Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


miért nem fogadsz már a 0-0-ra???  ::)   ;D

akkor úgyis lőnének vagy 8at,lefogadom a következő meccsén is lesz vagy 5 gól
inkább hagyom a szerencsejátékot egyelőre

Akkor azok, akiknek a tegnapi naptól a halálukat kívánom:

AUS női vizilabda - mert nem nyertek

CHN női vizilabda - mert nem kaptak ki

Korona Kielce foci - mert a 8. percben lőtt gól után képesek voltak kikapni

Ruch Chorzow - mert nem volt elég nekik a döntetlen

Tomszk és Tula foci - mert a 2. félidőben nem voltak képesek legalább 4 szögletre

Karóba kellene húzni az összeset.

Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 03, 2015, 14:23:31
Hogy szopna le bő nyállal az összes tetves mlsz-es akinek köze van az online jegyvásárlás rendszerének a kialakításához.

Inkompetens buzi ökör pöcsfejűek.

Lett végül jegyed?

Virgili, most már tényleg baszd teherbe azt az undorító féreg tetves kurva anyádat, hogy neked mindig minden egyes alkalommal minden fogadásomat meg kell torpedóznod, te nyomorult szemétláda!!!!!! Kívánom, hogy legyen rákod, de ne halj bele, mert az ilyen magadfajta senkiháziaknak kijár a kibírhatatlan szenvedés életük végéig. HOGY ROHADNÁL MEG!!!!!! Te is Ghem, te meg szépen lebundázhattad ezt, hogy egész meccsen semmit nem tudtál mutatni. A jó kurva anyját mindkettőtönkek!!!!!!

Köcsög Ryan Lochte, de jó látni, hogy még dobóra sem jutsz te nagyképű amerikai barom.

Na jó, most roppantam össze idegileg... Coppejans/Gigounon páros 1,061-gyel egy még Challenger touron sem sosem ezelőtt résztvevő faszszopó cseh páros ellen, akik csak a cseh- és a Bundesligában játszanak, első szettet brékelőnyról, döntő szett szuper TB-et 5-0, tripla brékelőnyről adják le undorító, pofátlan módon, 9-8-nál kettős hibával. Két belga gyökér, dögöljetek meg mindketten, de főleg te Coppejans!!!!!!!!!!!!!!!!


Amit még akartam, elegem van már ebből az egész szarból. Gönczit idézve: "Nem írok ezen a fórumon..." Örülök, hogy a közösség tagja lehettem ebben a másfél évben. Bye!  :cya:

Tempesti dögölj meg

Molde, Dinamo es a biro bundas keci kurvaanyjat, azt!!! :bash: :bash: :bash: >:(

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum augusztus 04, 2015, 09:48:00
Lett végül jegyed?

Lehetetlen volt jegyet vásárolni, legalábbis Erdélyből, bár Sanyikáék nagyon büszkén kijelentették, hogy ők az erdélyi magyaroknak is lehetőséget biztosítanak. Egy nagy lófaszt!

Dögöljön meg aki nekem osztott. 45 percen keresztül szívat, ha nekem AQ neki AK, ha nekem KK a másiknak JJ-re jön a drill, de persze 93-ra meg a 62-re lejött volna a fh, meg a drill.  :redchug: Rohadt szerencsejáték.

Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 04, 2015, 20:48:33
Lehetetlen volt jegyet vásárolni, legalábbis Erdélyből, bár Sanyikáék nagyon büszkén kijelentették, hogy ők az erdélyi magyaroknak is lehetőséget biztosítanak. Egy nagy lófaszt!

Jajj, tényleg, gondolom neked vouchert kellett volna venned, de olyan meg nem volt, hiába mondták.
A kurva anyjukat!


Bazdmeg minek fogadok én 18 éves lányokra akik próbálnak kosárlabdázni? És még nézem is élőben, hogy mit balfaszkodnak. Oké, hogy a 18 éves lányok tudnak egy s mást, de a kosárlabdapályán... fájdalom... Még alkohollal is  :redchug: :bash:

Hát geci. 11Euróért megveszem a Steamen a Football Manager 2014et,letölti, felrakja, majd elindítanám,de nem indul el. Hogy a kurva anyádat te mocskos köcsög szar. Fut a háttérben, látom a feladatkezelőben 105000Kb-tal, de  el nem indul. Ilyen van??