Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
Augusztus 01, 2010, 01:10:22 EEST
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Legyél az oldal rajongója
Facebookon
is!
145905
Hozzászólás
3874
Témában írta
7068
Felhasználó
Legújabb tag:
19Madridista87
Keresés:
Részletes kereső
Sportfogadas.org
Napi fogadások
Futball
Bajnokok Ligája 2009/10
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
« előző
következő »
Szavazás
Kérdés:
Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
Fc Bayern
6 (23.1%)
Inter Milan
20 (76.9%)
Összes szavazó: 26
Oldalak:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
46
Szerző
Téma: Bajnokok Ligája 2009/10 (Megtekintve 28606 alkalommal)
Gery185
Profi fogadó
Nem elérhető
Shakia (L)
Re: Bajnokok Ligája 2009/10
«
Válasz #450 Dátum:
Március 09, 2010, 09:16:57 EET »
Idézetet írta: Latzka - Március 09, 2010, 08:54:46 EET
Arsenal (kb. 1,60) és Real Madrid (kb. 1,50) továbbjutásáról mit gondoltok?
Arsenalnak szerintem meglesz a továbbjutás, kivéve, ha Londonban is kapnak két olyan balfasz gólt, de még hazaira szerintem írok is egy előzetest. A Real meccstől kicsit félek. Hiába jó most a Real a bajnokságban azért a Lyon mégiscsak a mumusuk és szerintem nagyon odds alatt kínálják a Real győzelmét, szóval azon a meccsen egy x2 sokkal kifizetődőbb lenne 4-es oddson.
Naplózva
zgergo
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #451 Dátum:
Március 09, 2010, 09:27:51 EET »
Szerintem a Real továbbmegy és az Arsenal is.
Naplózva
Gery185
Profi fogadó
Nem elérhető
Shakia (L)
«
Válasz #452 Dátum:
Március 09, 2010, 09:56:47 EET »
Arsenal - Porto
Tipp: 1
Odds: 1.66
Bet365
A keddi napra lehetséges-e, hogy mindkét meccs sima hazai lesz? Szerintem meg, legalábbis, ha valamelyik akkor ez a meccs az lesz. Nagyon fontos lenne az Arsenalnak a továbbjutás, valamit szeretnének produkálni, amellett, hogy a Premier Ligában is nagyon jól állnak. A sérülések sújtják öket mostanság, a hétvégén ismét megsérült Fabregas, akinek ki kell hagynia ezt a meccset. De Fabregas ide vagy oda, hazai pályán az a minimum, hogy nyernek. Idegenben kaptak két olyan gólt, hogy OMG. Wenger-mester szerintem mélyen elbeszélgetett Fabianski kapussal, hogy jó lenne, ha nem rajta menne el a továbbjutás, mert azt senki se díjazná. A lengyel kapusban muszáj, hogy égjen a bizonyítási vágy, jóvátenni a 3 héttel ezelőtti hibáit. A jelenlegi formákról annyit, hogy az Arsenal most a bajnokságban is jó formában van, sorra nyeri meccseit és potenciális bajnokesélyessé vált a Chelsea és az MU mellett. Ezzel szemben a Porto nem a legjobb formáját mutatja az Arsenal legyűrése óta. A hazai bajnokságban mérlegük azóta: 1-1-1. A Sportingtól idegenben 3-0-ra kikaptak és az Oldhanense ellen hazai pályán csak 2-2-t értek el. Az első meccsen a Porto elsősorban a szerencsének köszönhette sikerét, ami szerintem Londonban elpártol majd tőlük.
« 928 betű »
Eredmény: 5-0
0,66 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 10, 2010, 13:53:08 EET írta Milan
»
Naplózva
zgergo
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #453 Dátum:
Március 09, 2010, 10:27:32 EET »
Manchester U. – AC Milan
tipp: X2
oddsz: 2.10
f.iroda:
unibet
indokolás:
Azt remélem, hogy a Milan tovább fog menni a következő körbe, de 4.00 feletti oddszot minek kockáztassak?
Már tegnap a vezető hírek között volt Beckham visszatérése az Old Traffordra. Mondjuk én az első meccsen nyújtott telejesítménye alapján maximum 20 percet adnék neki, mert egy nagy nulla volt, amit ott művelt. Pontosabban éppen, hogy semmit nem művelt. Szabadrúgásokat és tizenegyest elvégezni meg ott van Ronaldinho. Akit remélem nem tört meg Dunga döntése és olyan teljesítményt fog nyújtani a jövőben is, ami alapján Dunga egyszerűen nem teheti meg majd, hogy kihagyja a vb keretéből. Ezek a megállapítások persze Patora is érvényesek.
Visszatérve a középpálya jobb oldalára Seedorfnak kellene kezdenie. Nem véletlenül nyert ő már négyszer is BL trófeát és az első meccsen is igazolta mekkora játékos. Bár már ő se fiatal és 90 percig nem fogja tudni 100%-osan csinálni azt amihez nagyon ért, konkrétan a futást: aggresszívan megszűrni a középpályát, visszazárni a védelembe és felmenni a támadásokkal, azaz ott lenni a labda közelében mindig és mindenhol. De még egyszer mondom, hogy az ő helyére jöhetne be a végén Beckham, hogy a sajtó is megkapja, amit nagyon akar.
2007. tavaszán az elődöntő visszavágóján sikerült felállnia a Milannak a 3-2es hátrányból és 3-0lal lelépte Fergusson alakulatát. Sok minden változott azóta, talán a két legfontosabb eltérés, hogy most már nem Ancelotti ül a Milan kispadján. A másik pedig, hogy most idegenben kellene minél több, de minimum két gólt berámolni a Manchesternek.
« 1136 betű »
Eredmény: 4-0
-1 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 11, 2010, 13:08:57 EET írta Milan
»
Naplózva
YubelYohan
Fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #454 Dátum:
Március 09, 2010, 14:58:36 EET »
Real Madrid-Olympique Lyonnais
Uefa Champions League 1/8 Final 2nd Leg
2010.03.10 20:45
Tipp: Döntetlen
Odds: 4.85
Iroda:
Expekt.com
Azt remélem hogy a lyon fog továbbmenni a következő fordulóba mert a franciák jobban akarják ezt a sorozatot megnyerni mint a bajnokságot ezt bizonyítja hogy a hétvégén nem tudták megverni a boulogne gárdáját pedig a nagy ászok nem is pihentek de fejben már a real elleni meccsre készültek és ez a botlás a bajnokságban a bajnoki cím bukását is jelentheti ha a bordeaux begyűjti a 6 pontot a két elhalasztott találkozón,mert akkor nagy szakadék fog keletkezni a lyon és a bordeaux között.Ezt claude Puel is tudja hogy a bajnoki címnek lőttek de még ott a BL ami megnyerhető.TEhát ha csak a BL-re fókuszál a gárda akkor bárkit megvernek.REmélem holnap is ez fog törtééni hogy kiejtik a realt egy döntetlennel.A történelem is a lyon malmára hajtja a vizet mivel kétszer játszottak a santiago bérnabeu stadionban és mindkét meccs döntetlennel zárult.A real madridnál lesz min gondolkodni mivel Xabi Alonso és Marcelo nem játszhat mivel a első meccsen sikerült egy sárga lapot kicsikarniuk a bírótól ezért csak a lelátóról nézhetik a csapattársuk játékát.Más komolyabb hiánzó nem várható a madridnál.A lyonnak nincsen eltiltott játékosa tehát a legerősebb csapat léphet a pályára.Ha a real kapja az első gólt akkor ki is estek mivel a lyon nem az a csapat akinek be lehetne kotorni 3 gólt.HA a lyon kapja akkor sincsen világvége mert az is hosszabítást érne.A realnak már az első perctől kell támadnia hogy gyorsan ledolgozzák a hátrányukat de ha egy szögletnél mindenki fennmarad akkor a lyon beviheti a végzetes csapást mert nagyon veszélyesek a lyon kontrái.A szabadrúgásokkal is vigyáznia kell a madridnak mert bár nincsen juniho de helyette van egy Kallström, Bastos,Pjanic trió akiknek jó a rúgótechnikájuk.Nyíltsisakos küzdelmet várok mindkét csapattól sok akcióval sok kaput eltaláló lövésekkel és sok góllal ami egyenlően oszlik majd el.Tippem 2-2 Felidőben 1-1.
Eredmény: 1-1
3,85 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 11, 2010, 13:09:31 EET írta Milan
»
Naplózva
oakland23
Profi fogadó
Nem elérhető
majom
«
Válasz #455 Dátum:
Március 09, 2010, 16:58:53 EET »
Arsenal-Porto
Tipp: 3,5 gól felett
Odds: 2,95
Iroda:
expekt
Mivel a BL nem az én műfajom, légyszi ne tegyétek a házatok árát a tippemre. Enyhe optimizmus beszél belőlem, amikor ezen sorokat írom. Egy biztos, unatkozni nem fogunk a meccsen. Angol csapatok közül az Arsenalnak van a 'legszebb focija' Biztos subickolja a szertáros ... . Wenger olyan csapatot épített, amelyiknek jó nézni a játékát. Ezzel azt elérte, hogy a telt ház garantált legyen a hazai meccseken, de az eredményesség, az még mindig a Chelsea és az MU neve mellé társítható. A hazaiaknak győzni kell, mese nincs. Valószínűleg nyernek is, de mivel ez a BL, én nem jelentem ki előre, de én is hazai sikert várok. De amit igazán várok, az a fizetés.
A fizetés után azonban a sok gólt várom legjobban. Mivel a fizu ma jött, a sok gól estig várat magára... Mivel sok gólra adom voksom, én igencsak bánom hogy ALMUNIA fog védeni. Azért Fa(s)bianski nem semmi produkciót nyújtott. Aki nem látta az első meccs góljait, gyorsan nézze meg valami videomegosztón. Ilyen gólokat nem minden nap látni. De nem tesz jót a tippemnek Fabregas sérülése sem. Igen gólérzékeny játékos, góljai hiányozni fognak. A támadó szekció valószínűleg Bendtnerrel kezdődik. Nem a világ legképzettebb csatára, de azért megállja a helyét. Fejjátéka elég jó, magasságát jól kihasználja. Jobb oldalon Walcott, a ballon az lufi. Walcott és Nasri felel majd a támadásokért a jobb szélen, és próbálja kiszolgálni Bendtnert. Balszélre az NS Diaby-t és Arshavint jósolja, de láttam már olyan felállást is, ahol Bendtner az előretolt ék, mögötte Eduardo és Arsha, középen Nasry Song Walcott. Majd Wenger megmondja a tutit, de a támadó felfogás adott. A hazaiaknak pörögni kell, mivel a meccs kezdetén a Porto áll továbbjutásra. A portugálok nem szívesen látogatnak Brit földre. Általában nagy mellénnyel jönnek, és zakóval távoznak. A Realitás most is ez. Ők is szép focit játszanak, portugál Liga Sagres szinten eredményesek is. De a Premier League és a Liga Sagres tempója kicsit más... Ahogy a nyilatkozatokból ki lehet olvasni, a Porto nem fog beállni védekezni. 4-3-3-at játszanak elvileg, ám ez inkább lesz 4-4-2. Elöl valószínűleg a Dél-Amerikai légió, Falcao kolumbiából, és Hulk brazíliából. Utóbbi madár igencsak ki lehet éhezve, mert a bajnokságban nem játszhat eltiltás miatt. A BL-ben azonban jól muzsikál a brazil. A Porto védelme még a hazai szuperliga szinten sem kiemelkedő. Helton jó kapus. De amilyen bravúrokra képes, néha akkora potyákat kap. Azért Fabianskitól tanulhatna még... Walcottot nem tudja majd Pereira megállítani, de Arshavin is okoz majd kellemetlen pillanatokat Bruno Alveséknek. Én arra számítok, hogy az Arsenal korai vezetést szerez, és elkezdődik az adok-kapok. Egy korai hazai gól után már a Portonak is támadni kellene, és fognak is. Egy gólt én várok vendég részről, bár Fabianskinak jobban örülnék a hazai kapuban. Az Arsenal meg szerintem három alatt nem áll meg. Hihetetlen jó képességű támadók, de a védelemből Vermaelen is gólveszélyes. Az Arsenal egyetlen problémája, hogy hihetetlen mennyiségű helyzetet dolgoznak ki, de a helyzetkihasználás nem az erényük. De egy ilyen fontos meccsen nem fogják elszórakozni helyzeteiket. A helyzetkialakítással nem szokott probléma lenni, én abban bízok, ma este a sok gólhelyzetből 3-4 góllá érik hazai részről. Tippem 3-1, de igencsak benne van egy hosszabbítás is... A 2,5 over nálam alap, de bízok a Porto gólokban is.
Eredmény: 5-0
1,95 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 10, 2010, 13:53:38 EET írta Milan
»
Naplózva
jommajommajommajommajommajommajommajomma
Milan
admin
Forum Addicted
Nem elérhető
Siempre Milan!
«
Válasz #456 Dátum:
Március 09, 2010, 22:55:39 EET »
Idézetet írta: Milan - Március 09, 2010, 08:58:46 EET
Az e heti 4 mérkőzésből én a Fiorentina továbbjutására voksolnék.
Végülis csak 1-0-ra kellene nyernie az olasz gárdának, s olasz módra ráülni az eredményre, habár gondolom a Bayern sem azért utazik Olaszországba, hogy védekezzen.
Nah de a 3.00-as odds egy próbát megér.
Nem voltam olyan távol a valóságtól...
Naplózva
Ajánlott fogadóirodák:
Sportingbet
Bwin
Expekt
Betsson
Gamebookers
Bet365
10Bet
Tobet
Unibet
888Sport
Betfair
Ajánlott pókerkliensek:
PokerStars
FullTiltPoker
PartyPoker
ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak:
Tuti Tippek
Gery185
Profi fogadó
Nem elérhető
Shakia (L)
«
Válasz #457 Dátum:
Március 10, 2010, 06:04:12 EET »
Nah, mi van itt senkinek semmi észrevétel a meccsekkel kapcsolatban? Az Arsenal meccstől valami ilyesmit vártam, csak 5-0 helyett 3-0-t szerintem az, hogy ennyire gyenge volt a Porto mindenkit meglepett. A másik meccsen szintén valami hasonlót, de 2-1-nél elég biztosra hittem, hogy már kibekkelik a hosszabbítást, szerencsére nem fogadtam live-ban. A BM nem volt valami meggyőző, ugye Ovrebo nélkül valószínűleg továbbmentek volna. Valószínűleg a negyeddöntőknél nem mennek tovább. Viszont azt tudjuk, hogy ki kivel lesz?
Naplózva
Milan
admin
Forum Addicted
Nem elérhető
Siempre Milan!
«
Válasz #458 Dátum:
Március 10, 2010, 06:53:47 EET »
Azt még nem lehet tudni, hogy ki kivel kerül össze. Ezt majd március 19-én fogják kisorsolni.
Naplózva
Ajánlott fogadóirodák:
Sportingbet
Bwin
Expekt
Betsson
Gamebookers
Bet365
10Bet
Tobet
Unibet
888Sport
Betfair
Ajánlott pókerkliensek:
PokerStars
FullTiltPoker
PartyPoker
ParadisePoker
Dedikált weboldal a tippjátéknak:
Tuti Tippek
Titti7
God
Nem elérhető
Titti7
«
Válasz #459 Dátum:
Március 10, 2010, 11:04:40 EET »
Real Madrid - Olympique Lyon
tipp: HT/FT Real/Real
odds: 1,855
office:
10bet
A Real Maridnál most már rendre megremeg a kéz az egyenes kieséses szakaszba érvén, luxus volt a királyi gárdának, rúgot gól nélkül hazatérnie Lyonból, így a saját dolgát megnehezítve veselkedhet neki a visszavágónak. S ami a legnehezebbnek ígérkeik, az a hátvédek makulátlan teljesítménye, hiszen azzal, hogy idegenben nem vették be Lloris kapuját, így egy Casillas hiba hátul nagy valószinűséggel a vesztüket okozná, de hogy még ez az eshetőség se kapjon olyan nagy hangsúlyt, azért lesz a Madrid taktikája ami. Manuel Pellegrini is nagy offenzívára bíztathaja az övéit, mivel a Realnak a támadójátékkal a Bernabeauban semmi gondja nincsen, utolsó hét fellépésükön két gólt legalább szereztek Cristiano Ronaldoék, kétszer hatot, egyszer négyet, kétszer hármat, kétszer ketőt gurítottak az aktuális ellenfeleknek, de ebből a kettő alkalomból a kapujukat is megóvták a találattól. A Lyon elérte a célját az odavágón, előnyt csikart ki, de idegenben jóval nagyobb rohamokkal kell szembenézniük. Megemlítést érdemel, hogy Claude Puel legényei a bajnokságban legutóbbi négy otthontól távoli fellépésükből mindössze egyszer "szólaltak" meg a Lorient, Toulouse, s most hétvégén a kiesőjelölt Boulogne ellen is rúgott gól nélkül zártak. A Real Madridnak egyetlen lehetősége van, nem ülhet a babérjain, mivel hátrányban a királyiak, a kezdősípszótól fognak törekedni a nyitó találat megszerzésére, ezt a hihetetlen nyomást pedig nagyon kevesen bírják ki, mikor Kaká, Higuaín, Ronaldo rohamozza a kaput. A Lyon védelme is tud magas színvonalon teljesíteni, ám két nagyobb darab belső emberét Boumsong, Cris kettőst a földön, technikai tudásukkal könnyedén zavarba hozhatják a a spanyol klub játékosai, a nyomás kamatozni fog, az első félidőre meglesz a minimális előny. Onnantól pedig akát egy kisebb fiesta is indulhat, de ez a Lyon további hozzáállásán is múlik, a másik variáció pedig, hogy a túlzot biztonságra játszás miatt a hosszabításig mennek a felek. Én inkább az előbbi variációra szavazok, az első felvonás utáni előny szerzéssel kijővén a pályára, ugyanazon lendülettel robog a Real madrid, s újabb gólokat szerezvén, még egy szokásos, hátul összehozott vendégtalálat is beleférhet. Mindenképpen Real továbbjutást várok. Tippem: 3-1
« 1665 betű »
Eredmény: 1/x
-1 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 11, 2010, 13:09:53 EET írta Milan
»
Naplózva
http://titti7betblog.blogspot.com/
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #460 Dátum:
Március 10, 2010, 12:42:19 EET »
Manchester United – AC Milan
tipp: X
odds: 3.71
iroda:
10bet
Úgy gondolom, hogy a továbbjutás sorsa már az első mérkőzésen eldőlt. A Manchester United 3:2es olaszországi győzelmével, igencsak páholyban érezheti magát. Hiszen csak akkor nem jutnak tovább, ha egynél több góllal kapnak ki az Old Traffordon, illetve ha csupán egy gólos vereséget szenvednének, akkor a Milannak minimum 3 gólt kéne rúgnia és az még csak a hosszabbításhoz lenne elég. Ezt a Milant 3 gólra, Angliában, a Vidiccel és Rio Ferdinandal felálló védelem ellen képtelennek tartom. Tehát Sir Alex csapatának továbbjutása szerintem egyértelmű és ez rá is nyomja a bélyegét a mérkőzésre, hiszen Rooneyéknak úgymond nem nagyon kell erőltetniük a támadásokat, annál inkább a Milannak. Kikapni szerintem nem fognak a vörös ördögök, bár még így is könnyen továbbjuthatnának, a döntetlennel viszont megelégednek szerintem. Nem hinném, hogy nagyon törik majd magukat a győzelemért, ha a vége felé döntetlenre áll az eredmény. Egy ikszre pedig jó lehet a Ronaldinho banda is, ami a Unitednak is teljesen megfelel. A szurkolók sem fogják emiatt kifütyülni őket, másrészt a továbbjutás is megvan. Rooney a kisebb sérülése után kérdés, hogyan tud majd játszani, mert ha teljesen egészséges lenne, akkor tarthatatlan lenne az olasz védők számára. Úgy gondolom, hogy a Milan meg fogja tudni szerezni a vezetést a mérkőzésen, de ezután még mindig támadniuk kell majd, ha ki akarják harcolni a továbbjutást és ez fogja okozni a kapott góljukat, amivel a végeredmény az én tippem szerint 1:1es döntetlen lesz. Pato úgy tudom még nem tudja vállalni a játékot, de ha igen akkor is kérdéses, hogy milyen formában illetve erőnlétben van. Nagy küzdést várok a mezőnyben, a végén pedig döntetlent. Tehát a Milant a hazai zakó után idegenben kevésnek tartom, ahhoz, hogy nyerjenek, viszont a MU-nak elég az iksz a továbbjutáshoz, ezért nem fogják törni magukat a 3 pontért, így az ikszet tartom a legvalószínűbb eredménynek.
« 1412 betű »
-1 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 11, 2010, 13:10:14 EET írta Milan
»
Naplózva
oakland23
Profi fogadó
Nem elérhető
majom
«
Válasz #461 Dátum:
Március 10, 2010, 15:32:53 EET »
Manchester United-AC Milan
Tipp: Manchester United -1 gól, vagyis a United minimum kettővel nyer
Odds: 2,80
Iroda:
unibet
A Premier League-s klubok hegemóniája figyelhető meg az utóbbi időkben. Tegnap láttuk, mire képes egy PL-es klub, ha egy gyengébb bajnokságból jövő ellenféllel játszik. Sokan azt mondjatok, a Portot ne hasonlítgassam a Milanhoz. Dehogynem. Csak a csíkok színe más. A Milan a Serie A ban eljátszadozik, de egyenlőre a Premier League tempója nekik még sok. Legalábbis velem ezt mondatja az első meccs. Az MU beszoppantott egy gólt az elején, utána felállt, és 70%-ot kiadbva magából vert egy hármast. A Milan játéka sebességben sehol nincs a ManU-hoz képest. Ha Rooney-ék Milanoban vertek hármat a Milannnak, én otthon is várom a hármast. Rooney tuti ott lesz ma is, mivel Owen megfőtt az idény hátralévő részére. ( Berba játszhat mellette ma). De nem is ez lesz itt a döntő. A középpályán dől el a meccsek nagy része. Nani és Valencia a két szélen bolondot csinál majd a Milan játékosaiból. Tegnap láttuk az Arsenal játékosait, milyen sebességgel játszanak. A Milan erre képtelen. Ronaldinho nagy klasszis, de a Premier League tempója a mai Ronaldinhonak már sok. Itt nem lesz idő cselezgetni. Ő hajlamos mindig tovább magánál tartani a labdát, mint az akció azt megkívánná. Hogy kitűnik a Milanból, az nem az ő dícsérete, hanem a többiek kritikája. A Milan ma vagy rögzített helyzetből rúg gólt, vagy sehogy. Bár a rögzített szituból gól kapás a Chelsea sajátja... De Pirlo, vagy 'dinnye egy pontrúgásból veszélyes lehet. Mondjuk a ManuU kapujában kapus van, nem portás. Nem egy Fabianski véd náluk, maradjunk annyiban. Na a másik ok, ami az elsővel, vagyis a sebességgel függ össze. A Milannak támadni kell. Jönniük kell előre, azért az MU idegenbeli 3-2 je elég nehéz helyzetbe sodorta a Milant. Márpedig ha a Milan támad, a ManU kontrázni fog. 'Pakdzsiszung', Nani, Valencia. A Milan játékosai közül ki venné fel velük futógyorsaságban a versenyt. SENKI. Láttuk az MU Arsenal elleni meccsét, amikor az Arsenal támadott, a Manchester kontatámadásokból kivégezte őket. Pedig láttuk tegnap, az Arsenal mire képes. Igazából nem sok esélyt adok a Milannak továbbjutásra. Egyre jobban ki fognak nyílni, ha nincs gyors vendég gól. Ha pedig hátul fellazulnak, akkor nekik végük. Majd Ronaldinho fog visszaszaladgálni védekezni. Ááá. Beszélhetnék még Becks visszatéréséről, Ambrosini aktuális formájáról, teherbírásáról, vezetőedzőkről... Sokmindenről beszélhetnék, de sok beszédnek...
Az MU szervezetteb játékra képes, magabiztosan képesek hozni egy szintet, és az alá ritkán mennek. Sebességbeli különbség a ManU javára vitathatatlan. Hazai pályán játszanak, hazai fújást kapnak majd. Véleményem szerint az első gólt a United szerzi majd, a Milan lelkileg megtörik. Mert ha a Milan az elején gólt kapna, nekik hármat kellene rúgni. Ha-ha. Talán ha reggelig játszanának, vagy ha Szabó vezetné a meccset, és kiszórná a Vidic - Ferdinand párost. Utópia ? Az.
Az elvakult Milan szurkolókon kívül épeszű ember nemigen tesz a Milanra. A realitás itt ManU győzelmet sejtet, csak nehogy előjöjjön az angolokból az 'úriember', mert még a végén csak egyel nyernek. De ha a Rooneyfélék vérszagot éreznek, akkor széttépik a sebzet vadat. Nem lesz kegyelem a vendégeknek, lazán kikapnak szerintem. A győzelem biztos nálam, és mivel igen góldús meccsek vannak mostanában, szerintem egy laza 3-1; 4-1 lehet a vége. Ennyi.
1,80 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 11, 2010, 13:10:39 EET írta Milan
»
Naplózva
jommajommajommajommajommajommajommajomma
deciusrex
Haladó
Nem elérhető
«
Válasz #462 Dátum:
Március 10, 2010, 19:54:22 EET »
Manchester United - AC Milan
tipp:3,5 gól felett
odds:3,2
iroda:
betsson
A Milan gyakorlatilag 2 gólos hátrányból várja a ma esti visszavágót, hiszen az odavágón 3-2-re kikapott hazai pályán a Manchester United-től. Nincs mese ezen a mérkőzésen mindet egy lapra fel kell tenni és az elejétől rohamozni kell a Manchester kapuját. Talán egy nagy offenzívával meglephetik a vörös ördögöket. De ebben a taktikában benne van az a kockázat is, hogy az angolok lekontrázzák őket és egy nagy veréssel térnek haza Olaszországba. Ha a Milan úgy játszik, mint ahogy tette az odavágón az első félidőben, akkor lehet keresnivalója ezen a meccsen. Csak a helyzetkihasználáson kell javítsanak és a hátvédek ki kell iktassák a Rooneyt. Én két forgatókönyvet tudok elképzelni erre a meccsre. Az egyik, hogy hamar betalál a Milan és akkor a MU-nak is támadni kell, mert ha kapnak véletlenül még egy gólt akkor már kiesésre állnak. Így mindkét csapat támadni fog, nagy lesz az iram és sok helyzet fog kialakulni, ami magában vonza a sok gól lehetőségét. A másik forgatókönyv szerint a MU talál be hamar és akkor a Milan fej nélkül ki fog támadni és akkor egy óriási verésbe szaladnak bele. Ha a múlt mérkőzősen a Milan nyer 1-0, akkor azt mondanám, hogy kevés gól lesz. Ha Ronaldinho és Pato jó napot fog ki akkor nagyon veszélyesek lehetnek és könnyen túljárhatnak a MU két lassú belső védőjének az eszén. Hiába a hogy otthon játszik a Manchester én a Milantól 2 gólt mindképp várok. Remélem egy jó mérkőzést fogunk látni sok góllal. Tipp:2-2.
« 1057 betű »
2,20 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 11, 2010, 13:11:04 EET írta Milan
»
Naplózva
Latzka
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #463 Dátum:
Március 10, 2010, 20:23:53 EET »
Vmi jó stream link a Real - Lyonra? Nincs digim.
Naplózva
cocaine0927
Olvasó
Nem elérhető
«
Válasz #464 Dátum:
Március 10, 2010, 20:32:33 EET »
Idézetet írta: Latzka - Március 10, 2010, 20:23:53 EET
Vmi jó stream link a Real - Lyonra? Nincs digim.
A digisport honlapján nézheted élőben:
http://www.digisport.hu/live
Naplózva
Oldalak:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
46
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Játékok
=> Tippjáték
=> SfTotó & SfScore
=> SfGuru
=> Gamebookers Liga
=> SfLiga
Napi fogadások
=> Saját Napló
=> Futball
===> UEFA Bajnokok Ligája, Európa Liga
===> NB1
===> Premier League
===> Serie A
===> Bundesliga
===> Primera Division
=> Tenisz
=> Kosárlabda
=> Kézilabda
=> Jégkorong
=> Forma 1, MotoGP
=> Más sportágak
Segítség
=> Gamebookers, Bet365, Bwin
=> Sportingbet és Expekt
=> Interwetten, Unibet, Betsson
=> 888Sport, 10Bet, Pinnacle, Tobet
=> Betfair
=> Más internetes fogadóirodák
=> Moneybookers és Bankkártyák
=> Kérdések az internetes fogadásról
Interaktiv
=> Sportfogadás.org Klub
=> Általános fogadó fórum
=> Multimédia
Póker Sarok
=> Pókeres Napló
=> Póker Infó
=> Freeroll Versenyek
=> Póker Bónuszok
=> Póker Bazár
Szerencsejáték
=> Kaszinó, Bingó, Játékok
Egyéb
=> Javaslatok
=> Mindenféle
=> Archivum
=> Tippjáték+
=> Téli Olimpia, Vancouver 2010
=> Futball VB 2010
===> Futball VB Promóciók
===> Futball VB Fogadások
Az oldal 4.811 másodperc alatt készült el 25 lekéréssel.