Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: fjazej Dátum március 28, 2015, 18:43:26
csehek, a mocskos kurva anyátok!!!!!!!!!!!
Gyalázat!  :fakk:
Nem tudom melyik cseh gyökér volt az aki az utolsó utáni percen kihagyta 5 méterről az ordító ziccert de nőjön propeller a seggére és tegyék be egy szélcsatornába! :shockwhore_125:

Ryan Harrison utólag is csezd meg! :bash:

Az összes Holland focistára fapapucsot egy évig-- :bash:

Mocskos germán férgek!!!

Annyira jó, hogy az m1-en nézhetem a híreket HD-ben, a Dunán meg a meccset "kockásban"...

#7160 március 30, 2015, 18:21:52, Greipel
Bondarenko, a jó kurva anyáddal szórakozzál és ütögess neki kettőshibákat fontos pillanatokban. Hagyd abba a szarakodást, és húzd be a döntő szettet, vagy nagy bajok lesznek! (Remélem tudod te kurva, hogy az ellenfeled már 24 éves, de még nem volt a top 300-ban sem baszd meg...)

Megúsztad.

Kurva anyját a sporinak, hogy az underem azzal megy el hogy Falcao 16-os vonala előtti esését befújja tizinek  :bash: Az meg a lécről befelé pattan  :redchug:

Bakken Bears mocskos homokosai, hogy nektek állandóan szívatni kell engem...  :bash: DÖGÖLJETEK MEG!!!

Ehh..megrakom a Panionios-Panathinaikos meccset félidő/végeredmény V/V-be erre az 1.negyed 14-14, a 2. 20-20, majd miután elment a tippem szarrá verik a hazaiakat: 3. negyed 7-28, 4. negyed 5-17. Miért nem lehetett egy kurva ponttal többet dobni, abban a kurva 1.félidőben?! ÁÁÁÁÁÁÁ...ez a méreg nem a cián!  >:(

#7164 április 01, 2015, 15:42:50, Greipel
Lacko, te retkes kibaszott faszszopó rohadék, egész meccsen minden szervádat hozod, kivéve akkor az 1-szer nem, amikor rakok rád. A JÓ KURVA ISTEN BASSZON MEG TE UTOLSÓ ROHADT PATKÁNY GECI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a drágalátos Machado is csatlakozhat a díszes menethez, de amúgy meg is érdemlem, nem sok értelme van ilyenekre fogadni...

Füchse Berlin - Hamburg meccsen megvárom míg kicsit lemegy a line, megtolom az overt. Az azóta eltelt 5 percben 1 gólt dobtak, 2 hetest kihagytak, a hamburgi gyerek meg helyzetben inkább széttöri magát a kapufán  :redchug: Fasza gyerekek vagytok, hajrá  :D :redchug:

Csináljanak a jó kurva anyjuknak gyévocskát a kibaszott nizsnyij  novgorodi gecihuszárok. Hideg van keleten,  kell a bunda?     
Malaga eddig minden idegenbeli meccsét el bukta. Most győznek? Faszom ki van.

Gombos egy játékban ütött 4 kettőshibát. 6 pontból  ;D ;D Jó gyerek vagy Norbi  :great:

Idézetet írta: alexthebest Dátum április 03, 2015, 00:04:07
Gombos egy játékban ütött 4 kettőshibát. 6 pontból  ;D ;D Jó gyerek vagy Norbi  :great:

Ez a Gombos mekkora retardált. Második szettben ütött vagy 9 kettőshibát, két adogatójátékba sűrítve. Ami meg nem az lett, azt hálóba vágta, pedig Smith csak tolta vissza T-vonalra az alapvonal mögül. Vicc  :redchug:

#7169 április 03, 2015, 01:41:22, ncis88
Kurva anyád Per.. szerválsz a meccsért, elbaszod, majd visszajössz két mp.ról, majd neked van 2 de elbaszod.. rohadj meg te agyhalott csigazabáló buzi


kurva nagy mázlid van..