Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
Szeptember 11, 2010, 01:01:32 EEST

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Vegyél részt a legújabb játékunkban, a Gamebookers Ligában, s nyerd meg a 100.000 Forint összdíjazás egy részét!
153814 Hozzászólás 3985 Témában írta 7211 Felhasználó
Legújabb tag: richardukpeterson82
Keresés:     Részletes kereső
+  Sportfogadas.org
|-+  Napi fogadások
| |-+  Futball
| | |-+  Bajnokok Ligája 2009/10
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Szavazás
Kérdés: Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
Fc Bayern - 6 (23.1%)
Inter Milan - 20 (76.9%)
Összes szavazó: 26

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 46 Nyomtatás
Szerző Téma: Bajnokok Ligája 2009/10  (Megtekintve 29722 alkalommal)
PabloPro19
Fogadó
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: Február 23, 2010, 16:56:32 EET »

Végre Titt7-től látok egy X-et:( a papírforma alapján Barcleona és a Bordó győzelem várható de a megérzéseim teljesen mást sugnak,  suttgard győzelmet nem tudok elképzelni de a megérzésem X és hasonló a megérzésem az olympiakos-al is azt is inkább X-re tenném de lehet hogy behúzák a görögök:) Előszőr egy kombóba gondolkoztam:

VfB Stuttgart - FC Barcelona (V)
Olympiakos - Bordeaux  (H,X,V) 

VfB Stuttgart - FC Barcelona(V)
CSKA Moscow - Sevilla(H,X,V)

Inter - Chelsea(H,X,V)
a lényeg hogy így 850Ft profitot tudnák nyerni, de buknák hogyha a Barca kikapna vagy X-elne, nagyon gondolkozok még hogy megrakjam e ezt, de anyira azt sugják a megérzéseim hogy Stuttgard-Barca X lesz erre kicsi a Valószínűség de nem lehetetlen mint tudjuk:( télleg minden a Barca mellet szól de hát, egyszerűen nem tudok dönteni és titti7 tippje mégjobban elbizonytalanítot, X2-t nem éri megrakni az a baj. és szerintem az a +1gólós Handi meg kevés a stuttgardnak. Most pont saját magamnak monodk ellent de nem tudom mit tegyek szerintetek?
Naplózva

Push to hell push push push
TiB
Profi fogadó

« Válasz #421 Dátum: Február 23, 2010, 17:12:12 EET »

Végre Titt7-től látok egy X-et:( a papírforma alapján Barcleona és a Bordó győzelem várható de a megérzéseim teljesen mást sugnak,  suttgard győzelmet nem tudok elképzelni de a megérzésem X és hasonló a megérzésem az olympiakos-al is azt is inkább X-re tenném de lehet hogy behúzák a görögök:) Előszőr egy kombóba gondolkoztam:

VfB Stuttgart - FC Barcelona (V)
Olympiakos - Bordeaux  (H,X,V) 

CSKA Moscow - Sevilla(H,X,V)

Inter - Chelsea(H,X,V)
a lényeg hogy így 850Ft profitot tudnák nyerni, de buknák hogyha a Barca kikapna vagy X-elne, nagyon gondolkozok még hogy megrakjam e ezt, de anyira azt sugják a megérzéseim hogy Stuttgard-Barca X lesz erre kicsi a Valószínűség de nem lehetetlen mint tudjuk:( télleg minden a Barca mellet szól de hát, egyszerűen nem tudok dönteni és titti7 tippje mégjobban elbizonytalanítot, X2-t nem éri megrakni az a baj. és szerintem az a +1gólós Handi meg kevés a stuttgardnak. Most pont saját magamnak monodk ellent de nem tudom mit tegyek szerintetek?

Röviden: Nobet Grin

Most nem kötekvésből, de Titti vagy akár Szigo elemzése miről győzött meg ? Engem semmiről, azt látszik hogy olvasnak NSO-t és tudják, hogy rossz formában van a Barca, ennyi. Nem mondom, hogy nem lesz iksz, csak nem értem mitől bizonytalanodtál el. Lehmann kapus tuti, hogy be fog szopni egy-két gólt, és bár nem ismerem a Stuttgart játékát, de a katalánok néhány fokozattal gyorsabban teszik veszik a zsugát, kérdés, hogy lesz-e kedvük játszani. Ha lesz, szerintem 0-2-re lehozzák a meccset.
Naplózva
deciusrex
Haladó

« Válasz #422 Dátum: Február 23, 2010, 18:03:57 EET »

VfB Stuttgart - FC Barcelona

tipp: 2
odds: 1,65
iroda: betsson

Hát én Tittivel és Szigóval ellentétben nem hiszem azt, hogy egy gyenge Bundesligás csapatot ne tudna legyőzni a katalán óriás. A Barcelona sérültjei nagyjából felépültek. Guardiola egy nagyon erős kezdőcsapatot tud pályára küldeni a ma esti mérkőzésen. A hétvégén egy laza 4-0-ás győzelmet arattak a Racing ellen hazai pályán. Azon a meccsen az első 35 percben rúgtak 3 gólt és onnantól már minimális megterheléssel lehozták a meccset, készülve a Stuttgart elleni meccsre. A Barcelona mindegy hogy hol játszik, nekik csak a győzelem számít. Biztos vagyok benne, hogy ma is mindent megfognak tenni a győzelemért. Nem az a csapat akik idegenben egy döntetlenért mennek (Chelsea és az Inter a Barca ellen,Madrid a Lyon ellen). A Stuttgart az utóbbi időben elég sok meccset megnyert a német bajnokságban. Ilyen Freiburgokat,Dortmundokat,Nurnbergeket le tudtak győzni, de mikor egy kicsit jobb csapattal kellett játszaniuk akkor már megállt a tudomány (lásd Hamburg). Ha a Stuttgart az élete meccsét játszaná és a Barcelona pedig a leggyengébbet, esetleg akkor lenne esélye a német együttesnek. De erre nagyon kevés esély van. Ma szerintem a Barcelona nem fog hibázni és könnyűszerrel megveri a tőle fényévekre lévő Stuttgartot. Tipp:0-2.  « 935 betű »
Eredmény: 1-1
-1 pont

« Utoljára szerkesztve: Február 24, 2010, 16:00:29 EET írta Milan » Naplózva
Titti7
God

Saját napló

Titti7

« Válasz #423 Dátum: Február 23, 2010, 19:16:52 EET »

Olympiakos Pireusz - Girondins Boredaeux

tipp: Olympiakos
odds: 3,10
office: unibet

Sokat vacilláltam ezen az összecsapáson, mivel úgy érzem, hogy meglepetés - már amennyire a görögök hazai pályán elért győzelme annak számít - eredmény születhez az első mérkőzésen. Elmondható, hogy a görög rekordbajnok nincsen a legjobb formában, de éppen ilyenkor vehet lendületet egy csapat amikor egy ekkora téttel bíró feladat elé kell néznie, s a fanatikus szurkolóik belehajthatják a kedvenceiket a győzelembe. Azt sem szabad elfelejteni, hogy otthon a Karaiskakis Stadioban fergeteges mérleggel rendelkezik a Pireusz, s már időtlen idők óta nem kapott ki saját közönsége előtt, a mostani sorozatban, a selejetezőket is beleszámítva, ötből öt BL hazai csoportmeccsüket hozták Mitrougluék, többek között a belga bajnok Standard Liéget, a holland bajnok AZ Alkmaart, s az angol sztárcsapatot az Arsenalt is verték, ma szeretnék követni a mintát, s a gallokat is beleílleszteni ebbe a sorozatba. A Laurent Blanc edzette Bordeaux az ősszel fantasztikusan menetelt, az idei évben azonban már voltak botladozásaik, látható, hogy egy szezont nem lehet csúcsformában végig futballozni, ennek volt köszönhető a Rennes elleni bajnoki fiaskó, valamint a Monaco elleni francia kupa búcsú is. A franciák is tudják az oda-visszavágós rendszer előnyei és hátrányait, úgy vélem a gallok ennek ismeretében, biztonságosabb taktikát választanak, s otthon szeretnék kiharcolni a továbbjutást, ám a görögök mögött ott lesz a fergeteges publikum bíztatása, ami szerintem győzelmet érhet újból az Olympiakosnak, s folytatódhat a hazai BL győzelmi sorozat növelése is egyben. Tippem: 1-0 « 1194 betű »
Eredmény: 0-1
-1 pont
« Utoljára szerkesztve: Február 24, 2010, 16:00:55 EET írta Milan » Naplózva

Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #424 Dátum: Február 23, 2010, 19:56:29 EET »

Röviden: Nobet Grin

Most nem kötekvésből, de Titti vagy akár Szigo elemzése miről győzött meg ? Engem semmiről, azt látszik hogy olvasnak NSO-t és tudják, hogy rossz formában van a Barca, ennyi. Nem mondom, hogy nem lesz iksz, csak nem értem mitől bizonytalanodtál el. Lehmann kapus tuti, hogy be fog szopni egy-két gólt, és bár nem ismerem a Stuttgart játékát, de a katalánok néhány fokozattal gyorsabban teszik veszik a zsugát, kérdés, hogy lesz-e kedvük játszani. Ha lesz, szerintem 0-2-re lehozzák a meccset.

1. nem olvasok nso-t.

2. nem akartam én meggyőzni senkit semmiről.

3. nem a Barcával foglalkoztam az írásomban, hanem a Stuttgartal. Kicsit szánalmasnak érzem pár emberke lenézését. András, deciusrex és te is úgy beszéltek a Svábokról, mintha egy mezei kis csapat lenne, akik nyeretlen kétévesekből állnak. Hát ez véleményem szerint kurvára nem így van, látszik, hogy nem sok Bundesligát néztek. Akkor tudnátok, hogy a Bayern mellett most ők vannak a legjobb formában, és olyan motiváltak lesznek, hogy szétszedik a Barcádat. Mindenki lenézi őket, aztán nehogy sírás legyen a vége, amikor a 20. percben két Cacau szóló után könyörögsz a döntetlenért.
Naplózva

"Mert ha halál komolyan is lehet venni a futballt, de az a jó, az a normális, az a természetes: ha a helyén marad. Nem csak játék, hanem: játék". (Esterházy Péter)
oakland23
Profi fogadó

majom

« Válasz #425 Dátum: Február 23, 2010, 20:21:43 EET »

csak nehogy unalmas 1-1 legyen mert  2guns magam.
Naplózva
deciusrex
Haladó

« Válasz #426 Dátum: Február 23, 2010, 20:32:15 EET »

1. nem olvasok nso-t.

3. nem a Barcával foglalkoztam az írásomban, hanem a Stuttgartal. Kicsit szánalmasnak érzem pár emberke lenézését. András, deciusrex és te is úgy beszéltek a Svábokról, mintha egy mezei kis csapat lenne, akik nyeretlen kétévesekből állnak. Hát ez véleményem szerint kurvára nem így van, látszik, hogy nem sok Bundesligát néztek. Akkor tudnátok, hogy a Bayern mellett most ők vannak a legjobb formában, és olyan motiváltak lesznek, hogy szétszedik a Barcádat. Mindenki lenézi őket, aztán nehogy sírás legyen a vége, amikor a 20. percben két Cacau szóló után könyörögsz a döntetlenért.

Hát ne haragudj, de a Barcához képest tényleg egy mezei kis csapat. Én néha szoktam nézni Bundesliga meccset, de technikailag messze elmaradnak a spanyoloktól és az angoloktól. Egyedül a hajtás az amiben jobbak lehetnek a spanyoloknál. De ez csak az én véleményem.
Naplózva
Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #427 Dátum: Február 23, 2010, 20:36:42 EET »

Hát ne haragudj, de a Barcához képest tényleg egy mezei kis csapat. Én néha szoktam nézni Bundesliga meccset, de technikailag messze elmaradnak a spanyoloktól és az angoloktól. Egyedül a hajtás az amiben jobbak lehetnek a spanyoloknál. De ez csak az én véleményem.

Te biztos jobban tudod...
Naplózva

"Mert ha halál komolyan is lehet venni a futballt, de az a jó, az a normális, az a természetes: ha a helyén marad. Nem csak játék, hanem: játék". (Esterházy Péter)
oakland23
Profi fogadó

majom

« Válasz #428 Dátum: Február 23, 2010, 20:40:29 EET »

Nézzük meg a meccset, majd utána ráérünk osztani az észt. Azért én 500-500 Ft-ot raktam a mai két meccsre. Szigorúan X-re mindkettőnél.  Wink lesz ami lesz.
Naplózva
zgergo
Profi fogadó

« Válasz #429 Dátum: Február 23, 2010, 21:24:56 EET »

1. nem olvasok nso-t.

Hát ez igen téves beszólás volt. Már elmúlt 40 perc és még csak 1-0.

A viccet félretéve emelem kalapom szigo előtt.
Naplózva
PabloPro19
Fogadó
**

« Válasz #430 Dátum: Február 23, 2010, 22:44:00 EET »

na kész! Teljesen lenuláztam magamat mindhól oda a Bankrololm!!!! Gratulálok a zseniális Barcelónának! meg a Sporiknak is  Máskor szétlővi a kaput a barca most meg hátúl paszolgatnak és ezzel bohóckodnak, hát ez szerintem oltári nagy bunda volt!!!!!! de meglehet kövezni érte lehet mondani hogy mert akkor kikelet volna nyíljanak hátúl is és góltkaphatak volna enyik ezek a Farkak remélem hogy meg ba*** a stuttgad ezt a nyomorúlt barcelónát
Naplózva

Milan
admin
Forum Addicted

Siempre Milan!

« Válasz #431 Dátum: Február 23, 2010, 22:47:22 EET »

Nem akarom itt az észt osztani, de a Barcelonának bőven elegendő volt a döntetlen, s szerintem azért nem hajtott. Messi amúgy játszott? Nem másért de a nevét max. 3-szor hallottam, igaz süket vagyok egy picit, de vak még nem.... Grin

Most jön az, hogy egy ilyen közepes meccs után, otthon simán nyer a Barcelona, habár ki tudja...manapság bármi lehetséges.
Naplózva

Ajánlott fogadóirodák: Sportingbet   Bwin   Expekt   Betsson   Gamebookers   Bet365   10Bet   Tobet   Unibet   888Sport  Betfair
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   FullTiltPoker   PartyPoker   ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak: Tuti Tippek
PabloPro19
Fogadó
**

« Válasz #432 Dátum: Február 23, 2010, 22:49:04 EET »

így van már túl is tetem magamat a pillanatnyi TILTEN:)
Naplózva

Szigo
Profi fogadó

a játékos Professzor

« Válasz #433 Dátum: Február 23, 2010, 22:51:42 EET »

Ááá, bunda volt az egész, a mezei kis csapatnak leadtak egy kis pénzt, hogy feküdjön le a visszavágóra, mert a Nou Campban 4-0-ra kell nyerni. Messi szerintem nem játszott, hanem TiB öltözött be Messi cuccba, mert nagyon halovány volt a srác, Henry nevét meg egyszer hallottam az egész második félidőben, de akkor is a kezezésről volt szó. Pepnél szarabbul cserélő edzőt sem láttam még... Toure---Henry, Marquez---Milito. Jézus atyám....
Naplózva

Gery185
Profi fogadó

Saját napló

Shakira (L)

« Válasz #434 Dátum: Február 23, 2010, 22:53:01 EET »

Pedig már készültem, hogy fogom siratni itt a Barcát, de sebaj, THX Bordo ok
Naplózva

Az élet olyan, mint egy több ismeretlenes egyenlet-rendszer, és azért kiszámíthatatlan, mert csak egy egyenletünk van.
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 46 Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: