válasz #2 Dátum: Június 03, 2009, 20:12:32 EEST »

És kell rendelkeznem moneybookers számlával is? Ha igen erről a számláról tudok utalni a saját számlámra pénzt?
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #3 Dátum: Június 03, 2009, 20:13:46 EEST »

És kell rendelkeznem moneybookers számlával is? Ha igen erről a számláról tudok utalni a saját számlámra pénzt?

Nem kell feltétlenül rendelkezned Moneybookers-os számlával, viszont ez is egy opció a feltöltésnél.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
andus29
Olvasó
*

« Válasz #4 Dátum: Július 26, 2009, 08:57:41 EEST »

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik visa kártya rendelkezik CFT-engedéllyel a kártyára vissza utaláshoz a nyeremény kivételéhez. pl: Budapest bank visa kártya, Raifessen bank visa kártya stb?
Naplózva
webmoney
Olvasó
*

« Válasz #5 Dátum: Január 27, 2010, 22:02:54 EET »

Pénz mindig küldik arra a bankkartyara amiröl be lett fizetve
Naplózva
csacsa44
Profi fogadó
Elérhető Elérhető

Saját napló

« Válasz #6 Dátum: Március 06, 2010, 07:59:59 EET »

Sziasztok!

Alább olvastam, hogy K&H-s kártyáról nem lehet feltölteni lóvét. Bár adri a májsztró típusú kártyáról kérdezett már jó rég. Van azóta valami változás? "Engemet" a K&H-s visa electron érdekelne, hogy azt lehet-e azonnali feltöltésre használni?

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv,

csacsa
Naplózva

"A rádiót figyelve lestük
Puskást, ahogy lefut cselezve,
Bead, s aztán... haj, balszerencse!
Kocsis fejese kapufára
Csattan... de jő Bozsik, s bevágja!
S Hidegkúti talál megint utat
A kapu előtt, s benn a féltucat!"
     Zelk Zoltán
csacsa44
Profi fogadó
Elérhető Elérhető

Saját napló

« Válasz #7 Dátum: Március 08, 2010, 18:04:43 EET »

Sziasztok!

Alább olvastam, hogy K&H-s kártyáról nem lehet feltölteni lóvét. Bár adri a májsztró típusú kártyáról kérdezett már jó rég. Van azóta valami változás? "Engemet" a K&H-s visa electron érdekelne, hogy azt lehet-e azonnali feltöltésre használni?

Üdv,

csacsa

Na, használ valaki ilyen kártyát feltöltésre? He?
Naplózva

Kocsis fejese kapufára
     Zelk Zoltán
benson
Profi fogadó

kislányom

« Válasz #8 Dátum: Március 08, 2010, 21:30:04 EET »

Sziasztok!

Üdv,

csacsa

Nekem van egy ilyen (K&H-s Visa Electron) kártyám, de még nem próbáltam.
Naplózva
csacsa44
Profi fogadó
Elérhető Elérhető

Saját napló

« Válasz #9 Dátum: Március 10, 2010, 15:59:51 EET »

Értem. Szóval senki nem használ K&H-s visa electron bankkártyát fogadószámla feltöltésre. Ez elég szomorú. De lehet, hogy nem elég, viszont szomorú, ám az mindenképp. Azért mindenkinek köszönöm a válaszokat, benson neked külön köszönet!  Grin 

Naplózva

Kocsis fejese kapufára
     Zelk Zoltán
csacsa44
Profi fogadó
Elérhető Elérhető

Saját napló

« Válasz #10 Dátum: Március 10, 2010, 16:13:51 EET »

Közben megnéztem a bank honlapját, ezt találtam, ha esetleg valakit érdekelne..

Internetes vásárlás
Interneten rendelhető szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítésére a Bank által kibocsátott kártyák
közül a dombornyomott bankkártyák, az erre alkalmas elektronikus bankkártyák, illetve a kimondottan
Internet használat céljából kibocsátott kártyák használhatók, valamint a Bankkal Virtuális POS
szolgáltatásra szerződött elfogadóhelyek web oldalán vásárlást kezdeményező, - de a kártyaadatokat
csak a Bank Virtuális POS internetes oldalán megadó - Bank által kibocsátott Maestro bankkártyák.
Az Internetes vásárlásra használható bankkártyák típusát és a használat körét a Hirdetmény
tartalmazza
Naplózva

Kocsis fejese kapufára
     Zelk Zoltán
demi
Fogadó
**
Elérhető Elérhető

« Válasz #11 Dátum: Március 10, 2010, 16:34:52 EET »

Kh-s mcvel idáig gond nélkül töltöttem GBhez,MBre betfairhez.Most a GBre is csak akkor enged,ha nem használom fogadási célra. Még a jó öreg betfairhez sem húzhatom át... bash
Még jó,hogy van mostmár rokonnak is moneybookerses címe great great police Mehet az adok kapok!:D
« Utoljára szerkesztve: Március 10, 2010, 16:48:05 EET írta demi » Naplózva
benson
Profi fogadó

kislányom

« Válasz #12 Dátum: Március 10, 2010, 20:55:19 EET »

Csacsa, én ezt találtam:

https://www.kh.hu/publish/kh/hu/media/dokumentumok/hirdetmenyek/lakossag/lakossagi_bankkartya/k_h_beteti_bankkartya.erv-100203.pdf

Ennek a 36. oldalát nézd meg, de nem fogsz örülni neki: csak a Szrt.-nél használható a Visa Electron kártya szerencsejátékra. Próbáld meg elhitetni a bankkal, hogy a sportfogadás NEM szerencsejáték!  Grin Bocsi a gyenge poénért!
Naplózva
demi
Fogadó
**
Elérhető Elérhető

« Válasz #13 Dátum: Március 10, 2010, 21:56:49 EET »

Csacsa, én ezt találtam:

https://www.kh.hu/publish/kh/hu/media/dokumentumok/hirdetmenyek/lakossag/lakossagi_bankkartya/k_h_beteti_bankkartya.erv-100203.pdf

Ennek a 36. oldalát nézd meg, de nem fogsz örülni neki: csak a Szrt.-nél használható a Visa Electron kártya szerencsejátékra. Próbáld meg elhitetni a bankkal, hogy a sportfogadás NEM szerencsejáték!  Grin Bocsi a gyenge poénért!
Köszi!
Esetleg a fizetős csajoktól is kérjek számlát és vigyem a könyvelőmnek? laugh
Naplózva
Oldalak: [1] Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: