Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#9360 szeptember 27, 2016, 23:09:24, prigioni1
Vazelin a kurva anyàd!

1.1-ért vizilabda- rohadjatok meg! 63 ezerszer!

És fennmaradó buzik màra! 4 szelvény ma,és mind eggyel.Gusztustalan!


A rohadt faszszopó kisebbségi migráns kurva anyját verje teherbe az összes okádék geciláda Faszchester Shitty degenerált buzeráns faszszopó játékosa!!!!!!!

Idézetet írta: Greipel Dátum szeptember 28, 2016, 22:36:30
A rohadt faszszopó kisebbségi migráns kurva anyját verje teherbe az összes okádék geciláda Faszchester Shitty degenerált buzeráns faszszopó játékosa!!!!!!!

+1

nyomorult brigád!!!!

büdös kurva polák anyádat radwanska

Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 29, 2016, 14:24:16
büdös kurva polák anyádat radwanska
Az a mocskosul unott feje, amivel a 3. játszmát végigtolta =  :hanyas: 

Ti rohadt varesei bundás cigány szarrágó férgek, remélem elégtek a pokol mélyén a tetves kurva anyátokkal együtt, aki sajnos nem baszott falhoz titeket, amikor kiszart titeket. Persze ti rohadt macskazabáló anyabaszó férgek. Hogy döglöttetek volna meg már akkor, amikor hazarepültetek Lisszabonból kedden. A ROHADT KURVA ANYÁTOKAT!!!!!!!!!!!!! Kikapni hazai pályán a több félamatőrt alkalmazó Benficától, akik kb az Atomerőmű szintjén vannak? Kikapni így?????? Ti faszszopó senkik!!!!!! 8 mp a vége előtt 70-70, a buzi Benfica oldalról eladja a labdát, de a kibaszott buzi, aki megszerzi kiejti, egy másik varesés meg lábbal kirúgja, hogy újra a Benfica jöhessen? A KURVA ANYÁTOKAT!!!!!!!!!!! Aztán szorosan védekeztek, de az utolsó tized másodpercben mégis hagyjátok dobni a Benficás buzit????????? TÉNYLEG? Amelyik rohadt buzi annyira idióta, hogy rálép a vonalra és kettest dob, miközben a Varese az első meccsen 3-mal nyert? Te tetves balfasz!!!!!!!!! Ha hárommal nyertek, hosszabbítás, így meg kiestetek, nekem meg a pénzem esett ki. TI ROHADT FASZSZOPÓ SZARRÁGÓ GECINYELŐ CIGÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!! Az meg csak hab a tortán, hogy erre az időre 4 szólótippet néztem ki (Varese, Maccabi TA (kosár), Dutra és végül Souza)). ÉS PERSZE, HOGY EZEKET AZ ALJAS MACSKAZABÁLÓKAT VÁLASZTOTTAM... DÖGÖLJETEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kieg.: ha az 3pontos, folytatódik a meccs, én meg nem nullázom le magam.

A rohadt drogbáró kurva anyádat baszd teherbe Falla!!!!!!! Szándékosan elütögettél mindent, miután kiegyenlítettél-Gusztustalan, amit hazai közönség előtt műveltél te patkány.

A Jorge Wilstermann összes játékosa haljon éhen!


falla a büdös mocskos kurva drogcsempész anyádat :bash: :bash: :bash:
a Medellín kartell ellened fogadott, mi? te patkány geci...
ugyan egy másodpercet sem láttam, de undorító lehetett, amit műveltél...(kettővel ezelőtti beírás alapján)
ezt a rohadt bundatornát  :bash: :bash: :bash:

Ez a Dimitrov egy hatalmas patkány, illeszkedik a Cilic, Wawrinka, Fognini vonulatba, de még csak nem is GS-győztes. 1,6 m Schwarzi, fel se éri a labdát de nem képes őt leütni, persze  ;D

halep, te utolsó senkiházi :bash:
az undorító pofád rohadjon le, te mocskos féreg  :bash: :bash:
hogy a picsába tudsz kikapni úgy, hogy gémet is alig nyersz?!

Fucsovics végig néztem a meccsedet, de kár volt. Te undorító aljas bundázó féreg!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: