Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Kagawa Dátum július 24, 2014, 14:41:26
Fekete lista: Robin Haase - Hogy lehet valaki ekkora agyhalott én ezt nem értem   :bash:

Köszönöm neked Laaksonen, hogy megnyerted ennek a baleknak a meccset. Nélküled nem sikerülhetett volna.

A lényegen azonban nem változtat, Haase egy köcsög fasz vagy!

Bassza meg a kurva élet, hogy nem lehet berúgni a kibaszott tizenegyest. Ma 5-ből 4(!) tizenegyesem kimaradt. És akkor ne legyen ideges az ember, ha bukik. Hol a büdös kurva anyátokban tanultatok tizenegyest rúgni, büdös féreg gecik...?  :bash:

kurva anyádat juzsnyikeci

juznyi a román kurva isten basszon meg te gyökér

Ez volt az utolsó, hogy a legalja teniszre fogadtam. Ezután leszarom, hogy ki mekkora tenisz guru, nem rakok erre a full hulladék szar geci sportra....

Olyan szépen mennek el még az 1,2-1,3-as oddsok is, hogy az valami hihetetlen.
Ma külön köszönet Youzhny és Fucsovics troll gecinek. Főleg előbbinek. Pályátok íveljen ezután lefelé!  :crazy: :bash: :segg: :twak_125: :hanyas: :lehany:


Én is meguntam amit művelsz Fucsovics b+, az ember szurkol neked és megadja a bizalmat, aztán ez a hála. Kurvára rossz úton jársz sajnos. 22 éves vagy már, és még mindig nem tanultad meg hogy kell kiküzdeni egy győzelmet ha nem megy jól a játék. Mindent a segged alá kaptál gazdag szülők gyermekeként, és ez most visszaüt. Soha semmiért nem kellett megküzdened, így hiába a tehetség, az ilyen Berrer elleni meccseket is képes vagy elherdálni. Nagyot csalódtam.....

Rohadj meg te ocsmány thai szuka Kumkhum!!!!!

cigó vagy verda  :fakk:

Geci kurva anyátokat MTK meg Köbenhavn  :bash:

Cilic te büdös drogos szar hogy 5 szettlabdáról nem tudsz szettet nyerni...

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 27, 2014, 12:54:16
Cilic te büdös drogos szar hogy 5 szettlabdáról nem tudsz szettet nyerni...

Ilyen szar, hibákkal teli meccset én még nem láttam női szinten sem... Ja és 7 szettlabda sem volt elég basszameg.  :redchug:

Hamar megszegtem a fogadalmam és raktam a tetves teniszre. Olvastam chaten, hogy Nieminen milyen jó tipp, hát igen... 2-0 Goffinnak :D  :redchug:

Büdös kurva magyar u18 női kézisek!!!!!!!!!! :@@@ Megnyeritek hibátlanul a csoportkőrt, simán vezettek 20:15re és onnan kikaptok a Hollandoktól 21:22re. Bundás büdös kurvák vagytok!!!  :bash: :bash: :bash:

KURVA ANYÁD DJURGARDEN GECI 90+2-BE TIZIT RONTANI! :bash: